Dodaj do ulubionych

Majteczki koronkowe czy tez gladkie?

23.09.02, 03:01
Przeswitujace czy nie?
Obserwuj wątek
    • dundee_girl Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? 23.09.02, 03:08
      Ja jestem za barchanami, przed kolana z podwojna lata wkroku coby sie nie
      przetarlybig_grin
    • giermo_gidroz Niewlasciwe pytanie. 23.09.02, 03:28
      Nie wazne co. Wazne kto.
      • dundee_girl Re: Niewlasciwe pytanie. 23.09.02, 03:30
        Nie wazne jak?wink
        • Gość: --Michal "Jak" to integralna czesc "kto" no txt IP: *.client.attbi.com 23.09.02, 03:57
    • lolo27 Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? 23.09.02, 03:39
      keyser.soze napisał:

> Przeswitujace czy nie?

<>Powiem krotko.
      Jak w sex-misji.
      Powazna sprawa,a tobie majtasy w glowie.
      By cie chuj strzelil.
      • Gość: Renka Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 05:08
        A mnie sie wydaje, ze to zalezy, co sie na te majteczki zaklada. Jak tylko
        futro z norek...wooow, gladkie, jedwabne sa najlepsze, dreszczy mozna dostac z
        radosci..smile)))
        Na koronkowe najlepsza jest skora, moze byc nawet od murzyna, hyhyhy
    • Gość: Artur aaaaaaaaaa, wreszcie temat IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 10:26
      lubie, lubie
      i koronkowe i biale...nazwazniejsze aby na krztaltych, sympatycznych
      posladkach jakiejs ksiezniczki.
      Ciekaw jestem co napisze specjaliska od bielizny i gaci meskich...sinora Dorota
      • Gość: dorota Re: wlasnie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 16:32
        oczekuje w napieciu....tylko bez glupich uwag ze przedmiesiaczkowym , uprzedzam
    • Gość: marcee Re: ale serio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 16:34
      to najpiekniej jest byc bez nich, nie sadzicie panowie?
      • Gość: ipfreely Re: ale serio IP: *.peaknet.net 23.09.02, 16:46
        tu sie z toba wascka zgadzam. Mina na twarzy partnera kiedy pomaga ci zdjac
        plaszcz a pod plaszczem ani kawalka innej szmatki - bylo to jesienia. To byl
        Kodak moment!!!!!
        • Gość: marcee Re: ale serio IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 16:50
          to zawsze powinno byc, ja zawsze chce aby sobie moj facet sprawdzal reka, albo
          w ogole wiedzial ze jestem bez ale oni i tak zawsze chca sprawdzac sobie i
          popatrzec

kobiety najbardziej sexi jest sie bez majtek

odkrylam to przypadkowo, czytajac wspomnienia wojciecha kossaka jak wybral sie
          z malczewskim do burdelu w paryzu
          co za opis !!!! panie byly w gorsetach i tylko tyle, panowie kwizceli z zachwytu
    • glupiakoza Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? 23.09.02, 17:18
      majteczki tylko czarne, jedwabne
      albo wcale
      • Gość: renka Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 17:40
        A ja mysle, ze to takze zalezy od upodoban partnerow i sytuacji, a takze, czy
        sie elektryzuja te majtki, czy nie, bo jak sie elektryzuja, to sie przylepiaja
        i nie mozna ich sciagnac.Koronka zrobiona jest przewaznie z poliestru, ktory w
        dodatku jest latwopalny. Jedwab jest tworzywem naturalnym, jest calkowicie
        bezpieczny w uzyciu i wysoce zalecany, ale kosztowny, oj kosztowny. Chyba, ze
        mowimy o namiastce jedwabiu za 5 dolarow, to jest tzw sztuczny jedwab, ktory
        tez sie elektryzuje.Bielizna, ktora sie elektryzuje to szmata i mozna ja do
        smietnika wyrzucic.Tylko naturalne materialy sa godne polecenia, jedwab, skora,
        futro, barchan.
    • Gość: dorota "Poradnik dla kobiet" wydany w 1966 radzi: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 17:44
      "Majtki powinna nosić w zimie i w lecie każda kobieta, młoda czy stara.
      Chronią one organy rodne kobiety przed przeziębieniem i przed dostaniem się
      do nich kurzu z różnymi zarazkami [...] Można sobie u kupnych majtek
      podłużyć nogawki doszywając kawałki ze starych tegoż koloru lub dorobić
      szydełkiem czy na drutach [...] Majtki powinny być zawsze czyste. Aby się w
      kroku szybko nie zabrudziły i nie cuchnęły moczem, nie trzeba po oddaniu
      moczu podrywać się za prędko, ale osuszyć krocze specjalnym papierem
      higienicznym, ligniną czy kawałkiem starej, czystej szmatki".

• Gość: Renka Re: 'Poradnik dla kobiet' wydany w 1966 radzi: IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 18:01
        Jaja!! To niemozliwe, kadzisz.Jak cos takiego moglo byc wydane w latach
        szescdziesiatych! Ja pamietam, mialam zawsze ladne majtki, zarowno w
        szescdziesiatych jak i siedemdziesiatych, hyhyhyhy
        • Gość: dorota Re: 'Poradnik dla kobiet' wydany w 1966 radzi: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 18:04
          Wygląda na autentyk, więcej fragmentów tam:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3038058
          (forum Łódź, wątek Jak ciężko być kobietą, czycoś)
          • Gość: Renka Re: 'Poradnik dla kobiet' wydany w 1966 radzi: IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 18:21
            Wierzyc sie nie chce, chociaz sens to jakis ma, w koncu wszystkiego kiedys
            brakowalo PODOBNO.Elementarnej wiedzy, higieny..
            Ja kiedys widzialam w latach poznych osiemdziesiatych jak kobieta wyrzucala
            przez okno na trawe (blok w Warszawie) pod balkonami kartoflane obierki..-w
            koncu to i tak nawoz sie z tego zrobi i trawa bedzie zielensza,- pomyslalam i
            przeszlam do porzadku dziennego nad ta sprawa, chociaz ja do dzisiaj pamietam.
    • pajacyk2 Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? 23.09.02, 18:45
      Jakis 1-2 lata temu, Newsweek dal artykul o seksie w podeszlym wieku. Zaczyna
      sie wypowiedzia kobiety (wiek 78 lat): wczoraj maialam seks z moim mezem,
      oczywiscie opatrzone zdjeciem tego "podlotka".
      Dalej bylo o zaletach wspolzycia w poznym wieku, ze niby kobiety maja od
      cholery doswiadczenia, ktorym moga zaimponowac mlodszym partnerom. A jak sie
      kurde nie podoba to robic przy zgaszonym swietle-tak pisano tam.

Moje zdanie jest takie. Dupa ma byc mloda, cialo sprezyste i jedrne, skora
      miekka. Reszta to artefakty. bye
      • Gość: marcee Re: a czy mozan zapytac pana pajacyka2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:56
        ile jego dupa ma lat?
        czy jest sprezysta? najgorsze co moze byc to posladki obwisle u starego faceta

czy jego cialo jest jedrne? czy tez kosciste upiornie jak u strszych panow
        ja nie jestem zlosliwa tylko sadze ze pan Pajacyk2 zwyzcajnie nas od starych
        zuzytych do nizcego nei nadajacych sie ciot zwymyslał
        o obwislych dupach i zwiotczalej skozre, cos nieslychanego

poniewaz pan pajacyk 2 nie rozmawia ze mna to prosze aby inne panie go wziely
        na spytki w prawie jego sprezystego tylka

• Gość: Artur az mnie swedzi aby odpisac IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 21:19
          w obudwoch przypadkach kondycja zalezy, od tego jak sie o siebie dba. sama
          wierz, sporty, wlasciwe wyzywienie....te sprawy. Znam wiele osob dobrze
          wygladajacych nawet kobiety juz okolo 40-stki, ze nieraz mysle, kurcze, toz tu
          jej nic nie wisi i ona moze isc w konkury z duuuuuuuuzo mlodszymi. ale te
          kobiety np. biegaja dziennie po 12-15 km. chodza na basen, koncerty (nawet
          Rockowe) itd. Mimo wszystko maja niektore po 2 dzieci.
          U nich jest to kwestia pewnej dyscypliny i nie poddawania sie wiekowi i zycia w
          mlodym duchu. i wtedy widuje sie na ulicy takie (juz nie Teenies ale) ostre
          laski.
          • Gość: marcee Re: az mnie swedzi aby odpisac Arturku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:29
            ja codziennie jezdze an rowezre stacjonarnym , nawet zamiezram 2 x dziennie
            tez sie staram
            pani Dundee joge cwiczy
            pani Luiza tanczy i plywa
            pani aniuutek wiadomo jak sie prezentuje w bikini

pytanie dotyczylo walorow pajaca
            • Gość: Artur no coz... IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 21:33
              ...a pajac milczy.
          • Gość: dorota Re: a czy potrafisz odróżnić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:50
            babcię 70-letnią która dbała od 80-letniej, która nie dbała o siebie? Tak sobie
            pytam.
            • Gość: Artur Re: a czy potrafisz odróżnić IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 23:19
              ha ha dorota,
              gdy pisalem swoj post tez mnie taka mysl przeszla przez glowe.
              Lecz dalem sobie z tym spokoj, nie chcialo mnie pisac epopeji.
              Wiadomo, ze juz w pewnym wieku nic nie pomoze. no, moze bedzie sie lepiej
              wygladac niz inni staruszkowie, ale zabki jak u innych wyladuja w szklance.
              • pajacyk2 Re: a czy potrafisz odróżnić 24.09.02, 07:14
                A mowilem Santorki nie ruszac.
        • pajacyk2 Re: a czy mozan zapytac pana pajacyka2 24.09.02, 07:15
          miau!
          • Gość: marcee Re: a czy mozan zapytac pana pajacyka2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 18:56
            mrrrrrrrrrrau...
      • Gość: dorota Re: pajacyka sposób na eksplozję demograficzną IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:47
        pajacyk2 napisał:

> Moje zdanie jest takie. Dupa ma byc mloda, cialo sprezyste i jedrne, skora
        > miekka. Reszta to artefakty. bye

Tak pajacyk, a facet ma być umięśniony, bogaty i mieć dużego chuja.
        A reszta populacji (circa 99%) niech się onanizuje do ściany.
        • Gość: --Michal Dora i Pajac niebezpieczni radykalowie! IP: *.tiaa-cref.org 23.09.02, 22:42
          pajacyk2 napisał:

> Moje zdanie jest takie. Dupa ma byc mloda, cialo sprezyste i jedrne, skora
          > miekka. Reszta to artefakty. bye

dorota napisał(a):
          > Tak pajacyk, a facet ma być umięśniony, bogaty i mieć dużego chuja.

A lekarstwem jest zlody po-srodek. Jak ma fajna dupe to na cycki mozna spojzec
          z przymrozeniem oka. Jak ma wielkiego "zaganiacza" i w pozadku tors to juz nie
          musi miec kasy i inne kombinacje.

Zycze stosunkowo dobrej nocy.
        • pajacyk2 Re: pajacyka sposób na eksplozję demograficzną 24.09.02, 07:15
          Dorota, chujem muru nie przebijesz.
      • Gość: renka Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 23:08
        My, pajacyk rozmawiamy o majtkach, a tak na marginesie,ludzie robia rozne
        rzeczy , ktorych wczesniej nie robili np piszemy na forum, ktorego jeszcze pare
        lat temu nie bylo smile
        pOza tym powiem ci, ze w Polsce ludzie wygladaja o wiele starzej niz w Ameryce
        ich rownolatkowie.Zalezy to od diety. Ja znam kilka osob , kobiet, ktore sa w
        malzenstwie z facetami mlodszymi od nich o 20 lat(!!!!) Ja bylam zaskoczona, te
        kobiety w ogole wygladaly ze 20 lat mlodziej, niz mialy. Nie wiem jaka jest w
        tym tajemnica, ale jedrne byly, owszem, w calkiem podeszlym wieku. A widzialas
        te 18 latki, rozwalone hormonami z kurczakow ?
        • Gość: Renka Re: cuda natury IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 23:20
          Tak, a propos wygladu, kiedys byl w naszej restauracji pan, ktory byl bardzo
          wesoly, wygladal na jakies moze 40 lat..Wlosy czarne, zadnej siwizny,
          wysportowany, elegancko ubrany. Jakos tak zeszlo na zarty i rodzinne tematy i
          pokazal mi swoje prawo jazdy ze zdjeciem i WIEK. Mial 68 lat!!!!
          Potem zaczal pokazywac zdjecia rodziny, wnukow..Chyba nie mial lewych
          papierow.Wygladal po prostu fantastycznie jak na szecdziesiat pare lat.Z kolei
          osiemdziesiatlatkowie, ktorych znam, wygladaja niektorzy na szescdziesiat.
          W Polsce znam taki przypadek jeden, pani, grubo po siedemdziesiatce miala
          kruczoczarne wlosy, mieszkala na wsi i wygladala jak mloda kobieta. Sama ja
          widzialam na wlasne oczy i znalam jej wnuczke, to byla moja kolezanka smile
          • pajacyk2 Re: cuda natury 24.09.02, 06:05
            Spokojnie Renka. Wlasciwie wszyscy mamy troche (swojej) racji. Moj post byl
            napisany prowokacyjnie wobec osoby, ktora stwierdzila, ze wiekszosc panow na
            forum lubi kobiety w srednim wieku i...upiekla (ta osoba) przy okazji swoja
            pieczen.
            Co do wieku. Chyba trzeba rozroznic dwie rzeczy. osobe, ktora z natury z genow)
            zachowuje mlodosc przez dlugie lata- ta sa przypadki o ktorych piszesz i mozna
            tylko pozazdroscic. I druga rzecz- moda, styl tak bardzo zwiazany z kultura
            Zachodu: na katowanie wlasnego ciala, kolejne operacje by...sie odmlodzic. Nie
            mowie o ogolnym dbaniu o siebie, (Polacy rzeczywiscie wypadaja gorzej w
            porownaniu z Zachodem) ale o zachowanie umiaru w tym wyscigu (przynoszacego
            niektorym wielkie profity..), ktorego wygrac sie przeciez nie da. Mnie to
            przynajmniej napawa niesmakiem, aczklowiek pisze to z perspektywy osoby majacej
            niby (nie znacie wszak dnia ani godziny...) jeszcze ma troche czasu (prywata,
            ktorej tak na forum nie lubie:urodzilem sie na poczatku lat 70-tych).

I jeszcze jedno. Artur chyba pisal o zadbanych 40-tkach i postarzalych
            nastolatkach. Jest jeszcze jedna rzecz: zachowanie psychicznej mlodosci.
            Czasami spotykamy 30 letnich, wypalonych starcow i osoby np. 60 letnie, ktorym
            udalo sie zachowac duzo "menatlnej swiezosci". Aczkolwiek trzeba uwaza by nie
            przegiac i nie zrobic siebie infantylnego PAJACA ("odpierdol siem wreszcie od
            pajacyka!")

I do Michala. Masz racje. Idealow nie ma. A jeszcze przeciez dochodzi charakter
            i inne walory. To bylo tak trochem kijem w mrowisko...znowu wyszedlem na
            chamskiego cnika...hue, hue.

• Gość: dorota no tak, trzydziecha na karku, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 17:47
              pajacyk pierdołowacieje. Wypowiedzi łagodzi, moderuje, tłumoczy się i ślini.
              Dybiesz na miejsce Baluna?
              • Gość: marcee Re: no tak, trzydziecha na karku, IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:46
                nie wiem w stosunku do kogo byla ta prowokacja, mam nadzieje ze nic wspolnego
                ze mna nie miala

mnie tylko jedno przeraza, jacy mezczyzni sa potwornie bezlitosni dla nas
                kobiet, czy nie ma dla nas cienia litosci?
                musimy perfekcyjnie wygladac
                liczy sie nam kazda zmarszczke i kazdy kilogram
                kobieta po pewnej granicy zycia to juz zlom a po 35 r zycia to pewnie podwojny
                zlom
                mnie to przeraza , a myslalam ze jestem w najlepszym wieku dla mnie a tu sie
                okazuje ze mlodziez uwaza mnie za zlom
                na tym forum mozna sie zalamac nerwowo
                • Gość: marcee Re: pajacyk2 na prezesa klubu!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 11:02
                  wlasnie , dorota ma swietny pomysl

przyda sie w tym klubie powiew swiezej mlodej krwi uwazam !!!!!
                  pan pajacyk2 w ogole to niezly psycholog , byloby tam zabawnie w tym Klubie
                  nie chce mi sie wierzyc ze on taki mlody, wydawalo mi sie ze to lysy facet ok
                  50 lat ...nie moge uwierzyc...ale nie wazne zreszta
                  • waldemar_z_magdeburga Re: pajacyk2 na prezesa klubu!!!! 25.09.02, 15:19
                    Witam, jestem na forum drugi raz, mozecie do mnie mowic panie (vi)Waldku. Tak
                    sie sklada(m), ze przyjaznie sie z pajacykiem2 od dawna. Prosil bym wystapil tu
                    w jego imieniu.

Pajacyk jest niewatpliwie bliski fkurwienia. On sie za sznureczki ciagnac nie
                    pozwoli i na szarganie swojej bardzo poszlakowanej opinii na tym forum nie
                    zgadza. Jasne?!

I wez tu dogodz czlowieku kobietom. Powiesz co myslisz-zle. Probujesz
                    zalagodzic pojednawczo, tez niedobrze. Od razu wejdzie ci na plecy, wymahujac
                    racicami, slynne duo krakowsko-warszawskie.
                    J.W. pies kolezanki(w apogeum wieku waszego!)

wasz
                    (vi)Waldi

• anza_ Idealy lat 80-tych 23.09.02, 23:11
      Czy ktos z panów sie podpisuje pod obrazkiem ?

Wątłe mięśnie naprężasz, pierś charlawą wytężasz ..." Ten opis dotyczy
      polskiego macho lat osiemdziesiątych, kiedy to kultura fizyczna dotyczyła
      wyłącznie lekcji WF-u i stadionów sportowych. Inteligent mógł sobie pozwolić na
      zielonkawą skórę opinającą wystające żeberka i na wąskie ramiona ze zwisającymi
      rączkami. Nieistotną pozornie resztę kryły przepastne slipy z trójkątem lub
      robione na drutach przez babcię, wełniane, rozciągające się w wodzie majtasy.
      Szczytem wyczynów sportowych było pływanie w gliniankach i udział w spływach
      kajakowych [...]

Uprawiając seks porykuje z grobową miną, demonstrując stalowe pośladki i nie
      tylko. Strzelając supercelnie ani mrugnie, nie policzy też ofiar Kroczy na
      rozstawionych kowbojsko nogach, przeważnie w ciemnych okularach, żeby ukryć
      spojrzenie wiejskiej dzieciny, i ma minę zwycięzcy Wielkiej Pardubickiej (to
      nie dama, to wyścigi konne)[...]

Wystarczy tylko wyjechać za granicę - oczywiście cały czas chodzi mi o wyjazd
      na zachód - no powiedzmy USA, i aby nie czuć się odtrąconym, jak najszybciej
      zastosować się do panujących tam zwyczajów - czyli trzeba chodzić co dzień na
      basen i siłownię. Niby nic nadzwyczajnego, a jednak. Po takim jednym wyjściu
      zdajesz sobie bardzo szybko sprawę, że jesteś zupełnie nie umięśnionym flakiem,
      żyjącym w Polsce wśród podobnych flaków.

wiecej w www.republika.pl/neptunek/str7_1.html

• luiza-w-ogrodzie Re: Majteczki koronkowe czy tez gladkie? 25.09.02, 08:13
      A po co majteczki? Temat bez sensu. Wrzuca sie na siebie sukienke, zakiet,
      ponczochy z koronkowym brzegiem i jazda do biura.

Pozdrawiam z kraju barchanowych gaci przedluzanych szydelkowa koronka.
      Luiza-w-Ogrodzie
      • 1student lubie lniane-bawelniane wachac, daja wielkie 25.09.02, 17:13
        przezycia ,mamzwyczaj wachac majtki i (walic gruche) gdy odwiedzam jakas
        dziewczyne,
        ide do lazienki a tam... kosz z ciuchami i brudna bielizna, paluszki lizac!!!
      • 1student dziewczyny celowo zostawiaja majtki na widoku w l 25.09.02, 17:20
        lazience, aby podniecac i szczuc zapachem krocza,ja juz nieraz ukradlem
        majtki, osobiscie lubie normalne nie zadne stringi z kakalkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka