notti 02.08.05, 18:06 Chcialbym pojechac z dzieciakami na ryby, moze pod namiot, gdzies kolo Nottingham, moze ktos zna jakies fajne miejsce, albo wie jak znalezc w internecie. Czy trzeba miec jakas licencje na lapanie? Popytajcie mezow, bo tu chyba same kobitki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Na ryby kolo Nottingham 02.08.05, 18:13 polecam wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=26739602 pozdrawiam z okolic Nottingham (Ripley - 45 min drogą A610) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Na ryby kolo Nottingham 02.08.05, 18:20 wpisałam w wyszukiwarkę Angling in Nottinghamshire i znalazłam kilka stronek np te: www.fishingnet.com/England/Nottinghamshire.htm www.go-fish.co.uk/nottinghamshire.htm (www.bbc.co.uk) Odpowiedz Link Zgłoś
notti Re: Na ryby kolo Nottingham 02.08.05, 19:03 Dzieki, zaraz popatrze. Moze razem gdzies skoczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Na ryby kolo Nottingham 02.08.05, 19:57 na ryby to chyba tylko wędką mnie wyciągniesz jutro jadę w Twoje okolice - do West Bridgford na jakiś festyn. Mój mąż pracuje w samym centrum Nott'ham, a my mieszkamy trochę za Ikeą. Odpowiedz Link Zgłoś
notti Re: Na ryby kolo Nottingham 03.08.05, 17:29 Tez wybieram sie na festyn, ale w sobote. Za tydzien lub dwa przeprowadzamy sie na Aspley. To chyba tez jakos niezbyt daleko od Ikei. ;p Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś