roseanne 29.08.02, 23:40 Szwedka, bb, karelia itd - mam inny pokoj do czata, napiszcie do mnie na priva to dam wam adres ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szwedka Re: do stalych bywalcow czata 29.08.02, 23:49 Szkoda ze trzeba uciec do takich rozwiazan ale niestety to chyba mus aby sobie spokojnie pogawedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 00:46 roseanne napisała: > komu jeszcze? ja poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do stalych bywalcow czata IP: *.extern.kun.nl 30.08.02, 01:05 ros, wyslalam maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enola Re: do stalych bywalcow czata IP: *.adsl.highway.telekom.at 30.08.02, 01:09 nie chce mi sie logowac *g* moj maz pwiedzial, ze nie wlaczy javy, bo to zaproszenie i radocha dla hackerow.. czy ma racje? tak chcialabym sie do was podlaczyc... pozdrowionka, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do stalych bywalcow czata IP: *.qc.sympatico.ca 30.08.02, 01:12 ma racje, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enola Re: do stalych bywalcow czata IP: *.adsl.highway.telekom.at 30.08.02, 01:14 a wy dziewczyny nie boicie sie? a juz myslalam, ze to tylko wykret z jego strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjan Re: nie boj Javy IP: *.108.252.64.snet.net 30.08.02, 01:25 Gość portalu: enola napisał(a): > a wy dziewczyny nie boicie sie? > a juz myslalam, ze to tylko wykret z jego strony... Wykret i niewiedza. O ile nie nadajesz z komputera NASA,CIA,FBI,SDI,INNYCHDZIWNYCHALEWAZNYCH to nic ci nie grozi-jak zreszta milionom innych niewartych zainteresowania pRaWdZiWeGo hAcKera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: nie boj Javy IP: *.qc.sympatico.ca 30.08.02, 02:04 to znaczy , ze i ja jestem robiona w trusta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: nie boj Javy IP: *.oc.oc.cox.net 30.08.02, 04:32 Na to wyglada Biala. Co tak hAcKeR moglby chciec z Twojego komputera? A poza tym masz dialup to juz wogole gra niewarta swieczki. Jestes bezpieczna jak w Fort Knox. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjan Re: nie boj Javy IP: *.108.252.64.snet.net 30.08.02, 05:24 Gość portalu: Biala napisał(a): > to znaczy , ze i ja jestem robiona w trusta? Tak,gdyz obecnie znakomita wiekszosc komputerow ma zainstalowana Jave bowiem trudno bez niej tak naprawde normalnie funkcjonowac na Internecie.Poza tym jesli ktos jest typem paranoika to zawsze moze wlaczyc sobie firewalla(w XP jest on zintegrowany).Zas samo prawdopodobienstwo trafienia przez "hackera" jest tak znikome ze chyba nawet niewarte zachodu stawiania firewalla->o ile nie trzymasz np.numerow kart kredytowych "na wierzchu".. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 01:32 Ja poprosze... ale kiedy czatujecie? Australia jest tak daleko, ze jakos trudno sie zgrac czasowo. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 15:59 kto jeszcze nie dostal? Leosia, zglos sie, albo spytaj Aniutka ) Odpowiedz Link Zgłoś
canadopitek Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 16:57 Gdzie mozna sprawdzic, kto ma dostep do tego nowego czata i kto o tym decyduje i komu trzeba dac w lape? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 16:59 ja kcem namiar buuuuu ja kcem na czat buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 17:21 powiem wprost - decyduje JA. Mam dosc bluzgow i blota. To co sie dzialo wczoraj to jednak bylo za duzo na moje nerwy. Tak wiec wysylam adres tylko do tych ,ktorych znam i lubie. Nie musisz nikomu dawac w lape, to nic nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata do roseanne 30.08.02, 17:30 jestem wstrzasniety do glebi, musze poczekac az wychoduja roze bez kolcow. Odpowiedz Link Zgłoś
canadopitek Re: do stalych bywalcow czata 30.08.02, 17:31 roseanne napisała: > powiem wprost - decyduje JA. Mam dosc bluzgow i blota. To co sie dzialo wczoraj > > to jednak bylo za duzo na moje nerwy. > Tak wiec wysylam adres tylko do tych ,ktorych znam i lubie. > Nie musisz nikomu dawac w lape, to nic nie zmieni. Dziekuje, przekaze info Brunonowi. Kloss wiedzial, nie puscil pary z geby. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:03 Napisalam Ci mail.Przyslij adres nowego pokoju,jesli mozesz i chcesz.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:24 Dzieki! Ode mnie tez poszlo...Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:30 Jak bedziesz nie mila to uwazaj sekator mam w reku dlugo mam jeszcze czekac, hodowca roz. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:34 jam nie twoja roza sekatory mi nie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:37 Ale brakuje ci ewidentnie blednego rycerza ktory glosilby po calym swiecie twoje przymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:42 Czytam z gwiazd a nad toba taka jedna czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:45 jeszcze ze dwa wpisy i zaczne sie rumienic ) Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:56 O pani badz ma muza i wodz mnia na pokuszenie.>Milosc jest meka brak milosci smiercia< . Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 20:57 jak spiewal sp Zaucha "badz moja muza, badz mi blondyneczka nie duza"... jestem brunetka ( Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 21:01 Milosc jest slepa, a malzenstwo najlepszym okulista. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 21:02 tez cos ?! ja tam sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: do stalych bywalcow czata-do Ros IP: *.sympatico.ca 30.08.02, 20:58 las_vegas napisał: > O pani badz ma muza i wodz mnia na pokuszenie.>Milosc > jest meka brak milosci smiercia< . ty obluniku, niedawno to tak pisales Canadian przepiekna dziewico o rumianym licu i pachnacych niezapominajkami wlosach, gdzie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 21:04 Jak mozesz tak okrutnie mnie atakowac chcesz wykrwawic moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 21:05 to do mnie, czy do gaduly? Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: do stalych bywalcow czata-do Ros 30.08.02, 21:07 Do gaduly jak moze wciskac swoj nos w prywatna korespondencje. Odpowiedz Link Zgłoś