canadian 13.09.02, 01:18 Research Holds Hope for Genitally Challenged Men LONDON (Reuters) - Scientists in the United States have come up with news that may help millions of men Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozpol Dlaczego tylko dla Panow a Panie to nie.. 13.09.02, 01:46 To nie tylko dla Panow, ale takze dla Pan bo beda wiedzialy ze ich Pan dalej bedzie mogl i nie beda sie ponizac w zaczepianiu duzo mlodszych panow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jak zwyklem amerykanscy naukowcy! IP: *.client.attbi.com 13.09.02, 04:24 Penis w tubie! Nareszcie! Bedzie mozna odkrecic, i podmienic w zaleznosci od potrzeby. I kto mi powie ze USA to nie pepek swiata? Gdzie indziej prowadzi sie tak swiatle badania! Odpowiedz Link Zgłoś
pedarasta ty Canadian 13.09.02, 04:36 ja mam dosyc problemow z krotkim a ty jeszcze mi kazesz wydluzac. niedobry canadian. Odpowiedz Link Zgłoś
canadianka @ pederasta - odczep sie 13.09.02, 16:49 pedarasta napisała: > ja mam dosyc problemow z krotkim a ty jeszcze mi kazesz wydluzac. niedobry > canadian. odczep sie od mojego osobistego narzeczonego !!! Odpowiedz Link Zgłoś