Dodaj do ulubionych

Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ?

IP: *.dplanet.ch 03.10.01, 22:53
Prosze o pomoc, moze ktos z Was zna takowego niedaleko poludniowej granicy
Niemiec ?
Obserwuj wątek
    • Gość: LAP Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: 192.109.142.* 08.10.01, 14:01
      Poszukaj lepiej stomatologa.
    • Gość: Aga Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: *.tmns.net.au 10.10.01, 09:00
      Podobno w roznych gazetach min : Zuerich Zeitung itp. mozna znalezc rozne
      ogloszenia o dentystach w Niemczech. Mozna tez poszukac w lokalnych gazetach
      niemieckich.... przy okazji zakupow w Niemczech.
      Mialam ten sam problem, dentysci sa strasznie drodzy w CH!!!
      powodzenia

Aga
    • Gość: Slonzok Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: 194.180.104.* 10.10.01, 09:18
      Radze dac zrobic w Polsce.
      Np. na G.Slasku jest pelno
      super wyposazonych+wykwalifikowanych.
      Nie za darmo, ale korzystniej.
      • Gość: Andrzej Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: 195.63.91.* 10.10.01, 13:56
        Znam dobrego dentyste w Karlsruhe (pd.zach)Oliver Blum,Lötzenerstr 4
        tel.o721/68 70 80
        • Gość: Dentysta Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: *.N1.srv.t-online.de 13.10.01, 07:40
          W Dupie!!!
        • Gość: L Re: Jak znalezc dobrego dentyste na poludniu Niemiec .. ? IP: *.pppool.de 14.10.01, 21:35
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Znam dobrego dentyste w Karlsruhe (pd.zach)Oliver Blum,Lötzenerstr 4
          > tel.o721/68 70 80

ja jestem tez z Karlsruhe
    • Gość: mi Re: Dzieki! IP: *.dplanet.ch 14.10.01, 22:01
      Dzieki wam wszystkim za rady (moze Dentyscie niekoniecznie..)
      Aga jestes w CH ? I my sie jeszcze nie znamy ??
      • Gość: Aga CH IP: *.tmns.net.au 15.10.01, 01:34
        Bylam w CH przez 1,5 roku do marca br. Teraz jestem niestety w Australii.
        Mieszkalam w rejonie Zuerichu, okolo 10 minut S9 do centrum i wiesz co? Bylo
        extra.
        Wiem na pewno, ze kiedys tam wroce na stale. Nie docenialam tego co tam mialam,
        ale teraz zrozumialam co stracilam. Niestety sytuacja sie troche zmienila i
        musialam na pewien czas przeniesc sie do Sydney. Ale wroce!!!
        A Ty w ktorym rejonie jestes?
        Czasami wspominam rozne ciekawe sytuacje jakich mialam okazje doswiadczyc.
        Ludzi, zwyczaje, ich jezyk ( chodzilam tam do Benedict Schule ) ceny!!! itp.
        A jak Ci leci?
        Pozdrawiam
        Aga
        • Gość: mi Re: CH IP: *.dplanet.ch 15.10.01, 20:02
          Tez uwazam ze jest extra. Mieszkam i pracuje w Zurichu, mamy tu paczke ok. 20
          Polakow, jest niezle. Mamy nadzieje ze ani recesja ani terror nas nie dosiegna.
          Jesli chodzi o ceny - wydaje szalone sumy na zakupy, czyli jestem w swoim
          zywiole. Cala Szwajcaria jest niesamowita, o czym kompletnie nie wiedzialam
          przyjezdzajac tutaj rok temu. Tylko jak dla mnie klimat powinien byc duzo
          lagodniejszy. W Benedict Schule tez bywam od czasu do czasu, ale jak na razie
          moj niemiecki jest tak samo dobry jak chinski.. Ale to wcale mi nie przeszkadza
          mieszkac w tym kraju ... smile
          • Gość: aga Re: CH IP: *.tmns.net.au 16.10.01, 04:58
            Jezeli chodzi o zakupy, to my czesto robilismy je w Niemczech w Waldshut ( czy
            cos takiego ).
            Okolo 30 km w jedna strone i caly koszyk zakupow za 200 marek niemieckich
            ( czyli chyba okolo 170 CHF ). Ilosc towarow za ta cene sa nie do porownania.
            To byly wyprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka