trueman 13.11.02, 17:51 Przemierzam siec w poszukiwaniu sympatycznych kobiet. Wyrzej wymienione pozdrawiam serdecznie, jezeli jakies tutaj goszcza? Yours truEman Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Idiota jestes IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 17:56 baba__jaga napisała: > ha ha ha .............ze zagladneles TUTAJ do kociolka Polonii baba jaga, daj buziaka trueman, nie przejmuj siem Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Idiota jestes 13.11.02, 18:01 Gość portalu: Artur napisał(a): > baba jaga, daj buziaka tylko jednego Arturku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Idiota jestes IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:08 baba__jaga napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > baba jaga, daj buziaka > > tylko jednego Arturku? ...........wszystko zalezy od kondychy (wiem kim jestes) jak tam ojciec? Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Idiota jestes 13.11.02, 18:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > ...........wszystko zalezy od kondychy twojej czy mojej? (wiem kim jestes) jak tam ojciec? pudlo! Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: ech 13.11.02, 18:21 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > G A D U Ł A !!!! pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: a ja IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 17:59 kapstel napisał(a): > poszukuje pana......miau > ...................kto szuka nie bładzi, tylko ląduje...w odbycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Truman! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:00 Pewnie to prowokacja! Ale co mnie tam i tak jestem skompromitowany. Powiedz mi czy na takie hasla gdzies bierze? Ja tu kurwa mac nawypisywalem sie na 15 stron i nic nie wyrwalem (wiem wiem z bledami i nie estetycznie), ale mogla byc choc 3 za "dobre checi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur jak to nie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:02 jak to nic nie wyrwales, a wlosy z klaty to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Aktualnie! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:07 Aktualnie! To mnie boli glowa i nowych pacjetow nie przyjmuje! ZA POZNO! Jestem smiertelnie obrazony! Odpowiedz Link Zgłoś
trueman To juz nie te czasy Michale 13.11.02, 18:09 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Pewnie to prowokacja! Ale co mnie tam i tak jestem skompromitowany. Powiedz mi > czy na takie hasla gdzies bierze? Ja tu kurwa mac nawypisywalem sie na 15 stron > > i nic nie wyrwalem (wiem wiem z bledami i nie estetycznie), ale mogla byc choc > 3 za "dobre checi"! co kiedys.Pamietam dni kiedy z krotkiego wtretu, gdzies, na jakims forum otrzymalem 28 maili od kobiet, z czego od prawdziwych kobiet bylo 11, z czego spotkalem 8 , mialem 6..... Teraz gorzej, lecz i tak wieksze szanse niz na ulicy z ulicznicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal No to jak trzeba zagadac? IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:12 Bo tu to glownie intelektualistki i na jaka przynete taka bierze? Artek! Wlosow na klacie juz nie mam bo je wszystkie zuzylem do skretow jak mnie na kubie zamkneli za rozpowszechniane wrogich ideolgii a ja tylko sprzedawalem gume! Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Re: No to jak trzeba zagadac? 13.11.02, 18:18 Inteligencja przejawia sie najbardziej w prostej rozmowie, przy partnerce - intelektualistce szybko przestaje ta rozmowa byc prosta.Kiedy odbywa sie to naturalnie, mozna sie nawet zakochac.Mnie czasem bierze ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Profesore! Mozna jasniej! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:20 Znaczy o czym? O Servantesie! Moze o wstedze mobiusa albo studni hajzenberga! No i jak z tego przejsc na rzniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Profesore! Mozna jasniej! 13.11.02, 18:23 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Znaczy o czym? O Servantesie! Moze o wstedze mobiusa albo studni hajzenberga! > No i jak z tego przejsc na rzniecie? nie jest zla metoda... pierdolic o serwantesie, jak kobieta zaczyna ziewac i sie rozgladac, podsypac troche rohypnolu, i po ptokach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Profesore! Mozna jasniej! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:32 jot-23 napisał: > nie jest zla metoda... pierdolic o serwantesie, jak kobieta zaczyna ziewac i > sie rozgladac, podsypac troche rohypnolu, i po ptokach! No i co truchlo walic? Moze dorzucic cos o linni dlugiej i panna zewszywniej ze strachu wiec efekt ten sam! Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Re: Profesore! Mozna jasniej! 13.11.02, 18:34 jot-23 napisał: > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > Znaczy o czym? O Servantesie! Moze o wstedze mobiusa albo studni hajzenber > ga! > > No i jak z tego przejsc na rzniecie? > > > nie jest zla metoda... pierdolic o serwantesie, jak kobieta zaczyna ziewac i > sie rozgladac, podsypac troche rohypnolu, i po ptokach! rzniecie mozna stosowac zamiennie, ale tartak miec potrzeba, drzazgi za paznokciami to niezbyt podniecajacy widok dla ewentualnych podbojow. literatura mozna posilkowac sie w przypadku znajomosci przynajmniej kilkudziesiecieu autorow, bo znajac jeden przyklad klasyczny to mozemy kleknac co najwyzej i dupy dac w trzydzieci sekund. liczy sie uklad ktory w dzisiejszych czasach czesto zostaje glosno wypowiedziany w 10 minut po poznaniu. Najlatwiejsza droga dla takich desperatow jak ty michal, to specjalistyczne strony internetowe , gdzie mnostwo ofert kilkudziesiecioletnich , niezbyt ladnych pan, to niezle wyjscie, zaloze sie ze marzysz nocami o pracy zigolaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Juz cos kumam! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:52 Znaczy na drwala nie wypada, bo drzagami w czasie pierdolenia mozna ryzy zrobic na lakierze [ZANOTOWALEM]. A utorach klasycznych doczytam, a co powiesz na wspolczesnych [Panie tu bardzo oczytane] jak to poznac czy intelektualistka preferuje "Szatnskie Wersety" nad "Czarnoleska Lipe"? Ach te dzisiejsze czasy! Gdzie lata 20/30? Krynico madrosci! Znaczy skoro sakramnetalne TAK wypowiedziane nie zostalo w ciagu minut dziesieciu to juz mozna sie udac do lazni i sobie ulzyc? Desperdo! W istocie tez probowalem Amigo, ale mam wyraz twarzy nie etniczny i sie szybko spisek wydala! A co ma kto zrobic jak ma ryj szkaradny? Moze na ZORRO? w MASCE? Oczywiscie! Nie tylko marze ale i raz sprobowale. wefakanddeliver.com! Ale jak wiesz banka internetu prysla z nia me marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Profesore! Mozna jasniej! 13.11.02, 18:26 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Znaczy o czym? O Servantesie! Moze o wstedze mobiusa albo studni hajzenberga! > No i jak z tego przejsc na rzniecie? no przeciez juz mowiles, rznac sie nie masz czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Racja Jagnie! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:28 Przepraszam Trumanie! Ale musze wyjasnic spiesznie. No nie mam, ale w towarzystwie wypada zawsze jakas historie opowiedziec, a jak duzo i wprawnie bede jezorem ROBIL to moze przejede do legendy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur rypania w spisie tresci nie ma..........ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal A TY TRUMAN! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:08 Odpowiadaja jak QRWA MAC! grzecznie pytaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: A TY TRUMAN! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:10 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Odpowiadaja jak QRWA MAC! grzecznie pytaja! kolega trueman gdy zobaczyl kozackie odpowiedzi, od razu ostygl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal spox Arturo! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:14 Truman stary lis! Zaraz nam sprawe wylozy i bedziemy se dupczyc i trumana chwalic! Niech gada a ty polewaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur a panienki tancza... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:16 ...na stole Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: a panienki tancza... 13.11.02, 18:21 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ...na stole nie tancza ,trunkow za malo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Qrvva ARTURO! CHu1owy z ciebie podczaszy! notxt IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur do cholery... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:28 to gdzie mam te skrzynki wniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Mciahl Zedne skrzynie! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:35 Beczki wtoczyc i po dziewki do siola. Muzyka GRAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur yeah! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:40 Gość portalu: --Mciahl napisał(a): > Beczki wtoczyc i po dziewki do siola. Muzyka GRAC! ...............i ciach...za tych co w Polsce (heeee?) Odpowiedz Link Zgłoś
trueman izzi man 13.11.02, 18:12 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Odpowiadaja jak QRWA MAC! grzecznie pytaja! swedzi cos ciebie, twoje ostatnie nerwowe zachowanie wskazuje na zblizanie sie do kresu.czy to twoj pierwszy raz bedzie?Powodzenia! Panawiam zapytanie Czy sa tu jakies panie? Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: izzi man 13.11.02, 18:15 trueman napisała: > Panawiam zapytanie > Czy sa tu jakies panie? no toc jestem przecie! nielaskawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: izzi man IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:15 nie pekaj, mnie nie wyruchasz...nie te czasy...i u kogo kresy sie zblizaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Bylby raz pierwszy! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:15 Tylko jak spodnie zdjelem to Panna zaczela sie tak smiac ze juz nie moglem wiec na raz nastepny sie ograniczma do jezykowania! Gadaj bracie, nie badz zyla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jagnie! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:18 Jagnie! Prosze Cie slonko albo konstruktywnie albo wcale! Jak Trumana wyploszysz to sie bede do konca zycia musial brandzlowac! Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Zbyt dalece siem obnazasz michasiu 13.11.02, 18:21 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Jagnie! Prosze Cie slonko albo konstruktywnie albo wcale! Jak Trumana > wyploszysz to sie bede do konca zycia musial brandzlowac! Bedziesz tego prawdopodobnie siem wstydzil. Czy dobrze znosisz wstyd?Bedac tym samym prawdziwym mieczakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Trumanie! Czy ja cie moge prosic! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:23 Trumanie! Czy ja cie moge prosic! Mnie nie analizuje bo serce na talerzu nosze i co w glowie to na jezyku! Konkretnie w biedzie dopomoz, badz ludzki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur mientczak IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:25 ...najlepiej dgy sie bierze wszystko miekkim chu....m Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: Mateusz 13.11.02, 18:19 Nie chce Cie babo_jago,pokaz jak sie to robi i uwiedz michala Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Mateusz 13.11.02, 18:28 tchorz fe a ja bym ci pokazala...oj oj no wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Mateusz IDE NA TEN NUMER !!!!!!!!!!!!!!n/txt 13.11.02, 18:34 no to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: Mateusz IDE NA TEN NUMER !!!!!!!!!!!!!!n/txt 13.11.02, 18:39 W chatce na jednej nozce ) Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Mateusz IDE NA TEN NUMER !!!!!!!!!!!!!!n/txt 13.11.02, 18:41 w twojej czy mojej? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: Mateusz IDE NA TEN NUMER !!!!!!!!!!!!!!n/txt 13.11.02, 18:49 To nie ma znaczenia ja sie juz zdeklarowalem ) wybor nalezy do Ciebie przeciez jestes kobieta, masz prawo wyboru miejsca.Ja zachowuje prawo do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur trueman, ja ci czlowieku zycze powodzenia.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:19 w łowach. widzisz jaki ludzki jestem. ruchaj brachu ruchaj Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Zazdrosnicy! 13.11.02, 18:23 Przejrzalem wasza taktyke.Zaatakowac watek i jeszcze o porady bardzo grzecznie prosic , zamiast panie dopuscic...I SIE UCZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal BIEZ ROZALIE! A ja juz morda w kubel! no txt IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne ??????????????? 13.11.02, 18:28 a czemu zaraz mnie, tyle kobiet w kolo, milych inteligentych ,rozgadanych ja tylko tak, dla poddierzki razgawora Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: CISZA! 13.11.02, 18:31 Gość portalu: --Michal napisał(a): > DLA DOBRA NAUKI! to trzeba bylo tak od razu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur eeee, dla dobra nauki, robi to.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:33 ginekolog...w godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne to.... 13.11.02, 18:41 Gość portalu: Artur napisał(a): > > ginekolog...w godzinach pracy to znaczy ,ze ja jednak nie musze? Michale???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie sluchac Artka! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:57 Musisz! Ale chyba nam TRU-MAN dal dyla! No nic! Poczytam moze jak ksiege z wiedza tajemna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nie sluchac Artka! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 19:04 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Musisz! Ale chyba nam TRU-MAN dal dyla! No nic! Poczytam moze jak ksiege z > wiedza tajemna! ..............po takim kuble zimnej wody, to chyba by stał, ale kaczorowi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: ??????????????? 13.11.02, 18:30 Nie masz wyjscia, MICHAL tak zalecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Zazdrosnicy? he he IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:26 ....Marysiu prosze panu w tej chwili zrobic laske Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Zazdrosnicy? he he 13.11.02, 18:33 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ....Marysiu prosze panu w tej chwili zrobic laske dlaczego Marysia? ja bylam pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zazdrosnicy? he he IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:34 baba__jaga napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > ....Marysiu prosze panu w tej chwili zrobic laske > > dlaczego Marysia? > ja bylam pierwsza! ............czy ty masz taką skacje dyskow? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_lewandowski Re: Zazdrosnicy? he he 13.06.03, 04:08 Gość portalu: Artur napisał(a): > baba__jaga napisała: > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > > > > > ....Marysiu prosze panu w tej chwili zrobic laske > > > > dlaczego Marysia? > > ja bylam pierwsza! > ............czy ty masz taką skacje dyskow? I do not think so! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: Zazdrosnicy? he he 13.11.02, 18:35 Ale moze ona mlodsza to ma pierwszenstwo dla dobra nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Zazdrosnicy? he he 13.11.02, 18:36 mlodsza? ktora? zaraz ja do pieca wsadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zazdrosnicy? he he IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:38 baba__jaga napisała: > mlodsza? ktora? > zaraz ja do pieca wsadze .......do pieca to ci trzeba bedzie zaraz dac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Zazdrosnicy? he he IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:37 masz na mysli swiezosc przed doswiadczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wiecie co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 18:42 my to jestesmy jakies swinie. calą wedke truemanowi polamalismy, nici z rypo- brania. majty na dupe i do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: wiecie co? 13.11.02, 18:45 Gość portalu: Artur napisał(a): > > my to jestesmy jakies swinie. calą wedke truemanowi polamalismy, nici z rypo- > brania. majty na dupe i do domu. a ja ide smazyc jego jajca ha ha ha swist i na miotle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal ZA SIEBIE GADAJ! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 18:56 Ja mam/mialem intencje czyste jak woda zrodlana! Uczyc siem chcial! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZA SIEBIE GADAJ! 13.11.02, 19:00 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ja mam/mialem intencje czyste jak woda zrodlana! Uczyc siem chcial! a i rozrywka jaka byla, choc raz cos innego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal zakladajac teoretycznie IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 19:08 Gość portalu: Artur napisał(a): > > my to jestesmy jakies swinie. calą wedke truemanowi polamalismy, nici z rypo- > brania. majty na dupe i do domu. Ja dalej przy swoim obstaje! Ale zakladajac teoretycznie ze masz racje! Tos mu cyba wyswiadczyl przusluge bo dajmu na to ze by mu sie trafila tak Marcelina! Zrobila by sobie pewnie z jego zebow naszyjnik a z dupy temperowke. Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz No i jak tu sie dziwic ze sie obrazam? 13.11.02, 19:44 Gość portalu: --Michal napisał(a): "Zrobila by sobie pewnie z jego zebow naszyjnik a z dupy temperowke." Rzucam takie wieprze miedzy perly a tu nikt nawet nie westchnie nikt nie przyklasnie! Oj ja nieboga! Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Dam Ci Michal nauke jednym slowem 13.11.02, 19:12 Szczerosc jest bardzo wazna. I to jest szczerosc nie w srodku ale na poczatku. Szczerosc zawiera w sobie niewinnosc. Niewinni jestesmy w pary tylko zyciowych wypadkach... OOoo to nie bylo jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie zlosc sie na mnie trumanie! IP: *.tiaa-cref.org 13.11.02, 19:15 Jako prawdziwa cnota obroniles sie sam, ja Ci juz bruzdzic nie bede! A za rade stokrotnie dziekuje! Zapamietam sobie na wieki wiekow amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Do dupy ze szczeroscia! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 16:54 Ja pierdole cos TY mnie tu za swinie podlozyl. Mysle baby na niego leca pewnie wie co gada. Wale wiec do baru zeby wyprobowac szczerosc. 1. Akcja 1 [zestaw: szczere spojzenie, linia klasyczna] [cell: jara 30-iecha] JA: "Przepraszam Pania, ala nie umi sie oprzec wrazeniu ... czy ma Pani w sobie cos polskiego?" ONA: (z usmiechem) "Nie, nie, dlaczego pytasz?" JA: "A chciala by Pani miec?" ONA: Pierdul mnie w leb Mysle sobie pewnie jakas nie zyciowa, albo poprostu haslo juz sie osluchalo. Ponawiam. 1. Akcja 2 [zestaw: szczere spojzenie, linia wlasnej produkcji] [cell: skoczna 25-ka] JA: "Przepraszam Pania, ale nurtuje mnie pytatani, wlasciwie to wiem ...tylko chcialem sie upewnic?" ONA: (z usmiechem) "Pewnie! pytaj!" JA: "Czy potrafi pani polizac swoje sutki, znaczy wziasc je do buzi?" ONA: Pierdul mnie w leb No I KURWA CO!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ..................MICHAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 17:01 kurcze typie, ty jeszcze wierzysz konkurencji ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Milosc braterska! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:04 Wierzyc wypada! Ja wedlug swej miary ludzi oceniam, bo taka jedynie Bog w niebisach milosciwy raczyl dac mnie! A moze Ty mnie wspomozesz! Bo widze zes gladysz i dar przemawiania do bialoglow i panien posiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ..........Amen IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 17:15 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Wierzyc wypada! Ja wedlug swej miary ludzi oceniam, bo taka jedynie Bog w > niebisach milosciwy raczyl dac mnie! A moze Ty mnie wspomozesz! Bo widze zes > gladysz i dar przemawiania do bialoglow i panien posiadasz! ................. wypowiedz synu swoje zyczenie poboznie, a wskaze ci droge do Nirvany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Co ja mam wade wymowy? IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:19 Gość portalu: Artur napisał(a): > wypowiedz synu swoje zyczenie poboznie, a wskaze ci droge do Nirvany Juz 5setny raz pisze! Jak zrobic zeby zadupczyc? Gadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Co ja mam wade wymowy? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 17:21 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > wypowiedz synu swoje zyczenie poboznie, a wskaze ci droge do Nirvany > > Juz 5setny raz pisze! Jak zrobic zeby zadupczyc? Gadaj! ................kogo masz na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Custom approach? IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:26 No nikogo. Myslalem ze jakies ogolne wskazowki? Dajmy na to ze Licealistke z pretensjami do wyzszych celow i kultury-nie-masowej? Taka w ponaciaganym swetrze i butach wojskowych czy jak (nie wiem sie to nazywa). Wiesz jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ................he he, wiem wiem IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 17:32 Gość portalu: --Michal napisał(a): > No nikogo. Myslalem ze jakies ogolne wskazowki? Dajmy na to ze Licealistke z > pretensjami do wyzszych celow i kultury-nie-masowej? Taka w ponaciaganym > swetrze i butach wojskowych czy jak (nie wiem sie to nazywa). Wiesz jaka? taka wyrwiesz jako dziki, inteligetny, sportowy, cool i wyluzowany artycha, troche niesmiaslosci tez one lubia. sympatycznych no i owocnych łowów. P.S. baby mnie chyba zabija Odpowiedz Link Zgłoś
kapstel Re: Do dupy ze szczeroscia! 15.11.02, 17:24 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Ja pierdole cos TY mnie tu za swinie podlozyl. Mysle baby na niego leca pewnie > wie co gada. Wale wiec do baru zeby wyprobowac szczerosc. > > 1. Akcja 1 [zestaw: szczere spojzenie, linia klasyczna] [cell: jara 30-iecha] > > JA: "Przepraszam Pania, ala nie umi sie oprzec wrazeniu ... czy ma Pani w sobie > > cos polskiego?" > ONA: (z usmiechem) "Nie, nie, dlaczego pytasz?" > JA: "A chciala by Pani miec?" > ONA: Pierdul mnie w leb > > Mysle sobie pewnie jakas nie zyciowa, albo poprostu haslo juz sie osluchalo. > Ponawiam. > > 1. Akcja 2 [zestaw: szczere spojzenie, linia wlasnej produkcji] [cell: skoczna > 25-ka] > > JA: "Przepraszam Pania, ale nurtuje mnie pytatani, wlasciwie to wiem ...tylko > chcialem sie upewnic?" > ONA: (z usmiechem) "Pewnie! pytaj!" > JA: "Czy potrafi pani polizac swoje sutki, znaczy wziasc je do buzi?" > ONA: Pierdul mnie w leb > > No I KURWA CO!? Mysle ,ze trueman pisal o prawdziwych mezczyznach i do prawdziwich mezczyzn, onanizatorzy z przesterowana twarza i wagrami nie moga stosowac podobnych taktyk.Jezeli 'trueman' mnie pyta czy chcialabym aby jego usta popiescily moje pytam : moje czy twoje miejsce (place) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Tak czy siak, podlozyl swinie! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:28 A dla mnie nie ma ratunku? Odpowiedz Link Zgłoś
kapstel sissy 15.11.02, 17:33 masz u mnie taka ksywe od dzis, placzliwy sie stales jak jasny chuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Dzieki! Brachu! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:37 A w departamencie argumentow, jak, jest cos? Czy tylko tak po przyjacielsku miales ochote mi dojebac nie zobowiazujaco? Odpowiedz Link Zgłoś
trueman I jeszcze jeden fakt. 13.11.02, 19:15 W duzych skupiskach ludzi jest mnostwo przecietnych facetoe spotykajacych przecietne dziewczyny.Nie kazda znowuz podworkowa Izka ma takie branie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: I jeszcze jeden fakt. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 19:19 trueman napisała: > W duzych skupiskach ludzi jest mnostwo przecietnych facetoe spotykajacych > przecietne dziewczyny.Nie kazda znowuz podworkowa Izka ma takie branie. .............. sorry trueman, ale...hm hm...czy ty jestes z czerwonego krzyza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur czy też... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 19:20 naprawde fajnym dupą nie masz nic do zaproponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Czesc! do baby_jagi 13.11.02, 19:34 ma_teusz napisał: > Zabraklo odwagi ? alez gdziez tam moj ty ci kochanienku moj ty ci....pies ci mordke lizal moj ty ci..... ech... podaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Czesc! do baby_jagi 13.11.02, 19:59 I jak to czesto w bajkach bywa, trueman rwal, a ma_teusz poderwal ))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba__jaga Re: Czesc Migotko! 13.11.02, 20:32 no,jakbym miala sie oprzec takiemu Casanovie? Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: Czesc Migotko! 13.11.02, 20:46 Babo__jędzo, Jemu wręcz nie wypada się opierać )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur az dziwne IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 22:59 że sie do tej pory Marcee i Dorota nie "pojawily" Odpowiedz Link Zgłoś
panna-migotka Re: az dziwne 13.11.02, 23:20 Gość portalu: Artur napisał(a): > że sie do tej pory Marcee i Dorota nie "pojawily" Nie wywołuj wilka z lasu, im razem nawet Casanova nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: az dziwne IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.11.02, 23:42 tere fere, casanowa...huhuhu...wilk zarechotal. nie kozakujcie. na kazdą znajdzie sie zaganiacz. I nie strasz trojkątami migotko, ja siem nie bojem. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Czesc! 13.11.02, 23:17 Mam pytanie: jak rozpoznasz plec przez net? Niezbadane sa meandry ludzkiej jazni, ktora pozwala przybrac dowolna maske na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Czesc! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 17:31 wlasnie Luizka wie co mowi np taka ksywka zrob_mi_laskem , no kto by pomyslal ze to facet )))) a pajacyk mnie ostrzegal... Odpowiedz Link Zgłoś
kapstel czesc sikorka 15.11.02, 17:35 Gość portalu: marcee napisał(a): > wlasnie Luizka wie co mowi > np taka ksywka zrob_mi_laskem , no kto by pomyslal ze to facet )))) a pajacyk > mnie ostrzegal... czytalas ten watek uwaznie? nie pochawalisz michala? on ma o tobie wysokie mniemanie, chyba przez ten wodospad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: hej kaps IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 17:40 nie czytalam bo zbyt dlugi, otworzylam tylko Luize ...a michala czytam zwykle jako Giermo Giedroycia ...tak ze nie wiem o jkai wodospad chodzi Michalowi... oczywiscie tez lubie Giermo- Michala ...chociaz on jeden sie tu poznal na mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kapstel Re: hej kaps 15.11.02, 17:46 Gość portalu: marcee napisał(a): > nie czytalam bo zbyt dlugi, otworzylam tylko Luize ...a michala czytam zwykle > jako Giermo Giedroycia ...tak ze nie wiem o jkai wodospad chodzi Michalowi... > oczywiscie tez lubie Giermo- Michala ...chociaz on jeden sie tu poznal na > mnie ... powalilo cie z tymi kropkami...co to ze kazda mysl taka gleboka znaczy?..nie zachowujcie sie jak ten swietej pamieci patafian...ludzie prosze was...sznujcie sie...widescreen i od ucha do ucho ..bo nauczanie poczatkowe w innym wypadku moze jak to z ta wyrocznia na michala...zaprowadzic was na krajUszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Jak na onana przystalo! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 18:25 Jak na onana przystalo! Zachwycalem sie swa wlasan pomyslowoscia i dowcipem, cytuje z pamieci: "Zrobila by sobie pewnie z jego zebow naszyjnik a z dupy temperowke." Z wodospadami to prywatna wycieczka Kapsztelana, ja nie mama pojecia. I dementuje na niczym sie nie poznalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal No wlasnie! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:41 Prosze jak sie zamna wstawia! Sysy nie Sysy warto mniec przyjaciol we wlasciwych miejscach! Z wyrazami szacunku! Jasny Huj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal I jeszcze! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 17:42 Co ten Artek pierdoli? Moze sie ustosunkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kapstel no comments/no text/ 15.11.02, 17:49 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Co ten Artek pierdoli? Moze sie ustosunkujesz? glupota, nie chce mi sie rozpisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur .............co jest? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 18:02 kapstel napisał: > Gość portalu: --Michal napisał(a): > > > Co ten Artek pierdoli? Moze sie ustosunkujesz? > > glupota, nie chce mi sie rozpisywac. ............Michala swedzi Odpowiedz Link Zgłoś
trueman Przylaczam sie do zdania przedmowcow 15.11.02, 18:09 Polglowek/dupek ten artek Siekiera zlamana,wstydz dla braci ..(i siostr) hardcorowych. Typ sprzedajnego gitarzysty, moglby byc kolesiem np z demono. Shit jednym slowem, a kapstelka pozdrawiam tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ..ty mi sie koles nie pucuj IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 18:13 trueman napisała: > Polglowek/dupek > ten artek > Siekiera zlamana,wstydz dla braci ..(i siostr) hardcorowych. > Typ sprzedajnego gitarzysty, moglby byc kolesiem np z demono. > Shit jednym slowem, a kapstelka pozdrawiam tak czy inaczej. .............shitu to ty jeszcze nie widziales Odpowiedz Link Zgłoś
trueman bij kakao- nt +zagladnij 15.11.02, 18:15 Gość portalu: Artur napisał(a): > trueman napisała: > > > Polglowek/dupek > > ten artek > > Siekiera zlamana,wstydz dla braci ..(i siostr) hardcorowych. > > Typ sprzedajnego gitarzysty, moglby byc kolesiem np z demono. > > Shit jednym slowem, a kapstelka pozdrawiam tak czy inaczej. > > .............shitu to ty jeszcze nie widziales ............smierci w dupe........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ....te twoje proby.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.11.02, 18:26 to tylko...proby wielkiego ryja radze ci odstąp...dla mnie jestes za cienki idz na spacer i gleboko po oddychaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Juz wychodzile ale widze ze burda! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 18:19 Panowie! Piatek! Apeluje do waz zachowujcie sie jak na piontek przystalo. Moze napiszcie mi jak wam poszly lowy-lykendowe to i ja sie w poniedzialnik uciesze (a jak beda ze szczegolam) to moze skleje rure! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: DE mono???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 18:19 czyzby bylo sie w NY na koncercie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Poddaje sie! IP: *.tiaa-cref.org 15.11.02, 18:10 Mama juz komplet mysle: 1. Nowego nika 2. Kopa w dupe 3. Strategie do przetestowania I to chyba powinno wystarczyc na trazie. Zegnam zebranych. Odpowiedz Link Zgłoś
trueman zapomnialem podziekowac, dziekuje! 01.12.02, 21:04 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Mama juz komplet mysle: > > 1. Nowego nika > 2. Kopa w dupe > 3. Strategie do przetestowania > > I to chyba powinno wystarczyc na trazie. Zegnam zebranych. Jak tam trojka?, Michale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Szanowny profesororrr! IP: *.client.attbi.com 01.12.02, 22:50 Nic z tego, ale lecze pryszcze i przystapie ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
pomocy lulu 15.11.02, 19:37 postaw koguta, do kata, kiedy jest leszczem, zapamietalam rade mojego taty. Odpowiedz Link Zgłoś