Gość: gadula Re: BIS na BIS-ie ... IP: *.sympatico.ca 08.10.02, 23:10 ... a ajk tam kurwa wesolo ... co tu wiec robisz zagubiona owieczko? Do tych dwoch eunuchow dolacz i dalej sobie popierdolcie o dupie Maryni ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: BIS BIS BIS IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 23:14 I mnie taka pleciuge nie zabraliscie na te swoja barke????? nom wszak niegodna tych komnat! miarkuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:17 Kto Cie znowu nie wzial? Musisz sama tam wejsc (czy moze czekasz az ktos Cie wniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:19 ro-bert napisał: > Kto Cie znowu nie wzial? Musisz sama tam wejsc (czy moze czekasz az ktos Cie > wniesie? Pewnie chetnie bys to zrobil rob co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: BIS BIS BIS IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 23:22 dostaje bana....................... ERROR!................................... ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. ERROR!...........ERROR!.........ERROR!..........ERROR!..............ERROR! ........ERROR!..........ERROR!..........ERROR!...........ERROR!............. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:25 taki afront, w stosunku do ustosunkowanej Narvalki, no nieeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:29 Karelka, czyTy dzisiaj moze toche C2H5OH zazywalas? Jaki znow afront? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:28 Ten error dostajesz jak wchodzisz pod TEN adres? www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022 Forum istnieje, zaproszenie OCZYWISCIE dostalas wiec moze to cos u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: BIS na BIS-ie ... IP: *.sympatico.ca 08.10.02, 23:43 ... a tam chlopcy non-stop w zwisie ... to po to kretynie "zakladales nowe forum" zeby tu teraz przynosic znowu te infatylne razgaworki? Won na bisa! Odpowiedz Link Zgłoś
_pola1 Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:48 jak sie tam do was dostac? juz sie zarejestrowalam Odpowiedz Link Zgłoś
_pola1 Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:49 beznadziejnie ten nick wyglada, ale inne Pole byly juz zajete Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: BIS BIS BIS 09.10.02, 10:56 _pola1 napisał(a): > beznadziejnie ten nick wyglada, ale inne Pole byly juz > zajete To Ty Pola? Gratuluje, mnie na bis nie przyjeli, ale nie bede plakac z tego powodu )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: BIS BIS BIS IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 12:49 goga.74 napisała: > _pola1 napisał(a): > > > beznadziejnie ten nick wyglada, ale inne Pole byly juz > > zajete > > To Ty Pola? Gratuluje, mnie na bis nie przyjeli, ale nie bede plakac z tego > powodu )) A ozpola przyjeli!!??!! Ale jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: BIS BIS BIS 08.10.02, 23:54 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: BIS BIS BIS 09.10.02, 00:33 Rozumiem z tego,ze przeniesliscie sie na inne forum? I co, mniej popaprancow? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: BIS BIS BIS IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 00:39 Witaj Luizo! A co sie z Toba dzialo? Wszyscy bardzo sie tu za Toba stesknilismy: Karelia, Szwedka, Ro-bert, Balu ... no wszyscy! Witamy Cie serdecznie mite!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie Re: BIS BIS BIS 09.10.02, 00:48 A ty nie jestes ciulem wiec nie gadam z toba. My australijskie ciule mamy swoje forum teraz zreszta jak wszystkie niedorobiency. Tylko wezcie tego ozpola gdzies bo zwariuje. Hej, maz wez go siobie do lozka to ci ozpol przeczysci kiche. luiza-w-ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: BIS BIS BIS IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 00:51 nie wiedzialem ze jestes taka dziarska dupa Luiza podszywali sie tu pod Ciebie rozmaici zule ale Ty to klasa ... gacha juz znalazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: BIS BIS BIS IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 15:07 luiza-w-ogrodzie napisa?a: > Rozumiem z tego,ze przeniesliscie sie na inne forum? I co, mniej popaprancow? > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie rzecz w tym pretensjonalna idiotko, ze tam jeno popaprancy ... won na bis! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: BIS BIS BIS - do ro-bert 09.10.02, 05:26 ro-bert, czy ja jestem na liscie dopuszczonych do forum Polonia BIS? Jesli nie, prosze mnie dopisz, a chetnie sie do Was przylacze. Wyslij mi majla, zebym wiedziala ze juz moge probowac wejsc.... Pamietaj, ze moj nick ma "w" w srodku,a nie dwie literki "v", i ze slowa w nicku sa przedzielone myslnikiem, a nie podkresleniem. Nie jestem rowniez luzia, luiza w samolocie, luiza na drzewie i prosze mnie z tymi klonami nie mylic. Pozdrawiam the-one-and-only Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: BIS BIS BIS - do ro-bert IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 05:29 Co ty glupka z ro-berta robisz? to tega glowa i ma ozpola do pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś