myszka785 23.09.05, 17:09 szukam kontaktu z ludżmi z północnego skrawka Irlandii, jestem mamą 9- miesięcznego dzieciaczka więc mile widziane są młode mamy, ale nie tylko!!! zapraszam na pogaduchy! bogusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziak.k Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 24.09.05, 11:28 Hejka, Jest nas na pewno niewiele... Skad jestes? Ja z Co. Down, Rathfriland, poznalam dzieki temu forum Ize z Newry-super babka. Ja jestem w 11 tyg ciazy, Iza ma 3- letniego synka. Jesli chcesz napisz na priva: anetpa@poczta.onet.pl Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 27.09.05, 20:40 Hi niezupelnie z Irlandii Pol., ale z miasta przygranicznego- Dundalk. Mamy 9 miesiecznego synka. Milo by bylo nawiazac kontakt z Polkami, rowniez mamami) pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
andziak.k Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 30.09.05, 15:38 Hej Renato, Rzeczywiscie do ciebie z Co. Down mam niedaleko Napisz na priva- jak chcesz anetpa@poczta.onet.pl Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia-s Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 30.09.05, 15:41 Jadę do Dundalk(właściwie do Jenkinstown) na początku listopada. Mam mnóstwo pytań - chętnie nawiążę kontakt z mamami stamtąd. Odezwijcie się ,proszę. Mój nr gg 2591702 mail magdi-s@tlen.pl , magdunia-s@gazeta.pl Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 30.09.05, 15:59 ciesze sie, ze choc troszke sie ten nasz watek rozkreca!!! pozdrowienia dla wszystkich! bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
maud007 Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 10.11.05, 23:22 czesc dziewczyny. ja mieszkam w Warrenpoint wiec do Newry i dundalku mam bardzo blisko. to milo ze sa tu jakies mamy niedaleko. dopiero wczoraj podlaczyli mi internet w domku wiec zaczelam szukac. mam 19 miesieczna coreczke weronike i chetnie bym pogadala z mamami z polski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 11.11.05, 12:56 Hej, witaj zatem. Rzeczywiscie od Dundalk to tylko rzut beretem, hahah pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
marudka1980 Bogusiu... 01.10.05, 18:45 Moj misiek ma 6ipol miesiaca i za rok chcielibysmy razem z mezem i dziecmi wyjechac do Irlandii mozesz mi napisac co nieco jak tam jest?chodzi o prace czy jest?jak wyglada sprawa z dziecmi?Bardzo chcemy jechac z dwojka dzieci nie mamy tam nikogo chcemy pojechac w slepowarto zaryzykowac?Dziekuje za odpis i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andziak.k Maud007!!! 11.11.05, 16:57 Ja dopiero teraz 'odkrylam' twoj post - jesli chcesz napisz -ja mieszkam w Rathfriland - mamy do siebie bardzo blisko! Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
magdus71 Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 11.01.06, 22:46 Odświeżam wątek Ja mieszkam w Belfaście więc trochę daleko od Was. A szkoda. Może jeszcze sie ktoś dopisze? Odpowiedz Link Zgłoś
k.heil Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 22.01.06, 15:34 A ja bede juz za pare tygodni w poblizu Belfastu, jakies 40 km od stolicy. Jedziemy z mezem i z naszym syneczkiem, ktory ma przyjsc na swiat lada dzien. Bylismy juz tam od wrzesnia do listopada, a teraz z maluchem to bedzie zupelnie co innego A moge zapytac Madziu co robisz w Belfascie i gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
magdus71 Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 22.01.06, 17:13 Mieszkam we wschodnim Belfaście.Trochę pracuję ale głównie siedzę w domu. Napisz do mnie na priva co planujecie tu robić, bo troche trudno opisywać swoją sytuacje życiową na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 do k.heil!!! 23.01.06, 18:03 a którą stronę dokładnie od Belfastu?, jaka miejscowość?, jakie county?... bo ja jestem około 60 km od Belfastu (co Tyrone, Coalisland) z mężem i z córeczką oraz oczekuję drugiego dziecka... może będziecie gdzieś naprawdę blisko i będę miała wreszcie koleżankę do kawki albo herbatki?... ja nie pracuję, wychowuję dziecko - a już niedługo dzieci!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
k.heil Re: do k.heil!!! 24.01.06, 11:13 Zapowiada sie, że bede przez caly pobyt karmic wiec chyba raczej herbatki Najblizszym naszym duzym miastem jest Lurgan, ale widze, ze wasze okolice tez znajduja sie w poblizu M1. Ciezko mi powiedziec jaka to dokladnie odleglosc, ale kierunek z Belfastu ten sam Napisz mi maila skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: do k.heil!!! 24.01.06, 16:45 napisałam parę słow na gazetowy!!! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
czat Re: IRLANDIA PÓŁNOCNA - jest ktoś? 11.02.06, 12:24 14 lutego 2006 (wtorek) o 20:00 odbedzie sie msza po polsku w Kosciele "The Good Shepherd Church" Dokladny adres: 511 Ormeau Road, Belfast, BT7 3GS na stronie: www.multimap.com - po wpisaniu kodu mozna zobaczyc gdzie to jest Miedzy 18:00 a 20:00 mozna skorzystac ze spowiedzi po polsku, w tym samym kosciele. Jest nas tak duzo w Belfascie, moze to dobra okazja zeby sie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś