jot-23 13.10.02, 17:09 poczym pada po prostu "hamburger" hehehe...czyli "W jaki sposob rozpoznajecie Polaka zagranica ?" www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=2835158 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: --Michal Wypisz wymaluj to JA! IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 17:46 Koles ma dar obserwacji. Najbardziej sie MNIE podoba znowu dyskusja o klasie Polek. Cytuje za Adamem: " Też bez trudu rozpoznaje różne nacje,każda czymś tam się charakteryzuje. Jesli chodzi o kobiety,to widząc ładną,z klasą, wiem że to Polka. I jeszcze sie nigdy nie pomyliłem. " KWK. Kielbasa Wodka Krasawice. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Wypisz wymaluj to JA! 13.10.02, 17:50 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Koles ma dar obserwacji. Najbardziej sie MNIE podoba znowu dyskusja o klasie > Polek. Cytuje za Adamem: > " > Też bez trudu rozpoznaje różne nacje,każda czymś tam się charakteryzuje. > Jesli chodzi o kobiety,to widząc ładną,z klasą, wiem że to Polka. > I jeszcze sie nigdy nie pomyliłem. > " > > KWK. Kielbasa Wodka Krasawice. taaa to mozna dolaczyc do listy pierwotnej, ---> niczym nie zachwiana pewnosc o wyzszasci pan naszych nad paniami tubylczymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jeszcze chcialem napisac. IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 17:52 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Koles ma dar obserwacji. Najbardziej sie MNIE podoba znowu dyskusja o klasie > Polek. [...] Jeszcze chcialem napisac, uprzedzajac pytania. Wqrwia mnie to dlatego ze ja tez jestem taki sliczny i nikt nawet lzy nie uroni. Tylko te polkis i Polki. Niech to swiania polknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: no wlasnie !!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 17:55 w czym my Polki jestesmy gorsze od waszych pan??? jestemy uwazam tak samo bezpruderyjne , odwazne , ladne i eleganckie. I madre. No wlasnie. Slucham w czym jestesmy gorsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Najslodsza marcelinoko! IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 18:06 Gość portalu: marcee napisał(a): > w czym my Polki jestesmy gorsze od waszych pan??? > > jestemy uwazam tak samo bezpruderyjne , odwazne , ladne i eleganckie. I madre. > > No wlasnie. Slucham w czym jestesmy gorsze??? Nie wydaje Cie sie ze ten podzial jest jakis taki. No nie wiem. Dziwaczny! Ze WSZYSTKIE polki CACY, a reszta to nawet sie ubrac nie potrafi. Jezeli chodzi o Ciebie to oczywiscie palce-lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: piekny Bayronie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 18:13 no wlasnie mnie irytuje fakt ze klasyfikuje sie kobiety wg kraju urozenia, na klase kobiety maja wplyw rozne czynniki , dom rodzinny, wyksztalcenie, praca zawodowa i srodowisko w ktorym sie obraca to mnie zlosci strasznie ty jestes zlosliwy Byron, ale wybaczam ci bo cie dosyc lubie juz sie raz od Szwedki wysluchalam jakie to kobiety sa mlode (chociaz stare wiekiem) na zachodzie tj w krajach cywilizowanych , a my w polsce do dupy jestesmy ale jak je wypytalam jakich kosmetykow uzywaja to sie usmialam w duchu pewnie nawet nie wiedza ze jest taka firma japonska Shiseido, i nie sadze aby byly na tyle odwazne aby sie odmladzaly alserem czy skalpelem, skoro maja meble z Ikei takie moje zdanie mozecie mnie zabic ale uwazam ze Polki w kraju tez maja klase Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: do Marcee 13.10.02, 18:18 Gość portalu: marcee napisał(a): > juz sie raz od Szwedki wysluchalam jakie to kobiety sa mlode (chociaz stare > wiekiem) na zachodzie tj w krajach cywilizowanych , a my w polsce do dupy > jestesmy Nadinterpretacja Marcee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: taaaak? szwedka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 18:21 to anpisz ajkie zabiegi sobie robilas aby utrwalic urode? no jakie? odpowiedz: zadne!! krem pod oczy firmy Pani Walewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 I want a paralyzed face, but I'm too young for a s IP: *.dyn.optonline.net 13.10.02, 18:26 Gość portalu: marcee napisał(a): > to anpisz ajkie zabiegi sobie robilas aby utrwalic urode? no jakie? > odpowiedz: zadne!! > krem pod oczy firmy Pani Walewska BOTOX! c'mon people! kiedys juz to pastowalem..... i 0 reakcji...jestem szczerze zawiedziony... a to jest , moim zdaniem jedna z najlepszych parodii reklamowek tv.... Ana Gasteyer: I deserve a younger me.. Voiceover: Botox. Maya Rudolph: I'm not ready to lose my.. "wow"! Voiceover: Botox. Winona Ryder: I want a paralyzed face, but I'm too young for a stroke. Voiceover: Botox. Ana Gasteyer: It gently smoothes away wrinkles the natural way. Amy Poehler: By crippling the nervous tissue in your face. Maya Rudolph: With a diluted strain of deadly bacteria. Voiceover: Deadly bacteria. Winona Ryder: It's like a little stroke you shoot into your head with a needle. I like that. Maya Rudolph: If someone told you all you had to do to get younger-looking skin was to inject a syringe full of military-grade neurotoxin into your face every three weeks.. wouldn't you do it? Ana Gasteyer: Of course, you would! [ needle is inserted into her forehead ] Amy Poehler: Poison to the face - why didn't they think of this before? [ chuckles with delight as needle is injected into her forehead ] Maya Rudolph: Botox. It's not just for ethnic cleansing any more. [ needles are injected into her forehead and chin ] Voiceover: Botox. Ask your doctor. [ four women are seen drooling at the mouth from the poison injections ] Winona Ryder: [ mumbling ] Botox. A younger-looking you is just a needle full of poison to the face away. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: taaaak? szwedka 13.10.02, 18:29 Gość portalu: marcee napisał(a): > to anpisz ajkie zabiegi sobie robilas aby utrwalic urode? no jakie? > odpowiedz: zadne!! > krem pod oczy firmy Pani Walewska Pani Walewska - nigdy nie uzywalam. Moje kremy - moja sprawa. A zeby raz na zawsze wyjasnic co powiedzialam: mowilam ze w Polsce kobiete niezamezna 35-letnia widza jako stara panne (tu nie o wyglad chodzilo). Tak sie nie widzi to tutaj. Nadinterpretacja Marcee Odpowiedz Link Zgłoś
mam__pieknego__huja REKLAMA zapraszam do mojej poradni 13.10.02, 18:41 terapia, rozterki seca, hemorojdy,zaburzenia psychiczne, anemia,amnezja, kompleksy, pobyt na zachodzie,porady prawne, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Zlosc pieknosci szkodzi. IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 18:26 Zlosc pieknosci szkodzi, na rowni ze smiechem. Ciesze sie bardzo ze mnie "dosc lubic", bo lubiany lubie byc ponad wszystkie roszkosze padolu lez. Sa polki piekne i z klas, sa rozniez polki piekne bez klasy tak jak prawie wszedzie. Pozatym to kwestia gustu a nie dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sibylle English everyday & for everybody IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 18:08 Lets flaj tu Terefere & Furewentura !!! " Tylko Polak jest w stanie wejsc do biura podrozy i zapytac doslownie: " Chcialbym pojechac na lastminyt do hotelu noł nejm bo moi wszyscy znajomi juz tam byli i bardzo im sie podobalo"- wierzcie mi -prawdziwe, albo inne, rowniez częste" czy jest jakies last minyt oleksklusiw"- ludzie badzmy powazni albo all inclusive i mamy wszystko albo wszystko ekskludyt i wetdy kupujemy np łanłeja", albo jeszcze inne " czy jest jakies last minyt na Terefere?"- i bedz tu madry gdzie facet chce leciec? Trudno zgadnac?.. ale przeciez to chodzi o poczciwa Teneryfe.. Albo kwiatek z wczoraj -" sa wycieczki na Furewenture?"I potem takie buractwo leci na to swoje last minyt na Terefere olekskludyt i zatruwa zycie rezydentowi, no bo przeciez jak sie papier toaletowy skonczy w pokoju to trzeba zawiadomic rezydenta, a nie recepcje......" /sprzedawca/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: English everyday & for everybody IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 18:19 a potem cywilizowany burak ktory spzredaje te last minute na teneryfe wypisuje wypociny w internecie wyjechal z pcimia za robota do wawy, dostal jakas chalturke w biuzre bez licencji ktore obsluguje takich wiesnaikow jak on , wlazi do sieci wypisujac list do mamy zeby sie nie martwila bo ma robote do konca roku ale niech mu dosle pare stow na buty a pzry okazji chlapnie cos w sieci, jaki on swiatowy bo wie ze ludzie lataja na teneryfe ktora on widzial na mapie w szkole taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: English everyday & for everybody 13.10.02, 18:34 ...a potem taka jedna superinteligentna, kilkakrotnie zoperowana, posiadajaca najlepszy zawod na swiecie przedstawicielka "young generation" musi to wszystko jeszcze skomentowac blamujac sie przy tym absolutna nieznajomoscia pojecia "IP adres". Wybacz ale juz nie moge! Skad w Tobie tyle zadufania w sobie? Czy to z mlekiem matki czy nabyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: English everyday & for everybody IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 18:46 robercik to proste, wiem kim jestem i wiem dokad zmierzam , stad zarozumialstwo ale nie tylko, raz Leosia zauwazyl ze mam wielkie serce co jest zgodne z prawda ja nie musze wiedziec co to jest IP adres, moze cos palnelam kiedy pracowalam w banku NAWET nie raczylam rozmawiac z informatykami czyli tymi od spzretu, drukarek i programow teraz jest to niemozliwe wiec gzrecznie mowie dzien dobry i tyle, tak samo jak do ochrony moaj filozoafia zycia to jak powiedzial Boniek kiedys: jak ktos jest dla mnie mily jestem dla niego po stokroc mily, jak ktos jest dla mnie chamem jestem po stokroc chamem to ajk robercik, spenetrowales moj laptop czy nie? jestem b ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: English everyday & for everybody 13.10.02, 18:55 Gość portalu: marcee napisał(a): > robercik to proste, wiem kim jestem i wiem dokad zmierzam , stad zarozumialstwo myslisz, ze to takie proste? chyba dosyc mloda jestes i... samotna > > ale nie tylko, raz Leosia zauwazyl ze mam wielkie serce co jest zgodne z prawda Nie zabieram glosu. Nie mialem przyjemnosci sie przekonac. > > ja nie musze wiedziec co to jest IP adres, moze cos palnelam No palnelas. Twoja przedmowczyni na pewno nie nadaje z Warszawy. > > kiedy pracowalam w banku NAWET nie raczylam rozmawiac z informatykami czyli > tymi od spzretu, drukarek i programow no... to tak raczej w Twoim stylu > teraz jest to niemozliwe wiec gzrecznie mowie dzien dobry i tyle, tak samo jak > do ochrony > moaj filozoafia zycia to jak powiedzial Boniek kiedys: jak ktos jest dla mnie > mily jestem dla niego po stokroc mily, jak ktos jest dla mnie chamem jestem po > stokroc chamem alez szczytne idealy masz do nasladowania! W ktorym momencie ta dziewczyna byla dla Ciebie chamem? Albo jestes b. wrazliwa albo mierzysz innych innymi kategoriami niz siebie. Jeden mi tu juz dzisiaj napisal: "Wymagaj zawsze od siebie wiecej niz od innych". Ma racje! > > to ajk robercik, spenetrowales moj laptop czy nie? jestem b ciekawa A dlaczego taka ciekawa? Przeciez ja wiesz kim jestes i czego chcesz to nie masz tez chyba nic do ukrycia ? Moze jednak bylo lepiej w przeszlosci z tymi specjalistami od kompow rozmawiac? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: buzi robercik-buzi sybille IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 19:48 kici kici moj rokoci... robercik nie mam nic do ukrycia ale chelpiles sie ze ogladales zdjecia jakie mam w kolekcji, nie wiem czy to ty , czy nie...oczywiscie ze nie mam ic do ukrycia wiec ajkie zdjecia ogladales z mojej kolekcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: buzi robercik-buzi sybille 13.10.02, 19:58 Gość portalu: marcee napisał(a): > kici kici moj rokoci... > > robercik nie mam nic do ukrycia ale chelpiles sie ze ogladales zdjecia jakie > mam w kolekcji, nie wiem czy to ty , czy nie...oczywiscie ze nie mam ic do > ukrycia > > wiec ajkie zdjecia ogladales z mojej kolekcji?? To trzeba przyznac, niezreczne tematy omijasz zgrabnie. Jako ze ja pojetny chlopaczyna jestem... to dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
bradley.st Re: English everyday & for everybody 13.10.02, 22:43 "kiedy pracowalam w banku NAWET nie raczylam rozmawiac z informatykami" a co, smierdza? kobieto, wyluzuj. nie wiem, co robilas w BANKU i czy ten BANK to takie wielkie zyciowe osiagniecie, ze NAWET nie raczylas rozmawiac z informatykami, ale uwierz, to tez ludzie. "teraz jest to niemozliwe wiec gzrecznie mowie dzien dobry i tyle, tak samo jak do ochrony" co za degradacja! NAWET do ochrony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bradley.st Re: English everyday & for everybody IP: 68.24.0.* 13.10.02, 22:34 "burak", "wyjechal z pcimia za robota do wawy", "obsluguje takich wiesnaikow jak on" No coz, Krakow swiatowa stolica tolerancji nie jest... Nie wiem, czy "burak" i czy "wypociny". Jakby nie bylo, pewna czesc klienteli jezdzacej na wycieczki z Polski to nowobogaccy, mozna sie spodziewac wszystkiego. Poczytaj sobie wiecej na forum Turystyka. Taki na przyklad szwedzki stol to dopiero wywoluje emocje wsrod "turystow"... Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanna Re: English everyday & for everybody 13.10.02, 23:04 nie ma u nas w krakowie wprawdzie Parady Milosci ale inne oszolomy w mniejszej ilosci sa, zwolennicy hare krisna graja na bebenkach, sa tez podobno jacys blokersi ale ja tego w zyciu nie widzialam, przysiegam, co to taki blokers??? cos mi sie obilo o ucho, moze to ci co maluja wygibasy na murach? ale ja nie wiem co to ten blokers i w zyciu nie widzialam takiego osobnika, podobnie jak karalucha, tzn karalucha widzialm na zdjeciach wiec wracajac do blokersow i wyznawcow hare krisna to sobie egzystuja i nikt ich nie niepokoi, ja przynajmniej nie bo co mnie oni obchodza? i wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Patrz z czego zyjeszc. IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 18:54 Ja swoich klientow wrecz uwielbiam. Pamietajac ze "dumb is smart, smart is dumb". Bo co ja bym robil biedusienki gdyby one byly wszystkie takie madre i wykrztalcone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sibylle Re: Patrz z czego zyjeszc. IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.02, 19:20 Michal, ja te dewize stosuje przez cale moje dorosle zycie. Te porade mozesz przekazac Sprzedawcy z watku, do ktorego link podal Jot-23, choc nie wydaje mi sie, ze Sprzedawca w swoim poscie wyrazil sie o swoich klientach z nonszalancja lub wrecz pogarda. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=2835158 Ten cytat to moja odpowiedz na tytul tego watku. Odnosi sie ona nie tylko do slabej znajomosci jezykow obcych wsrod naszych Rodakow ale takze do nieznosnej dla mnie maniery uzywania w jezyku polskim slow obcojezycznych / takze niemieckich / bardzo czesto bez rozumienia ich znaczenia co wlasnie prowadzi do takich zalosno-przekomicznych efektow, o ktorych pisze Sprzedawca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_aniutka Re: 'English ? German ? French ? Russian ? Polish 13.10.02, 19:54 jot-23 napisał: > poczym pada po prostu "hamburger" > > hehehe...czyli "W jaki sposob rozpoznajecie Polaka zagranica ?" > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=19&w=2835158"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=2835158</a> Ja to zaraz przesle do lokalnej gazety ... -- aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Aj, przebóg rozpoznał mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 20:59 -zawsze używam hotelowych ręczników na plaży (bo swoich zapominam) -kanapki z kiełbasą jeszcze nie jadłam w samolocie, ale zamierzam, bo to co podają linie lotnicze urąga mojemu zmysłowi smaku (ostatnio pieczona parówa z kartoflem, brrrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bradley.st Re: Aj, przebóg rozpoznał mnie IP: 68.24.0.* 13.10.02, 22:19 > -kanapki z kiełbasą jeszcze nie jadłam w samolocie, ale zamierzam, bo to co > podają linie lotnicze urąga mojemu zmysłowi smaku (ostatnio pieczona parówa z > kartoflem, brrrrr) wiesz Dorota, przy rezerwacji biletu mozna poprosic o specjalny posilek. Na przyklad bez miesa, albo low sodium, albo Asian Vegetarian, albo koszerny - BA oferowaly chyba z pietnascie opcji do wyboru. LOT ma co najmniej pare. Sabena, kiedy istniala, takze. Przynajmniej tak jest na trasie Europa - US. Na krajowych BA opcji jest mniej, ale np. kanapke bez miesa zawsze mozna dostac. Nie wiem, o jakich liniach lotniczych piszesz, ale ta pieczona parowa z ziemniakiem wyglada na jakies Albanian Air z wyczarterowanym Discount Jet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Niepotrzebnie sie martwilas! IP: *.client.attbi.com 14.10.02, 01:01 bradley.st napisal: " wiesz Dorota, przy rezerwacji biletu mozna poprosic o specjalny posilek. Na [...] ziemniakiem wyglada na jakies Albanian Air z wyczarterowanym Discount Jet..." No i widziesz Dorothea! Niepotrzebnie sie martwilas! Masz KOLEJNEGO ADORATORA. Ten wydaje sie byc bardzo opiekunczy! PPS Uprzedzjac pytania. Tak naprawde to oczywiscie jestem zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota to było Air Al Kaida pacanie, coś jeszcze o tym? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 15:29 Gość portalu: bradley.st napisał(a): > wiesz Dorota, przy rezerwacji biletu mozna poprosic o specjalny posilek. Na > przyklad bez miesa, albo low sodium, albo Asian Vegetarian, albo koszerny - BA > oferowaly chyba z pietnascie opcji do wyboru. LOT ma co najmniej pare. Sabena, > kiedy istniala, takze. Przynajmniej tak jest na trasie Europa - US. Na > krajowych BA opcji jest mniej, ale np. kanapke bez miesa zawsze mozna dostac. > Nie wiem, o jakich liniach lotniczych piszesz, ale ta pieczona parowa z > ziemniakiem wyglada na jakies Albanian Air z wyczarterowanym Discount Jet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota a w kwestii nasze panie są lepsze niż wasze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 21:04 to jest to dyskusja na poziomie miłościwie panującego Leszka Krótkiego, któren chełpił się, że "nasze posłanki są atrakcyjniejsze i łakomie spoglądają na nie panowie z partii prawicowych" co brzmi mniej więcej jak "nasze klacze są lepsze niż wasze klacze", więc o co tu właściwie chodzi? Ktoś hodowlę zakłada, biznes jakiś? Human livestock ecological venture, czyli HLEV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a w kwestii nasze panie są lepsze niż wasze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 22:25 ale ja nie twierdze ze my jestesmy lepsze, tylko uwazam ze nie jestesmy gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_aniutka karelia 13.10.02, 22:33 spierdalaj skad przyszlas, tam na czat a pozniej wypnij dupe na Bisie. szmato paskudna. -- aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Pewnie nie jestescie gorsze! 13.10.02, 23:33 Gość portalu: marcee napisał(a): > ale ja nie twierdze ze my jestesmy lepsze, tylko uwazam ze nie jestesmy gorsze Pewnie nie jestescie gorsze! Ale macie mniejsze cycki! To jest fakt autentyczny nukowo stwierdzony [przez amerykanskich naukowcow]! Kazdemu podle upodo-ban! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: lepsze czy gorsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 15:25 Gość portalu: marcee napisał(a): > ale ja nie twierdze ze my jestesmy lepsze, tylko uwazam ze nie jestesmy gorsze ale według jakich kryteriów, Dorotko? Uroda, wymiary, sierść, obwód nogi w pęcinie, przepraszam w kostce? Chcesz brać udział w takim przeglądzie, z kamerą wśród zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś