Gość: gadula IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 06:30 Dziekuje bardzo za skarcenie tej australijskiej bandy. Prosze jeszcze o porozmawianie z aniutkiem. Dziekuje, uklony. gadula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inz_mamon Szanowny Pan Baloo 10.10.02, 20:22 Ja nie jestem przeciwny Zebraniom, wrecz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale... Polonia Bis miala skupic krysztalowe charaktery. Czy czytal Pan ostatnie wpisy szlachetnych Klubowiczow i Bisowcow? Czy jest Pan w stanie cos z tym zrobic? Zycze przyjemnego week-end'u inż. Mamoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Szanowny Pan Baloo IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 22:57 czy oto chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Szanowny Pan Baloo 11.10.02, 19:50 Dupki z Bisu siem pana nie sluchaja .Pozdrowienia . Odpowiedz Link Zgłoś
maxxim Re: Szanowny Pan Baloo 11.10.02, 19:57 Gość portalu: gadula napisał(a): > Dziekuje bardzo za skarcenie tej australijskiej bandy. > Prosze jeszcze o porozmawianie z aniutkiem. > Dziekuje, uklony. > > gadula A mowia ze wietnamska mafia jest bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś