Dodaj do ulubionych

pozdrawiam i witam ponownie:-)))))

17.08.02, 21:37
zyje, zyje i to nawet niezlesmile)))) tak jak obiecywalam ze wroce tu jeszcze
to i wrocilam .
Ale na wstepie mego listu/postu chce pozdrowic wszystkich madrych i
niemadrych, inteligentnych tak i inteligentnych inaczej, pomylonych i
popapranych, trzezwych i zupelnie zalanych , nacpanych i tych, co nigdy...,
stad i stamtad a takze :
-wszystkie piekne PANIE
-szanownego pana Przewodniczacego Dona
-szanownego pana Prezesa Baloo
-i innych panow

niespotykanie spokojna i nieskromnie skromna k.
Obserwuj wątek
    • Gość: tato.....moze... Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: *.rrcnet.com 17.08.02, 21:41
      ............Cos przylazlo...........cholera.
      Jeszcze jeden browar i moze zniknie samo..........
    • Gość: Wladek Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: *.sll.se 17.08.02, 21:47
      Z radoscia Cie witam ponownie. Ciesze sie, ze jestes w
      dobrej formie by znosic tutejsze tropikalne upaly.
      Wprowadz troche ozywienia bo skandynawskie watki forum
      wycichly bez Ciebie. Wczorajsze ognie sztuczne z muzyka
      widzialem z bliska. Byly ladne. Czy w tym roku nie bedzie
      Water Festiwalu? Czy zamiast tego beda tylko wybory?
      Hej.Wl.
      • Gość: karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: *.telia.com 17.08.02, 22:15
        Alloo, Wladys , pozdrowienia!
        Wodnego festiwalu nie bedzie , bo szlo coraz gorzej, tj. bilans ujemny sie
        powiekszal i powiekszal i w koncu sponsorow zabraklosad(((
        Zamiast tego byly obchody 750 lecia miasta ( chyba dobra liczbe podalam, jesli
        cos nie tak, to popraw, jestes wiekszy ekspert niz ja smile))
        Czyli tylko czekanie na Wielki Cyrkus przjdzie nam, czyli wybpry. Ale kudy
        im tam do polskiej goraczki wyborczej. Tam sie czuje fiver, tak sie kotluje. A
        tutaj, cicho i spokojnie beda znowu sossarna , a jak odpuszcza sobei to
        moderaty... czyli nihil novi.
        Ale mamy Majorke tutaj, prawda? A w Polsce to takie upaly, ze nawet
        najzdrowszych powala . Potffforne!!!
        • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 17.08.02, 22:37
          Don, zyjesz hombre? Bo jakos tak jakby CUIE nie bylo mimo , z ejestes.
          Zauwazyles? Twoj kompis Wladys dal znak zycia, pewnnie znieczula Svvenssonow
          az milo, wszystkich uspi i bedzie spokojsmile))), pardon szwedkawink
    • Gość: steskniony Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: 213.78.104.* 17.08.02, 22:54
      chcialbym marginalnie zaznaczyc tez tutaj ,,..Czesc!
      • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 17.08.02, 22:58
        co to sie narobilo, co to sie narobilo, nio kuniec swiatawink)))a moz ejego
        poczatek? bo niezbadane sa sciezki , ktore sie kuncza....i zaczynaja od
        poczatkusmile
        ahoj!
    • demoncleaner Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 17.08.02, 23:06
      ewentualnie
      mozesz tu byc
      ja nigdy sie nie witam
    • emigrantka Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 18.08.02, 00:41
      czesc karelia - no juz myslalam ze cie porwali marsjanie hehehe

ale masz nadrabiania biedaczysko...tyle czytania.....

wink
      • Gość: Pola Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: *.extern.kun.nl 18.08.02, 01:15
        Czesc paszczurze
        smile
        P.
        • Gość: TROY Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.02, 05:27
          Hi,Darling...
          • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 18.08.02, 08:05
            hihihi, alloj, allojsmile))

emigrantka, z tymi koloniami to musisz poreozmawiac z mama jakie biuza z c.
            dzialaja , gdzie wysylaja , ile kosztuje. Ona musialaby sie troche
            zorientowac, komu mozna ufac . W Polsce plaga zepsutych autokarow. Czasami az
            strach wsiadac i wyjezdzac w daleka trase. Ktos musi byc z dzieckiem i
            dopilnowac sprawy. Babcia nic nie robi, to przygotuj ja do przyszlorocznego
            zadania bojowego. Umotywuj dobrem dziecka, rozwoj, urozmaicenie, swieze
            powietrze iii niech dziala , jako Twoj agent.
            No ,troszku mam do czytania ale nic takiego szczegolnego, zbym az wrosla w
            fotel , poza tym ze chyba jeden wariat nagle ozdrowial. Cud nad Tamiza czy
            co???
            Troy, chyba te dni, ktore minely spedziles w 99% procentowej abstynencji?
            Nieee, zebys pil, ale czasami warto oczyscic organizm pijac duzo sokow i
            ziolek. Zachowaj sily na Klubowe rauty smile)))))
            • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 18.08.02, 08:08
              Pola, czy wszystko sie wyjasnilo i poukladalo? Zzrowko dopisuje, usmiech na
              buzi, apetyt na kanapki i letnia energia????
              • Gość: Pola Karelia IP: *.extern.kun.nl 18.08.02, 14:05
                > Pola, czy wszystko sie wyjasnilo i poukladalo? Zzrowko
                dopisuje, usmiech na
                > buzi, apetyt na kanapki i letnia energia????

z powyzszych to tylko apetyt dopisuje...

I Wielka Improwizacja...

ech
                Pozdrawiam
                Pola
            • emigrantka Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 18.08.02, 09:47
              kareia - wg wywiadu forumowego zdecydowalam ze jalepiej jak wysle Monike do
              ciebie na wakacje...heheheeh

umiesz robic pierogi?
    • _szwedka Re:Witam... 18.08.02, 09:52
      witam i o zdrowie pytam wink
      Kanary Polnocne witaja!!!!
      No i co? Wyleniuchowana? Obzarta? Ile kg dodatkowo po tym polskim zarciu?
      A teraz rekawy zakasac i do ogrodka bums kg zrzucac hehehe
      Forum duzo czasu Ci nie zajmie, szkoda czasu brrrrrr
      Spotkamy sie wieczorkiem?
      Buzka
      • Gość: selma Re:Witam... IP: *.ppp.get2net.dk 18.08.02, 10:06
        witaj Karelio!!!
        ja tez wrocilam z Polski calkiem niedawno ,napisz cos ciekawego np o wakacjach
        bo bez Ciebie to forum to nie jest forum .
        • Gość: marcee Re:ja tez ,wiem ze bezczelna jestem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 11:20
          to napiszcie cos dziewczyny co was spotkalo strasznego a moze milego w polsce?
          chetnie poczytam
        • Gość: marcee Re:a selma niech napisze od biedy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 11:21
          jakie piekne kobiety widziala w kraju
          • karelia Re:a selma niech napisze od biedy 18.08.02, 11:50
            wiem, Emingracjo, ze jestes kobieta myslaca, chociaz inaczej, bo kto Ci kazal
            stad wyjezdzac? Mialabys jak u Pana Boga za piecem, a tak to sie tulasz gdzies
            w swiecie, uh, zeby tak nie miec rozumu...Hm, zebym to ja miala jakies
            dziewczynki w wieku odpowiednim do wieku corki, ale niciewo, nikogo nie mam w
            poblizu . Przeciez sama sie nie bedzie bawic, z gotowaniem bylyby problemy, bo
            ja do roboty a kto ugotuje ??? Zupki, placuszki, nalesniczki, melone??? Owszem
            pierogi umiem zrobic, nawet niezle mi sie lepiasmile

no to sie wygrzalas szelmutka w tym Wrocku, a przywiozlas kogo stamtad? Nio,
            przyznaj sie , tak miedzy nami Forumiakami, udzielimy rad i wesprzemy w
            trudnej sztuce zycia we dweoje. Zaufaj nam wink

Oj, szwedka, wczoraj odstawilam pranie i sprzatanie, tudziez kapiel w
            krystalicznej wodzie aqua communale, masaze ciala pilingiem , oliwka,
            wklepywanie kremow( trzeba sie konserwowac i zmylic przeciwnikow meskichwink
            dzisiaj juz grasowalam w ogrodku , bo sie niesamowita dzungla zrobila, alez
            wszystko uroslo. Dynia nieomal do domu wlazla, winogron kladzie sie na
            pergolke, bielizna schnie na sznurku w sloncu, aleee pieknie.
            Z ladnych pan to ja widzialam siebie , w lusterku, po wizycie w salonie
            kosmetycznym smile))))))))))))
            Nio, to teraz jaka zupke ugotuje , moze warzywna i pyszne nalesniczki z bialym
            serem pachnace wanilia, a co, a oblizujcie sie .
            • Gość: marcee Re:eee mialo byc o pobycie w polsce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 11:55
              a nie on tym ze smazysz nalesniki...i wietrzysz majtki na sznurku
              • Gość: selma sernik instant -mam zapas na ruski rok IP: *.ppp.get2net.dk 18.08.02, 13:41
                w Polsce bylo cudownie ,bylam we Wrocku oraz w Kudowie .pobytu nie da sie
                opisac slowami- to trzeba przezyc.tyle tylko ze znowu jestem usmiechnieta ,ale
                to moze tez przez to ze rzucilam robote w domu starcow i od listopada ide jak
                Renka....do szkoly.w Polsce nakupilam kosmetykow,zup w proszku,kielbase
                krakowska, a takze SERNIK INSTANT ,ktorym to podniecal sie swego czasu pewien
                pan na forum.pozdrawiam Was goraco z upalnej Dani.
                • Gość: Renka Re: witam milo eleganckie Europejki IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 18.08.02, 15:13
                  Karelio, przyznam, ze szukalam twoich postow ostatnio.Milo cie widziec wsrod
                  literek.Koraliki i sukienka w groszki, tudziez ciemne okulary-z tym mi sie
                  kojarzysz, droga Karelio.
                  Witam Selme! Zycze dobrych stopni w szkole. Warto je miec, w razie co, jest co
                  pokazac knabrnym nieukom smile
                  Mnie szkola nie bawi, w ogole nic mnie juz nie bawi, ale wam zycze
                  wszystkiego najlepszego, duzo fajowych spraw !
          • Gość: selma do marce -pisze od biedy selma IP: *.ppp.get2net.dk 18.08.02, 16:30
            czasy sie zmieniaja jeszcze miesiac temu ,niejaka marcee grzecznie mnie
            przekonywala ze w Polsce kobiety nie chodza w rajtuzach koloru ciala w lecie ,a
            teraz prosze-marcee z nonszlancja starego wyjadacza laskawie zezwala ze moge
            napisac od biedy....o kobietach hihi.otoz droga marcee od razu po
            przyjezdzie ,data 4 lipca w upalny dzien ,widzialam w Poznaniu tlumy ludzi w
            centrum ,a wsrod nich panny idace w rajtuzach koloru ciala.
            • Gość: marcee Re: selma IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 16:42
              moze to byly ponczochy samonosne???? zreszta nie wiem Selma

ty jestes prawdziwa Szelma )))))))

w kazdym razie nie jestesmy jakies bohomazy jak sobie wyobrazanie wy nas, w
              kazdym razie tamata rozmowa byla cos o zwiewnych zgrabnych i opalonych
              dziewcznach i takich pelno ja widze w Krakowie

uwazaj an te zupy w proszku i serniki-mix, obstrukcja jak nic jak sie najesz
              tych barwnikow i ulepszaczy
              • Gość: selma Re: selma IP: *.ppp.get2net.dk 18.08.02, 17:05
                wierze marcee w moim rodzinnym Wrocku takich widokow juz nie ogladalam ,a co
                dopiero w tak pieknym miescie Krakowie.
                • karelia Re: hmhmhmhm 18.08.02, 18:10
                  do marcowej marceliny/marcysi:
                  a wiec ma byc o Polsce? Ok:
                  ladujac zwalil mnie upal niesamowity i ogromna duchota. W moim miescie
                  upatrzylam sobie taki jeden sklep z klimatyzacja i jak juz nie wytrzymywalam ,
                  to tam wchodzilam. Nie za darmo, zawsze jakis sprawunek ladowal w torbie. Byl
                  to sklep kosmetycznysmile
                  Ja , jadac tam, nie mialam jakichs wiekszych oczekiwan/marzen czy wiary w
                  cuda. Jest jak jest, w moim miescie 30% bezrobocie , padly wszystkie duze
                  zaklady, wkrada sie marazm i beznadzieja.Widac to po sklepach. Zawsze cos
                  przywozilam, jakis ciuch, buty.. teraz nic. Oprocz kilku drobnych kosmetykow ,
                  ktore chce przetestowac.Mam tam znajoma masazystke , wiec ta dobra kobieta
                  prostowala mi zgarbacialy na zachodzie kregoslup niemilosiernie mnie
                  maltretujac. Odwiedzilam moj ulubiony zaklad fryzjerski, takiego to nawet nie
                  mam tutaj, mam na mysli stoppien zadowolenia i stresu w zwiazku z wizyta .
                  Zawsze wychodze zadowolona.
                  W moim miescie padla jakas zaraza na kasztany, ktore kwitna ozalamiajaco w
                  maju, drzewa schna i umieraja w pelni lata..... podobno nadaja sie tylko do
                  wyciecia....smutne....
                  Ludzie sa zmeczeni brakiem perspektyw, zastojem i wszyscy mowia o niesamowitej
                  korupcji jaka zalewa kraj. Nie o jakichs tam prezentowo-skladkowych wyrazach
                  podzieki a o KORUPCJI, nachalnej , bezczelnej, chamskiej.... za pieniadze
                  dostaniesz duzo a nawet wiecej. Bez pieniedzy, szkoda gadac .....
                  Ludzie sie boja- ci co maja prace, ze ja straca lada dzien, ci , co nie maja ,
                  ze....ze nie maja...
                  W Polsce jest drogo, nawet bardzo drogo. Nie wiem , jak sobie radza ci,
                  ktrorzy maja 500/600 zl emerytury/renty a sa tacy. Wszystko mozna kupic,
                  dostac, ale ceny sa czasami zaporowe- naprawde nie na kieszen ludzi tam
                  mieszkajacych, bo pensje sa naprawde smieszne. Oczywiscie nie mowie o
                  zarobkach warszawskich menagerow/maklerow/palestry/lekarzy/ pryw
                  przedsiebiorcach z przyszloscia ( chociaz bbb czesto z mglista przeszloscia...)
                  a o normalnych , zwyklych ludzich zyjacych gdzies w Polsce w sredniej
                  wielkosci miescie.
                  To takie moje luzne rozwazania, wieczorkiem, przed spacerem w upalna letnia
                  niedziele..........
                  • karelia Re: Pani Reniu :-)))) 18.08.02, 18:22
                    sukienke mam , ale nie w groszki a w kwiatuszki, koraliki owszem , perelki (
                    podwojny sznureczek ze srabrbrna zapiatka) , ciemne okulary mam , czesto
                    zakladam, bo lubie wystepowac hmhmh incoguto ( allo hombre, Donwink
                    Pani Reniu, bo jak pania trzepne w ten.... no co ja wiem a Pani rozumie....
                    Co to znaczy , "mnie nic juz nie bawi"?????
                    Wulkan energii, gejzer biznesowych pomyslow, niezmordowana w klejeniu
                    lepioszkow, warczaca kocica walaca kopystka internetowych pomylencow takie
                    glupoty wygaduje, uhhh nerv mnie zatrzasl.
                    Skad to zniechecenia i ogolna zapasc???? Cos nie tak??? A moze by tak na jakis
                    urlop? Samej albo z jakas zyczliwa dusza? W lasy pachnace zywica , albo
                    ogladac Indiancow , albo wybrac sie za granice hehehe do sasiadow na
                    poludniu , albo do starej Europy zawitac? jak zdrowie dopisuje i interes sie
                    kreci , to jest dobrze , a bedzie jeszzce lepiej....
                    Nio, tylko bez takich ponurych zartow, pani Reniu, ze nic sie niechce, nic nie
                    ma sensu, a ja tala nieszczesliwa,
                    Glowa do gory, nie ma tak zle , zeby nie bylo jeszcze gorzej , a zwsze moze
                    byc lepiej , czego oczywiscie zyczesmile)))
                    • karelia Re: wizyta.... 18.08.02, 18:39
                      aha , zapomnialam dopisac , ze ostatni tydzien pobytu byl zdominowany
                      wiadomosciami o : wielkich powodziach u naszych poludniowych sasiadow a takze o

pielgrzymkach, budowie sanktuariow, poswiecaniu ich, kanonizowaniu
                      poswieconych czy tez wyswiecaniu kanonizowanych, pielgrzymce do kraju papieza,
                      pielgrzymce do kraju papieza, pielgrzymce do kraju papieza i wszystkim co sie
                      z tym laczy....budowaniu oltarzy polowych, trasie pielgrzymki z ziemi i z lotu
                      ptaka, noclegu, dekoracji domow.....
                      • Gość: marcee Re: wizyta.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 18:59
                        ale pzreciez papiez nawiedzil moj krakowek sliczny a nie was tam...ale ciekawe
                        ze sie tak ludzie tym ekscytuja , bo w moim srodowisku wcale, tylko w miescie
                        zamieszanie spore
                        • karelia Re: wizyta.... 18.08.02, 21:26
                          Marcysiu, Krakowianko z Krakowa , otoz to- ja sie nie excytuje, to tam sie
                          ludzie strasznie excytuja. U nas nic takiego nie mowia, na text gazecie
                          znalazlam najwazniejsze tezy z kazania na Bloniach i tezy sa w calej
                          rozciaglosci sluszne. Ale wydaje mi sie ,ze ta cala pompa, extaza, tlumy to
                          jakas taka namiastka czegos. A czego? No sprobujmy sobie odpowiedziec sami.
                          Chetnie bym, wysluchala kazania , w Tv z mszy w jakims malym , skromnym!!!
                          wiejskim kosciele. Bez zadecia, obiektow slusznych wysokosciowo, szerokich na
                          lewo i na prawo....ot tak skromnie ale z jaka wymowa! Czy naprawde te miliony
                          ludzi MUSZA WIDZIEC papieza? No to zrobmy wedrowke /pielgrzymke papieza przez
                          wsie i miasteczka, bezdroza zapomnianych wsi i osad.... a wtedy to nie bedzie
                          tak slicznie jak fasady krakowskich kamieniczek w rynku. Ale bedzie
                          prawdziwie. Zamiast tlumow purpuratow, excelencji, eminencji zwykli ksieza z
                          prowincji i ludzie ktorzy zyja w terenie w swoim wlasnym srodowisku.
                          Sorry zagalopowalam sie... jest to niemozliwe ze wzgledu na wzglad
                          oczywiscie...
                          • wal2 Re: wizyta.... 18.08.02, 21:52
                            Widac odrazu ze nalezalas kiedys do PZPR-u !!!!!!! ,szkolenia partyjne wylaza
                            z ciebie nawet teraz po latach !!
                            • karelia Re: wizyta.... 18.08.02, 22:18
                              hahahahaha bardzo dziwne , bo ja nawet do harcerstwa nie nalezalam, a co
                              dopiero do takich tam powaznych zgrupowan, o ktorych wspominasz tak mimochodem
                              na marginesie .
                              Taki z ciebie socjolog/psycholog jak z kociej... fujara... Widac , ze kursa
                              zaliczyles po protekcji zrzeszonego papci/ mamy albo co gorzej oplaciles je
                              sowicie z kieszeni wczesniej wymienionych , wplywowych , ustosunkowanych,
                              zrzeszonych w czteroliterowym zgrupowaniu ( mam na mysli skrot tej organizacji)
                              rodzicow. I po co ci to bylo? Wszystko na marne....nawet ta potezna
                              organizacja nie pomogla.
                              No chyba , ze jestes ze zgrupowania przeciwnikow czerwonej organizacji i kolor
                              czarny ci milszy.Ale to tez niewiele ci po,oglo. Podtrzymuje swoja opinie:
                              taki z ciebie ...itd...
                    • Gość: marcee Re: smutne hmm IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 18:57
                      wita marcowa marcysia (ten nick to pochodzi od slowa marcepalina -ktos mnie
                      kiedys tak nazywal -bo sie temu komus z marcepanem kojarzylam-ale moze byc
                      marcysia ))))))

to pochodzisz z jakiegos malego polskiego miasteczka. przynajmniej koloryt
                      piekny, znam to, tam zycie plynie leniwie i smetnie...
                      milo ze napisalas tak duzo
                      coz powiedziec, to o syt ekonomicznej co piszesz to wiadomo niestety. Nawet nie
                      chce mi sie juz strzepic na ten temat wiec szaleje w innym duchu tutaju

ale interesuje mnie jakie kosmetyki kupilas u tej kosmetyczki???? ciekawe co ci
                      zalecila i czy ja je znam, gdyz uzywam tez tego troche w tym polskich firm, i
                      niektore serie uwazam za znakomite, jak mozesz to napisz gdyz palam ciekawoscia

czuc ze jestes wypoczeta
                      ja zmeczona do granic wytrzymalosci juz doslownie

• Gość: theend apropo papieza.. IP: 213.78.98.* 19.08.02, 13:02

kiedys musialem wylegitymowac sie policji aby dostac sie do sklepu po nabial..
                        to mnie zirytowalo w moim wlasnym miescie..
                        takze korwin-mike lazacy po rynku - bez legitymowania..
                        oraz to ,ze gdy wreszcie stanalem z innymi na trasie by obejrzec przejazda
                        papamobile ..to on odlecial helikopterem..
                        • karelia Re: apropo papieza.. 19.08.02, 20:52
                          Marcowa Marcelino odpowiem, jak bede w domu , bo musze popatrzec na etykietkismile
                          • radca Re: powitanie 19.08.02, 21:49
                            Witaj Karelio smile))

pozdrawiam Cie bardzo serdecznie
                            radca
                            • karelia Re: powitanie 20.08.02, 11:21
                              witam radco, witam. A dlaczegio chcesz sie wymeldowac i zlikwidowac nick?
                              Wiesz jak ciezko sie pracuje na twarz forumowa? Byles, jestes i bedziesz RADCA
                              punkt och slut!
    • storm_trooper do nieskromnej k. 20.08.02, 13:03
      dziekuje za pozdrowienia. nie wiem gdzie bylas... podejrzewam ze w kraju.
      czytac nie mam czasu ale w przyszlym roku to do mnie, nie?
      • karelia Re: do nieskromnej k. 20.08.02, 16:10
        czyzby to ulubiony chlopiec do bicia czyli """kuniec"""zapraszal caly CLUB?czy
        tylko mnie? Uprzedzam , sam a nie przyjade, bo sie boje wariatow. Jesli juz ,
        to ze szwedzka obstawa( mocne kobity , damy rade wespol wzespol, nie taki
        kuniec straszny jak sie maluje)
        • aka10 Re: do nieskromnej k. 20.08.02, 16:41
          Witaj droga Karelio! Nareszcie sie cos bedzie dzialo.Pozdrowienia.
        • Gość: theend Karelia To M/PEDAL..przeciez i tak wszyscy wiedza IP: 213.78.123.* 20.08.02, 23:52
          karelia napisała:

> czyzby to ulubiony chlopiec do bicia czyli """kuniec"""zapraszal caly CLUB?
          czy
          > tylko mnie? Uprzedzam , sam a nie przyjade, bo sie boje wariatow. Jesli juz ,
          > to ze szwedzka obstawa( mocne kobity , damy rade wespol wzespol, nie taki
          > kuniec straszny jak sie maluje)

nie wkurwiaj mnie smieciu..
          szczerze..nie wkurwiaj mnie..
          przestan sugerowac gowno prawde..przez siebie spreparowana..
          bo gdybys to nie ty byl ciulu tym debilnym trooperem.. to ciula trooper
          sprostowalby..a tak mamy zwykle debilne i beznadziejne zagranie..
          choc ponizej pasa ..to daleki jestem od wzruszenia..

• don2 Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 20.08.02, 20:51

witaj,pieknie wypoczeta,pelna checi do pracy.gotowa na zniesienie tradycyjnych
      objawow milosci blizniego ? Jak tam miod ?
    • Gość: theend zabraklo ci nikow? IP: 213.78.100.* 21.08.02, 11:17
      do witania siebie..czy tez cos niewlasciwego zostalo napisane..
      zaloz sobie jakies nowe..powitan nigdy za malo..

• Gość: mietek Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: 213.78.100.* 21.08.02, 11:42
      witaj KurDelio..

czy to prawda.?.

zawsze wiedzialem..
      • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 21.08.02, 13:46
        a witanko, AKA, ale upaly , potffforneeee, no nie do opisania.
        A aaaa Don, mniodzio dojechal, cale 2 litry , ciemnego, pachnacego, no sam
        mniod. Jakby sie prezesunio dorwal, toooo, Jesuuu nic by nie zostalo.

Widze, ze forumowe popluczynysie odezwaly, co z adola niedola. Ze tez ich ni
        upal nimroz nie zmorduje. Moze by jaka trutke na szczury? Ale czy to pomoze???

Troche jestem zajeta ,ale nie omieszkam wpadac i "mieszac" wink
        • Gość: sekTor Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: 213.78.103.* 21.08.02, 14:48
          strzel se pedinho kogel-mogel
          namieszasz sie zdrowo.. a lyzka w kubku mieszac to chyba potrafisz ..
          czy ci paluszki od stukania powykrzywialo?
          • karelia Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) 21.08.02, 18:17
            uwaga , psycho-103 koncowka dziala, kryc sie , kto moze
            • Gość: theend Re: pozdrawiam i witam ponownie:-))))) IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:51
              karelia napisała:

> uwaga , psycho-103 koncowka dziala, kryc sie , kto moze

i ze niby ty jestes bardziej wiarygodna?
              smiech pusty..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka