Gość: maz IP: *.arach.net.au 30.10.02, 05:39 To zapraszam do: www.polishquide.com/forum.cfm Na imie ma Lee from Toronto Otario ,Canada Born in Oct. 21 1986 . Jest tez nawet zdjecie. I pomyslec ze taka osoba ma taki WC w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jr Re: link nie dziala :( IP: 203.129.132.* 30.10.02, 06:01 Gość portalu: maz napisał(a): > To zapraszam do: > www.polishquide.com/forum.cfm > > Na imie ma Lee > from Toronto > Otario ,Canada > Born in Oct. 21 1986 . > Jest tez nawet zdjecie. > I pomyslec ze taka osoba ma taki WC w ustach. o jezu link nie dziala. sprawdz prosze i wyslij raz jeszcze! jestem ciekaw jak malpolud wyglada!!! czy jest w kaftanie z zawiazanymi z tylu rekami??? Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 06:08 No, niezle wysledziles frustrata. Link nie dziala bo to jest: www.polishguide.com/forum.cfm i tam trzeba znalezc gadule na ktoryms z watkow. Mozna sie bylo domyslec: brzydki, sfrustrowany nastolatek z za duza iloscia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? IP: *.arach.net.au 30.10.02, 06:13 larson napisał: > No, niezle wysledziles frustrata. > Link nie dziala bo to jest: > www.polishguide.com/forum.cfm > i tam trzeba znalezc gadule na ktoryms z watkow. > > Mozna sie bylo domyslec: brzydki, sfrustrowany nastolatek z za duza iloscia > czasu. Przepraszam moja pomylka. Link tak jak podal Larson. Sa tam tez linki do poczty admina tego forum ,gdzie mozna zapytac co taka osoba robi u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 06:18 Ale sie zaciales .... gratuluje.. i nie powinines sie dziwis gdyz to 'szczun" pryszczaty. mam nadzieje ze to "ON" Sadze ze %.sympatico.ca beda wyrazac Tobie "wdziecznosc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: czy w kanadzie pala czarownice? IP: 203.129.132.* 30.10.02, 06:19 Gość portalu: maz napisał(a): > larson napisał: > > > No, niezle wysledziles frustrata. > > Link nie dziala bo to jest: > > www.polishguide.com/forum.cfm > > i tam trzeba znalezc gadule na ktoryms z watkow. > > > > Mozna sie bylo domyslec: brzydki, sfrustrowany nastolatek z za duza ilosci > a > > czasu. > > > Przepraszam moja pomylka. > Link tak jak podal Larson. > Sa tam tez linki do poczty admina tego forum ,gdzie mozna zapytac co taka > osoba robi u nich. UUUUAHHHHAAAAA!!! co za ubaw!!!! o jezu!!! pekne ze smiechu!!! gadulo/canadian.wc to..... KOBIETA! a moze ona ma miesiaczke przez 2 tygodnie i dlatego tyle tu pieprzy przez ten czas!!! MEDAL DLA MAZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 06:27 > UUUUAHHHHAAAAA!!! co za ubaw!!!! o jezu!!! pekne ze smiechu!!! > gadulo/canadian.wc to..... KOBIETA! Sorry za niedyskretne pytanie, ale skad wiesz ze to kobieta? Ze zdjecia bynajmniej to nie wynika (chyba ze miales jakies close encounters of the 3rd kind ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: czy w kanadzie pala czarownice? IP: 203.129.132.* 30.10.02, 06:32 larson napisał: > Sorry za niedyskretne pytanie, ale skad wiesz ze to kobieta? Ze zdjecia > bynajmniej to nie wynika (chyba ze miales jakies close encounters of the 3rd > kind ) mysle ze dundee_girl moze czuc sie obrazona bo nazwalem to cos (gadule) kobieta - PRZEPRASZAM!!! wybaczcie!!! mysle ze to byl wynik mojej wielkiej wyobrazni!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 06:37 No to w koncu baba czy nie? Do linku jeszcze nie doszedlem a ciekawosc meczy Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 06:36 Mialem racje, ze gadula to canadian? Glos wewnetrzny mi to mowil A ze canadian to baba to ona sama kiedys tutaj przyznala. Taka zenska odmiana Dr Jekyll i Mr. Hyde. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 06:43 ro-bert napisał: > Mialem racje, ze gadula to canadian? Glos wewnetrzny mi to mowil > A ze canadian to baba to ona sama kiedys tutaj przyznala. Taka zenska odmiana > Dr Jekyll i Mr. Hyde. Canadian to kobieta wg mnie, i to w wieku raczej kolo 30, a gadula to gnojek, tak brzydki, ze plec trudna do okreslenia, wiec chyba sie nie zgadza. Poza tym Canadian miala swoje racje, pomijajac sposob w jakim je czasem wyrazala, a gadula.. zreszta nie musze konczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 07:01 A nie myslisz ze to moze byc dalsza mutacja Canadian? Wiesz, brak zainteresowania jej osoba, brak nowych tematow etc, moga przeciez doprowadzic do takich glebokich zmian w psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 07:05 ro-bert napisał: > A nie myslisz ze to moze byc dalsza mutacja Canadian? Wiesz, brak > zainteresowania jej osoba, brak nowych tematow etc, moga przeciez doprowadzic > do takich glebokich zmian w psychice. Szczerze mowiac mam ciekawsze tematy do przemyslen niz przyczyny mutacji kretynow, wiec sie nie zastanawialem. Ale warto ten watek trzymac na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: czy w kanadzie pala czarownice? 30.10.02, 08:18 > > UUUUAHHHHAAAAA!!! co za ubaw!!!! o jezu!!! pekne ze smiechu!!! > gadulo/canadian.wc to..... KOBIETA! ^^^^^^^^ Pomylka jr, nie mam nic wspolnego z prymitywami z sympatico.ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: czy w kanadzie pala czarownice? IP: *.uws.edu.au 30.10.02, 09:02 canadian napisał: > > > > UUUUAHHHHAAAAA!!! co za ubaw!!!! o jezu!!! pekne ze smiechu!!! > > gadulo/canadian.wc to..... KOBIETA! > ^^^^^^^^ > > Pomylka jr, nie mam nic wspolnego z prymitywami z sympatico.ca jesli to pomylka to przepraszam, ale czas pokaze... a moze bys tak podeslala fotke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? to ja IP: *.dsf.unibo.it 30.10.02, 09:28 www.polishguide.com/forum.cfm?tid=17&mid=103&catid=2&dn=Swiat%2C%20polityka&u=ciekawy&t=Kwestia%20palesty%F1ska&d=07-10-02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? to ja IP: *.arach.net.au 30.10.02, 14:07 Gość portalu: gadula napisał(a): > <a href="www.polishguide.com/forum.cfm?tid=17&mid=103&catid=2&dn=Swiat% 2 > C%20polityka&u=ciekawy&t=Kwestia%20palesty%F1ska&d=07-10- 02"target="_blank">www > .polishguide.com/forum.cfm?tid=17&mid=103&catid=2&dn=Swiat%2C% 20polityka&u=ciek > awy&t=Kwestia%20palesty%F1ska&d=07-10-02</a> I nie masz czym sie dziecino chwalic.......oj nie masz....... Odpowiedz Link Zgłoś
ro-beret Wszyscy kretyni z je-bisa sie tu zebrali 30.10.02, 17:32 Gadula, kretyni czy jednemu psu Burek. Maz twoj ptasi mozdzek nie moze handle takich skomplikowanych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Wszyscy kretyni z je-bisa sie tu zebrali IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 17:38 OZPOL daje mu wieksze aplikacje witaminy "S" - atakuje jak rak (od tylu) Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 09:37 czesc maz, chyba jestem za glupia na prace detektywistyczna. Na homepage udalo mi sie wejsc, ale czy teraz musialabym przeczytac wszystkie watki, zeby znalezc owo "Lee", no i jak dostane sie potem do zdjecia? Pomoz, prosze, bo tez bym chciala sie posmiac no i poznac tego psychologa/itelektualiste Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: xurek IP: *.uws.edu.au 30.10.02, 09:45 xurek napisała: > czesc maz, > > chyba jestem za glupia na prace detektywistyczna. Na homepage udalo mi sie > wejsc, ale czy teraz musialabym przeczytac wszystkie watki, zeby znalezc > owo "Lee", no i jak dostane sie potem do zdjecia? Pomoz, prosze, bo tez bym > chciala sie posmiac no i poznac tego psychologa/itelektualiste > > Xurek idz dwa posty wyzej i tam jest dobry link!!! daje sie poznac madrosc tej gaduly!!! ot filozofka! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Chcecie poznac gadule'?????? 30.10.02, 12:50 Pamietam ze gadula spamowal tutaj linkami do tego forum. Jakie on ma tam interesa? Moze zaplacimy pieknym za nadobne i posmiecimy tam? Choc tam jest nudniej niz na Bisie hehehe Watpie czy canadian to gadula. Nawet o ile canadian robila duzo zametu to jej zamierzenia byly troche inne od gaduly...Tak przynajmniej na to wygladalo. Albo naiwna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Chcecie poznac gadule'?????? IP: *.arach.net.au 30.10.02, 14:06 _szwedka napisała: > Pamietam ze gadula spamowal tutaj linkami do tego forum. Jakie on ma tam > interesa? Moze zaplacimy pieknym za nadobne i posmiecimy tam? Choc tam jest > nudniej niz na Bisie hehehe > Watpie czy canadian to gadula. Nawet o ile canadian robila duzo zametu to jej > zamierzenia byly troche inne od gaduly...Tak przynajmniej na to wygladalo. Albo > > naiwna jestem Najlepiej to by bylo przesylac te jej madrosci z tutejszego forum na tamtejsze. Tylko ze tamtego i tak nikt nie czyta. Moze od razu do tamtejszego Admina ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 14:18 bullshit- ze sie tak brzydko wyraze. patrzcie na IP tego co podal link a podpisal sie gadula gadula sam wsadzil te fotke przedstawiajaca kogos ale nie koniecznie g...... Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: dobrobyt w Katarze 30.10.02, 14:28 gdzies czytalam, ze im sie zasoby ropy koncza.... Dyskusja byla na temat trudnosci z wprowadzeniem demokracji w krajach arabskich, ktore maja bogate zloza ropy. Chodzilo o to, ze rzadzace ekipy szejkow i ich pobratymcow trzymaja wszystko w garsci i nie jest w ich interesie dopuszczenie jakiejkolwiek innej formy wladzy. W dyskusji zwrocono uwage, ze jedyne kraje, ktore mialy rzady zblizone do demokratycznych, to te bez ropy: Liban i Katar - gdzie ropa sie konczy... Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Ale jaja!!! 30.10.02, 14:48 wlasnie, wlasie, Freely. Ty sie tutaj dopisujesz jak Filip z konopii a moj sliczny watek o Katarze kuleje. Dopisz sie tam prosze, chociazby bez tekstu. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 14:55 aniutek napisała: > bullshit- ze sie tak brzydko wyraze. > > patrzcie na IP tego co podal link a podpisal sie gadula > > gadula sam wsadzil te fotke przedstawiajaca kogos ale nie koniecznie g...... >++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ tez to zauwazylam. Powyzszy gadula - IP z wloch a wiec nie sympatico.ca Wracajac do portalu www.polishguide.com znajdziesz gadule, Biala (bez fotki) www.polishguide.com/forum.cfm?tid=32&mid=143&catid=1&dn=Towarzyskie%20%2D%20spotkam%2C%20poznam%2C%20polubie&u=u146742&t=o%20zazdrosci%20w% 20necie&d=07-10-02 IP nie widac. Kto wie, na dwoje baba wrozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota ludzie nie osłabiajcie mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 17:42 tropią wszyscy jakąś pryszczatą nastoletnią lesbijkę. A memble? Gdzie się podziały meble? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: ludzie nie osłabiajcie mnie 30.10.02, 18:58 Memble poszly sie bzykac. A co potrzebujesz jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ludzie nie os?abiajcie mnie IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 19:20 A pewnie, nawet krzeslo na trzech nogach wezme. Wydalam tyle hajcu na czesne w Harvardzie ... teraz jest ciezko w Stolicy. No ale ja glosowalam na SLD - tylko oni moga nam pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: ludzie nie os?abiajcie mnie 30.10.02, 19:27 Teraz pewnie myslisz, ze tylko dlatego, wszyscy, zamiast pryszczatej lesbijki beda Ciebie tropic? Swoja droga ciekawe jak Ty wygladasz! Gladka... nielesbijka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: ludzie nie os?abiajcie mnie IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 19:35 Jestem fajna laska (tak przynajmniej ten gosc z biura o mnie mowil) ... Teraz juz tam nie sprzatam, wiec mam ciula w dupie. Zreszta to byl cham. Zoske kiedys przerznal na stole po godzinach ... nie powinna sie do niego tak usmiechac, teraz jest w ciazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota nie mówiąc o lodówce ds'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś
podnoszenie-ciezarow nie nie chcemy 30.10.02, 19:37 zepsytych lodowek i walenia murow,dziwne ze te ze szklem-nakute zostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 22:27 eee tam... cos mi sie wydaje, ze to pomylka... nie wierze w to, ze WC i reszta ciulow z Kanady to taka zwykla dziewczynka. Ale fakt, ze sympatico.ca nagle zamilklo... Jesli to prawda to znajdziemy niedlugo adres i ktos bedzie mial niezly wpierdol (ja pierwszy stawiam sie w kolejce). Odpowiedz Link Zgłoś
borigo Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 30.10.02, 22:32 Pol dnia siedzial na Spotkaniach w Londynie ... Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 31.10.02, 02:14 Do gory, ku przestrodze nowym gosciom i przypomnieniu starym o sfrustrowanych gnojach, ktorzy dnie i noce spamuja na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Chcecie poznac 'gadule'?????? 31.10.02, 02:38 Tak, gadula, od siedzenia przed komputerem w dzien i nocy plecy sie garbia a tradzik narasta i narasta... Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol No i tylek bardzo boli i dlatego tyle o tym pisze! 31.10.02, 05:27 luiza-w-ogrodzie napisała: > Tak, gadula, od siedzenia przed komputerem w dzien i nocy plecy sie garbia a > tradzik narasta i narasta... Sadze ze tradzikow sie tutaj zupelnie nie pozbedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: No i tylek bardzo boli i dlatego tyle o tym p IP: *.sympatico.ca 31.10.02, 06:09 Oj Ty lubisz tych z tradzikiem, na jajach ... w trejlerze po malym "ogniu" Skad Ty na to masz kase? O zdrowiu juz nie wspomne ... Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Do budy szczekaczko do budy 31.10.02, 06:11 Gość portalu: gadula napisał(a): > Oj Ty lubisz tych z tradzikiem, na jajach ... w trejlerze po malym "ogniu" > Skad Ty na to masz kase? O zdrowiu juz nie wspomne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Do budy szczekaczko do budy IP: *.sympatico.ca 31.10.02, 06:15 Jak tam lunch? Czy miales moj r-OZPOL-ku dzisiaj wreszcie cos cieplego w ustach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do-budy Ale cie swedzi - umyj sie IP: *.rivernet.com.au 31.10.02, 12:29 Gość portalu: gadula napisał(a): > Jak tam lunch? Czy miales moj r-OZPOL-ku dzisiaj wreszcie cos cieplego > w ustach? A ty szczekasz ciagle to samo biedaku - wez kapiel to przestanie swedziec Do budy do budy Odpowiedz Link Zgłoś
brunotszypiatki Re: Ale cie swedzi - umyj sie 02.11.02, 23:41 Gos´c´ portalu: do-budy napisa?(a): > Gos´c´ portalu: gadula napisa?(a): > > > Jak tam lunch? Czy miales moj r-OZPOL-ku dzisiaj wreszcie cos cieplego > > w ustach? > A ty szczekasz ciagle to samo biedaku - wez kapiel to przestanie swedziec > Do budy do budy OZPOL, JEZDES KUTAS !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś