lucasa 25.07.05, 22:33 dodatkowe info mam 5 paczek pieluszek pull-up (czy jak jest na opakowaniu "pull & go") firma: libero, do odebrania w Londynie, SW11 - Clapham Junction Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 25.07.05, 22:48 a co, Karolina już po nocnikowaniu? Bo mój Dominik w trakcie pozdrawiam waszą czwóreczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 26.07.05, 00:03 jagienkaa napisała: > a co, Karolina już po nocnikowaniu? jeszcze nie - probowalismy i skutek byl taki, ze Karola moze pol dnia siedziec szczesliwa na nocniku (jej piesek na drugim obok) a zrobi cos konkretnego dopiero jak ma zalozona pieluszke. czekamy na przeprowadzke, aby obsikac tamtejsze wykladziny )) a pieluszkami ktos mnie uszczesliwil w dobrej wierze, i nie mialam serca tlumaczyc, ze Karola przy takich ilosciach jedzenia jakie "pochlania" obecnie, to do 16-26kg dobije za kilka lat (a i to przy dobrych wiatarach). tez pozdrawiam, podczytuje Was troche (ale Ci zazdroszcze, ze jedziesz do Polski!!!), ale juz mi brakuje czasu na pisanie... jednak przy jednym dziecku to byl LUZ!!! )) A Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 26.07.05, 00:22 hehe, my juz po Chwycilo w 3 dni No nic tylko uwierzyc, ze kiedys przychodzi ten swiety czas i na niego trzeba czekac. Jula miala 2 lata i 4 miesiace (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
tennessee Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 26.07.05, 00:26 Moja Oli woła "siusiu" jak chce siusiu (ale wynalazek, co?) ale tez "siusiu" , jak co innego i już po fakcie.. Co z tym mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 27.07.05, 21:26 no i? jest ktos chetny? A Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 27.07.05, 22:16 Jezeli sie nie rozlece w ciagu najblizszych kilku dni to bylabym bardzo chetna... Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Londyn: oddam - pull-ups, 16-26kg 28.07.05, 14:03 super Aniu! do odebrania do polowy sierpnia, bo potem moze nas nie byc. i trzymam kciuki za Twoje rozwiazanie! )) teraz juz pewnie odliczasz dni (czy godziny???) A Odpowiedz Link Zgłoś