grafiti 04.02.06, 21:40 Nie potrafi obalic moich argumentow w logiczny sposob to blokuje mnie od wpisywania na salonniezaleznych.org/forum Tacy ludzie jak Kowalski nie zasluguja powierzenia im stanowiska moderatora na forumach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwystarywjarus Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 04.02.06, 21:45 Zazalenie do Pana Boga napisz, a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 04.02.06, 22:34 Czy on nie jest takim apodykrycznym moderatorem na tamtym forum? Kto tam jeszcze moderuje? Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 05.02.06, 05:11 Tak, niestety on jest tam moderatorem. Nie wiem kto jeszcze tam moderuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gratiti Fliflap 07.02.06, 04:08 Czekam tam gdzie ostatnim razem. Druga lawka po stronie jeziorka. Nie moge sie doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti Teraz on moze krytykowac prez. Busha bez opozycji 06.02.06, 01:14 Anty-Bushowi nie wierza w wolnosc slowa. Tylko socjalizm majom w glowie i razem z komuchami trzymajom. Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti Zobacz co Kowalski napisal: 07.02.06, 04:16 "Za systematyczne zaczepianie polegajace na bezpodstawnym pomawianiu o sympatie komunistyczne, oraz za wspieranie wyzej wymienionego pomowienia "Bolka" opierajacego sie na jawnym klamstwie, uczestnik forum "grafiti" zostal permanantnie zdeaktywowany. W przypadku prob wejscia "tylnimi drzwiami" zostanie zastosowany ban." Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Zobacz co Kowalski napisal: 07.02.06, 06:29 Jeszcze troche moderator zostanie ze soba ------ Oj oj, dziewica poczula sie urazona w swej cnocie: Quote: Nazywanie tu kogos marksista/socjalista, niewybredne insynuowanie, ze osoba ta sympatyzuje z partia komunistyczna i to jeszcze na podstawie bezczelnego podawania klamliwych informacji, jest ublizaniem i wycieczka osobista najnizszego lotu. Dlatego w zwiazku z powyzszym oczekuje przeprosin od obydwu, Bolka i Grafiti. Jezeli do jutra (Thursday), do godziny 9:00 pm czasu Eastern, nie zostane przeproszony za powyzsze klamstwa i oszczerstwa, bede zmuszony zastosowac kare na tym forum w stosunku do obydwu! A ja oczekuje przeprosin od JohnaK! Malo to razy wypisywal brednie, ze jestem ex- i krypto - komuchem, ze mam w kieszeni legitymacje partyjna? Jezeli mnie JK nie przeprosi, to wyciagne surowe konsekwencje! Nie bede znal miary! Wydrukuje jakis jego post, powiesze na scianie i pokaze jezyk! Naprawde, w slusznym gniewie jestem nawet do tego zdolny! Na kolana! Przepraszac! ------- Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Zobacz co Kowalski napisal: 07.02.06, 07:10 Niech se kowalski w buty wsadzi te banowanie. Najlepiej niech zabanuje wszystkich. Wtedy będzie tylko sam ze sobą rozmawiał. Mam takie dziwne wrażenie że te forum zostało umiejętnie przefiltrowane. Gdzie się nie pojawisz tam kowalski. Koleś jest moderatorem na całym forum i czuje się jak princesa,hehehe Ciekawi mnie że właściciel forum na to pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Zobacz co Kowalski napisal: 07.02.06, 09:50 A ja oczekuje przeprosin od JohnaK! Malo to razy wypisywal brednie, ze jestem ex- i krypto - komuchem, ze mam w kieszeni legitymacje partyjna? Jezeli mnie JK nie przeprosi, to wyciagne surowe konsekwencje! Nie bede znal miary! Wydrukuje jakis jego post, powiesze na scianie i pokaze jezyk! Naprawde, w slusznym gniewie jestem nawet do tego zdolny! Na kolana! Przepraszac! >Mam takie dziwne wrażenie że te forum zostało umiejętnie przefiltrowane. < Ladnie powiedziane. Metody rozwalania zgodnosci rozmowcow sa bardzo wyszukane. Znane z praktyki na tutejszym forum. Na starym Polonia Michigan bylo kilku osobnikow, przybierali taktyke sprowadzania dyskusji na boczne tory w kosekwencji do pospolitej pyskowki. Mardzo ulubione tematy sprzecznosci pomiedzy Ca, Am., Oz,… Moim zdaniem, za duzo upolitycznione forum coraz mniej zajmowalo sie istota zalozenia. Komus na tym zalezalo? Trafne stwierdzenie, raczej powinno byc pytanie: >Ciekawi mnie że właściciel forum na to pozwala.< (?) Zwlaszcza kiedy jeden z moderatorow (a podobno jest ich kilku) banauje / decyduje samowolnie bananujac poprzedniego moderatora. Zadziwiajace jest to, ze pan B.S. byl od samego poczatku aktywnym ("niewygodnym") na dlugo jeszcze zanim pojawil sie niespodziewanie JK. Podebral cale towarzystwo, ze on tez jest strasznie poszkodowany, bo wpadl w pulapke. Dobry chwyt, ktorego nie da sie potwierdzic, za to zmyla czjnosc. Cala afera zaczela sie od przejscia z szacunku do nieznanej osoby na pospolite "ty smarkaczu" po atak na G.W.B. co oczywiscie podnieca przeciwnikow w sasiednich krajach. Zaraz sie tam zleca cala chmara starzy podzygacze i wbrew regul salonowych , beda pluc na zbanaowanych Stary Mason Joined: 03 Feb 2006 ****Posts: 1****(slownie uno, jedno, ajne) Szanowny Janie, ….. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Skoro już o regułach mowa 08.02.06, 04:54 - WYMIENIAJ ARGUMENTY A NIE PRZEZWISKA. Przywiązuj więcej uwagi do tematu oraz argumentów a nie do autora tekstu. Jeśli nie potrafisz uniknąć kłótni, prowadź ją raczej w bezpośredniej wymianie listów ze swoim oponentem. Nie używaj do tego celu Salonu Niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
bolko_skowron Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 08.02.06, 03:27 Przypominam, iz ja jestem najmadrzejszym czlonkiem forum SalonNiezaleznych. Mnie nie wolno wchodzic w droge. Natomiast ja mam pelne prawo krytyki i mnie nikt tu nie bedzie mowil, gdyz ja namalowalem kiedys plakat z jaruzelem i jestem juz od dawna gwiazda internetu. Szacunek mnie sie chyba nalezy. A ten kowalski to g... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Zakisilo ich 08.02.06, 03:39 we wlasnym antypolskim sosie. Tak trzymac towarzysze. ORMO czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Kowalski to cieć 08.02.06, 13:31 Kowalski to cieć. Dorwał się do moderowania i robi sobie co chce. "Wpuścić chłopa do biura to atrament wypije" Tak samo jest z Kowalskim. Chłopek dostał trochę władzy i szamota się w swoim goownie. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Filipek to też cieć_____hehehe__________________ __ 08.02.06, 14:32 salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?p=6230#6230 Onego czasu Kowalski nie piastował jeszcze funkcji moderatora. Ponieważ ówczesny moderator Bolko nie "popisał się" - zawiesiłem swoje uczestnictwo w salonowcu (czyt. "dupniak") na kilka miesięcy. Nawet taki cieć jak ja ma swoje standardy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Filipek to też cieć_____hehehe_______________ 08.02.06, 14:47 Bolko też był agresywnym moderatorem. Potrafił przeginać tyle że nie aż tak jak kowalski. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Kowalski i Filipek zaiwanili WMD i siedzą na Gitmo 08.02.06, 17:59 Gdy uczestniczyłem w Ciemnogrodzie - najbardziej prawicowym z polskich list prawicowych - wyrzucono pewnego pana za kłopotliwe uwagi na temat ceny pióra wiecznego. Wiechowski utrzymywał z uporem grafiti, że może sprzedawać obsadkę za ile mu się żywnie spodoba, bo to istota laises faire hehehe. Kłopotliwy pan wspomniał o podaży i popycie i został wywalony w terminie natychmiastowym. Pan Kowalski dał przynajmniej grafiti czas na przeprosiny, ale grafiti jest wyznawcą tzw. "szkółki polskiej w interpretacji prawka na swoje własne kopyto". Gwoli przypomnienia: W 2003 Pan Piasta założył PRYWATNĄ stroniczkę i wpisał kilka regułek. W dwa latka później grafiti i Bolko wielokrotnie złamali regułki i zostali zawieszeni na kilka tygodni tytułem "prześladowań za niesuuszne poglądy" hehehe jak utrzymują - a w rzeczywistości za brak podstawowych manier i demagogię w stylu Żołnierza Wolności. Jeśli złamali reguły PRYWATNEGo forum - to zamiast łkać krokodylimi łzami - mogliby z honorem uciśnionych męczenników założyć sobie swoje PRYWATNE forum. Mam kilka propozycji nazw nowego forum: "Kowalski z Filipkiem podpalili Raichstag" (oczywiście podczas, gdy Kwaśniewski zwalczał komunę hehehe) "K i F schowali WMD" "Reedukacja K i F na Gitmo" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
john.kowalski Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 09.02.06, 02:19 Grafit, Wystarczylo tylko napisac "sorry, Bolko mnie podprowadzil", i dzis moglibysmy dalej dyskutowac o Panu Bushu (hehehe, Grafit lubi kazdego tytulowac "proszem Pana"). Ale ty wybrales pedalowanie pod gorke na tandemie razem z Bolkiem i to na tylnym siedzeniu, a Bolko ma swoje metody. Ustawia przerzutke Shimano na najwieksza zebatke i pedaly mu kreca nogami ktore ty obracasz w pocie czola unoszac sie na siodelku jadac pod gore. Klamstwo ma krotkie nogi, szczegolnie w wykonaniu Bolka. Nie wykrecaj sie Grafit ze cie Bolko oczadzil z odbytnicy z przedniego siodelka. Odpowiedz Link Zgłoś
john.kowalski Re: Kowalski blokuje mnie w salonie niezaleznych 09.02.06, 02:37 Acha, jeszcze jedno, Grafit. Zamieszczanie linkow do stron komunistycznych, informacje na tematy o czym tam pisza jest no, no w Salonie. Propaguj komunizm na swoim blogu. PS. Pytales sie Tygodnika Polskiego o copyright release na moj artykul na twoim blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
john.kowalski Grafit 10.02.06, 03:49 Grafit, przestaniesz spamowac SN? Pracujesz nad banem? Poczytaj sobie o karach administracyjnych. Zebys potem z placzem nie lecial do admina, bo admin to ja, hehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Grafit 10.02.06, 05:22 ________: Podpisałeś się "feluslak" co wygląda bardzo podobnie do "felusiak1". Masz prawo sobie dobrac taki nick na jaki masz ochotę ale to trochę dziwne, że człowiek tak krytyczny w stosunku do USA wybrał sobie pseudonim łudząco podobny do kogoś, kto wyraża się o Stanach bardzo pozytywnie. To chyba nie zbieg okoliczności, mam dziwne wrażenie, że chcesz prawdziwego felusiaka jakoś skopmromitować, nie bardzo wiesz jak i robisz dziwne numery. Wszystko jest legalne ale wiarygodnym dyskutantem to Ty nie jesteś. __________: Dyskutantem? A czy ja z kims dyskutuje? Wypowiedzialem swa wywazona, osobista opinie, nikogo nie zachecam ani nie zniechecam do wypowiadania swojej. Zreszta czy tu w ogole mozna z kims dyskutowac? To forum skretynialych ULTRAKONSERWATYWNYCH BUSHLOVERSOW, ktorzy nie uznaja zadnego zdania innego niz ich wlasne i "jedyne sluszne" Do tego nienawidzacych serdecznie Polski, co dla mnie juz jest w ogole szczytem idiotyzmu, bo skoro sie raz na zawsze z tego kraju wyjechalo i nic w nim zmienic na lepsze nie mozna (bo sie wyjechalo raz na zawsze) to powinien on byc im calkowicie obojetny. Po co wiec pluc i szczekac ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=34633712&v=2&s=0 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wiec tak jak pisalem, naucz sie Kermit porownywac jablka do jablek, ok? www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?p=5785&highlight=#5785 Porownujemy jablka do jablek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=35678897&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś