Gość: CW IP: *.sympatico.ca 16.09.02, 19:10 www1.gazeta.pl/kultura/1,34169,1017380.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcee_ma_ciote Re: Dziekujcie ze stamtad wyjechaliscie 16.09.02, 20:04 marcee powiesi ja za "jaja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dziekujcie ze stamtad wyjechaliscie IP: *.sympatico.ca 16.09.02, 21:34 www.spam.art.pl/nieznalska/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko A co na to... IP: 65.206.44.* 16.09.02, 22:09 ...oryginalny wlasciciel genitaliow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. tak naprawde to ja dziekuje IP: 142.108.17.* 17.09.02, 00:15 po cichu temu kmiotowi walesie za to, ze dal mi powod do wyjazdu z kraju ktorym teraz rzadza czarni. jak w arabii saudyjskiej czy iranie, w papiezowie (dawniej polska) zapanowal kult religijny. u nich to allachizm, u nas wiara w zydowke z bekartem. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: tak naprawde to ja dziekuje 17.09.02, 00:22 uwazaj bo Bozia sie wkurwi i jezyk upierdoli albo podaca cie do sadu za przezywanie boga czy chuj go wie kogo. ksiedza gwalca dzieci na lewo i prawo a ludzi bardziej sie wkurzzaja bo jakas palanciara se jaja powiesila na krzyzu. ja jako agnostyk, ateista, whatever pierdole rowno krzyz, boga takiego czy innego i reszte katolickich glupot Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska SKANDAL !!!! 17.09.02, 00:25 canadian napisał: > uwazaj bo Bozia sie wkurwi i jezyk upierdoli albo podaca cie do sadu za > przezywanie boga czy chuj go wie kogo. SKANDAL !!!! to ja powinnam to powiedziec a nie canadian !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska podobasz mi sie canadian !!! 17.09.02, 00:25 canadian napisał: > ksiedza gwalca dzieci na lewo i prawo a ludzi bardziej sie wkurzzaja bo jakas > palanciara se jaja powiesila na krzyzu. podobasz mi sie canadian !!! masz plusa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska masz racje canadian !!! 17.09.02, 00:28 canadian napisał: > ja jako agnostyk, ateista, whatever pierdole rowno krzyz, boga takiego czy > innego i reszte katolickich glupot masz racje canadian !!! ale co ci sie nie podoba w bozence l ? przeciez to typowy kurwiszon imigracyjny zapierdalaj*cy do kosciola na modlitwy i takie rzeczy ! prawdziwa emigracijna pudernica nigdy nie zadowolona z zycia !!! powinienes ja uwielbiac bo ona jako pierwsza by wytoczyla proces tej babie za obraze uczuc ! Odpowiedz Link Zgłoś