Dodaj do ulubionych

Uwaga wszyscy rasisci

IP: *.ny5030.east.verizon.net 10.11.02, 01:53
Chuj wam w dupe
Obserwuj wątek
    • Gość: krecha Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 07:33
      dzieki bambo, zes sie ze wszystkimi rasistamii tak ladnie rozprawil
      nadszedl koniec rasizmu
      hurra!!
      • Gość: Artur ...............jedno pytanie co do koloru IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:55

chuj w dupie?
        a jaki chuj...bialy czy czarny, no i w jakiej dupie...w czarnej czy bialej?
        hm, troche sie w tym pogubilem
    • ro-bert Re: Uwaga wszyscy rasisci 10.11.02, 07:37
      Ty wiesz ilu by teraz chcialo byc rasistami!
      • Gość: krecha Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.hwr.Arizona.EDU 10.11.02, 19:38
        no wiesz - glupich nie sieja
        a tylko glupki sa Z WYBORU rasistami
    • Gość: :) Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 19:49
      zrob sobie koło i zaspiewaj
      miedzy Nami bambolami jest kolo i wszystkim Nam jest wesoło
    • Gość: dupa Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.telocity.com 10.11.02, 22:41
      Gość portalu: bambo napisał(a):

> Chuj wam w dupe

czyj huj? twoj?
      • Gość: foxy007 Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.02, 03:36
        Uwaga BAMBO. NA DRZEWO BANANY PROSTOWAC.
    • Gość: Jaro Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 16:25
      Won asfalcie z polskiego forum. Bo się inaczej z tobą policzę.

na ra
      Jaro
      • Gość: Artur na zebrach IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 16:41

przechodzi murzyn(na pasach) przez ulice...i spiewa "pojawiam sie i znikam, i
        znikam....

A wogole to nie jestem rasista
        • Gość: Jaro Re: w szkole IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 16:43
          Poszedł murzyn do szkoły wieczorowej... i tyle go widzieli.

na ra
          Jaro
        • xurek Re: na zebrach 11.11.02, 16:49
          przeczodzi bialy na pasach przez ulice i spiewa "pojawiam sie i znikam". Czy to
          tez jest smieszne?

tez nie jestem rasistka
          • Gość: --Michal Re: na zebrach IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 16:56
            Mnie smieszy. Takie swierze i bezpretensjonalne!
            • Gość: Artur chyba sie rozplacze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:06

Xurek! aaaaaaauuuuuuu

czy ty w zyciu prywatnym, tez obracasz wszystko "kota ogonem"

..........kawal dla ciebie, wiesz dlaczego wymyslono białą czekolade.
              ano, aby sie czarne dzieci mogły popaprac.
              • Gość: --Michal rock'n'roll Artek. IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:11
                Tym razem xurkowa walzla na skrzynke mydla big_grin. Wogole to jestem zawiedziony
                twoja postawa w teleturnieju.
                • Gość: Artur skrzynia...tele-durniej? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:12

zaraz tam szpakne
              • xurek Re: chyba sie rozplacze 11.11.02, 17:20
                nie rozumiem, czemu Twoja wersja ma byc smieszna, a moja do placzu? Toz to ten
                sam kawal w druga strone. Tak, ja rowniez w zyciu prywatnym lubie ogladac
                wszystko ze wszystkich stron. Przerobke kawalu o czekoladzie sobie podaruje, bo
                to ten sam system, wiec juz nieciekawe. I wciaz jeszcze nikt mi nie wyjasnil
                tego zjawiska, dlaczego to jedno ma byc smieszne a to drugie nie.
                Michal, tej skrzyni z mydlem nie za bardzo rozumiem. Rozumiem ze mydlo niby ma
                byc sliskie, nie rozumiem co w mojej wersji kawalu ma byc sliskiego.

Artur, nie placz, nie warto z takiego powodu.

Xurek
                • Gość: --Michal Wsydze sie! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:24
                  No tak popelnilem jeden z pieciu grzechow glownych. Kalke.
                  • xurek tez sie wstydze, 11.11.02, 17:50
                    ze jestem taki beznadziejnie glupi Xurek, ze wciaz nie rozumiem, co chcesz
                    powiedziec.
            • Gość: Realista Re: na zebrach IP: 217.153.34.* 11.11.02, 17:29
              Nie rozumiem, dlaczego termin "rasista" wywoluje u wiekszosci Polakow
              skojarzenie okrutnego i tepego bialego, ktory dyskryminuje Murzyna.......
              wspolczesny rasizm, jest bowiem rasizmem wymierzonym najczesciej w bialych (w
              niektorych krajach czesto w pelnym majestacie prawa), przy czym jego piewcami
              sa nierzadko wlasnie Murzyni. Nazwiska Luisa Farrakhana, Roberta Mugabe czy
              Jessie Jacksona sa przykladem najgorszego, czego mozna sie w tej dziedzinie
              spodziewac. Osobiscie brzydze sie rasizmem obojetnie z ktorej strony on
              pochodzi, nie znosze jednakze glupawych, pochodzacych z innej epoki stereotypow
              w mysl ktorych ofiara musi byc zawsze Murzyn.
              • xurek zgadzam sie prawie zupelnie, 11.11.02, 17:39
                oprocz tego "najczesciej". Rasistowscy murzyni, rasistowscy Arabowie,
                rasistowscy chrzescjanie i muzulmanie wnerwiaja mnie w tym samym stopniu. I tak
                samo dostaje wewnetrznego szalu, jezeli murzyn na Karaibach upierajacy sie przy
                nazywaniu go Haitanczykiem dalej nazywa mnie uparcie "metro", czyli pogardliwym
                okresleniem bialego, wiedzac, ze jestem Polka. Wtedy ja tez nazywam go
                dalej "czarnuchem" - tak dla zachowania rownowagi w rozmowie.

Tym niemniej wierz mi, ze przynajmniej w swiecie, w ktorym ja zyje, ofiara
                rasiszmu jest najczesciej murzyn, ten zwykly i nie z telewizji. Rownoczescie
                jestem zdania, ze wielu murzynow przez swoje zachowanie przyczynia sie do
                zwiekszenia badz przynajmniej podtrzymania tego rasizmu.

Xurek
                • Gość: Realista Re: zgadzam sie prawie zupelnie, IP: 217.153.34.* 11.11.02, 18:44
                  xurek napisała:

> oprocz tego "najczesciej". Rasistowscy murzyni, rasistowscy Arabowie,
                  > rasistowscy chrzescjanie i muzulmanie wnerwiaja mnie w tym samym stopniu. I
                  tak
                  >
                  > samo dostaje wewnetrznego szalu, jezeli murzyn na Karaibach upierajacy sie
                  przy
                  >
                  > nazywaniu go Haitanczykiem dalej nazywa mnie uparcie "metro", czyli
                  pogardliwym
                  >
                  > okresleniem bialego, wiedzac, ze jestem Polka. Wtedy ja tez nazywam go
                  > dalej "czarnuchem" - tak dla zachowania rownowagi w rozmowie.
                  >
                  > Tym niemniej wierz mi, ze przynajmniej w swiecie, w ktorym ja zyje, ofiara
                  > rasiszmu jest najczesciej murzyn, ten zwykly i nie z telewizji. Rownoczescie
                  > jestem zdania, ze wielu murzynow przez swoje zachowanie przyczynia sie do
                  > zwiekszenia badz przynajmniej podtrzymania tego rasizmu.
                  >
                  > Xurek

Nie wiem w jakim swiecie zyjesz, osobiscie mieszkalem przez prawie 14 lat w USA
                  i glownie na tej podstawie budowalem moja wiedze na temat rasizmu. Jest to
                  kraj, w ktorym za opowiedzenie w biurze kawalu podobnego do tych, ktore mozna
                  znalezc w tym watku zostaje sie dyscyplinarnie zwolnionym z pracy bez zadnego
                  milosierdzia. Z drugiej strony, w niejednej gazecie i programie telewizyjnym,
                  mozna znalezc rasistowskie kawaly o blondynkach (kawal ten opowiedziany przez
                  reprezentanta innej rasy niz biala, nabiera cech rasistowskich)i nikt nic zlego
                  w tym nie widzi. Jest to kraj, w ktorym jawnie i radykalnie rasistowscy
                  politycy murzynscy sa przez politycznie poprawne media nazywani co
                  najwyzej "kontrowersyjnymi" a ich ziejace nienawiscia rasowa przemowy
                  wyglaszane przed milionami sluchaczy nie moga jakos doczekac sie w prasie
                  potepienia. Jest to kraj, w ktorym wzorem naszych dawnych "punktow za
                  pochodzenie" przy zdawaniu na studia czy tez przy staraniu sie o intratna prace
                  decyduja nie wiedza i umiejetnosci lecz "punkty za kolor skory" (sama sie
                  mozesz domyslic jaka skora jest bardziej w cenie). Jest to kraj, w ktorym przy
                  nominowaniu kandydatow do stopnia sierzanta w City of Chicago Police Department
                  decydowal nie egzamin, lecz kwoty przyjec ulozone na podstawie zawartosci
                  scisle okreslonego pigmentu w skorze kandydatow. I co najwazniejsze, wszystko
                  to dzieje sie wbrew konstytucji amerykanskiej, ktora od dawna juz bezskutecznie
                  glosi, ze wszyscy ludzie sa rowni wobec prawa.
                  Pozdr
          • Gość: --Michal Xurek! Ty nie jestes rasitak ty jestes ... IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:19

Xurek! Ty nie jestes rasitak ty jestes zwykly hipis. Dziwne ze na to nie
            wpadlem wczesniej, ale wyjasnila sie sprawa jak opisalas te kolczyki i dlugie
            wolsy koncowi w kamuflazu (dala sie nabrac HAHA). Co Starzyki (w szczegolnosci
            Oma) na te kolczyki? W latach kiedy Euro-luk byl na topie (albo tak mi sie
            wydawal) niezle mi sie dostalo za platyne big_grin.
            • xurek voll daneben 11.11.02, 17:30
              drogi Michale,

kompletne pudlo. Hipisem nigdy nie bylam, dlugie wlosy mam po raz pierwszy w
              zyciu (znacznie wygodniejsze w robieniu fryzur a z malym dzieckiem ma sie malo
              czasu). Kolczyki moje (wszystkie) sa przepiekne, z metali szlachetnych ze
              szlachetnymi kamolami (kolczyki to moje hobby) i zaden tam hipisowski szmelc.
              Teraz jestem Xurek normalny, przedtem bylem (dawno temu) Xurek-Punk (taki z
              polowa wygolonej czaczy, szescioma kolczykami i cala masa metalu w czarnych
              poobrywanych ciuchac), zostaly mi z tego cztery dziury w uszach (te u gory sie
              zarosly) i zamilowanie do czarnej odziezy.

Nie, rasista nie jestem a od pewnego czasu wszystkie takie kawaly odwracam do
              gory nogami (albo lepiej odwracam siebie do gory nogami) i zastanawiam sie nad
              tym, jak sie je wtedy odbiera. Robie tak od kiedy do dobrego kupmla Afrykanina
              powiedzialam klepiac jak zwykle bez zastanowienia, ze ciemno tu jak w dupie u
              murzyna. Oboje wiemy, ze nie jestem rasistka, nie zmienilo to w niczym faktu,
              ze poczul sie nie najlepiej.

Prosze daruj sobie nowa probe przyklejenia mi latki "political corectness", bo
              to tez nie ja.

Xurek
              • lolo27 Re: voll daneben 11.11.02, 17:37
                xurek napisała:

> drogi Michale,
                >
                > kompletne pudlo. Hipisem nigdy nie bylam, dlugie wlosy mam po raz pierwszy w
                > zyciu (znacznie wygodniejsze w robieniu fryzur a z malym dzieckiem ma sie
                malo
                > czasu). Kolczyki moje (wszystkie) sa przepiekne, z metali szlachetnych ze
                > szlachetnymi kamolami (kolczyki to moje hobby) i zaden tam hipisowski
                szmelc.
                > Teraz jestem Xurek normalny, przedtem bylem (dawno temu) Xurek-Punk (taki z
                > polowa wygolonej czaczy, szescioma kolczykami i cala masa metalu w czarnych
                > poobrywanych ciuchac), zostaly mi z tego cztery dziury w uszach (te u gory
                sie
                > zarosly) i zamilowanie do czarnej odziezy.
                >
                > Nie, rasista nie jestem a od pewnego czasu wszystkie takie kawaly odwracam
                do
                > gory nogami (albo lepiej odwracam siebie do gory nogami) i zastanawiam sie
                nad
                > tym, jak sie je wtedy odbiera. Robie tak od kiedy do dobrego kupmla
                Afrykanina
                > powiedzialam klepiac jak zwykle bez zastanowienia, ze ciemno tu jak w dupie
                u
                > murzyna. Oboje wiemy, ze nie jestem rasistka, nie zmienilo to w niczym
                faktu,
                > ze poczul sie nie najlepiej.
                >
                > Prosze daruj sobie nowa probe przyklejenia mi latki "political corectness",
                bo
                > to tez nie ja.
                >
                > Xurek
              • Gość: --Michal Sie spielt die beleidigte Leberwurst. IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:37
                Najwyrazniej to drazliwy temat. Nie mam zamiaru NIKOMU NIC udowadniac. "Idzcie
                ofiara spelniona". Jestes HYPIS i tyle.
                • xurek wieder falsch 11.11.02, 17:45
                  a) spiele ich nichts
                  b) bin ich nicht beleidigt
                  c) bin ich kein Hippi und war noch nie eins, was auc Deine Worte, egal wie oft
                  wiederholt, nicht ändern können
                  d) tak, dla mnie rasizm to drazliwy temat, bo dla mnie to nie teoria, tylko
                  praktyka i nie jest mi to obojetne.

Xurek
                  • lolo27 Re: wieder falsch 11.11.02, 17:54
                    xurek napisała:

> a) spiele ich nichts
                    > b) bin ich nicht beleidigt
                    > c) bin ich kein Hippi und war noch nie eins, was auc Deine Worte, egal wie
                    oft
                    > wiederholt, nicht ändern können
                    > d) tak, dla mnie rasizm to drazliwy temat, bo dla mnie to nie teoria, tylko
                    > praktyka i nie jest mi to obojetne.
                    >
                    > Xurek
                    ty.
                  • Gość: --Michal Sie fallt mir immer ins Wort. IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:55

Zabijasz mnie z tym niemieckim! Ale sam sie prosilem, mam za swoje.

xurek napisała:
                    > a) spiele ich nichts

szkoda.

> b) bin ich nicht beleidigt

mam nadzieje.

> c) bin ich kein Hippi und war noch nie eins, was auc Deine Worte, egal wie
                    oft
                    > wiederholt, nicht ändern können

HIPI, HIPI, HIPI - Hipisem jest kto robi jak hipis moja droga!

> d) tak, dla mnie rasizm to drazliwy temat, bo dla mnie to nie teoria, tylko
                    > praktyka i nie jest mi to obojetne.

Tak mi sie wydawalo stad ta skrzynia mydla, dorga Pani.
                    • xurek Du missverstehst die Bedeutung von "immer".... 12.11.02, 09:04
                      > HIPI, HIPI, HIPI - Hipisem jest kto robi jak hipis moja droga!

A jak robi hipis? Muu, czy miauu, czy beee czy jeszcze inaczej? A tak w ogole
                      to przypomina mi to moje przedszkole: To-mek-jest-glu-pi, To-mek-jest-glu-pi
                      tra la la la la la! Ma tez pewnie te sama zawartosc merytoryczna....

Ale, Michal, mimo wszystko dziekuje, mogles mnie np. nazwac lysiejacym
                      rudzielcem i wtedy naprawde by mi guma w majtach ze zlosci pekla.

Xu-rek-nie-jest-ru-dy, Xu-rek-nie-jest-ru-dy tra la la la la!
                      • Gość: --Michal Nicht immer, aber immer noch zu haufig? IP: *.tiaa-cref.org 12.11.02, 15:12
                        Lepiej? Czy jeszcze gorzej. Postapilem bardzo nie strategicznie dajac sie
                        wciagnac na grunt gdzie przeciwnik jest znacznie silniejszy. Ale pal licho. Po
                        pierwsze: A co zlego w przedszkolu? Po drugie, trzecie i czwarte: zaplec sobie
                        warkoczyki to wtedy dopiero zobaczysz! Hipi-HYPYS. A hipis oczywiscie robi
                        tak: "peace, sister" i wogole wszystkie inne "Imagine there's no heaven,
                        It's easy if you try,No hell below us,Above us only sky,Imagine all the people
                        living for today..." Jestes wiec Hipis a to czy z powodow zawodowych,
                        rodzinnych czy calkiem innych to juz nie na temat.
                        • xurek "zu oft" wäre besser, aber 12.11.02, 15:36
                          zu häufig tez mozna zrozumiec. Poza tym jezeli intuicja mnie nie myli,
                          mieszkasz w Anglojezyczni wiec kazdy inny jezyk to plus a nie pole do krytyki,
                          co innego w moim wypadku. Niemiecki bezbledny to mus a jak nie to od razu
                          przedszkole "Xu-rek-nie-umie-tra-la-la-la-la-la".

Co bylo zlego w przedszkolu? Pozwol, ze sie "zoutuje": bylam jedynym
                          przedszkolakiem-brylokiem. Mozesz sobie ten klimat wyobrazic (dodam jeszcze, ze
                          jedyne dostepne bryle w tych zamierzchlych czasach i pod szerokoscia
                          geograficzna przedszkola to byly tak zwane "telewizorki" w czarnych grubych
                          ramach a moje szkla mialy grubosc denka od butelki)? Wtedy to stalam sie silna
                          osobowoscia i wyrobila sie we mnie duza wrazliwosc dla uczuc wszelkich
                          mniejszosci badz obojetnie jak zdefiniowanych "czarnuchow".

Warkoczykow robic sobie nie bede, bo uwazam ze warkoczyki po przekroczeniu 10
                          roku zycia sa rzecza infantylna nie pasujaca do niesamowicie wrecz dojrzalej
                          osobowosci Xurka. To z rudzielcem tez gdzies juz slyszalam, poza tym jak sobie
                          przypomne to przedszkole i wyobraze, ze jestem tam ryzym piegowatym brylokiem
                          to kolana sie jeszcze teraz pode mna uginaja.

>A hipis oczywiscie robi
                          > tak: "peace, sister" i wogole wszystkie inne "Imagine there's no heaven,
                          > It's easy if you try,No hell below us,Above us only sky,Imagine all the people
                          > living for today..." Jestes wiec Hipis a to czy z powodow zawodowych,
                          > rodzinnych czy calkiem innych to juz nie na temat.

Juz raz pisalam, ze nikogo oprocz siostry rodzonej nie nazwe nigdy sister, poza
                          tym piosenka ma piekna melodie a tak szczerze, jak sobie taki swiat wyobrazisz,
                          to nie chcialbys, zeby byl prawdziwy?

Poniewaz dalej nie uwazam sie za hipisa (nie lubie narkotykow, ciuchow jak wory
                          po kartoflach, tlustych wlosow i calodziennego nierobstwa a z tym mi sie hipis
                          kojarzy), nie jestem w stanie ustosunkowac sie do powodow.

A jak sie tak dobrze nad tym zastanowie, to nazwanie mnie hipisem bylo nawet
                          mniej niewlasciwe, niz nazwanie mnie "zwykly". Co jak co, ale zwykly Xurek nie
                          jest. NAPEWNO

Xurek Niezwykly
                          • Gość: --Michal Danke schön , frau Xurek. IP: *.tiaa-cref.org 12.11.02, 16:16
                            Niemocki moj (a raczej brak jego) jest absolutnie powodem do wstydu z pwodow, o
                            ktorych sie nie bede wypowiadal ale mozesz sie latwo domyslec. Moglbym co
                            prawda narzekac ze mnie komuna doktrynowala i wymagala nauki ruskiego (ktory
                            notabene sie okazal przydatny) czy znienawidzonego jezyka wroga-zabojada, ktory
                            sie okazal nad wyraz nie przydatny pomijajac idiotyczne proby przeczytania
                            wiekopomnego dziela niejakiego Proust'a, w celu zaciagniecia i niecnego
                            wykorzystani plci przeciwnej (rownierz nie udanej).

Z temi brealmi, to mosz recht. [to tylko raz ale juz nie bede] Ale sprawa jest
                            bardziej zlozona niz sie moze wydawac. Jak slysze bryle, to odrazu sie mi
                            przypomina "Perl Harbor" i Panna Misty no i to ze niektore osoby nie wiedzialy
                            ze sie striptiserek nie dotyka w szcezgolnosci jak sie jest pijanym i ma mniej
                            niz lat 18. Wiec nie zawsze brele prowadza do zamilowania do obrony mniejszosci
                            i silnego harakteru (jak sie to pisze) ale rowno czesto do wiezienia.
                            Co do warkoczykow tez sie mylisz, albo przedstawiasz sprawe conajmniej
                            jednostronnie.

No i wreszcie Hypisi. Koncentrujesz sie na atrybutach zewnetrznych a nie
                            filozofii milosci rownoscu i orgii seksulanych. Wielu hipisow nosi garnitury i
                            wymachuje lapami z trybon socjalistycznej europy dotlumow xenowfobicznych
                            poddanych!

Badzcie sobie jaka najbardziej niezwyczajni. Puff The Magic Dragon!
                      • Gość: --Michal Cala przyjemnosc oczywiscie po mojej stronie. IP: *.tiaa-cref.org 12.11.02, 15:18
                        xurek napisała:
                        [...]
                        > Ale, Michal, mimo wszystko dziekuje, mogles mnie np. nazwac lysiejacym
                        > rudzielcem i wtedy naprawde by mi guma w majtach ze zlosci pekla.
                        [...]

Cala przyjemnosc oczywiscie po mojej stronie. Nigdy by mi do glowy nie
                        przyszlo. Tylko do czego ty zmierzasz. Juz to gdzies slyszalem!
    • Gość: dorota Mama doroty a sprawa murzyńska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:09
      Mama doroty do Agatha: Agatha, don't call me Mistress
      Agatha do Mama doroty: Yes, Mistress
      Mama doroty do doroty: No muszę jej na to pozwolić, bo się zestresuje. A w
      ogóle mam gorszy problem. Antylopy przychodzą i srywają w KWIETNIK.
      • Gość: Artur zawsze to nawóz IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 18:36

..........gorzej byloby, gdyby to był słoń

> Mama doroty do Agatha: Agatha, don't call me Mistress
        > Agatha do Mama doroty: Yes, Mistress
        > Mama doroty do doroty: No muszę jej na to pozwolić, bo się zestresuje. A w
        > ogóle mam gorszy problem. Antylopy przychodzą i srywają w KWIETNIK.
    • Gość: dorota Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:30
      aha, a ja jestem rasistką, nie lubię też służby zdrowia, kurdupli, Austriaków,
      osób histerycznych i tchórzliwych, agentów ubezpieczeniowych i też rudzielców
      łysiejących - ktoś coś na ten temat ma do powiedzenia? Jakiś problem, objekcje?
      • Gość: Breslauer Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.sympatico.ca 11.11.02, 18:48
        A lubisz mnie? Bo ja wygladam jak Tom Cruise, tyle ze mam 190 cm wzrostu i bez
        przeszlosci homoseksualnej. Poza tym, mowie kilkoma jezykami bez obcego akcentu
        i mam rower (splacony!). No lubisz mnie, czy nie?
        • Gość: Bóg Re: Uwaga wszyscy rasisci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:52
          Kocham cię synu. Zmów paciorek.
          • Gość: --Michal J! Patrz! I ty mowisz ze ja cierpie na M-anie? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:02
            Dorota juz dostapila zbawienia i to w pierwszej osobie.
            • Gość: Jaro Re: J! Patrz! I ty mowisz ze ja cierpie na M-ani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 19:10
              Odwal się od mojej siostry palancie. Mam cie na oku.

na ra
              Jaro
              • Gość: --Michal Kolo! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:14
                Chyba sie jakos dogadamy co?
                • Gość: --Michal Jaro! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:18
                  Co jest? brew! Rodzina rzecz nabyta. A prawdziwych przyjaciol poznaje sie w
                  Barze!
                  • jot-23 Re: Jaro! 11.11.02, 19:25
                    Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Co jest? brew! Rodzina rzecz nabyta. A prawdziwych przyjaciol poznaje sie w
                    > Barze!

ona juz wydana za Srula! bedzie placil srebrnikami.
                    • Gość: --Michal PrzePsu-BRAT! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 22:54
                      jot-23 napisał:

> ona juz wydana za Srula! bedzie placil srebrnikami.

PrzePsu-BRAT! Mialem juz wyszykowane dwa wielblady-podjazdki i przednia
                      dwururke. Nic straconengo! Czas wojenny idzie w jasyr brac bedziem!
                  • Gość: Jaro Re: Jaro! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 19:27
                    Nie jarzysz koleś nic. Masz siostre?

na ra
                    Jaro
                    • Gość: --Michal Znaczy co? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:31
                      Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Nie jarzysz koleś nic. Masz siostre?
                      >
                      > na ra
                      > Jaro

Na wymiane?
              • Gość: Artur Re: J! Patrz! I ty mowisz ze ja cierpie na M-ani IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 19:14

przeobrazila sie, tylko cos z deczko, jej sie ta aureola przekrzywila
              • Gość: Bóg Re: J! Patrz! I ty mowisz ze ja cierpie na M-ani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 19:15
                Jaro ty mnie wkurwiasz.
            • jot-23 Re: J! Patrz! I ty mowisz ze ja cierpie na M-ani 11.11.02, 19:22
              Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Dorota juz dostapila zbawienia i to w pierwszej osobie.

hehe smile))... ty taki zaabsorbowany swoim image, ze nie dopatrzyles sie ze ja
              nie o tobie wtedy .....dobre...
              • Gość: --Michal Ja pierd0le takie wczasy! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:30
                jot-23 napisał:

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
                >
                > > Dorota juz dostapila zbawienia i to w pierwszej osobie.
                >
                > hehe smile))... ty taki zaabsorbowany swoim image, ze nie dopatrzyles sie ze ja
                > nie o tobie wtedy .....dobre...

Jak-to nie omnie? Kurwa-MAC! Pierdole takie fczasy!
              • Gość: dorota co jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 18:17
                jot-23 napisał:

> hehe smile))... ty taki zaabsorbowany swoim image, ze nie dopatrzyles sie ze ja
                > nie o tobie wtedy .....dobre...

jakieś wątpy do mnie? Rezonuj się Jot ode mnie i rozejrzyj lepiej za uczynną
                duszyczką, może utoczy z Ciebie jakieś "leffe z beczki" jeśli takowe w Tobie w
                ogóle jest.
                • jot-23 Re: co jest 12.11.02, 18:36
                  Gość portalu: dorota napisał(a):

> jot-23 napisał:
                  >
                  > > hehe smile))... ty taki zaabsorbowany swoim image, ze nie dopatrzyles sie ze
                  > ja
                  > > nie o tobie wtedy .....dobre...
                  >
                  > jakieś wątpy do mnie? Rezonuj się Jot ode mnie i rozejrzyj lepiej za uczynną
                  > duszyczką, może utoczy z Ciebie jakieś "leffe z beczki" jeśli takowe w Tobie
                  w
                  > ogóle jest.

dorota! przestan mi sol do rany przykladac! (a co do braku image michala w
                  lustrze, to inna para kaloszy! jeszcze inna!)
                  • Gość: --Michal Panie Janku! IP: *.tiaa-cref.org 12.11.02, 18:52
                    jot-23 napisał:

> (a co do braku image michala w
                    > lustrze, to inna para kaloszy! jeszcze inna!)

Co do za parszywa taktyka! Proba odwrocenie uwagi od problemu prawdziwego! Tak
                    jak Jr. z Ekonomia i Wojna albo na odwrot!?
                    • Gość: dorota aha sposób 29 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:59
                      czyli dywersja. Może być też jeszcze sposób 36, oszołomienie przeciwnika
                      potokiem bezsensownych słów.

• Gość: dorota ponadto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:02
                        interesujące jest w jaki sposób rozwinął się ten wątek pt. Uwaga wszyscy
                        rasiści, z tzw. zagajeniem "chuj wam w dupę". Ktoś powinien wnikliwie to
                        przestudiować.
                        • ro-bert Re: ponadto 12.11.02, 20:04
                          A Ty, co? Rasistka, ze tak uparcie do tematu przewodniego wracasz?
                          • Gość: dorota czytać, czytać, ro-bercie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:10
                            nie kosztuje, nie boli, a korzyść jest. Rasistką jestem (jak wyżej pisałam) i
                            nic co rasistowskie nie jest mi obce. Nawet rasta-berety.
                            • jot-23 Re: czytać, czytać, ro-bercie 12.11.02, 20:15

> nie kosztuje, nie boli, a korzyść jest. Rasistką jestem (jak wyżej pisałam) i
                              > nic co rasistowskie nie jest mi obce. Nawet rasta-berety.

dark side przyciaga.... Gadula, Dark Lord of the Sith.
                              • ro-bert Re: czytać, czytać, ro-bercie 12.11.02, 20:17
                                przyciaga, przyciaga... szczegolnie gdy ta "dark side" stara sie troche
                                rozjasniac smile
                              • Gość: dorota Re: czytać, czytać, ro-bercie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:21
                                jot-23 napisał:

> dark side przyciaga.... Gadula, Dark Lord of the Sith.

nadciąga czas beretów, koszmicznych czapek to jest deszcz
                                (sposób 36 - bełkot)
                                • jot-23 Re: czytać, czytać, ro-bercie 12.11.02, 20:25

> jot-23 napisał:
                                  >
                                  > > dark side przyciaga.... Gadula, Dark Lord of the Sith.
                                  >
                                  > nadciąga czas beretów, koszmicznych czapek to jest deszcz
                                  > (sposób 36 - bełkot)

oj tam, dorota... zaraz belkot... zaczynasz uzywac frazeologii gaduly. gadula,
                                  nasz forumowy Shiva.
                                  • Gość: dorota sorry jot ale gadula nie ma monopolu na słowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:29
                                    a to nie jest żaden Allach, Sziwa czy inna Budda, tfu, tylko Szopen, ten
                                    Szopenhauer coś.
                            • ro-bert Re: czytać, czytać, ro-bercie 12.11.02, 20:15
                              No, czytanie Twoich tekstow, czesto boli a ja masochista nie jestem smile
                              • Gość: Artur digitalna Bestja IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.11.02, 20:21

........moglbys Dorote digitalnie wypajczowac
                              • Gość: dorota jak nie czyta to po co odpowiada? i na co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:23
                                ro-bert napisał:

> No, czytanie Twoich tekstow, czesto boli a ja masochista nie jestem smile

i jeszcze SPOSÓB OSTATECZNY, czyli zawoalowane ataki ad-personam.
                                Ro-berecie jesteś moim boha-teretem.
                                • Gość: Artur Re: jak nie czyta to po co odpowiada? i na co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.11.02, 20:25

w twojej skali, jest to chyba sposob nr 666
                                • ro-bert Re: jak nie czyta to po co odpowiada? i na co? 12.11.02, 20:26
                                  Z wzajemnoscia! Ty tez zaliczasz sie do moich swietlanych postaci tego
                                  forum...zaraz za... Eee... tam, nie chce mi sie sprzeczac.
                                  Znalazlas w koncu tego marlina? smile
                                  • Gość: dorota marlin się znalazł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:31
                                    w dowcipie o babie co przychodzi do lekarza. Zamienił się miejscami z waleniem.
                                    • ro-bert Re: marlin się znalazł 12.11.02, 20:33
                                      To mnie uspokoilas! Juz sie balem, ze wysiuda merlina zamiast walenia.
                                      • Gość: dorota Re: marlin się znalazł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 20:35
                                        Merlin też tam był. Pożyczył lekarzowi Excalibura, aby usunąć rybę babie z
                                        głowy.
                                        • ro-bert Re: marlin się znalazł 12.11.02, 20:45
                                          Na glowie to baba chyba SZYBE miala a nie rybe?
                        • Gość: --michal Nie ma co ana-lizowac! Wnioski sie same IP: *.tiaa-cref.org 12.11.02, 20:08
                          Nie ma co ana-lizowac! Wnioski sie same nasuwaj. Ze kazdy nie-rasita (podobnie
                          jak onanista) to pedal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka