Dodaj do ulubionych

Jak zostac legalnie w Canadzie

IP: *.sigma.com.pl 12.08.02, 23:41
Wielokrotnie na forum pojawiały się wypowiedzi na temat Canady a ja bardzo
chcialem wyjechac do Canady. Nie znalazłem tu jednak odpowiedzi na kilka
pytań, które mnie nurtują dotyczacych Canady. Nie byłem nigdy w Canadzie,
więc moje pytania wydadzą się śmieszne.

1 - Czy musze miec wize jak chce turystyczna jak chce wyjechac do pracy na
czarno ?

2 - Chciałbym się wybrać tam na jakiś czas, ale nie bardzo wiem jak to
załatwić w miarę bezstresowo.

3 - Czy ktos mi moze wynajac za darmo jakies mieszkanie albo jakis dom ?

4 - Czy istnieje możliwość samozatrudnienia np jako squeegee ? Czy umożliwia
mi to otrzymanie zoltych papierow ?

5 - Podobno od jakiegoś czasu dostaje się wizę tylko na miesiąc, czy
to prawda?, może są jakieś lotniska gdzie patrzy się bardziej przjaźnie
na turystów ?

5 - Czy Immigration nie robi problemów gdy w zgodzie z długością trwania wizy
wyjadę ze stanów 30 dnia pobytu i wrócę tego samego dnia i tak co miesiac ?
Myslicie ze sie skapna ?

6 - Czy zostanę bez problemu wpuszczony na teren Canady,w końcu nie naruszam
przepisów ?

Jestem całkiem zielony jeżeli chodzi o Canade, nie mam tam z nikim kontaktów
więc w Was cała nadzieja.

Canadian
Obserwuj wątek
    • Gość: Canadian Nie chce do USA IP: *.sigma.com.pl 12.08.02, 23:48
      Nie chce do USA bo tam bija murzynow
      • Gość: johnny Re: Nie chce do USA IP: *.client.attbi.com 13.08.02, 00:33
        Wal prosto do Tworek bo tam najlepiej pasujesz
        • Gość: Canadian A co to ? IP: *.sigma.com.pl 13.08.02, 00:46
          Gość portalu: johnny napisał(a):

> Wal prosto do Tworek bo tam najlepiej pasujesz

A co to ? Stolica usa ?
    • Gość: Bozena L Czekamy !!! IP: *.sympatico.ca 14.08.02, 05:09
      Nie zadawaj glupich pytan tylko przyjezdzaj czym predzej !

Czekamy !!!
      • Gość: unknown Re: Czekamy !!! IP: 216.191.187.* 14.08.02, 17:41
        www.polishdatingclub.com/emigracja.htm

• Gość: Bruno Re: Czekamy !!! IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 14.08.02, 19:24
          Darmo mieszkanie lub dom ; dawno sie tak nie usmiale.Tworki to zaklad psychiatryczny w Polsce tam sie bedziesz
          czul najlepiej .
          • sachel Bruno 14.08.02, 19:31
            jak ty przywalisz to facet sie nie wyleczy...
            • Gość: Bozena L Re: Bruno IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 00:53
              sachel napisała:

> jak ty przywalisz to facet sie nie wyleczy...

Odczep sie sachel ! Widzisz ze ktos sie stara i zadaje pytania itp a ty sie
              czepiasz ! Czep sie pociagu !
          • Gość: Canadian A skad mam niby wziasc 500 $ na wynajecie ? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:47
            Gość portalu: Bruno napisał(a):

> Darmo mieszkanie lub dom ; dawno sie tak nie usmiale.

A skad mam niby wziasc 500 $ na wynajecie ?
            • Gość: Bozena L Przyjezdzaj ! Ja czekam z domem IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 00:49
              Gość portalu: Canadian napisał(a):

> A skad mam niby wziasc 500 $ na wynajecie ?

Masz racje ! Przyjezdzaj ! Ja czekam z domem
              • Gość: Canadian A obiady tez beda ? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:50
                Gość portalu: Bozena L napisał(a):

> Masz racje ! Przyjezdzaj ! Ja czekam z domem

A obiady tez beda ? Darmowe ?
                • Gość: Bozena L No jasne ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 00:51

> A obiady tez beda ? Darmowe ?

No jasne ! Dom i obiady !

A ile chcesz pokoi ?
                  • Gość: Canadian Wezme dwa w tym sypialnie IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:54

> A ile chcesz pokoi ?

Wezme dwa w tym sypialnie.
                    • Gość: Bozena L to wez od razu cala gore IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 00:55

> Wezme dwa w tym sypialnie.

Nie, no to wez od razu cala gore - tam sa trzy pokoje i lazienka

Chcesz ?
                      • Gość: Canadian Ale kto bedzie je sprzatal ! IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:56

> Nie, no to wez od razu cala gore - tam sa trzy pokoje i lazienka
                        >
                        > Chcesz ?

Jasne ! Ale kto bedzie je sprzatal !
                        • Gość: Bozena L Oj misiu IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 00:57

> Jasne ! Ale kto bedzie je sprzatal !

Oj misiu nie zawracaj sobie glowy szczegolami ....
                          • Gość: Canadian To juz jade IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 01:01

> Oj misiu nie zawracaj sobie glowy szczegolami ....

No dopsze. To juz jade
                            • Gość: Bozena L Czy mam wyjsc na lotnisko czy trafisz ? IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:02

> No dopsze. To juz jade

Czy mam wyjsc na lotnisko czy trafisz ?
                              • Gość: Canadian Mozesz mi wyslac taksowke ? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 01:03

> Czy mam wyjsc na lotnisko czy trafisz ?

Nie trafie. Mozesz mi wyslac taksowke ?
                                • Gość: Bozena L Posle ci samochod z szoferem IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:05

> Nie trafie. Mozesz mi wyslac taksowke ?

No po co bedziesz taksowkami sie tulal. Posle ci samochod z szoferem a jak sie
                                  zaklimatyzujesz to ci wynajme z wypozyczalni jaki bedziesz chcial.
                                  • Gość: Canadian Ale nie mam prawa jazdy IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 01:06

> No po co bedziesz taksowkami sie tulal. Posle ci samochod z szoferem a jak
                                    sie
                                    > zaklimatyzujesz to ci wynajme z wypozyczalni jaki bedziesz chcial.

Ale nie mam prawa jazdy
                                    • Gość: Bozena L No to kupimy ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:07

> Ale nie mam prawa jazdy

No to kupimy ! Wszystko w swoim czasie !!!
                                      • Gość: Canadian Ciesze sie Bozenko IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 01:08

> No to kupimy ! Wszystko w swoim czasie !!!

Ciesze sie Bozenko ze tak o mnie dbasz
                                        • Gość: Bozena L Bo jestem mila, grzeczna i uczynna IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:09

> Ciesze sie Bozenko ze tak o mnie dbasz

Bo jestem mila, grzeczna i uczynna tylko na tym forum ludzie sa jacys dziwni
                                          • bozena_l_hater Re: Bo jestem glupi pederasta 15.08.02, 01:55
                                            przestan sie wyglupiac bo i tak wszyscy wiedza ze jestes facet.

Canadian uwazaj lepiej bo cie zaatakuje od tylu ten zboczeniec.
                                            • Gość: XYZ Canada IP: *.enter.net 15.08.02, 02:08
                                              Teraz znam pochodzenie Twojej choroby i skad ta agresywnosc w wypowiedziach
                                              niedoszly Canadianie
                                            • Gość: Bozena L Wypraszam sobie ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:13
                                              bozena_l_hater napisał(a):

> przestan sie wyglupiac bo i tak wszyscy wiedza ze jestes facet.
                                              > Canadian uwazaj lepiej bo cie zaatakuje od tylu ten zboczeniec.

Wypraszam sobie !
                                              • jadro Re: Wypraszam sobie ! 15.08.02, 05:15
                                                co takiego znow borzenko?
                                                znow jakis balwan lata i wyzywa cie od facetow?
                                                huh?

lepiej zmien nick bo jestes ciut spalona

sloncem
                                                • Gość: Bozena L Dzieki Jadro ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:19
                                                  jadro napisała:

> co takiego znow borzenko?
                                                  > znow jakis balwan lata i wyzywa cie od facetow?

Dzieki Jadro ! Ty jeden mnie rozumiesz !

A gdzie twoj brat blizniak ? Drugi Jader ???

Na wakacjach u kobitki ???
                                              • Gość: Canadian Masz racje Bozenka IP: 216.18.16.* 15.08.02, 05:16

> Wypraszam sobie !

Masz racje Bozenka ! Nie daj sie chamowi !
                                                • jadro Re: Masz racje Bozenka 15.08.02, 05:19
                                                  swiry. idem stad a nawet z tad
                                                • Gość: Bozena L Jak przyjedziesz IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:21

> Masz racje Bozenka ! Nie daj sie chamowi !

Jasne ! Jak przyjedziesz to damy im wpierdol
                                            • Gość: Canadian Odczep sie chamie od niewiasty !!! IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:18
                                              bozena_l_hater napisał(a):

> przestan sie wyglupiac bo i tak wszyscy wiedza ze jestes facet.
                                              > Canadian uwazaj lepiej bo cie zaatakuje od tylu ten zboczeniec.

Odczep sie chamie od niewiasty !!!
                                              • Gość: Bozena L Bron mnie Canadian IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:21

> Odczep sie chamie od niewiasty !!!

Bron mnie ! Bron mnie Canadian przed ta holota z forum !
                                                • Gość: Canadian Mozesz na mnie liczyc kochanie IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:23

> Bron mnie ! Bron mnie Canadian przed ta holota z forum !

Mozesz na mnie liczyc kochanie
                                                  • Gość: Bozena L Buziaczki slonko ty moje IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:24

> Mozesz na mnie liczyc kochanie

Buziaczki slonko ty moje
                                                  • Gość: Canadian Buziaczki gdzie ??? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:26

> Buziaczki slonko ty moje

Buziaczki gdzie ???

smile~
                                                  • Gość: Bozena L A gdzie chcialbys ? IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:26

> Buziaczki gdzie ???

A gdzie chcialbys ?
                                                  • Gość: Canadian A zgadnij .... IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:28

> A gdzie chcialbys ?

A zgadnij ....
                                                  • Gość: Bozena L Oj swintuszku ty moj .... IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:28

> A zgadnij ....

Oj swintuszku ty moj .... przyjezdzaj czym predzej
                                                  • Gość: Canadian Bozenko przestan bo mi chyba eksploduja ... IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:31

> Oj swintuszku ty moj .... przyjezdzaj czym predzej

Bozenko przestan bo mi chyba eksploduja ...
                                                  • Gość: Bozena L Przeciez dopiero zaczynamy IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:33

> Bozenko przestan bo mi chyba eksploduja ...

Naprawde ? Przeciez dopiero zaczynamy
                                                  • Gość: Canadian Ale ja tak dawno nie robilem ze juz nie moge ... IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:34

> Naprawde ? Przeciez dopiero zaczynamy

Ale ja tak dawno nie robilem ze juz nie moge ...
                                                  • Gość: Bozena L Oj bede miala sie czym zajmowac jak przyjedziesz ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:35

> Ale ja tak dawno nie robilem ze juz nie moge ...

Oj bede miala sie czym zajmowac jak przyjedziesz !
                                                  • Gość: Canadian A bede mogl codziennie ? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:36

> Oj bede miala sie czym zajmowac jak przyjedziesz !

A bede mogl codziennie ?
                                                  • Gość: Bozena L Alez oczywiscie ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:37

> A bede mogl codziennie ?

Alez oczywiscie ! Nawet dwa razy dziennie !!
                                                  • Gość: Canadian Paluszkiem ? IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:38

> Alez oczywiscie ! Nawet dwa razy dziennie !!

Paluszkiem ?
                                                  • Gość: Bozena L Paluszkiem i jezyczkiem ... IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:39

> Paluszkiem ?

Paluszkiem i jezyczkiem ...
                                                  • Gość: Canadian Oj Bozenko ! Juz nie moge ... IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 05:41

> Paluszkiem i jezyczkiem ...

Oj Bozenko ! Juz nie moge ...
                                                  • Gość: Bozena L Swintuszku ty moj ... IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 05:42

> Oj Bozenko ! Juz nie moge ...

Swintuszku ty moj ... ide spac ... buziaczki ... bede jutro .... pa pa pa
    • Gość: freaknet Bozena ty ...! C.i.p.a cie chyba swedzi IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 15.08.02, 13:52
    • Gość: freaknet ty ... IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 15.08.02, 13:53
    • Gość: freaknet ty KxUxRxWxO IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 15.08.02, 13:54
      • Gość: Bozena L Odczep sie frustracie ! IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 14:51

Odczep sie frustracie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka