Gość: --Michal IP: *.tiaa-cref.org 17.09.02, 22:48 Widzialem na czacie TYP'a [mowil ze sie nie podszwa - ale chuj wie]! Nie wiem czy go ktos pamieta? Podobno wrocil z Boskiej Polandi. LMAO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: Ja PIERDZI-ELE! IP: *.dyn.optonline.net 18.09.02, 00:37 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Widzialem na czacie TYP'a [mowil ze sie nie podszwa - ale chuj wie]! Nie wiem > czy go ktos pamieta? Podobno wrocil z Boskiej Polandi. LMAO. michal, zrob sobie przysluge i pojdz do www.dejanews.com , advanced search, soc.culture.polish w search query zrob: WARR no to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Ja PIERDZI-ELE! 18.09.02, 00:42 czyzbys mowil o niejakim korzeniowskim? ale to juz cale lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Ja PIERDZI-ELE! 18.09.02, 01:00 ojej panie Kloss ale zes mi pan zrobil... nawet moje posty tam sa Ach i te walki z panem Warr na usenecie i irc... gosc byl rzeczywiscie niesamowity ale z tego co pamietam to wyladowal w LA oj stare czasy.. stare Odpowiedz Link Zgłoś