Dodaj do ulubionych

Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole....

IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 04:40
No wlasnie,

Te chamskie watki skierowane przeciw Tobie... szkoda mowic...
"intimidation" i "bullying" tak to nazywa sie wsrod cywilizowanych ludzi...
i o ile wiem osoby to czyniace moga byc pociagniete do odpowiedzialnosci ..
wiadomo, prawa panujace na forum sa inne ( a szkoda) No coz, mozna dodac tylko,
trzymaj sie cieplo....

bede klikac na ten watek i podciagac go do gory, tylko po to by zaprotestwac
przeciwko!!! (.. wiadomo czemu)

Pozdrawiam

Sar
Obserwuj wątek
    • zambouni Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 04:40
      www.subnetcentral.com/cards/washass.jpg
      • Gość: Sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 04:45
        No wlasnie o podciaganie tego watku mi chodzi - jako dowod moralnego poparcia
        dla aniutka . A na twoje linki nikt normalny i tak klikal nie bedzie, spadaj
        • zambouni Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 04:47
          www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg
    • Gość: sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 04:50
      podciagamy!!!!! Nie zwazajac na nic...
      • anusek Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 04:50
        www.subnetcentral.com/cards/supremes.jpg
    • Gość: Sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 04:57
      podciagamy...
    • Gość: Sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 05:00
      hop, do gory..
    • Gość: Sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 05:02
      Hop, do gory....
    • Gość: Sar Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 05:07
      Hop, do gory....
      • Gość: renka Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 05:10
        Aniutek, mysle, ze masz swietna zabawesmile)))
        • anusek podciagnac to mi mozesz wiesz co 07.07.02, 05:36
          www.subnetcentral.com/cards/snap.jpg
        • Gość: jot-23 Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.dyn.optonline.net 07.07.02, 05:36
          Gość portalu: renka napisał(a):

> Aniutek, mysle, ze masz swietna zabawesmile)))

gowno nie swietna zabawa, to pokazuje jak pare zdeterminowanych (nie bede pisal
          o prawdobodobnych powodach determinacji, to sobie kazdy moze na swoj sposob
          dopisac) potrafi zablokowac, normalnie, calkiem rozsadne forum, gdzie ma sie
          szanse wypowiedziec i posluchac, jednym slowem doszlifowac swoje poglady.
          oczywiscie nie jest to problem nowy, to problem stary jak swiat, o to "jak
          kierowac" spoleczenstwem, czy to kraj , czy male forum, po to by uzyskac
          optymalny wynik, swobode, przy jednoczesnym poczuciu bezpieczenstwa. moim
          zdaniem, pare ostatnich tygodni, raz na zawsze dowodzi , ze nie mozna wszystkim
          ludziom wierzyc w ich zdrowy rozsadek, i ze moga, bez bata nad dupa "zyc i dac
          zyc innym" rozsadna propozycja, to przymusowe logowanie, aby moc sie
          wypowiedziec, z zasada jeden e-mail address - jeden account. to efektywnie
          zablokuje sciek, nie pozbawiajac normalnych ludzi ich anonimowosci.
          • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.fastres.net 07.07.02, 05:41
            Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: renka napisał(a):
            >
            > > Aniutek, mysle, ze masz swietna zabawesmile)))
            >
            > gowno nie swietna zabawa, to pokazuje jak pare zdeterminowanych (nie bede pisal
            >
            > o prawdobodobnych powodach determinacji, to sobie kazdy moze na swoj sposob
            > dopisac) potrafi zablokowac, normalnie, calkiem rozsadne forum, gdzie ma sie
            > szanse wypowiedziec i posluchac, jednym slowem doszlifowac swoje poglady.
            > oczywiscie nie jest to problem nowy, to problem stary jak swiat, o to "jak
            > kierowac" spoleczenstwem, czy to kraj , czy male forum, po to by uzyskac
            > optymalny wynik, swobode, przy jednoczesnym poczuciu bezpieczenstwa. moim
            > zdaniem, pare ostatnich tygodni, raz na zawsze dowodzi , ze nie mozna wszystkim
            >
            > ludziom wierzyc w ich zdrowy rozsadek, i ze moga, bez bata nad dupa "zyc i dac
            > zyc innym" rozsadna propozycja, to przymusowe logowanie, aby moc sie
            > wypowiedziec, z zasada jeden e-mail address - jeden account. to efektywnie
            > zablokuje sciek, nie pozbawiajac normalnych ludzi ich anonimowosci.

......A jak przegna to do lagru,nie Jotek?Ty to lubisz co?
            • anusek ej J-23 07.07.02, 05:44
              dzisiaj zabawa. Baw sie z nami. Od jutra znowu bedziemy powaznie szlifowali co
              tam trzeba. buzka!

www.subnetcentral.com/cards/snap.jpg
            • Gość: jot-23 Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole. IP: *.dyn.optonline.net 07.07.02, 05:44
              Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: jot-23 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: renka napisał(a):
              > >
              > > > Aniutek, mysle, ze masz swietna zabawesmile)))
              > >
              > > gowno nie swietna zabawa, to pokazuje jak pare zdeterminowanych (nie bede
              > pisal
              > >
              > > o prawdobodobnych powodach determinacji, to sobie kazdy moze na swoj sposo
              > b
              > > dopisac) potrafi zablokowac, normalnie, calkiem rozsadne forum, gdzie ma s
              > ie
              > > szanse wypowiedziec i posluchac, jednym slowem doszlifowac swoje poglady.
              > > oczywiscie nie jest to problem nowy, to problem stary jak swiat, o to "jak
              >
              > > kierowac" spoleczenstwem, czy to kraj , czy male forum, po to by uzyskac
              > > optymalny wynik, swobode, przy jednoczesnym poczuciu bezpieczenstwa. moim
              > > zdaniem, pare ostatnich tygodni, raz na zawsze dowodzi , ze nie mozna wszy
              > stkim
              > >
              > > ludziom wierzyc w ich zdrowy rozsadek, i ze moga, bez bata nad dupa "zyc i
              > dac
              > > zyc innym" rozsadna propozycja, to przymusowe logowanie, aby moc sie
              > > wypowiedziec, z zasada jeden e-mail address - jeden account. to efektywnie
              >
              > > zablokuje sciek, nie pozbawiajac normalnych ludzi ich anonimowosci.
              >
              > ......A jak przegna to do lagru,nie Jotek?Ty to lubisz co?

nie do lagru, tato, cos znacznie gorszego, ban na forum zmusilby cie do
              przebywania dluzej z zona, albo z dziecmi, albo bys poszedl sobie na piesza
              wycieczke (przeciez jestes na wakacjach). nowe forum pozwala na ignorowanie
              niechcianych wypowiedzi, mam nadzieje ze to chociaz czesciowo zlikwiduje problem.
              • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole. IP: *.fastres.net 07.07.02, 05:51
                Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: jot-23 napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: renka napisał(a):
                > > >
                > > > > Aniutek, mysle, ze masz swietna zabawesmile)))
                > > >
                > > > gowno nie swietna zabawa, to pokazuje jak pare zdeterminowanych (nie
                > bede
                > > pisal
                > > >
                > > > o prawdobodobnych powodach determinacji, to sobie kazdy moze na swoj
                > sposo
                > > b
                > > > dopisac) potrafi zablokowac, normalnie, calkiem rozsadne forum, gdzie
                > ma s
                > > ie
                > > > szanse wypowiedziec i posluchac, jednym slowem doszlifowac swoje pogl
                > ady.
                > > > oczywiscie nie jest to problem nowy, to problem stary jak swiat, o to
                > "jak
                > >
                > > > kierowac" spoleczenstwem, czy to kraj , czy male forum, po to by uzys
                > kac
                > > > optymalny wynik, swobode, przy jednoczesnym poczuciu bezpieczenstwa.
                > moim
                > > > zdaniem, pare ostatnich tygodni, raz na zawsze dowodzi , ze nie mozna
                > wszy
                > > stkim
                > > >
                > > > ludziom wierzyc w ich zdrowy rozsadek, i ze moga, bez bata nad dupa "
                > zyc i
                > > dac
                > > > zyc innym" rozsadna propozycja, to przymusowe logowanie, aby moc sie
                > > > wypowiedziec, z zasada jeden e-mail address - jeden account. to efekt
                > ywnie
                > >
                > > > zablokuje sciek, nie pozbawiajac normalnych ludzi ich anonimowosci.
                > >
                > > ......A jak przegna to do lagru,nie Jotek?Ty to lubisz co?
                >
                > nie do lagru, tato, cos znacznie gorszego, ban na forum zmusilby cie do
                > przebywania dluzej z zona, albo z dziecmi, albo bys poszedl sobie na piesza
                > wycieczke (przeciez jestes na wakacjach). nowe forum pozwala na ignorowanie
                > niechcianych wypowiedzi, mam nadzieje ze to chociaz czesciowo zlikwiduje proble
                > m.

.......Jotek,co ty pierdolisz?Czy ty zyjesz we wspolczesnym swiecie?
                Nie widzisz ze oni maja w dupie caly ten kram z jego kolkami.
                O jakich banach ty mowisz?Dwa dni i twoj ban poszedl by sie jebac.
                Wychowanie spoleczne chcesz organizowac?
                Zastanow sie bo jestes smieszny.
                Zyczliwy.
                • anusek tato vs. J-23 07.07.02, 05:53
                  racja tato. Ten ban idzie sie jebac as we speak. Kochamy cie J-23. Jeszcze
                  jedna twoja wypowiedz a dorobisz sie wlasnego watku.
                  www.subnetcentral.com/cards/dicktree.jpg
          • Gość: Renka Re: wow,wow,wow !! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.07.02, 05:46
            J-23 nie badz taki zadufany w jedynie sluszna i swietlista idee forum polonia.
            Kazdy moze sie tu w tym smietniku odstresowywac. Niektorzy, jak np JA, okrutnie
            JUZ zostali ukarani przez bufonow bez poczucia humoru, ale inni jeszcze
            baraszkuja. Ja tam mam do tych wyglupow stosunek zdrowotny. Smiech to zdrowie,
            a jak wiesz, jestem w depresji i smiech mi pomaga wygrzebac sie. Aniutek
            napewno sie tym nie przejmuje. Olewa i juzsmile
            • anusek buzka Renka 07.07.02, 05:48
              jestes ozdoba tego forum i jeszcze troche a dorobisz sie wlasnego odkurzacza.

www.subnetcentral.com/cards/vacuum.jpg
    • Gość: :-)))) Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.prem.tmns.net.au 07.07.02, 06:13
      smile)))
    • aniutek Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 06:18
      jasna sprawa, szkoda tylko,ze przez kretyna nie mozna normalnie pogadac jak to
      drzewiej bywalo.
      generalnie mam w nosie co on tutaj wypisuje,ten osobnik udwodnil nam juz wiele
      razy, ze jest ciezko uposledzony psychicznie a i fizycznie pewnie tez.
      pozdrawiam i pakuje walizy,
      a hoj
    • Gość: PawelD Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 07.07.02, 06:24
      Sar,

popieram
      aniutek - trzymaj sie!

emaila Ci wyslalem; (@poczta...)
      mnie mozesz zastac pod adresem
      pawel@SekretyNegocjacji.com

pozdowko
      P.

• aniutek Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 06:25
        Gość portalu: PawelD napisał(a):

> Sar,
        >
        > popieram
        > aniutek - trzymaj sie!
        >
        > emaila Ci wyslalem; (@poczta...)
        > mnie mozesz zastac pod adresem
        > pawel@SekretyNegocjacji.com
        >
        > pozdowko
        > P.
        >

dzieki :smile))
    • aniutek Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 06:33
      smile
      • Gość: maz Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 07:30
        Aniutek - dolanczam sie do pozdrowien.
        To ze taka Renka czy Tato uwazaja ze wytarzanie sie w gownie to swietna
        zabawa.....hmmmm...ich sprawa niech sie tarzaja.Ale czy musza nas w to wciagac
        i usprawiedliwiac gnojkow ktorzy nic innego nie potrawia ?????
        Moze oni ,........zreszta.........,tez nie ??????
        • ikarusek spadaj alfonsie bo cie zepchne miedzy 07.07.02, 07:34
          ekskrementy. Odpieprz sie od ludzi myslacych i zajmij sie praca, odchodzie
          intelektualny.
          • Gość: maz Re: spadaj alfonsie bo cie zepchne miedzy IP: *.arach.net.au 07.07.02, 07:48
            ikarusek napisał(a):

> ekskrementy. Odpieprz sie od ludzi myslacych i zajmij sie praca, odchodzie
            > intelektualny.

Co zaczynasz sam sobie udzielac dobrych rad ?????????
            Tylko nie zapomnij sie do nich zastosowac !!!!!!!!!!
        • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.fastres.net 07.07.02, 07:45
          Gość portalu: maz napisał(a):

> Aniutek - dolanczam sie do pozdrowien.
          > To ze taka Renka czy Tato uwazaja ze wytarzanie sie w gownie to swietna
          > zabawa.....hmmmm...ich sprawa niech sie tarzaja.Ale czy musza nas w to wciagac
          > i usprawiedliwiac gnojkow ktorzy nic innego nie potrawia ?????
          > Moze oni ,........zreszta.........,tez nie ??????

Maz,maz,maz.Piekno jest relatywne,pozatym czy ja mam pewnosc,ze ty w zyciu
          realnym nie jestes czyms gorszym?
          Moglismy przeciez ogladac zdjecia twojej zony...............

• Gość: maz Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 07:52

> Gość portalu: maz napisał(a):
            >
            > > Aniutek - dolanczam sie do pozdrowien.
            > > To ze taka Renka czy Tato uwazaja ze wytarzanie sie w gownie to swietna
            > > zabawa.....hmmmm...ich sprawa niech sie tarzaja.Ale czy musza nas w to wci
            > agac
            > > i usprawiedliwiac gnojkow ktorzy nic innego nie potrawia ?????
            > > Moze oni ,........zreszta.........,tez nie ??????
            >
            > Maz,maz,maz.Piekno jest relatywne,pozatym czy ja mam pewnosc,ze ty w zyciu
            > realnym nie jestes czyms gorszym?
            > Moglismy przeciez ogladac zdjecia twojej zony...............
            >

Moze piekno i jest relatywne ,ale jakos nie moge w wulgaryzmie doszukac
            sie niczego ladnego.
            Zdjecia mojej zony ?????????
            Tato ,chyba naprawde wypiles o jednego za duzo i zaczynasz bredzic......
            • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.fastres.net 07.07.02, 07:59

>
              > > Gość portalu: maz napisał(a):
              > >
              > > > Aniutek - dolanczam sie do pozdrowien.
              > > > To ze taka Renka czy Tato uwazaja ze wytarzanie sie w gownie to swiet
              > na
              > > > zabawa.....hmmmm...ich sprawa niech sie tarzaja.Ale czy musza nas w t
              > o wci
              > > agac
              > > > i usprawiedliwiac gnojkow ktorzy nic innego nie potrawia ?????
              > > > Moze oni ,........zreszta.........,tez nie ??????
              > >
              > > Maz,maz,maz.Piekno jest relatywne,pozatym czy ja mam pewnosc,ze ty w zyciu
              >
              > > realnym nie jestes czyms gorszym?
              > > Moglismy przeciez ogladac zdjecia twojej zony...............
              > >
              >
              > Moze piekno i jest relatywne ,ale jakos nie moge w wulgaryzmie doszukac
              > sie niczego ladnego.
              > Zdjecia mojej zony ?????????
              > Tato ,chyba naprawde wypiles o jednego za duzo i zaczynasz bredzic......

......Tak,wiem,to absurd.Nigdy nie mialem cienia
              watpliwosci......................................................................
              .................................................................................
              • Gość: maz Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:06
                Tez dobrze !!!!
                Przynajmniej w jednym sie zgadzamy.
                A co robisz rano w czasie urlopu na kompie???????
                • ikarusek zona meza, to ta na prawo 07.07.02, 08:10
                  big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women_big_tits.htm

maz, upominam cie po raz ostatni. Nie badz wulgarny i nie czepiaj ludzi.
                  Jeszcze jedna twoja niestosowna wypowiedz i zmusisz mnie do reakcji. Bardzo cie
                  prosze, maz, nie zmuszaj mnie abym to musial uczynic.
                  • Gość: tato Re: zona meza, to ta na prawo IP: *.fastres.net 07.07.02, 08:16
                    ikarusek napisał(a):

> <a href="big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women_big_tits.h
                    > tm"target="_blank">big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women_big_tit
                    > s.htm</a>
                    >
                    > maz, upominam cie po raz ostatni. Nie badz wulgarny i nie czepiaj ludzi.
                    > Jeszcze jedna twoja niestosowna wypowiedz i zmusisz mnie do reakcji. Bardzo cie
                    >
                    > prosze, maz, nie zmuszaj mnie abym to musial uczynic.

.......hehehe......niech zgadne.....to ten sam sponsor?
                    • ikarusek Re: zona meza, to ta na prawo 07.07.02, 08:18
                      skromnie przyznaje ze tak i widze, ze nic sie nie ukryje sie przed twoja wielka
                      madroscia, tato. Mozesz mi nawet nawrzucac i nic a nic sie nie odezwe. zycze
                      przyjemnego i dobrze zasluzonego wypoczynku.
                      • Gość: tato Re: zona meza, to ta na prawo IP: *.fastres.net 07.07.02, 08:25
                        ikarusek napisał(a):

> skromnie przyznaje ze tak i widze, ze nic sie nie ukryje sie przed twoja wielka
                        >
                        > madroscia, tato. Mozesz mi nawet nawrzucac i nic a nic sie nie odezwe. zycze
                        > przyjemnego i dobrze zasluzonego wypoczynku.

.......hehehe,lepiej idz spac.................sobota nie moze ciagnac sie
                        wiecznie...........
                    • Gość: maz Re: zona meza, to ta na prawo IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:27

> ikarusek napisał(a):
                      >
                      > > <a href="<a href="big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat
                      > _women_big_tits.h"target="_blank">big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fa
                      > t_women_big_tits.h</a>
                      > > tm"target="_blank">big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women
                      > _big_tit
                      > > s.htm</a>
                      > >
                      > > maz, upominam cie po raz ostatni. Nie badz wulgarny i nie czepiaj ludzi.
                      > > Jeszcze jedna twoja niestosowna wypowiedz i zmusisz mnie do reakcji. Bardz
                      > o cie
                      > >
                      > > prosze, maz, nie zmuszaj mnie abym to musial uczynic.
                      >
                      > .......hehehe......niech zgadne.....to ten sam sponsor?

to chyba ten sam idiota ,co wczoraj,tylko dzis zmienil nicka
                      • ikarusek Maz jest pedalem i czepia sie full figure kobiet 07.07.02, 08:31
                        Takiego dupka jak ty nie ma nigdzie. Masz szczęście, że nie ma Ciebie w pobliżu
                        palancie
                        • Gość: maz Re: Maz jest pedalem i czepia sie full figure kobiet IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:38
                          ikarusek napisał(a):

> Takiego dupka jak ty nie ma nigdzie. Masz szczęście, że nie ma Ciebie w pobliżu
                          >
                          > palancie

O pewny tego jestes ??????
                          A wlasciwie to masz racje ,bo jakbym byl gdzies w poblizu to takiemu gnojkowi
                          sposcil bym dobre manto ,tak zeby dupa mu spuchla.
                          Ale uwazaj ,bo tak jak juz poprzednio pisalem ,jak twoj ojciec cie zlapie co tu
                          wypisujesz ,to majtki bedziesz mial pelne.
                          • ikarusek Maz ciagle jest pedalem 07.07.02, 08:43
                            o ile kiedys obiecalem ze nie wyzwe cie inaczej jak gowno,tak od tej chwili
                            musze obiecac ze w ogole nie chce mi sie ustosunkowywac do twojej
                            beznadziei,jestes tak straszny...byla tutaj tylko jedna osoba ktora byla rownie
                            durna jak ty,byl nia kiedys niejaki aniutak,ale to byla porabana baba ktora
                            zdradzala swego meza, otoz jej dorownales,w zwiazku z tym ze bluzganie ciebie
                            jest po prostu strata czasu znasz juz moja opinie na temat tego co tu
                            wypisujsz,a,zlituj sie i juz sobie pojdz..ok???
                            • Gość: maz Re: Maz ciagle jest pedalem IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:47
                              ikarusek napisał(a):

> o ile kiedys obiecalem ze nie wyzwe cie inaczej jak gowno,tak od tej chwili
                              > musze obiecac ze w ogole nie chce mi sie ustosunkowywac do twojej
                              > beznadziei,jestes tak straszny...byla tutaj tylko jedna osoba ktora byla rownie
                              >
                              > durna jak ty,byl nia kiedys niejaki aniutak,ale to byla porabana baba ktora
                              > zdradzala swego meza, otoz jej dorownales,w zwiazku z tym ze bluzganie ciebie
                              > jest po prostu strata czasu znasz juz moja opinie na temat tego co tu
                              > wypisujsz,a,zlituj sie i juz sobie pojdz..ok???

Oj ,ciagle marzysz o jakims pedale i go szukasz.
                              Naprawde cie tak dupsko swedzi ?????????
                              Malolacie ,czy chociaz wiesz o czym mowisz??????
                              Czy to juz sperma kompletnie ci rozum zalala ????
                              Ale w takim mlodym wieku ???????????
                  • Gość: maz Re: zona meza, to ta na prawo IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:22
                    ikarusek napisał(a):

> <a href="big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women_big_tits.h
                    > tm"target="_blank">big-tits-large-tits.com/fat_women_big_tits/fat_women_big_tit
                    > s.htm</a>
                    >
                    > maz, upominam cie po raz ostatni. Nie badz wulgarny i nie czepiaj ludzi.
                    > Jeszcze jedna twoja niestosowna wypowiedz i zmusisz mnie do reakcji. Bardzo cie
                    >
                    > prosze, maz, nie zmuszaj mnie abym to musial uczynic.

Bardzo prosze o ta twoja reakcje.
                    Widze ze jednak nie stsujesz sie do swojch wlasnych zalecen.
                    Ba ,i nawet pojecia nie masz o czym mowisz.
                    Ile masz latek ,ze tak prostych rzeczy nie rozumiesz?????????
                    • ikarusek Maz 07.07.02, 08:27
                      Przyznam szczerze ,ze jestes pierdolniety.Jest wolnosc slowa,wyznania i
                      upodoban seksualnych.Jak ci sie kurwa nie podobaja gole kobiety to wal se konia
                      w kaloryferze na sloninie!!!!!!!!
                      • Gość: maz Re: Maz IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:29
                        ikarusek napisał(a):

> Przyznam szczerze ,ze jestes pierdolniety.Jest wolnosc slowa,wyznania i
                        > upodoban seksualnych.Jak ci sie kurwa nie podobaja gole kobiety to wal se konia
                        >
                        > w kaloryferze na sloninie!!!!!!!!

Spadaj Gnojku ,bo jak cie twoj ojciec zlapie co tu wypisujesz ,to rzniecie
                        dupska murowane.
                • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.fastres.net 07.07.02, 08:11

> Tez dobrze !!!!
                  > Przynajmniej w jednym sie zgadzamy.
                  > A co robisz rano w czasie urlopu na kompie???????

......Ogladam bajki w tv,pale(och ten nalog)i czytam forum.
                  • Gość: maz Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:25

>
                    > > Tez dobrze !!!!
                    > > Przynajmniej w jednym sie zgadzamy.
                    > > A co robisz rano w czasie urlopu na kompie???????
                    >
                    > ......Ogladam bajki w tv,pale(och ten nalog)i czytam forum.

Tylko tyle ??????
                    Myslalem ze ta Italia daje wiecej mozliwosci.
                    • ikarusek bajka 07.07.02, 08:25
                      republika.pl/hhahaha/rys_tyg.htm
                    • Gość: tato Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.fastres.net 07.07.02, 08:26

>
                      > > Gość portalu: maz napisał(a):
                      > >
                      > > > Tez dobrze !!!!
                      > > > Przynajmniej w jednym sie zgadzamy.
                      > > > A co robisz rano w czasie urlopu na kompie???????
                      > >
                      > > ......Ogladam bajki w tv,pale(och ten nalog)i czytam forum.
                      >
                      > Tylko tyle ??????
                      > Myslalem ze ta Italia daje wiecej mozliwosci.

......Ach,zapomnialem ze stoje na linie..............
                      • Gość: maz Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:33

>
                        > > Gość portalu: tato napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: maz napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Tez dobrze !!!!
                        > > > > Przynajmniej w jednym sie zgadzamy.
                        > > > > A co robisz rano w czasie urlopu na kompie???????
                        > > >
                        > > > ......Ogladam bajki w tv,pale(och ten nalog)i czytam forum.
                        > >
                        > > Tylko tyle ??????
                        > > Myslalem ze ta Italia daje wiecej mozliwosci.
                        >
                        > ......Ach,zapomnialem ze stoje na linie..............

No coz.....tak jak pisales....
                        Pojecie przyjemnosci tez jest relatywne......
                        Powodzenia.
                        • ikarusek Maz 07.07.02, 08:39
                          a,wytlumacze ci po dobroci:pierdolisz duzo i bez sensu,wpierdlasz sie
                          wszedzie,gadasz od rzeczy. problem w tym ze nawet swinia w ekstazie stanowi
                          jakis element tego durnego forum,czasem jest wkurwiajaca, ale z nia nawet jest
                          sie fajnie pobluzgac, nawet durne wiersze wenus cos minimalnego wnosza,do czego
                          sie mozna jakos odniesc, natomiast to co ty plodzisz to sraka,gowno, zero
                          polotu, a jestes glupi,zrozumiales juz???nie jestes ani zabawny,ani
                          smieszny,ani inteligentny,ani nawet wkurwiajacy,jestes a przerazliwie nudny,mam
                          wiec prosbe zebys przestal pierdolic i te swoje durnoty wpisal po prostu sobie
                          na kompie nie zmuszajc ludzi do ich czytania,a jestes po prostu fatalny,rzygac
                          mi sie chce jak widze tu cos twojego,zauwaz ze jestes tak do dupy ze nawet
                          przestalem "kurwic",po prostu rece opadaja...

• Gość: maz Re: Maz IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:42
                            ikarusek napisał(a):

> a,wytlumacze ci po dobroci:pierdolisz duzo i bez sensu,wpierdlasz sie
                            > wszedzie,gadasz od rzeczy. problem w tym ze nawet swinia w ekstazie stanowi
                            > jakis element tego durnego forum,czasem jest wkurwiajaca, ale z nia nawet jest
                            > sie fajnie pobluzgac, nawet durne wiersze wenus cos minimalnego wnosza,do czego
                            >
                            > sie mozna jakos odniesc, natomiast to co ty plodzisz to sraka,gowno, zero
                            > polotu, a jestes glupi,zrozumiales juz???nie jestes ani zabawny,ani
                            > smieszny,ani inteligentny,ani nawet wkurwiajacy,jestes a przerazliwie nudny,mam
                            >
                            > wiec prosbe zebys przestal pierdolic i te swoje durnoty wpisal po prostu sobie
                            > na kompie nie zmuszajc ludzi do ich czytania,a jestes po prostu fatalny,rzygac
                            > mi sie chce jak widze tu cos twojego,zauwaz ze jestes tak do dupy ze nawet
                            > przestalem "kurwic",po prostu rece opadaja...
                            >

To nie rece ci opadaja ,tylko w pustym lbie konceptu brakuje.
                            Na jedno co cie stac ,to bluzgi i wyzwiska...ot typowa mentalnosc Obszczyjmurka
                            • ikarusek Maz jest teraz pedofilem 07.07.02, 08:46
                              a,mam serdeczna prosbe,dla dobra ogolu,nie pisz tutaj wiecej,nie wiem czy sie
                              zorientowales juz czy jeszcze nie ale osiagnales rzecz niebywala,zostales
                              mianowicie autorem najbardziej durnych postow jakie powstaly na tym
                              forum,pierdolisz od rzeczy,najbardziej smutne jest mianowicie to ze jestes
                              niewiarygodnie glupi i malo kumaty,to az smutne,a,najpierw sie tutaj wjebales.
                              niestety,problem jest w tym ze ja za chuja nie moge sie zrewaznowac poniewaz
                              oprocz pisania pochwal pod twoim adresem oceniam poziom tekstu,a z twoich nie
                              wynikalo ze masz IQ wieksze od zaby,wiec wychodzi lipa...

• Gość: maz Re: Maz jest teraz pedofilem IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:51
                                ikarusek napisał(a):

> a,mam serdeczna prosbe,dla dobra ogolu,nie pisz tutaj wiecej,nie wiem czy sie
                                > zorientowales juz czy jeszcze nie ale osiagnales rzecz niebywala,zostales
                                > mianowicie autorem najbardziej durnych postow jakie powstaly na tym
                                > forum,pierdolisz od rzeczy,najbardziej smutne jest mianowicie to ze jestes
                                > niewiarygodnie glupi i malo kumaty,to az smutne,a,najpierw sie tutaj wjebales.
                                > niestety,problem jest w tym ze ja za chuja nie moge sie zrewaznowac poniewaz
                                > oprocz pisania pochwal pod twoim adresem oceniam poziom tekstu,a z twoich nie
                                > wynikalo ze masz IQ wieksze od zaby,wiec wychodzi lipa...
                                >

Nie powtarzaj sie.
                                Nie stac cie zeby wymyslec cos nowego?????????
                                No.... nie bardzo sie dziwie ,bo gnojki nigdy nic innego nie umialy.
                                • Gość: maz Re: Aniutek ,trzymaj sie ,nie daj sie..... IP: *.arach.net.au 07.07.02, 08:55
                                  Aniutek ,jeszcze raz wszystkiego najlepszego i nie zwracaj uwagi
                                  na niedorozwinietych gowniarzy.
                                  Tak jak pisalas ,Ty i Luiza ,najlepiej ich ignorowac i nie odpowiadac na glupoty
                                  Duza buzka.....
    • _szwedka Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 11:22
      Podpisuje sie Aniutek wink
      Nie daj sie...I ignoruj tych nieszczesnikow ktorzy nie potrafia inaczej sie
      bawic niz niszczyc, sabotowac, obrazac. Jak beznadziejnie puste musi byc ich
      zycie? Biedactwa...
      Tysiac usmiechow i usciskow Aniutek smile))))....
    • maurycy Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 14:06
      wyrzucam śmiecia z tej strony.
      • lilolu Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 16:22
        maurycy napisał(a):

> wyrzucam śmiecia z tej strony.

?????
    • Gość: gk Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... IP: *.217.119.10.charter-stl.com 07.07.02, 17:11
      Wiele serdecznosci....
    • kowal68 Re: Aniutek ,nie daj sie , trzymaj sie i w ogole.... 07.07.02, 20:50
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka