rzulvv 12.09.02, 03:32 ale obciach heheheh .gdzies Ty sie wychowala dziewucho? rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulldog3 Re: Renka! orzel na szybie??? 12.09.02, 03:37 no wlasnie gdzie ?????? !!! - a ja wiem !! Zambrow !!!! albo Kozia Wolka tam to bylo modne to co bylo juz historia w Stanach, naklejki PL ,orly itp to polski folklor rodem z tamtych stron,polska cepelia !!!,czyli Renka = burak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Renka! orzel na szybie??? IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 03:49 bulldog zaczynasz mi podpadac czyli Renka = burak !!czyli Renka = burak !!czyli Renka = burak !! BURAK TO BURAK CZERWONY MA KORZEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: co ma renka do buraka ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 03:58 Orzel byl AMERYKANSKI, bulldogu !!! Nie zaden polski. TYlko GRAF.To bylo cos. Ale nie ma.Poza tym z burakami wole z lekkiego dystansu, bo korzenia czerwonego nie mam i w ogole nie kwitne, jak one, na polach.Raczej naleze do lesnych, nie uprawnych )) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: co ma renka do buraka ? 12.09.02, 04:01 Gość portalu: Renka napisał(a): > Orzel byl AMERYKANSKI, bulldogu !!! Nie zaden polski. a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i chuj.Oj Renka, Renka ,Renka. rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:31 rzulvv napisał: > a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka. > > > rzultyrzulw. Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze PL czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co, to takie smieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:36 Gość portalu: Biala napisał(a): > rzulvv napisał: > > > a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i > > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka. > > > > > > rzultyrzulw. > > Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze PL > czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak > slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co, to > takie smieszne? a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do widzenia" bedzie moze smieszniejsze(?) rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:37 rzulvv napisał: > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > rzulvv napisał: > > > > > a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciac > h i > > > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka. > > > > > > > > > rzultyrzulw. > > > > Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze > PL > > czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak > > slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co, > to > > takie smieszne? > > > a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do widzenia" > > bedzie moze smieszniejsze(?) > > > rzultyrzulw. p.s. nie zapomnij o dresie.to wazne. rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:39 rzulvv napisał: > p.s. > nie zapomnij o dresie.to wazne. > > rzultyrzulw. chyba dla Ciebie bo ja jestem elegancka kobita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:38 rzulvv napisał: > a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do widzenia" > > bedzie moze smieszniejsze(?) > > > rzultyrzulw. To czego wiecznie czepiasz sie Renki? hmm? do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:43 Gość portalu: Biala napisał(a): > rzulvv napisał: > > > a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do > widzenia" > > > > bedzie moze smieszniejsze(?) > > > > > > rzultyrzulw. > > To czego wiecznie czepiasz sie Renki? hmm? > do widzenia a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se pogrzeb w nosie. rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:51 rzulvv napisał: > a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie > czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i > potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se > pogrzeb w nosie. > > rzultyrzulw. Renka mnie obchodzi - to tzw. miejscowa solidarnosc. Nie nudzi mi sie a pomysl dlubania w nosie nie podoba mi sie. W zamian moge Tobie zaproponowac: a Ty pogrzeb sobie w dupie. I przestan juz chrzanic Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:56 Gość portalu: Biala napisał(a): > rzulvv napisał: > > > a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie > > czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i > > > potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se > > pogrzeb w nosie. > > > > rzultyrzulw. > Renka mnie obchodzi - to tzw. miejscowa solidarnosc. Nie nudzi mi sie a pomysl > > dlubania w nosie nie podoba mi sie. W zamian moge Tobie zaproponowac: a Ty > pogrzeb sobie w dupie. I przestan juz chrzanic tfuuuuuuu swinuchu jeden.wcale nie jestes elegancka kobieta.jakby nie bylo wyjechalas ze wsi 1,5 roku temu wiec jeszcze sloma z butow wystaje.tfuuuuu rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 17:02 rzulvv napisał: > tfuuuuuuu swinuchu jeden.wcale nie jestes elegancka kobieta.jakby nie bylo > wyjechalas ze wsi 1,5 roku temu wiec jeszcze sloma z butow wystaje.tfuuuuu > > rzultyrzulw. > Po pierwsze, jak czlowiek widzi taka sztuke (rzultyrzulw) to zapomina o kulturze. Po drugie, u nas, na wsi, w butach sie chodzilo tylko do kosciola a w pracy Kulczyk dawal sluzbowe. A po trzecie lubie chodzic w skarpetach (bialych, za duzych) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: bez skorupy 12.09.02, 04:01 rzulvv tobie chyba ktos pokrywke oskrobal ze az "U" ci sie otworzylo. Przez ta dziurke to ci chyba mUzg wyparowal Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: bez skorupy 12.09.02, 04:03 canadian napisał: > rzulvv tobie chyba ktos pokrywke oskrobal ze az "U" ci sie otworzylo. > Przez ta dziurke to ci chyba mUzg wyparowal spokojnie kanadol spokojnie ja nie wrog . rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: orly IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 04:12 Ja lubie te ptaki specjalnie.I mialam do tego samochodu i orla sentyment. Pachnial koniakiem i skora i poszedl, kurde na przemial.A ja nie moge sie z tym pozbierac juz trzeci miesiac. I znowu sie rozplacze. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: orly 12.09.02, 04:14 Gość portalu: Renka napisał(a): > Ja lubie te ptaki specjalnie.I mialam do tego samochodu i orla sentyment. > Pachnial koniakiem i skora i poszedl, kurde na przemial.A ja nie moge sie z tym > > pozbierac juz trzeci miesiac. I znowu sie rozplacze. nie placz glupia .kup se nowego orla tym razem polskiego . rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: orly 12.09.02, 04:17 canadian napisał: > co to byl za woz? dodge neon ze skora od murzyna . rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: to byl dobry, wygodny samochod IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 04:31 To byl Eagl Premier bialy, spec. edit.,szara skora ,swietnie sie prowadzil, ale teraz juz nie bede go rozpamietywac.I nie przyjmuje zadnej krytyki, ze to bylo Renault 5 przerobione na modle Chryslera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: to byl dobry, wygodny samochod IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 04:37 Renka powiedz wreszcie prawde ,nie wstydz sie To byl YUGO a lubialas go bo STAL DLUGO........................................... .................................w garazu Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: hah,hihihihih !! 13.09.02, 02:45 Renka takimi szajsami jak eagle priemier !! to w USA najbiedniejsze Nygry jezdza na codzien ,to szajs w wydaniu firmy Dodge,tylko nadali mu nazwe "premier" A ty sie chwalisz ze dostalas go z wypozyczalni, ??? -bo byl najtanszy w wyporzyczeniu, ty wielka restaurantka i takimi nedznymi samochodami jezdzisz ??? - wstyd to publikowc na Forum No ,gdybys pozyczyla na weekend Cadillaca Eldorado czy Lincolna Towncar, Mark VII , to bym rozumial ,jest klasa !! ale ty nawet w zyciu nie slyszlas o takich modelach , a moze nawet nie ogladalas na wlasne oczy bo w Canadzie to rzadkosc ze wzgledu na cene i koszty benzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: hah,hihihihih !! IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 02:57 pieprzyc kadilaka i linkolna Renka ma flaczki i pierogi i bigos a ja jestem glodny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: jajecznico, daj se bani ! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 03:03 Ja wypozyczylam Pontiaca Grand Prix 2002. Tego Premiera,to mialam, ale nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pedarasta a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego! 13.09.02, 04:27 W USA to wlasnie Negry, czesto na pomocy spolecznej, wlasnie jezdza. Nie pytaj dlaczego... widac lepsi biznesmeni z nich niz z bialych trab. Pozyczanie jest bardzo praktyczne (szczegolnie dla takich myslacych nedzarzy jak ja i Renka) bo mozna jakims tam objezdzic wokol miasta a na droge pozycza sie i dobrze ubezpiecza wlasnie nowe. Renka nie mowila ze jest 'wielka', jak np. ty. Widzisz, ty brutalu, nie kazdy moze miec tyle mozgu w nadmiarze zeby sobie pozwolic na luksusy na ktore sobie mozesz ty pozwolic. MY (ja) jako Polonia z USA bardzo cieszymy sie ze ludziom ktorzy mowia po polsku dobrze sie wiedzie za granica. Troche nas (mnie) vqurvia gdy to samo dowiadujemy sie ze ktorys tam Polak z Bielska zostal wpisany na liste milionerow i kupil trzeci jacht na Hawajach, z piata zona, ktora zyje razem z trzecia tez w zgodzie. Przeciez kazdy sobie zdaje sprawe, ze prowadzenie restauracji, na jakimkolwiek poziomie to wyczyn dla niewielu dostepny, zwlaszcza po pieciu latach. I wiemy tez, ze prowadzenie takiego interesu w Hiszpanii jest jeszcze wiekszym wyczynem, ktory tobie udalo sie wlasnie osiagnac. Gratulujemy!! (ja) Jezeli chodzi o atrybuty powodzenia to jeszcze nie odtrabiono no i roznie ludzie planuja, mowiac enigmatycznie. mam nadzieje ze nie uwazasz, ze bmka za 105 kola jest dowodem czegos wiecej niz dowodem ze ma sie gest (w danej chwili; nie jestem pewien ze zrobilbys to jeszcze raz gdybys mial taka szanse), bo to by bylo maluchna skaza na twojej wszak nieskazitelnej osobowosci forumowej. Wiesz dobrze, ze bmke moze jutro szlag trafic a ubezpieczenie wynajdzie kruczek ze nalezy ci sie tylko 26k... Mark VII juz nie wypozyczaja. Ostatni tej serii byl Mark VIII w roku 97 i 98...wtedy rowniez zdjeto z afisza i BMW 851 ktore ponoc bylo konkurencja. Poza tym jak sie w tym tej sportowej kupie zmiescic zwlaszcza z tylu... Mogla pozyczyc lincolna w Detroit, gdzie wlasnie jezdzi 40% wszystkich wyprodukowanych lincolnow, a wiec statystycznie jakis tam procent przejezdza przez most czy tunel tak zeby Renka mogla sobie je pogladac za darmo nawet. E, tam, lubimy cie pajacyku, dwa nawet. Napisz znowu cos z jajem. Albo przywal jakiemus co ma zatwardzenie od kilku dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: do glowy mi nie przyszedl Lincoln, bo.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 04:45 przeciez jechalam na kemping, gdzie spalam w namiocie i dostalam klaustrofobii zreszta )) Zwariowales, jajecznica, lincolnem na kemping? hyhyhyhyhyhy, to juz lepiej skuterem by bylo ))) Windsor jest samochodowa stolica Kanady i jezdza tu sliczne samochody, co nie znaczy, ze ja sie na ich widok podniecam. Podniecaja sie mlode grzyby, albo stare zgrzybiale odrosty, ktore nie maja czym juz zaimponowac, to sobie obudowe dokupuja. Facet to facet, pewnie, ze samochod jest jego duszy zwierciadlem, ale tylko DUSZY i niczego wiecej.A ja jestem kobieta i mnie co innego podnieca, a samochod sluzy mi do poruszania sie po okolicy.Wystarczy, zeby byl szybki, zwrotny i wygodny, no i zeby ta powloka nie byla zbytnio obciachowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
pedarasta Niedobra Renka.. 13.09.02, 05:14 co ty sie tak zaraz musisz odszczeknac jak ten taki na sucharach rozmiekczonych w mleku? Ponadto mie wiem co to dusza, bo samochod to przedluzenie czlonka a nie jakiejs tam 'duszy'. Zawsze tak bylo i po co i to zmieniac. Poza tym NAPRAWDE nie musisz sie tlumaczyc czym jezdzisz. Powiedzialas ze pojechalas czym co ma kola, ktos nazwal to trupem i co to zmienia? Po co zaraz budowac 'historyjke' z uzasadnieniem? Ciekawe ile takich 'historyjek produkujesz dziennie dla ludzi, w tym wirtualnych, i po kiego grzyba nosisz te historyjki ze soba, dzien w dzien, rok po roku i przez okkres wspanialego rozkwitu restauratorstwa w Kanadzie? Przestan juz, ty niedobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Niedobra Renka.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 15:31 "Ciekawe ile takich 'historyjek produkujesz dziennie dla ludzi, w tym wirtualnych, i po kiego grzyba nosisz te historyjki ze soba, dzien w dzien, rok po roku i przez okkres wspanialego rozkwitu restauratorstwa w Kanadzie? Przestan juz, ty niedobra."-cytat (pederasta) Wyglada, ze nie powinnam myslec i swoich mysli przekazywac Szczerze napisalam , jak bylo i to wszystko. A dlaczego niby mam klamac? Jest jak jest, raz tak, a raz w morde.No nie? Co do duszy mezczyzny,uwazam,ze to jest jego czlonek i wszystko z czlonkiem zwiazane. Zatem samochod, jako obiekt budzacy skojarzenia seksualne- TEZ. To taki moj skrot myslowy. Pokaz mi swoj seks, a dobiore ci samochod )))) No, nie ma w tym sensu, drogi pederasto ? BTW, co myslisz o dwusilnikowej wersji (...) dla biseksualnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a kto to pederasta? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:00 zauwazyc mozna jak pederastwa arbitralnie uzywa 1 osoby liczby mnogiej czyli MY . tak mowili krolowie o sobie. Atrybut wladzy w mowie..prpsze prosze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:04 i znowu jakis mityczny Don i jego beemka to jakas mitologia na tym forum ze wszyscy sie zachwycaja tym facetem i jego samochodem i jego barem??? co to jest ????? pzreciez prowadzic knajpe to nie jest jakis wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego 14.09.02, 22:30 niedoscigly obiekt marzen wielu tutaj forumiarzy to wlasna knajpa, wlasny byznes itp Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 moje auto ma rejestracje na zyczenie, 13.09.02, 20:00 z pamiecia o zespole SBB i tez jest Ok. jeden lubi bulke z maslem inny... Uwazam, ze dziwienie sie i wysmiewanie z innym, to dopiero prowincja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: moje auto ma rejestracje na zyczenie, IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 21:01 To czyni cie z pewnoscia o wiele bardziej interesujacym od innych (co za tajemniczosc). Pewnie, ze wysmiewanie sie z.. nedzarzy, innych, ulomnych itd to nie tylko prowincja umyslowa to wrecz pustynia. Odpowiedz Link Zgłoś