Dodaj do ulubionych

luizka z ogrodu

25.07.02, 04:19
ale stara rura z ciebie.
Obserwuj wątek
    • canadian Do kutasa ktury pisze te posty 25.07.02, 04:48
      A ty jestes glupi kurewski chuj ktory sie chowa za anonimowoscia forum.
      Przyjechales kutasie ze wsi, prosto od pluga i probujesz zablsynac.

Jak bardzo trzeba byc popierdolonym zeby dawac takie posty jak ty.
      twoi rodzice to pewnie polaczki zapijajace smutek ze do niczego nie doszli a
      matka kurwa co sie puszcza pod blokiem.

Won chuju z Forum.
    • Gość: Artur noooo, krąży troche jak Zombie po Forum IP: *.access.nacamar.de 25.07.02, 12:08
      choroba_aniutka_wita napisała:

> ale stara rura z ciebie.
      ..... tez racja, latwo walic komus texty, lecz samemu sie pokazac, o nie...moze
      dostarczylby tym ubaw innym, i co by bylo. ach te komplexy co? brak klasy, brak
      klasy.
    • luiza-w-ogrodzie Re: luizka z ogrodu 25.07.02, 12:58
      Skoro taka stara rura ze mnie, to po co zwracasz na mnie uwage?
      Bo ja zwrocilam uwage na ciebie z litosci. Ten akt samarytanizmu moze sie juz
      nigdy nie powtorzyc...

Luiza-w-Ogrodzie
      • Gość: Jankes Do Luizy IP: *.broadcom.com 25.07.02, 17:43

ignorowac... jedyne lekarstwo na chamstwo tutaj.
    • maz_aniutka Re: luizka z ogrodu 29.07.02, 00:25
      choroba_aniutka_wita napisała:

> ale stara rura z ciebie.

wiesz co ?cos w tym prawdy chyba jest...aniutek kiedys sie wypowiadala na ten
      temat ( czesto dyskutujemy na temat forumowiczow,podejrzewam ze wiekszosc z nas
      to robi )i podobnie stwierdzila...powiedziala mi ze wydawalo jej sie ze luiza
      jest o wiele mlodsza i hmmm nie przypuszczala ze luizka jest tak malo
      atrakcyjna ...prosze mnie zle nie zrozumiec bo aniutek nigdy nie uzyla
      okreslenia"stara rura".
      • jajecznica1 Re: luizka z ogrodu 29.07.02, 03:34
        Same jestescie sobie winne DROGIE PANIE !!!!, umieszczacie swoje zdjecia w
        internecie do wgladu tysiacom osob a potem sie dziwicie ze ktos z WAS jest
        nazwany "stara rura' lub jeszcze inaczej !! Trzeba troche oleju w glowie miec
        i zastanowic sie przedtem co sie robi. Pomysl !! Luiza ,gdyby raptem w
        Warszawie rozklejono na wszystkich slupach ogloszeniowych twoje fotki !! - jak
        bys sie czula ???- a sama to zrobilas w idiotyczny sposob umieszczajac je na
        Forum do wgladu tysiecy uzytkownikow tzn. ze 1, chcialas zablysnac 2. lub nie
        starczylo ci wyobrazni 3. zapomnialas ze dostep do internetu ma dzis nawet
        kazdy soltys wPolsce 4. kazdy mlodzian stuka z cafejki i robi z ciebie durnia
        i ofiare. Radze zamiast Forum postudiowac na compie Encyklopedia Brytanica lub
        cos podobnego,odniesiesz wiekszy pozytek. A poki co szydercy i przesmiewcy z
        bylego PRL-u w cafejkach internetowych czekaja jak tu komu dokopac !!!!!
        • Gość: burak Re: luizka z ogrodu IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 07:02
          nie pierdolcie glupot skurwysyny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka