anna7777 27.04.05, 23:05 moge kupic DVD z cwiczeniami Cidy Crawford po porodzie,ewentualnie jakies inne,skuteczne ktos moze polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pi Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 13:53 anna7777 napisała: > moge kupic DVD z cwiczeniami Cidy Crawford po porodzie,ewentualnie jakies > inne,skuteczne ktos moze polecic? Czy to oznacza, ze juz urodzilas? Napisz jak bylo? A DVD nie wiem gdzie kupic. Widzialam jakies z jej cwiczeniami w WalMarcie i Zellersie, ale czy to te co Cie interesuja to nie wiem. A probowalas w wypozyczalni lib bibliotece? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anna7777 Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 14:56 Wczoraj minal miesiac od porodu i mam corke Julie!Mala miala 3755g i 50cm wzrostu(a teraz to juz pannica ze ho ho). do lekkich nie nalezal,wszystkiego z 13 godz.,w tym 4h boli partych i epidural-3h zaledwie,byl pod stalym doplywem czy jakos tak,a wlasnie na parte zostal odlaczony.ale teraz juz nie pamietam o tym... i zaczynam pisac jedna reka,bo drugiej mala potrzebuje a plyty w tych sklepach sprawdzalam, ale nie ma, w wypozyczalnii tez nie bylo,ale bede dalej szukac,bo przeciez gdzies byc musi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 16:21 anna7777 napisała: > Wczoraj minal miesiac od porodu i mam corke Julie!Mala miala 3755g i 50cm > wzrostu(a teraz to juz pannica ze ho ho). > do lekkich nie nalezal,wszystkiego z 13 godz.,w tym 4h boli partych i > epidural-3h zaledwie,byl pod stalym doplywem czy jakos tak,a wlasnie na parte > zostal odlaczony.ale teraz juz nie pamietam o tym... i zaczynam pisac jedna > reka,bo drugiej mala potrzebuje > a plyty w tych sklepach sprawdzalam, ale nie ma, w wypozyczalnii tez nie > bylo,ale bede dalej szukac,bo przeciez gdzies byc musi. > pozdrawiam To gratulacje, spora dzidzia. A przez internet probowalas, a moze gdzies gdzie sprzedaja akcseoria dla ciezarnych i niemowlakow. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 17:34 sprawdz strone internetowa Chapters, oni maja duzy wybor. Gratulacje. Podziwiam, ze ci sie chce myslec o cwiczeniach moja mala ma 18 m-cy i jestem zmeczona na sama mysl o gimnastyce. Pozdrawiam Goonia Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 18:31 Wiem, ze niedawno jej cwiczenia byly za darmo w pudelkach cereal, chyba Kellogs, tym z suszonymi truskawkami, nie pamietam dokladnie nazwy. Sama mam chyba dwa DVD z tymi cwiczeniami. Sprawdz, moze jeszcze maja w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 19:13 Ja zawsze polecam pilates i yogalates. W Toronto mozesz sie skontaktowac z www.bodyharmonics.com/ W www.amazon.com polecam "Postnatal Pilates" www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00009Y3S1/102-7169634-9656946?v=glance i moje ulubione: "Ultimate Yogalates," "Yogalates - Total Body Toner," "Yogalates Energizer," "Yogalates." www.amazon.co.uk/exec/obidos/search-handle-url/index%3Ddvd-uk%26field-keywords%3Dyogalates%26results-process%3Ddefault%26dispatch%3Dsearch/ref%3Dpd% 5Fsl%5Faw%5Ftops-2%5Fdvd-uk%5F6637234%5F1/202-4107985-9974209 Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Gdzie w Toronto 07.06.05, 08:19 dziewczyny pomózcie mi ... moja siostra bedzie teraz w Canadzie i prosilam ja zeby mi kupila troche ciuszkow ewentualnie jakies zabawki , gdzie mozna cos takiego kupic? bedzie ona w maple ridge , i nie wiem czy sa tam jakies fajne sklepy, ewentualnie vancouver - i tak zostaje pewnie internet - jaki jest koszt wysylki ? Czy z amazon.com wysla do canady? za ile? orientujecie sie? pomozcie prosze pozdrawiam MAGDA Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Gdzie w Toronto 07.06.05, 13:56 mgurniak napisała: > dziewczyny pomózcie mi ... moja siostra bedzie teraz w Canadzie i prosilam ja z > eby mi kupila troche ciuszkow ewentualnie jakies zabawki , gdzie mozna cos taki > ego kupic? bedzie ona w maple ridge , i nie wiem czy sa tam jakies fajne sklepy > , ewentualnie vancouver - i tak zostaje pewnie internet - jaki jest koszt wysyl > ki ? Czy z amazon.com wysla do canady? za ile? orientujecie sie? pomozcie pros > ze pozdrawiam MAGDA Ciuszki i zabawki praktycznie wszedzie mozna kupic. W kazdym duzym sklepie. Sears, Zellers, Bay, WallMart, TOY'R'US. Na kazdej plazie znajdzie ktorys lub wiekszosc z tych sklepow i do tego jakies pomniejsze butiki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
goonia Re: Gdzie w Toronto 08.06.05, 17:48 Wszystko zalezy od tego czy chcesz fajne i tanie, czy firmowe. Swoja droga to Ci sie dziwie, bo ja kupuje i dostaje mase ubranek z Polski i ciagle ktos zaczepia mnie i pyta gdzie kupilam np. buciki. W zeszlym roku przywiozlam sobie cala torbe takich na wyrost i teraz sa akurat i sliczne. 5-10-15 i HM to moje ulubione w Polsce. Cenowo taniej niz tutaj. Wiec sie zastanow. Moim ulubionym sklepem z ubrankami dla dzieci w Kanadzie jest "Childrens Place", z drozszych jest tez jest GAP i Gymboree. Tansze a fajne ciuszki sa w Wal Mart i Winners. Tutaj maja tez zabawki. Przez internet nie kupowalam, bo mam mnostwo sklepow pod reka to niestety nie moge ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
anna7777 Re: Gdzie w Toronto 28.04.05, 20:36 Wielkie dzieki dziewczyny za odzew,bede szukac do skutku,nawet dzisiaj sprawdze jeszcze w cereal. A to czy bede miala czas i checi do cwiczen to sie okaze,bo jak na dzien dzisiejszy to nie za bardzo i jedno i drugie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś