_enola Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 28.08.02, 22:36 hehe, dolaczam sie do tytulu... pozdrowionka, dziewczyny )) Enola Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: enola 28.08.02, 23:07 Hej, dziewczyny Dzieciak chowa sie zdrowo, fajny jest, hehe, spi w nocy jak nacpany makiem (co za szczescie ) W dzien troche duzo marudzi, ale wybaczam mu na konto nocek... Czat.. ech, pobozne zyczenie.. chyba nigdy nie uda mi sie wejsc na wasz czat.. za to codziennie jestem po pare godzin na ircu... szkoad, ze was tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: enola 28.08.02, 23:11 no tak wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. nie mam dostepu do irc'a Ucaluj Juniora Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: enola 28.08.02, 23:14 niestety enolina, ja nie moge codziennie siedziec ppo kilka godnin, chyba ze przejde na chorobowe hihihihi, A my tak sobie gadu gadu Odpowiedz Link Zgłoś
_enola enola i godzinne ircowanie... 28.08.02, 23:36 hehe, te pare godzin to wyglada tak: pare minut klepania... wrzask z dzieciecego pokoju (starsze) - pol godziny przerwy... pare minut klepania.. wrzask z kolei najmlodszej latorosli - przerwa na karmienie, przewijanie, cokolwiek.. pare minut bezmyslego przygladania sie pustemu monitorowi, bo w czasie karmienia wywala mnie ircowy split i mam problemy z ponownym polaczeniem... ide do kuchni gotowac albo bawic sie ze starszymi dzieciakami... udaje, ze musze do ubikacji i szybko po cichu lece do kompa, zeby sobie pare minut poklepac, jesli polaczenie w koncu zadzialalo... dzieciaki nie w ciemie bite slysza klepanie na klawiaturze, wpadaja do pokoju... znow przerwa w klepaniu... daje starszym jesc i zabieram swoja miche do kompa w nadziei na klepanko... nadzieja plonna, dzieciaczki kochane nie chca jesc obiadu bez mamy (i maja racje!)... najedzone i szczesliwe wychodza dzieciaczki starsze na podworko, mama oddycha z ulga i siada do kompa... za chwile podrywa ja donosny wrzask juniora z sypialni.. z lewej piersi moge karmic przed kompem, hihi, ale z prawej juz sie nie da, nie umiem klepac i klikac mysza lewa reka.. tak wyglada moje kilkugodzinne siedzenie na ircu, hi hi dopiero wieczorem, gdy bachorki juz spia snem sprawiedliwym, a maz nie ma ochoty na bawienie sie kompem, moge zasiasc i poklepac troche dluzej... wtedy dopada mnie najzwyklejsze zmeczenie i oczy sie kleja... jak wlasnie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
_enola irc 28.08.02, 23:15 jesli chcesz, mozesz go sobie sciagnac... www.mirc.com chyba (ja go mam juz od kilku lat, wiec nie pamietam dokladnie, skad wzielam). chyba ze nie mozesz z innych powodow... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 28.08.02, 22:39 enolaaaa no i jak sie chowa latorosl???ten niedoszly byk ???? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 28.08.02, 22:39 Jestesmy na wczasach w tych goralskich lasach , Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 29.08.02, 05:51 enola tylko bomby nam tu nie zapierdol Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 28.08.02, 23:36 Dobranoc, dobranoc, niewiasto, sklon glowke na miekka poduszke. Dobranoc, nad wies i nad miasto jak raczym rumakiem wzlec lozkiem. Niech rycerz cie na nim porywa, co piekny i dobry jest wielce, Co zrobil zakupy, pozmywal I dzieciom dopomogl zmoc lekcje. A teraz tak objal cie ciasno, Jak amant ekranow i scen. Dobranoc, dobranoc, niewiasto, juz czas na sen oopss, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 28.08.02, 23:45 sympatyczny wierszyk od niezmiernie sympatycznego sympatico, pucio , pucio , pucio ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 29.08.02, 01:08 jestem pod wrazeniem, sympatico - sliczny kawalek )) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 29.08.02, 05:52 ten qrwa jaki sprytny jebnal wierszyk i babom juz nozki sie rozkladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: dla sympatycznej karelii i roseanne IP: *.rrcnet.com 29.08.02, 05:56 canadian napisał: > ten qrwa jaki sprytny > jebnal wierszyk i babom juz nozki sie rozkladaja ...........Ja bym powiedzial: -I juz sa mokre..........nozki,to taki kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: dla sympatycznej karelii i roseanne 29.08.02, 05:57 mucha sluchaj do cholery! nie sraj na moje watki bo ci skrzydla urwe Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne panowie ,toc to klasyk 29.08.02, 15:18 Klania sie "Kabaret Starszych Panow" swoja droga ,to bardzo zaluje ,ze na mojej plycie nie ma piosenki "taka gmina" - kto ma tekst, niech wspomoze, melodie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: panowie ,toc to klasyk 29.08.02, 15:35 www.webmedia.pl/biesiada/teksty/taka_gmina.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: panowie ,toc to klasyk IP: *.sympatico.ca 29.08.02, 15:38 es77 napisał: > <a href="http://www.webmedia.pl/biesiada/teksty/taka_gmina.htm"target="_blank"> > www.webmedia.pl/biesiada/teksty/taka_gmina.htm</a> Nadal aktualne wylaczajac Wolomin Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: panowie ,toc to klasyk 29.08.02, 15:40 Gość portalu: Biala napisał(a): > es77 napisał: > > > <a > href="http://www.webmedia.pl/biesiada/teksty/taka_gmina.htm"target="_blank"> > > www.webmedia.pl/biesiada/teksty/taka_gmina.htm</a> > > Nadal aktualne wylaczajac Wolomin swiezosc jest jedna, a tekst jest tekst ) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: panowie ,toc to klasyk 29.08.02, 15:43 jestem dozgonnie wdzieczna za linka, odwazalemniam sie plackiem www.fabulousfoods.com/recipes/dessert/cookies/espressobrownie.html Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: dla sympatycznego aniutka 17.02.03, 00:54 Start spreading the news, I'm leaving today I want to be a part of it - New York, New York These vagabond shoes, are longing to stray Right through the very heart of it - New York, New York I want to wake up in a city, that doesn't sleep And find I'm king of the hill - top of the heap These little town blues, are melting away I'm gonna make a brand new start of it - in old New York If I can make it there, I'll make it anywhere It's up to you - New York, New York New York, New York I want to wake up in a city, that never sleeps To find I'm a number one, head of the list, Cream of the crop at the top of the heap. These little town blues, are melting away I'm gonna make a brand new start of it - in old New York If I can make it there, I'm gonna make it anywhere It's up to you - New York, New York Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol drogi forumowiczu 17.02.03, 01:11 sympatico napisała: > Start spreading the news, I'm leaving today > I want to be a part of it - New York, New York > These vagabond shoes, are longing to stray > Right through the very heart of it - New York, New York > > I want to wake up in a city, that doesn't sleep > And find I'm king of the hill - top of the heap > > These little town blues, are melting away > I'm gonna make a brand new start of it - in old New York > If I can make it there, I'll make it anywhere > It's up to you - New York, New York > > New York, New York > I want to wake up in a city, that never sleeps > To find I'm a number one, head of the list, > Cream of the crop at the top of the heap. > > These little town blues, are melting away > I'm gonna make a brand new start of it - in old New York > If I can make it there, I'm gonna make it anywhere > It's up to you - New York, New York Problem w tym ze aniutek nie za bardzo rozumie j. ang. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: dla sympatycznego aniutka 17.02.03, 19:37 :)) lubie to, a slysze co dzien dzieki Odpowiedz Link Zgłoś