rune_ 05.11.02, 18:10 jak widzisz ludziska staraja sie jak moga. www.seminolesheriff.org/criminal/travelingcriminals_4.php Ilu tam Szwedow, Australijczykow, Norwegow ....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hakenbu Re: Hakenbu, IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 18:28 Wzruszyłem sie i wierzę, że mogą zrobić jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_teusz Re: do rune_ IP: *.gazeta.pl / 213.25.43.* 05.11.02, 21:03 Rune_ jak malo tu polakow a duzo innych nacji, stosujesz nieczyste reguly gry. Proponuje sie obrazic na polske i zaczac pisac na forum np. niemieckim ,amerykanskim,australijskim. Tutaj mozesz zostac ofiara przemocy w rodzinie polonijnej. www.fugitivehunter.org/usmostwanted.html#AL Odpowiedz Link Zgłoś
rune_ Re: do ma_teusz 06.11.02, 00:37 no tak, ale ja mam sie wychylac w sprawie tych wiz, wg pana hakenbu, czy jak mu tam. Ja mam jednak maly problemik jak widzisz. Mam obywatelstwo amerykanskie, jestem polskiego pochodzenia no i jak na zlosc mieszkam w Orlando - Seminole County, Fl. No i wez tu przekonaj tutejsze szyszki ze nie wszyscy Polacy to element kryminalny, ze bezwizowe uklady z PL sa w interesie USA. Uwierz mi, Seminole County to kocil roznych narodowsci, masy Kubanczykow, Haitanczykow, Niemcow ale wszyscy jakos na Polakow sie qurwa uwzieli. Odpowiedz Link Zgłoś