Gość: XYZ IP: *.enter.net 18.07.02, 00:47 Ok student napisz gdzie jestes mi sie udalo pomoge Tobie w tych studiach Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: Amerykanski sen IP: *.dyn.optonline.net 18.07.02, 01:50 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Ok student napisz gdzie jestes mi sie udalo pomoge Tobie w tych studiach > Pozdrawiam XYZ moze pomoz mu sie zakwaterowac w najlepszym hotelu w west palm, $1200 ze sniadaniem, i szalonymi drinkami, zyc nie umierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Amerykanski sen IP: *.ipt.aol.com 18.07.02, 01:58 hmm podaj maila to napisze... tylko, jesli jestes ta firma z Florydy, ktora kaze sobie $15.000 za zalatwienie wizy pracowniczej + BYC MOZE green card, to ja juz odpadam.. nie chce i dziekuje aha .. a $500 za zalatwienie wizy studenckiej.. numer do nich to: 561 - 624 5122 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Amerykanski sen IP: 130.68.2.* 18.07.02, 02:11 Student nie daj sie nabic w butelke - moje dzieci tez sa na wizie studenckiej i nie placili za nia nikomu. to jest za darmo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Studenty Zybiego... IP: *.union01.nj.comcast.net 19.07.02, 04:47 Jesteś kolego pewien, że oni do szkół rano wychodzą? Umieją już coś? I nic a nic nie kosztowało?? www.ins.usdoj.gov/graphics/formsfee/feechart.htm ??? ...znowu jakiś przekręt? Odpowiedz Link Zgłoś
maaso_redakcja Mirko to jak przypierzy 19.07.02, 05:13 to az przyjemnie poczytac. Znowu fajny link. Acha, ten program adware ciagle mi dobrze sluzy. niemal kazdego dnia wyluskuje jakies podjrzane nasiona zla. Zauwazylem tez ze w Oitlook--> tools-->accounts bylo kilka roznych adresow o ktorych istnieniu nic nie wiedzialem. Same sie tam otworzyly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Studenty Zybiego... IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.07.02, 13:59 No to przeciez SUKCES...... nie? Odpowiedz Link Zgłoś