Gość: PawelD IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 07.07.02, 23:55 co za duzo to niedrowo... do tej pory stosowalem strategie ignorowania pleniacego sie chamstwa... mozna by prowdzic wojne, ale w pyskowce wygrywa tylko ten co w niej nie uczestniczy... - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_redakcja pael idz w ch. ze swoja negocjacja dla 07.07.02, 23:58 ubogich. My sie tu bawimy. Licznik podkrecony do bialosci, kazdy klika jakby baby w zyciu nie widzial. A ty sie czepisz. Popatrz se za darmo na filmik. Dasz prace od poniedzialku to przestane.www.xgalerie.com/filmy/008/ Odpowiedz Link Zgłoś
paweld3 Re: co zrobic z tym chamstwem 07.07.02, 23:59 Spierdalaj kutafonie z australii Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja o, to mi sie podoba. tlko dla ciebie zdjatko 08.07.02, 00:00 www.xgalerie.com/filmy/009/ Odpowiedz Link Zgłoś
paweld3 Re: o, to mi sie podoba. tlko dla ciebie zdjatko 08.07.02, 00:06 slodka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: co zrobic z tym chamstwem IP: *.prem.tmns.net.au 08.07.02, 00:14 Pawel, to dobry pomysl, choc wydaje mi sie ze dac sie tak po prostu wykopac przez forumowych dresiarzy, to tez nie jest wyjscie. W pyskowkach brac udzialu nie bede, ale moze trzeba po prostu robic swoje, ignorowac chuliganstwo, nie przejmowac sie tym co pisza, omijac ich pole i glupie posty (tzn wszystkie ich posty) ale "trwac na stanowisku" Powiedzenie "modrzejszy powinien ustapic" nie zawsze bywa sluszne, w tym przypadku bedzie to poprostu dokladnie tym, czego chca - ugieciem sie przed intymidacja. Ja na to nie ide, choc bym tu miala zostac samiutenka i pisac sama do siebie.... w koncu to dosyc popularna praktyka na tym forum Ale, z drugiej strony, wiesz, to i przed dresiarzami bylo tu sporo intymidacji ( przepraszam z ten termin , ot tak sobie spolszczylam) tylko p wiele "subtelniejszej". I swiadomie lub podswiadomie braly w tym udzial osoby, ktorych bys o to nawet nie posadzil...to tak na marginesie ..ja zatem.. do odtatniej kropli krwi... Pozdrawiam Sar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Sar... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 08.07.02, 00:17 tez bede tu wpadac od czasu do czasu, ale lubie przebywac w kulturalnym towarzystwie... zapraszam wiec do siebie.. )) sciskam serdecznie (tak czy siak) )) Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja dla pawelka prawiczki 08.07.02, 00:26 klass.js.pl/08/set25_16.jpg popatrz se cieniasie. Pierdoly piszesz o tych negocjacjach. nie groz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Sar... IP: *.prem.tmns.net.au 08.07.02, 00:27 Pawel, Na pewno zajrze... ale wiesz co jest piekne w tej forumowej grze, to ze niektorych mozna traktowac jak by ich nie bylo... A dresiarze to dresiarze, moge ich tak nazwac i nic mi zrobic nie moga, na bluzgi i inne glupstwa postanowilam nie zwracac uwagi... Ja tez lubie kulturalne towarzystwo ale swiat, jak widzac jest pelen dresow ( ostatnio bardziej modne garniturki, wiec i okreslenie chuliganstwa tez sie chyba zmieni wkrotce... Jeszcze raz pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja Re: Sar... pomarz sobie sarenko 08.07.02, 00:30 xgalerie.com/filmy/010/ Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja Re: Sar... pomarz sobie sarenko o tu tez 08.07.02, 00:33 nie wstydz sie moze go utrzymasz. popatrz co te cwansze robia xgalerie.com/filmy/010/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Do Sar IP: *.sympatico.ca 08.07.02, 01:05 Gość portalu: Sar napisał(a): > Pawel, > > Na pewno zajrze... ale wiesz co jest piekne w tej forumowej grze, to ze > niektorych mozna traktowac jak by ich nie bylo... > A dresiarze to dresiarze, moge ich tak nazwac i nic mi zrobic nie moga, na > bluzgi i inne glupstwa postanowilam nie zwracac uwagi... > > > > Ja tez lubie kulturalne towarzystwo ale swiat, jak widzac jest pelen dresow ( > ostatnio bardziej modne garniturki, wiec i okreslenie chuliganstwa tez sie > chyba zmieni wkrotce... > > Jeszcze raz pozdrawiam, Oj, nie wykrecisz sie od zapisania sie na sekrety (podobno maja powiazania z Radiem Ma Ryja, Pawelek jest wykladowca w Szkole Medialnej ojca dyrektora). Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja droga SARenko 08.07.02, 00:20 klass.js.pl/01/images/ariaglmchr084.jpg popatrz sama, czy ten towar jes brzydki? Licznik w redakcji (goraco wiec nie mam dresu na sobie. Nikogo do poniedzialku) sie zaczerwienil do bialosci. SARenko, co to znaczy do ostatniej kropli krwi? Czyzbysmy sie zrozumieli??? klass.js.pl/01/images/ariaglmchr084.jpg clopy sa inne niz baby. A teraz jest wolnosc, wiec tylko te cieniasy pantoflarze jak pawelek ze melby sie rzucaja. MENi jak tato tylo maja zyczenia: o, ta dobra, ta niedobra. Prawdziwy MAN. Burak tez, trafilem mu pod smak. O co cichodzi? Daj jakies fotki co lubisz albo i nie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: co zrobic z tym chamstwem IGNOROWAC IP: 202.95.92.* 08.07.02, 01:16 Gość portalu: Sar napisał(a): > Pawel, > to dobry pomysl, choc wydaje mi sie ze dac sie tak po prostu wykopac przez > forumowych dresiarzy, to tez nie jest wyjscie. > > W pyskowkach brac udzialu nie bede, ale moze trzeba po prostu robic swoje, > ignorowac chuliganstwo, nie przejmowac sie tym co pisza, omijac ich pole i > glupie posty (tzn wszystkie ich posty) ale "trwac na stanowisku" > > Powiedzenie "modrzejszy powinien ustapic" nie zawsze bywa sluszne, w tym > przypadku bedzie to poprostu dokladnie tym, czego chca - ugieciem sie przed > intymidacja. > Ja na to nie ide, choc bym tu miala zostac samiutenka i pisac sama do > siebie.... w koncu to dosyc popularna praktyka na tym forum > > Ale, z drugiej strony, wiesz, to i przed dresiarzami bylo tu sporo intymidacji > ( przepraszam z ten termin , ot tak sobie spolszczylam) tylko p > wiele "subtelniejszej". I swiadomie lub podswiadomie braly w tym udzial osoby, > ktorych bys o to nawet nie posadzil...to tak na marginesie > > ..ja zatem.. do odtatniej kropli krwi... > > Pozdrawiam > > Sar Sar mam to same odczucie ale wlasnie forum jest jedynym miejscem gdzie spokojnie mozna tych "ludzi" ignorowac, bo pod budka z piwe czy w pubie bylo by trudno. Niech sobie stukaja az do bolu ale zawsze znajdzie sie kilka osob z ktorymi warto wymienic teksty i ciesze sie ze chcesz wytrwac, bo ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
theehend_jesteskretynem_fy___ ozpol, taka dupe chcesz ignorowac? 08.07.02, 03:36 klass.js.pl/01/images/ariaglmchr084.jpg jestes pedalem czy co? Przyjrzyj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 03:10 Pawel, Dzieki za zaproszenie, ale ja podobnie jak Sar i ozpol zostaje tutaj. Na tym Forum poznalam wielu fajnych ludzi a dresiarzy i innych spermenow sie nie boje. Pozdrawiam slonecznie Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 03:11 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Pawel, > Dzieki za zaproszenie, ale ja podobnie jak Sar i ozpol zostaje tutaj. Na tym Fo > rum poznalam wielu > fajnych ludzi a dresiarzy i innych spermenow sie nie boje. > > Pozdrawiam slonecznie > Luiza-w-Ogrodzie _______________________________________________ jestes cudowna luizo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theehend_jesteskretynem_fy___ no i fajno lujisko 08.07.02, 03:39 popatrz sobie tu tylko sie nie zalam: klass.js.pl/01/images/ariaglmchr084.jpg dupa jak sie patrzy nie? Przykro ci? Wyobraz sobie ze twoj biedny stary ma ja i ciebie do wyboru. Straszne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar do dyzurnego dresiarza - JEDYNA uwaga IP: 144.138.113.* 08.07.02, 04:38 theehend_jesteskretynem_fy___ napisał(a): Cytowac to juz na prawde nie warto... Ale do rzeczy>>> No coz udalo ci sie zaspamowac to forum - jesli jest to twoja ZYCIOWA misja - coz nie bede z tym dyskutowac. Mysle ze jestes juz zadowolony, grztujuje semi-sukcesu Ale tutaj drogi panie twoja rola sie konczy - mozesz pisac obrazliwe posty nie mozesz nikogo zmusic do ich czytania, wiec nikogo wlasciwie nie obraza (fiasko!!) Jak zauwazyles juz nikt na nie nawet uwagi nie zwraca ( poza tym jednym razem - mea culpa) Mozesz rozezlic kogos raz, ale to od prowokowanego zalezy, czy na to zwraca uwage Mozesz wklejac te swoje linki ale nie mozesz zmusic nikogo do ich ogladania, ot proste mozesz rozpoczynac nowe "watki", ale jak widzisz nikt ich nie czyta Nie mozesz tez zrobic NIC by przeszkodzic ludziom w pisaniu na forum Jestes bezsilny, kolego, BEZSILNY!!!! Dzieki tobie wielu z nas uswiadomilo sobie o ile szersze sa granice naszej wolnosci... No coz zafundowales nam bezplatna terapie grupowa... Dizekuje ci w imieniu swoim... Acha , byl to jedyny post ode mnie, ktory zauwazam twoje istnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: do dyzurnego dresiarza - JEDYNA uwaga IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 08.07.02, 06:08 Sar, DUZA BUZKA! piekne ! (i moze masz racje (((( )))) P. (ale w dobrej atmosferze mozn aprowadzic dyskusje na wyzszym poziomie ryzyka osobistego..) P. Odpowiedz Link Zgłoś
szarna Buzka Pawelku, 08.07.02, 06:14 www.emasculation.jena.co.uk/castration/casr8-06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol A moze mamy pimpa naganiacza IP: 202.95.92.* 08.07.02, 06:31 SAR gratulacje ladnie to napisalas Przy okazji tej "muchy" co tutaj lata - a moze to pimp internetowy naganiajacy ludziska na strony swoich pracownic - bo te strony staja sie bardzo agresywne bo ludziska juz tak nie wala drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
szarna ozpolku 08.07.02, 06:34 jestes bardzo rozumnym czlowiekie. Przyjemnego stosunku dzis wieczorem. Wiem, ze bedziesz o mnie myslal. Mozliwe ze rozpoznajesz tutaj kogos. www.girlspics.net/ex-girlfriends2/fac2-og.html Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: A moze mamy pimpa naganiacza 08.07.02, 06:51 ozpol, jestes genialny! Oczywiscie, ze to sa sutenerzy - naganiacze. Kto za darmo by sie tak wysilal? I pisza pewnie tez z sutereny... Pozdrowienia - ale piekny dzien, a ja tu w biurze Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: A moze mamy pimpa naganiacza IP: *.prem.tmns.net.au 08.07.02, 07:51 Gość portalu: ozpol napisał(a): > SAR gratulacje ladnie to napisalas > Przy okazji tej "muchy" co tutaj lata - a moze to pimp internetowy naganiajacy > ludziska na strony swoich pracownic - bo te strony staja sie bardzo agresywne > bo ludziska juz tak nie wala drzwiami i oknami. Faktycznie ozpol, O tym nie pomyslalam. O swieta, niewiescia naiwnosci...( A na stronki nie zagladalam, wiedzac czego sie mozna spodziewac, nie to ze pruderyjna jakas jestem, ale rozrywkae wybieram sobie sama. Pozdrowienia dla niezlomnych. Nie bedzie dresiarz plul nam w twarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Do PawelD IP: *.sympatico.ca 08.07.02, 04:27 I co, wuju Pahle, Forum lepsze od sekretow. Cos z ta negocjacja nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
antyania Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 04:43 Wysmijemy i skompromitujmy naszych wrogow! Autor: Gość portalu: Katolik Data: 08-07-2002 02:50 adres: *.vic.bigpond.net.au To jest wrogow Kosciola Jedynie Prawdziwego, czyli Rzymsko-Katolickiego! Niech bedzie pochwalony Wielki Rodak Nasz, Ojciec Swiety Jan Pawel II - Bog Zywy wsrod nas, a takze Maryja Zawsze Dziewica, Krolowa Polski i Owoc Jej Cnoty, Pan Jezus! W Imieniu Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego, Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II - Boga zyjacego wsrod nas pochwalam i blogoslawie wszystkich, co na tym Forum polaczyli sily aby wysmiac, skompromitowac i oczernic tego wstretnego bezboznika kagana i jego agentow, a mianowicie pipinka, krakena i jemu podobnych renegatow! Postepujmy z nimi, tak jak Kosciol postapil z innym bezboznikiem: kartezjuszem! Wysmiejmy kagana i jego zwolennikow, oczernijmy ich, bo zaprawde mowie to wam w imieniu Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego, Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II - Boga zyjacego wsrod nas: w tym przypadku cel uswieca srodki! Amen! + Katolik Najprawdziwszy z Parafii Polskiej w Australii pod wezwaniem Niepokalanego Poczecia, Wszystkich Swietych i Maryi Zawsze Dziewicy, Krolowej Polski oraz Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego, Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II - Boga zyjacego wsrod nas! Odpowiedz Link Zgłoś
ulomek antyania 08.07.02, 05:21 co to jest za link, ktory cytujesz, Antyaniu? O co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 05:46 Pawel, tak innej beczki, jestes zadowolony z Twojego ISP? Zamierzam sie na nich przelaczyc. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
kowal68 Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 05:54 Sar- dobrze powiedziane :))) zostaje i ja, niech czubek walczy z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: co zrobic z tym chamstwem IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 08.07.02, 06:06 nie narzekam - Optus kabel Odpowiedz Link Zgłoś
szarna no wlasnie, kabel. Jak twoja stara zobaczy te 08.07.02, 06:13 zdjecia to lezysz. A juz na pewno SAR ci nie obciagnie. Gwarantowane. www.emasculation.jena.co.uk/castration/casr8-11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend do wszystkich.. IP: 213.78.108.* 08.07.02, 12:38 w szczegolnosci do SAR..wszystko wam sie pokickalo..wedlug mnie zenujace te wasze negocjacje.. ----------------------------------------------------------------------- ja dziekuje bardzo za mozliwosc pisania na tym forum polonii.. zdecydowalem jednak co dalej.. jestem w trakcie tworzenia wlasnej strony dla falujacych na latajacych falach rodakow w kraju i zagranica.. ma nadzieje duzo tam zamiesz-czac..takze dyskutowac..tudziez umieszczac.. pomysl wydawal sie wpierw bardzo pretensjonalny..w kazdym razie po licznych zachetach i pocieszeniach postanowilem skierowac swoja energie w tym wlasnie kierunku..o wielkim otwarciu portalu nie omieszkam poinformowac.. nie wiem jak wyrobie sie z czasem bo nauki duzo)).. drodzy przyjaciele i nie-przyjaciele.. od tej chwili wszelkie wyrazy poparcia+bluzgi+propozycje+co tam jeszcze slijcie prosze na : dimservices@onetel.co.uk ,dziekuje .. napiszcie takze jezeli chcecie info kiedy strona wy+srajtuje..w sensie adres.. takze jezeli chcecie umiescic na niej swoj link..no wszystko+wszystko.. pozdrawiam ).. wszelka pomoc i zyczliwosc mile widziana i jezeli bedzie to mozliwe odwzajemniona..i nie wierzcie w propagande..to nie-prawda ze nienawidze tak bardzo..wierzcie raczej propaganje.. a oto w pigulce co tam znajdziecie; -polityka -rownania z rozwinieciem -emigracja -drwina+kpina -muzyka -film -wystapienia -tlumaczenia -poezja -odkrywanie obrazkow+komiksy -krytyka -sport+pn+buki -seriale -forum +szachy +liga mistrzow + bez nienawisci -cenzura - bardzo lagodna+ moja -AHA- mnostwo cale Inspiracji (do wyjazdu i pozostania rowniez) -powazka i imprezy ..no to czuj do zyczliwych - trzymajcie za mnie)) do palantow idiomery+kantow - zesrajcie sie)( no coz.. nie kocham zwierzat ale oprocz siebie lubie takze ludzi.. ps nie pies ..zapraszam wszystkich do wspolpracy i inwestycji..dziekuje..i jeszcze raz nie wierzcie w propagande ,ktora przedstawia mnie i Was w krzywym zwierciadle jako chamow,prostakow i glupkow.. czuje i wierze ze mozna wiele zrobic..na ile sie da pokojowo.. nie wiem czy zasluzylem na taka reklame..jestem poniekad skromny +nie+smialy.. klub dla pseudo+intelektualistow..sraczo+kibicow..tworcow i tfurcuf ..czytaczy i czytacy..kobiet i mezczyzn ..dziewczat i chlopakow.. pod wspolnym tytulem 'komitet budowy Roki-felera'..mozecie uznac za otwarty.. z powazaniem Was..sensitive never-ending..nie-zalezny dzienny-karz.. marcin : dimservices@onetel.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: do wszystkich.. IP: 144.138.125.* 08.07.02, 12:57 A dlaczego zaraz tak patetycznie, "mani+festycznie", dramatycznie...??? Powodzenia zycze... Ja tam sobie stronke o gotowaniu wypichcilam, ale gdzie mi tam do Ciebie theendzie!!! (a propos: czy ten nick to taki od apokalipsy raczej?? ze niby the beginning and the end, alfa i cos tam???) No coz dzieki za wyroznienie...no coz branie rzeczy na serio jest bardzo czesto cecha niesmialych... i projekcje tez... ...i szumne odchodzenie ..czyzby??? Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja dzien dobry SAR 08.07.02, 13:03 link.siccash.com/cgi-bin/welcome2messycumshots.cgi/raw_4741/A ciesz sie dniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: dzien dobry SAR IP: 144.138.125.* 08.07.02, 13:10 _redakcja napisał(a): > ciesz sie dniem wole noca.... a linku, dla zasady, nie otwieram... choc inna swoja zasade wlasnie sobie, ot tak.. zla+malam.. Odpowiedz Link Zgłoś
liroj Re: dzien dobry SAR 20.12.02, 07:17 Gos´c´ portalu: Sar napisa?(a): > _redakcja napisa?(a): > > > > ciesz sie dniem > wole noca.... Ozpol tez w dzien nic nie robi - za goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the-end Re: do wszystkich.. IP: 213.78.112.* 08.07.02, 20:18 Gość portalu: Sar napisał(a): > A dlaczego zaraz tak patetycznie, "mani+festycznie", dramatycznie...??? > > Powodzenia zycze... > Ja tam sobie stronke o gotowaniu wypichcilam, ale gdzie mi tam do Ciebie > theendzie!!! (a propos: czy ten nick to taki od apokalipsy raczej?? ze niby the > > beginning and the end, alfa i cos tam???) > > No coz dzieki za wyroznienie...no coz branie rzeczy na serio jest bardzo czesto > > cecha niesmialych... i projekcje tez... > > ...i szumne odchodzenie ..czyzby??? a dlaczego nie Sar-nauczycielko....nastepny kucharz???.. zycze niesmialuch i milych projekcji +++ napisz jeszcze raz : dimservices@onetel.net.uk .. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: co zrobic z tym chamstwem 08.07.02, 20:09 Przestan spamowac tymi "sekretami", Pawel... To nawet gorsze od tutejszego chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwagadula Re: co zrobic z tym chamstwem 20.12.02, 03:55 No wlasnie, czy juz znalazles Pawle odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś