kawalerowicz 09.01.06, 19:02 Ponosc w Australii ostatnio najpopularnieszym filmem dokumentalnym jest: www.911inplanesite.com/ Czy ktos moze to zkomentowac. Opinie katolickiej Poloni z USA juz znamy(jest najczesciej zacofana). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywiarus Pierwsze słyszę 09.01.06, 21:16 Teorie spiskowe w ogóle słabo się u nas w Oz trzymają poza witrynami w internecie - amerykańskimi zresztą. Znaczy, powinniśmy twoim zdaniem w te bzdety wierzyć, czy wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bruner96 Re: Pierwsze słyszę 09.01.06, 21:30 Nie wierz w zadne bzdety ! Tylko NBC,CBS, CNN. Gazety tylko ze stempelkiem "CENSORED" a jak gdzie sie gola dupa pokaze , na zdjeciu albo kablowce- to oczki zamknij. Te wszystkie teorie spiskowe to wymysly zwariowanych lewakow, SB, Ojca Rydzyka, pedalow, lesbijek i antysemitow. I nie mysl za duzo bo cie glowa rozboli ! Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Pierwsze słyszę 09.01.06, 21:39 bruner96 napisała: > Nie wierz w zadne bzdety ! > Tylko NBC,CBS, CNN. > Gazety tylko ze stempelkiem "CENSORED" a jak gdzie sie gola dupa pokaze , na > zdjeciu albo kablowce- to oczki zamknij. > Te wszystkie teorie spiskowe to wymysly zwariowanych lewakow, SB, Ojca Rydzyka, > > pedalow, lesbijek i antysemitow. > I nie mysl za duzo bo cie glowa rozboli ! Coś cię pogięło? Pytał, czy ktoś o tym filmie słyszał w Oz, odpowiedziałem zgodnie z prawdą. Wpadnij na Gay & Lesbian Mardi Gras w Sydney, jak cię chuć gniece. Wielebny Rydzyk jest waszym problemem - nas szczęście nie włada jęykami obcymi. Jego tutejszy odpowiednik , wielebny Fred Nile, od lat wzbudza wesołość publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
kawalerowicz Re: Pierwsze słyszę 09.01.06, 21:51 Dzieki za odpowiedz. www.thepowerhour.com/press_release/press14.htm To to radio i nie tylko nam tutaj reportuje podobne wiadomosci juz od lat. Ale dzisiejsza (1/9/2006) bylo wlasnie Australia, z ktore ja i sluchacze tego radia bylismy bardzo dumni. PS. Bruner96, Juz od lat mam glowe przyzwyczajona do myslenia, wiec potrafie odgadnac nastepny spisek rzadu dla pokarania spoleczestwu, ze nalezy im sie wiecej pieniedzy od podatnika i ze trzeba wiecej nowych uzednikow dla ochrony od nie istniejacego zagrozenia. Strach jest forma kontroli spoleczestwa. Odpowiedz Link Zgłoś