Dodaj do ulubionych

Renka! orzel na szybie???

12.09.02, 03:32
ale obciach heheheh .gdzies Ty sie wychowala dziewucho?

rzultyrzulw.
Obserwuj wątek
    • bulldog3 Re: Renka! orzel na szybie??? 12.09.02, 03:37
      no wlasnie gdzie ?????? !!! - a ja wiem !! Zambrow !!!! albo Kozia Wolka tam
      to bylo modne to co bylo juz historia w Stanach, naklejki PL ,orly itp to
      polski folklor rodem z tamtych stron,polska cepelia !!!,czyli Renka = burak !!
      • Gość: burak Re: Renka! orzel na szybie??? IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 03:49
        bulldog zaczynasz mi podpadac
        czyli Renka = burak !!czyli Renka = burak !!czyli Renka = burak !!
        BURAK TO BURAK CZERWONY MA KORZEN
        • Gość: Renka Re: co ma renka do buraka ? IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 03:58
          Orzel byl AMERYKANSKI, bulldogu !!! Nie zaden polski. TYlko GRAF.To bylo cos.
          Ale nie ma.Poza tym z burakami wole z lekkiego dystansu, bo korzenia czerwonego
          nie mam i w ogole nie kwitne, jak one, na polach.Raczej naleze do lesnych, nie
          uprawnych smile))
          • rzulvv Re: co ma renka do buraka ? 12.09.02, 04:01
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> Orzel byl AMERYKANSKI, bulldogu !!! Nie zaden polski.

a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i
            chuj.Oj Renka, Renka ,Renka.

rzultyrzulw.
            • Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:31
              rzulvv napisał:

> a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i
              > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka.
              >
              >
              > rzultyrzulw.

Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze PL
              czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak
              slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co, to
              takie smieszne?
              • rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:36
                Gość portalu: Biala napisał(a):

> rzulvv napisał:
                >
                > > a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciach i
                > > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka.
                > >
                > >
                > > rzultyrzulw.
                >
                > Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze PL
                > czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak
                > slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co, to
                > takie smieszne?

a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do widzenia"
                bedzie moze smieszniejsze(?)

rzultyrzulw.
                • rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:37
                  rzulvv napisał:

> Gość portalu: Biala napisał(a):
                  >
                  > > rzulvv napisał:
                  > >
                  > > > a w czym polski orzel gorszy od amerykanskiego?jaki by nie byl obciac
                  > h i
                  > > > chuj.Oj Renka, Renka ,Renka.
                  > > >
                  > > >
                  > > > rzultyrzulw.
                  > >
                  > > Sam jestes obciach, drugie okreslenie przemilcze. Mi sie podoba jak widze
                  > PL
                  > > czy polskiego orla (a jestem tu dopiero 1,5 roku i nie mam 65 lat). I jak
                  > > slysze gdy dwoch gosci rozmawia po polsku to mowie im "dzien dobry". I co,
                  > to
                  > > takie smieszne?
                  >
                  >
                  > a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do
                  widzenia"
                  >
                  > bedzie moze smieszniejsze(?)
                  >
                  >
                  > rzultyrzulw.

p.s.
                  nie zapomnij o dresie.to wazne.

rzultyrzulw.
                  • Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:39
                    rzulvv napisał:

> p.s.
                    > nie zapomnij o dresie.to wazne.
                    >
                    > rzultyrzulw.

chyba dla Ciebie bo ja jestem elegancka kobita
                • Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:38
                  rzulvv napisał:

> a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do
                  widzenia"
                  >
                  > bedzie moze smieszniejsze(?)
                  >
                  >
                  > rzultyrzulw.

To czego wiecznie czepiasz sie Renki? hmm?
                  do widzenia
                  • rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:43

> rzulvv napisał:
                    >
                    > > a co mnie to obchodzi co do kogo mowisz?hmm?mozesz im nawet mowic "do
                    > widzenia"
                    > >
                    > > bedzie moze smieszniejsze(?)
                    > >
                    > >
                    > > rzultyrzulw.
                    >
                    > To czego wiecznie czepiasz sie Renki? hmm?
                    > do widzenia

a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie
                    czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i
                    potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se
                    pogrzeb w nosie.

rzultyrzulw.
                    • Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 16:51
                      rzulvv napisał:

> a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie
                      > czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i
                      > potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se
                      > pogrzeb w nosie.
                      >
                      > rzultyrzulw.

Renka mnie obchodzi - to tzw. miejscowa solidarnosc. Nie nudzi mi sie a pomysl
                      dlubania w nosie nie podoba mi sie. W zamian moge Tobie zaproponowac: a Ty
                      pogrzeb sobie w dupie. I przestan juz chrzanic
                      • rzulvv Re: do rzulvv 12.09.02, 16:56

> rzulvv napisał:
                        >
                        > > a co Ciebie to obchodzi?Renka nie twierdzi ze sie jej czepiam.To Ty sie
                        > > czepiasz mnie.Mow za siebie a Renke zostaw w spokoju.Ona dorosla kobieta i
                        >
                        > > potrafi za siebie odpowiadac.Nie potrzebuje adwokatow.Nudzi Ci sie to se
                        > > pogrzeb w nosie.
                        > >
                        > > rzultyrzulw.

> Renka mnie obchodzi - to tzw. miejscowa solidarnosc. Nie nudzi mi sie a
                        pomysl
                        >
                        > dlubania w nosie nie podoba mi sie. W zamian moge Tobie zaproponowac: a Ty
                        > pogrzeb sobie w dupie. I przestan juz chrzanic

tfuuuuuuu swinuchu jeden.wcale nie jestes elegancka kobieta.jakby nie bylo
                        wyjechalas ze wsi 1,5 roku temu wiec jeszcze sloma z butow wystaje.tfuuuuu

rzultyrzulw.

• Gość: Biala Re: do rzulvv IP: *.sympatico.ca 12.09.02, 17:02
                          rzulvv napisał:

> tfuuuuuuu swinuchu jeden.wcale nie jestes elegancka kobieta.jakby nie bylo
                          > wyjechalas ze wsi 1,5 roku temu wiec jeszcze sloma z butow wystaje.tfuuuuu
                          >
                          > rzultyrzulw.
                          >

Po pierwsze, jak czlowiek widzi taka sztuke (rzultyrzulw) to zapomina o
                          kulturze.
                          Po drugie, u nas, na wsi, w butach sie chodzilo tylko do kosciola a w pracy
                          Kulczyk dawal sluzbowe.
                          A po trzecie lubie chodzic w skarpetach (bialych, za duzych)
    • canadian Re: bez skorupy 12.09.02, 04:01
      rzulvv tobie chyba ktos pokrywke oskrobal ze az "U" ci sie otworzylo.
      Przez ta dziurke to ci chyba mUzg wyparowal
      • rzulvv Re: bez skorupy 12.09.02, 04:03
        canadian napisał:

> rzulvv tobie chyba ktos pokrywke oskrobal ze az "U" ci sie otworzylo.
        > Przez ta dziurke to ci chyba mUzg wyparowal

spokojnie kanadol spokojnie ja nie wrog .

rzultyrzulw.
        • Gość: Renka Re: orly IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 04:12
          Ja lubie te ptaki specjalnie.I mialam do tego samochodu i orla sentyment.
          Pachnial koniakiem i skora i poszedl, kurde na przemial.A ja nie moge sie z tym
          pozbierac juz trzeci miesiac. I znowu sie rozplacze.
          • rzulvv Re: orly 12.09.02, 04:14
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> Ja lubie te ptaki specjalnie.I mialam do tego samochodu i orla sentyment.
            > Pachnial koniakiem i skora i poszedl, kurde na przemial.A ja nie moge sie z
            tym
            >
            > pozbierac juz trzeci miesiac. I znowu sie rozplacze.

nie placz glupia .kup se nowego orla tym razem polskiego .

rzultyrzulw.
            • canadian Re: orly 12.09.02, 04:16
              co to byl za woz?
              • rzulvv Re: orly 12.09.02, 04:17
                canadian napisał:

> co to byl za woz?
                dodge neon ze skora od murzyna .

rzultyrzulw.
                • Gość: Renka Re: to byl dobry, wygodny samochod IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 04:31
                  To byl Eagl Premier bialy, spec. edit.,szara skora ,swietnie sie prowadzil, ale
                  teraz juz nie bede go rozpamietywac.I nie przyjmuje zadnej krytyki, ze to bylo
                  Renault 5 przerobione na modle Chryslera smile
                  • Gość: burak Re: to byl dobry, wygodny samochod IP: *.proxy.aol.com 12.09.02, 04:37
                    Renka powiedz wreszcie prawde ,nie wstydz sie
                    To byl YUGO
                    a lubialas go
                    bo STAL DLUGO...........................................
                    .................................w garazu
                    • Gość: Renka Re: hahahahhahahaha IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 12.09.02, 04:45
                      • jajecznica1 Re: hah,hihihihih !! 13.09.02, 02:45
                        Renka takimi szajsami jak eagle priemier !! to w USA najbiedniejsze Nygry
                        jezdza na codzien ,to szajs w wydaniu firmy Dodge,tylko nadali mu
                        nazwe "premier" A ty sie chwalisz ze dostalas go z wypozyczalni, ??? -bo byl
                        najtanszy w wyporzyczeniu, ty wielka restaurantka i takimi nedznymi
                        samochodami jezdzisz ??? - wstyd to publikowc na Forum No ,gdybys pozyczyla
                        na weekend Cadillaca Eldorado czy Lincolna Towncar, Mark VII , to bym
                        rozumial ,jest klasa !! ale ty nawet w zyciu nie slyszlas o takich modelach ,
                        a moze nawet nie ogladalas na wlasne oczy bo w Canadzie to rzadkosc ze
                        wzgledu na cene i koszty benzyny
                        • Gość: BURAK Re: hah,hihihihih !! IP: *.proxy.aol.com 13.09.02, 02:57
                          pieprzyc kadilaka i linkolna
                          Renka ma flaczki i pierogi i bigos
                          a ja jestem glodny!!!!
                        • Gość: Renka Re: jajecznico, daj se bani ! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 03:03
                          Ja wypozyczylam Pontiaca Grand Prix 2002. Tego Premiera,to mialam, ale nie mam.
                        • pedarasta a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego! 13.09.02, 04:27
                          W USA to wlasnie Negry, czesto na pomocy spolecznej, wlasnie jezdza. Nie pytaj
                          dlaczego... widac lepsi biznesmeni z nich niz z bialych trab.
                          Pozyczanie jest bardzo praktyczne (szczegolnie dla takich myslacych nedzarzy
                          jak ja i Renka) bo mozna jakims tam objezdzic wokol miasta a na droge pozycza
                          sie i dobrze ubezpiecza wlasnie nowe. Renka nie mowila ze jest 'wielka', jak
                          np. ty. Widzisz, ty brutalu, nie kazdy moze miec tyle mozgu w nadmiarze zeby
                          sobie pozwolic na luksusy na ktore sobie mozesz ty pozwolic. MY (ja) jako
                          Polonia z USA bardzo cieszymy sie ze ludziom ktorzy mowia po polsku dobrze sie
                          wiedzie za granica. Troche nas (mnie) vqurvia gdy to samo dowiadujemy sie ze
                          ktorys tam Polak z Bielska zostal wpisany na liste milionerow i kupil trzeci
                          jacht na Hawajach, z piata zona, ktora zyje razem z trzecia tez w zgodzie.
                          Przeciez kazdy sobie zdaje sprawe, ze prowadzenie restauracji, na jakimkolwiek
                          poziomie to wyczyn dla niewielu dostepny, zwlaszcza po pieciu latach. I wiemy
                          tez, ze prowadzenie takiego interesu w Hiszpanii jest jeszcze wiekszym
                          wyczynem, ktory tobie udalo sie wlasnie osiagnac. Gratulujemy!! (ja)

Jezeli chodzi o atrybuty powodzenia to jeszcze nie odtrabiono no i roznie
                          ludzie planuja, mowiac enigmatycznie. mam nadzieje ze nie uwazasz, ze bmka za
                          105 kola jest dowodem czegos wiecej niz dowodem ze ma sie gest (w danej chwili;
                          nie jestem pewien ze zrobilbys to jeszcze raz gdybys mial taka szanse), bo to
                          by bylo maluchna skaza na twojej wszak nieskazitelnej osobowosci forumowej.
                          Wiesz dobrze, ze bmke moze jutro szlag trafic a ubezpieczenie wynajdzie kruczek
                          ze nalezy ci sie tylko 26k...

Mark VII juz nie wypozyczaja. Ostatni tej serii byl Mark VIII w roku 97 i
                          98...wtedy rowniez zdjeto z afisza i BMW 851 ktore ponoc bylo konkurencja. Poza
                          tym jak sie w tym tej sportowej kupie zmiescic zwlaszcza z tylu...

Mogla pozyczyc lincolna w Detroit, gdzie wlasnie jezdzi 40% wszystkich
                          wyprodukowanych lincolnow, a wiec statystycznie jakis tam procent przejezdza
                          przez most czy tunel tak zeby Renka mogla sobie je pogladac za darmo nawet.

E, tam, lubimy cie pajacyku, dwa nawet. Napisz znowu cos z jajem. Albo przywal
                          jakiemus co ma zatwardzenie od kilku dni..

• Gość: Renka Re: do glowy mi nie przyszedl Lincoln, bo.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 04:45
                            przeciez jechalam na kemping, gdzie spalam w namiocie i dostalam klaustrofobii
                            zreszta smile))
                            Zwariowales, jajecznica, lincolnem na kemping? hyhyhyhyhyhy, to juz lepiej
                            skuterem by bylo smile)))
                            Windsor jest samochodowa stolica Kanady i jezdza tu sliczne samochody, co nie
                            znaczy, ze ja sie na ich widok podniecam. Podniecaja sie mlode grzyby, albo
                            stare zgrzybiale odrosty, ktore nie maja czym juz zaimponowac, to sobie obudowe
                            dokupuja. Facet to facet, pewnie, ze samochod jest jego duszy zwierciadlem, ale
                            tylko DUSZY i niczego wiecej.A ja jestem kobieta i mnie co innego podnieca, a
                            samochod sluzy mi do poruszania sie po okolicy.Wystarczy, zeby byl szybki,
                            zwrotny i wygodny, no i zeby ta powloka nie byla zbytnio obciachowa smile))
                            • pedarasta Niedobra Renka.. 13.09.02, 05:14
                              co ty sie tak zaraz musisz odszczeknac jak ten taki na sucharach rozmiekczonych
                              w mleku? Ponadto mie wiem co to dusza, bo samochod to przedluzenie czlonka a
                              nie jakiejs tam 'duszy'. Zawsze tak bylo i po co i to zmieniac. Poza tym
                              NAPRAWDE nie musisz sie tlumaczyc czym jezdzisz. Powiedzialas ze pojechalas
                              czym co ma kola, ktos nazwal to trupem i co to zmienia? Po co zaraz
                              budowac 'historyjke' z uzasadnieniem?

Ciekawe ile takich 'historyjek produkujesz dziennie dla ludzi, w tym
                              wirtualnych, i po kiego grzyba nosisz te historyjki ze soba, dzien w dzien, rok
                              po roku i przez okkres wspanialego rozkwitu restauratorstwa w Kanadzie?

Przestan juz, ty niedobra.
                              • Gość: Renka Re: Niedobra Renka.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 15:31
                                "Ciekawe ile takich 'historyjek produkujesz dziennie dla ludzi, w tym
                                wirtualnych, i po kiego grzyba nosisz te historyjki ze soba, dzien w dzien, rok
                                po roku i przez okkres wspanialego rozkwitu restauratorstwa w Kanadzie?
                                Przestan juz, ty niedobra."-cytat (pederasta)

Wyglada, ze nie powinnam myslec i swoich mysli przekazywac crying
                                Szczerze napisalam , jak bylo i to wszystko. A dlaczego niby mam klamac? Jest
                                jak jest, raz tak, a raz w morde.No nie?
                                Co do duszy mezczyzny,uwazam,ze to jest jego czlonek i wszystko z czlonkiem
                                zwiazane. Zatem samochod, jako obiekt budzacy skojarzenia seksualne- TEZ.
                                To taki moj skrot myslowy. Pokaz mi swoj seks, a dobiore ci samochod smile)))) No,
                                nie ma w tym sensu, drogi pederasto ?
                                BTW, co myslisz o dwusilnikowej wersji (...) dla biseksualnych ?
                                • Gość: marcee Re: a kto to pederasta? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:00
                                  zauwazyc mozna jak pederastwa arbitralnie uzywa 1 osoby liczby mnogiej czyli
                                  MY . tak mowili krolowie o sobie.
                                  Atrybut wladzy w mowie..prpsze prosze !!!!
                          • Gość: marcee Re: a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:04
                            i znowu jakis mityczny Don i jego beemka
                            to jakas mitologia na tym forum ze wszyscy sie zachwycaja tym facetem i jego
                            samochodem i jego barem???
                            co to jest
                            ?????

pzreciez prowadzic knajpe to nie jest jakis wyczyn
                            • canadian Re: a, fe, ty brutalna jajecznico i druga do tego 14.09.02, 22:30
                              niedoscigly obiekt marzen wielu tutaj forumiarzy to wlasna knajpa, wlasny
                              byznes itp
    • artur666 moje auto ma rejestracje na zyczenie, 13.09.02, 20:00
      z pamiecia o zespole SBB i tez jest Ok.
      jeden lubi bulke z maslem inny...
      Uwazam, ze dziwienie sie i wysmiewanie z innym, to dopiero prowincja.
      • Gość: Renka Re: moje auto ma rejestracje na zyczenie, IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 13.09.02, 21:01
        To czyni cie z pewnoscia o wiele bardziej interesujacym od innych (co za
        tajemniczosc).
        Pewnie, ze wysmiewanie sie z.. nedzarzy, innych, ulomnych itd to nie tylko
        prowincja umyslowa to wrecz pustynia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka