ayme 27.08.02, 19:05 mam propozycje wyjsc za maz dla dostania pobytu ,dostane za to spore pieniadze-sek w tym ze facet to Arab wiec chyba powiem nie.co radzicie?tylko prosze o konkretne odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur a ktorą żoną masz być? IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:18 ayme napisała: > mam propozycje wyjsc za maz dla dostania pobytu ,dostane za to spore > pieniadze-sek w tym ze facet to Arab wiec chyba powiem nie.co radzicie?tylko > prosze o konkretne odpowiedzi . ........ chajtnij sie, jedz...zrobi tobie napewno piekne baby...i nawet jak bedziesz chciala to do Polski nie wrócisz...bo w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: a ktorą żoną masz być? 27.08.02, 19:22 Jak masz sie zkurwic to chociaz za duza kase bo jak nie to arab musi kupic sobie owce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur koze...koze IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:25 las_vegas napisał: > Jak masz sie zkurwic to chociaz za duza kase bo jak nie to arab musi kupic > sobie owce. ......... to wszystko Beduini...kozy, kozy....lub wielbład/y Odpowiedz Link Zgłoś
ayme nie zrozumieliscie 27.08.02, 19:40 ja mieszkam tutaj juz od dawna -chodzi o niego ze zaplaci za slub zeby dostac pobyt ,potem rozwod , nie bedziemy razem mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: nie zrozumieliscie????? uffffff IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:45 ayme napisała: > ja mieszkam tutaj juz od dawna -chodzi o niego ze zaplaci za slub zeby dostac > pobyt ,potem rozwod , nie bedziemy razem mieszkac. ........... wiesz, takie "żąglerki" w życiu (i z życiem) to takie sobie Hobby. Ktore moze sie czasem i nieoczekiwanie kulawo zakączyc. A co jestes blądyna...no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur jeszcze cos...ayme IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:49 czy ty znasz tak naprawde prawo krajow Muzulmanskich? Bo w wiekszosci, sprawe rozwodowa moze tylko meszczyzna przeprowadzic. babki maja tam gowno do zameldowania, a szczegolnie z Polski. wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: jeszcze cos...ayme 27.08.02, 19:54 Artur jestem kobieta starsza od niego -on to mlody chlopak 22 lata ,slub ma byc tylko pro forma i tylko w urzedzie a nie muzulmanski.ale to tylko propozycja-chyba powiem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: jeszcze cos...ayme IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 20:00 zanim wdepniesz w łajno i zrobisz sobie z zycia "przygode zycia", idz do adwokata (obcokrajowca) i sie dowiedz co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
ayme dzieki 27.08.02, 20:54 dzieki Artur wiesz chyba jednak nie zdecyduje sie na ten krok )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka Re: dzieki IP: *.access.uk.tiscali.com 28.08.02, 00:32 ayme - chociaz doboru slow Artura nie popieram ale sie z nim zgadzam, nie pakuj sie w taki uklad. Niektorym sie wydaje ze to takie proste - wziasc slub, facet dostaje papiery, rozwod i koniec. No niestety nie: 1) Mozesz go nie znalezc jak bedziesz chciala ten rozwod wziasc. 2) Moze sie na rozwod nie zgodzic. 3) Moze cie ten rozwod kosztowac wiecej niz to co ci facet za slub zaplaci. 4) Moze sie facetowi ubzdurac "podzial majatku" w trakcie rozwodu. 5----- mozna by jeszcze napisac ale chyba powyzsze wystarczy? Nie wiem skad piszesz, w UK takie "cos" kosztuje okolo £4000 no i oczywiscie zalezy czy osoba "z paszportem" ma obywatelstwo UK czy "tylko" Uni (sa inne zasady w zaleznosci od tego). Ale nawet gdyby to bylo £2000 - szkoda sobie smieci w papierach robic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka opssssss IP: *.access.uk.tiscali.com 28.08.02, 00:34 mialo byc: "Ale nawet gdyby to bylo £20000" zero mi sie gdzies umsklo Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: dzieki 28.08.02, 00:39 ayme, chyba piszesz ze Stanow jesli tak to daruj sobie, juz masz watpliwosci- zapewne sluszne, wiesz jak teraz traktuja arabow, jak bardzo beda sprawdzac prawdziwosc waszego zwiazku ..... mozesz miec ogromne klopoty, moim zdaniem nie warto / a napewno nie dla araba/ sorry za taka w sumie rasistowska odpowiedz ale jakos po Sept 11 zdecydowanie mniej ich lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: dzieki IP: *.proxy.aol.com 28.08.02, 04:13 Arabi maja rope lepiej sie z nim nie zadawaj z drugiej strony on ma 22 lata za taki slub to ty chyba musialabys doplacic a bralas pod uwage ze on moze mlodym WDOWCEM zostac i wtedy rozwod mu niepotrzebny czyli sliska sprawa no ale sex musi miec poslizg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: arab za dolary IP: *.qld.bigpond.net.au 28.08.02, 04:25 Niektore kobiety naprawde mnie zaskakuja! Zaskakuje mnie, ze Ty takie propozycje w ogole rozwazasz. Ile Tobie forsy jest potrzebne do zycia? To nie lepiej zostac prostytutka i chociaz miec CV czyste, bez wpisu: rozwiedziona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezny. Re: arab za dolary IP: 144.138.144.* 28.08.02, 12:12 Napisz prawde ze ,ze cie bzyka a ty masz nadzieje ze sie z toba ozeni ,albo ci obiecuje zebys dawala mu dupy ,jestes na smierc zakochana i marzysz o wspolnej przyszlosci,moze na tym forum nabralas ludzi ,zal im ciebie i ci odradzaja a ty masz dobry ubaw ,jesli chodzi o mnie to ci zycze zeby twoje marzenia sie spelnily ,i zeby sie z toba kurwo ozenil zeby cie zamknal z kozami i zeby nie miala okazji wiecej rozmawiac po polsku . Odpowiedz Link Zgłoś
bruno.5 Re: arab za dolary 28.08.02, 15:41 ayme napisała: > mam propozycje wyjsc za maz dla dostania pobytu ,dostane za to spore > pieniadze-sek w tym ze facet to Arab wiec chyba powiem nie.co radzicie?tylko > prosze o konkretne odpowiedzi . hi ayme bardzo chcialbym Ci pomoc; nie staram sie jednak odpowiedziec na Twoje pytanie, bo jest ono naprawde bbb zlozone i w kilku zdaniach nie da sie odpowiedziec. p.s. skontaktuj sie jednak z Karelia -odpowiada konkretnie i bezkonfliktowo Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: arab za dolary 28.08.02, 16:28 dzieki za mile odpowiedzi a do typa niezaleznego -nawet jeszcze tego Araba nie widzialam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: arab za dolary IP: *.client.attbi.com 28.08.02, 17:22 Za taka przysluge bierze sie teraz $15 000 - $20 000. Mam nadzieje ze o podobnej sumie mowimy. Jesli jest on duzo mlodszy od ciebie to urzad imigracyjny moze sie przyczepic i bedziesz miala duzy problem bo juz bedziesz po slubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: arab za dolary IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:28 Badz tak uprzejma i podaj kraj w ktorym masz zamiar mieszkac .Co kraj to inny obyczaj ,bo jesli chodzi ci o WNP to odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezny. Re: arab za dolary IP: 144.138.143.* 29.08.02, 10:00 A swoja droga to nie przegap okazji niejedna polka chcialaby znalezc sie w twojej sytuacji i duzo by dala zeb znalezc araba Odpowiedz Link Zgłoś
ayme jestem juz rozwodka 29.08.02, 14:25 jestem rozwiedzionego stanu wiec jeszcze jeden rozwod to dla mnie fraszka.zgadnijcie z kim bylam mezata?????hihi -nie zgadniecie a jezeli tak - stawiam piwo.ale nie chce sie wiazac na niby z Arabem ,mam prawdziwego narzeczonego i on by sie krzywil na Araba w moim domu.ale za porady serdecznie dziekuje ,jakos lzej ze czlowiek nie jest sam ze swoimi rozterkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Re: jestem juz rozwodka 29.08.02, 14:32 ayme napisała: zgadnijcie z kim bylam mezata?????hihi -nie zgadniecie a jezeli tak - > stawiam piwo. Starozakonny? Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re:RozWodka 29.08.02, 14:35 kare1ia napisała: > ayme napisała: > > zgadnijcie z kim bylam mezata?????hihi -nie zgadniecie a > jezeli tak - > > stawiam piwo. > > Starozakonny? ayme jest klacza (pijaczka) a konie sie nie rozwodza Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: arab za dolary 29.08.02, 16:28 Stawiawm na bydle pelnej krwi angielskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: arab za dolary 30.08.02, 11:31 piwo pije sama ,starozakonny to moj dobry znajomy,Anglika nigdy nie znalam. Odpowiedz Link Zgłoś