Dodaj do ulubionych

The best spectators sport. Latest rage! to go!

IP: *.client.attbi.com 16.11.02, 19:38
Wracajac z cotygodniowego partyjki squash'a. Mijay jedna z zaszklonych sal do
baletu czy innego bokso-aerobiku. Przeslismy, ja soe zatrzymale, zatrzymal
sie moj lusiejacy kompan. Ja patrze na niego on na mnie, mamy dziwne miny. 3
kroki wstecz. Co tam sie dziej! To podobno ostatni szal. Stripteaso-aerobic!
Zapisuje sie! Nastepna klasa za tydzien!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Michal nie badz swinia! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 22:03

ja tez, ja tez!...no nie badz swinia...badz czlowiekiem
    • Gość: --Michal Jako prezny (choc krotki) czlonek AZS i TKKF. IP: *.client.attbi.com 17.11.02, 17:21
      Czuje sie w obowiazku zeby wam przekazac link gdzie sie mozecie oddac temu
      szlachetnemu sportowi:

www.crunch.com/about/cardio_strip.htm
    • Gość: --Michal No i oczywiscie teoria. IP: *.client.attbi.com 17.11.02, 17:23
      Pani mi kazala sie przygotowac, zebym nie odstawal od klasy. Wiec sie z wami,
      moi kochani dziele teoria:

www.centralhome.com/ballroomcountry/exotic_dance.htm
      • Gość: dorota to nie jest politically correct, ale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 17:38
        striptease męski to jednak co innego niż damski, Michale. Oni robią takie
        sztuczki z paskiem od spodni, no zupełnie inna konkurencja. Chyba, że Twą
        intencją jest rozbieranka z damskich ciuchów jakiś crossdressing act
        Michal/Michele, coś w tym guście? Biseksualność podwaja szanse na sobotnią
        randkę, jak twierdził Woody Allen.
        • Gość: --Michal No pisze wyraznie! IP: *.client.attbi.com 17.11.02, 17:43
          Ze ja to sie bede tylko gapil! Jak ma byc KARDIO to bedzie!

PS
          Meska klasa ma byc tylk ze jestem jedyny chetny jak narazie. Pytalem ya_bolka,
          a on mi na to: SPIERDALAJ KURWA!
          • Gość: dorota no, łeee, Panie Michale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 18:10
            ja (i pewnie nie tylko ja, jak się tak tu po wątkach rozglądam) się już
            szykowałam na jakiś hot number w Pańskim wykonaniu, a tu dupa i smuta jak mówi
            marcee. No weź Pan nie bądź taki.
            • Gość: giermo_gidroz Nie ma juz starego Hong-Kongu. IP: *.client.attbi.com 18.11.02, 00:25
              Oj zakrescila sie lezka w oku. Wyrwalas mnie z niezwkle nudnej aczkolwiek
              pouczajacej lektory, wiekopomnego dziela Zahaviego, Movbreja i spolki. Okulary
              zsunely mi sie na koniec noca, wzrok zamglil. Odplynolem w kraine wspomnien.
              Kiedy to piraci zlupil mnie na Morzu Chinskim i aby powrocic do ojczyzny
              musialem zarabiac mlodym choc juz w tedy nie szczegolnym cialem. Pod
              pseduniemem "bialy diabel - zelazn dupa", zabawialem podstarzale panny i
              niepiekne mlodki gniotac orzechy posladkami na przemian z ich sterczacymi
              sutkami. Jak bardzo nie doceniale wczoras swego szczesliwego polozenia.

www.exoticdancelessons.com/maledancing/index.html
              PS
              No i jeszcze wybor muzyki. Bananaram czy Puddle Of Mudd - She Fucking Hates Me?
              • Gość: Bóg Re: Nie ma juz starego Hong-Kongu. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 13:28
                Milcz kmiocie. Znowu rozrabiasz, rano się nie modlisz, grzeszysz
                nieinspirująco, niepouczająco i ponuro. Dość tego bo gromem pierdolnę.
                • Gość: --Michal Zeus? Gromowladny? IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 14:28
                  Bo ty przeciesz nie jestes moim Bogiem! Milosciwo-Litosciwycm, ktory za zlo
                  wynagradza a za dobro nie karze! Chyba zes sie zapomnial? Czy mam Ci po
                  starotestamentowemu zlozyc Artura w ofierze?
                  • Gość: Artur ...prądem? bohatera? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 15:42

........NIGDY! zreszta mam alergie na ladunki ujemne.
                    • Gość: --Michal Nie boj Artek! IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 16:31
                      Artek,
                      Ja Cie zloze w ofierze, po bozemu. Poderzne Ci gardlo.

Jahwe,
                      Moze byc?
                      • Gość: Artur cooooooooooool !!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 18:37

lubie zlote cięcia, jak u twarcieli Majow

tylko ostroznie i powoli smile
                        • Gość: --Michal Najjasnijeszy milczy! IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 19:08
                          Moze sie obejdzie smakiem?
              • Gość: dorota sejtenik miuzik end romantik loff panie Giermo i IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:39
                Gość portalu: giermo_gidroz napisał(a):

> PS
                > No i jeszcze wybor muzyki. Bananaram czy Puddle Of Mudd - She Fucking Hates
                Me?

tylko Renatka Przemyk:

Kochaj mnie jak wariat

Wpadaj do mnie często
                jakbyś wpadał w szał
                kaftan bezpieczeństwa
                zdejmuj szybko w drzwiach
                w twojej głowie palma
                w moich włosach bzik
                Kochaj mnie jak wariat
                Kochaj mnie jak świr
                • Gość: Artur .......normalka ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 18:43
                  Gość portalu: dorota napisał(a):

> Gość portalu: giermo_gidroz napisał(a):
                  >
                  > > PS
                  > > No i jeszcze wybor muzyki. Bananaram czy Puddle Of Mudd - She Fucking Hate
                  > s
                  > Me?
                  >
                  > tylko Renatka Przemyk:
                  >
                  > Kochaj mnie jak wariat
                  >
                  > Wpadaj do mnie często
                  > jakbyś wpadał w szał
                  > kaftan bezpieczeństwa
                  > zdejmuj szybko w drzwiach
                  > w twojej głowie palma
                  > w moich włosach bzik
                  > Kochaj mnie jak wariat
                  > Kochaj mnie jak świr
                • Gość: --Michal Podanie zostanie rozpatrzone. IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 19:07
                  Podanie zostanie rozpatrzone. Tylko gdzie taka egzotyczna muze zdobyc.
        • Gość: Artur czy mam juz tanczyc? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 17:56

.......gadajcie, bo to listopad...i w dupe zimno!
          ...i bedzie krotki czlonek.
          • Gość: dorota i co jest z tym krótkimi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 18:12
            członkami? W listopadzie nie są najkrótsze. Najkrótsze członki mają
            motocykliści w styczniu i lutym.
            • Gość: Artur Re: i co jest z tym krótkimi IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 18:18

widzialas w styczniu motocykliste?...to raczej narciarze i inni saneczkarze

...ja w takim razie posiedze w domu
              • rune_ Re: ocieplane przedluzacze 18.11.02, 01:09
                marki "pecker-checker". Dostawa expresowa, zakup na kredyt dostepny...

Jimmy the Bartender.
          • Gość: dorota widziałam nawet dwóch IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 13:21
            jeden z moich narzeczonych przejeździł cały zimowy sezon w NYC (z braku kasy i
            czasu). A drugi, już w Warszawie, założył się że przejeździ luty i zakład
            wygrał. Zaiste męski penis jest zdumiewającym urządzeniem. Po lutowej
            przejażdżce np. Gdańsk-Warszawa wymaga wielogodzinnego namaczania w gorącej
            kąpieli aby się, hm... ujawnić.

Ocieplacze są dla sissies. Prawdziwy męski motocyklista wie, że w tym celu nosi
            się RAJSTOPY DAMSKIE. Interesujący też widok, polecam, ku rozrywce i
            poszerzeniu horyzontów.
            • Gość: Artur czy ten sopelek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 14:59
              ...na wiosne jemu nie stopnial?
              chyba tak, skoro juz z nim nie jestes...smile
    • xurek czy to jest ta Twoja nowa pasja? 18.11.02, 16:14
      Drogi Michale,

biorac pod uwage ze to jedyny ostatnio zalozony przez Ciebie watek logicznie
      wnioskuje, ze to musi byc ta Twoja nowa pasja, ktora nie pozwala Ci na krotkie
      streszczenie zwiazku miedzy watkiem o sztucznych/prawdziwych cyckach a
      zazdroscia mojego meza.

No coz, tematycznie za daleko od owego watku nie odszedles, linkow podanych nie
      przeczytalam, bo zorientowalam sie szybko, ze nie ma w nich zadnych golych bab
      a ja ostatnio jestem funem pisma obrazkowego.

Jezeli dobrze zrozumialam, to chcesz sie wpisac na ten kurs aerobicu
      nieskrepowanego odzieniem badz tez polegajacego na wyzwalaniu energii sportowej
      przy sciaganiu tegoz odzienia. Dodatkowo poszukujesz literatury/materialu
      filmowego na temat zmyslowego obnazania sie.

Coz, literatury nie posiadam, materialow pogladowych rowniez nie, moglabym co
      najwyzej sluzyc przekazaniem wlasnych doswiadczen (ogladaczych oczywiscie), ale
      maz mogl by sie zrobic zazdorsny i co wtedy? Jedyne co w powiazaniu z tematem
      przychodzi mi do glowy to film (niestety, nie pamietam tytulu), w ktorym
      irlandzcy faceci (chyba bezrobotni) postanowili poprawic stan konta przez
      urzadzenie strepteasu w lokalnej knajpie. Polecam, bo widze paralele.

Poza tym, jezeli wolno udzielic mi paru dobrych rad w ramach tolerancji mojego
      meza to radze zrezygnowac z bryli, badz tez bryle zaklasywikowac jako pierwsza
      czesc odzienia przeznaczonego do zrzucenia.

Jak sie juz wyszkolisz to nakrec jakies video albo inne DVD, chetnie obejze i
      zrecenzuje.

Xurek
      • ma_teusz Re: Xurek 18.11.02, 16:49
        Xurku czy lubisz krotkie formy filmowe, jesli tak to sobie obejrzyj.
        www.szorty.pl/filmy/dystrybutorzy/golasy_zw_112.ram
        www.szorty.pl/filmy/rozne/felkel_szymon_arka_gwiazdka_112.ram
        • xurek nie dziala 18.11.02, 18:21
          drogi Mateuszu,

moj komp twierdzi, ze nie moze tego otworzyc. Pojawia sie takie male czarne
          okienko (jak przy CD-player) ale startu wlaczyc sie nie da. Jakis tip jak to
          obejsc?

Xurek technicznie nieutalentowany
          • ma_teusz Re: dziala 18.11.02, 18:33
            Xurku masz adres strony i sama sobie wybierz te filmiki,chodzi w real playerze
            i divixie www.szorty.pl
      • Gość: --Michal Znaczy nie kocha. IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 17:18
        Gdybys tylko wykazala choc odrobine zangazowania. Ale nic. Znowu sie nie udalo.
        Z "Czesc" dowiedziala bys sie ze pobieram nauki od Truaman i Artka jak podrywac
        plec przeciwna (dla jakiegos dziwnego powodu dobrze mi idzie z plcia ta sama,
        to chyba znak jaki - Bog to pytanie do Ciebie). To dla Ciebie wszystko, bo
        jakdotad moja sympatue udalo mi sie okazywac jedynie przez Ciagniecie ci za
        nieistniejace warkoczyki, ty jak to nazywasz przyczepianiem Latek. [Troche sie
        zniechecilem jak sie dowiedzialem ze nie jestes ruda, ale nikt nie jest
        doskonaly].

Okulary, oczywiscie zaloze! Przecierz maz twoj nie udezu okularnika! Tak na
        marginesie. To bardzo przydatna wlasciwosc. Powiedzmy za akurat chca
        zaangazowac kogos o "etnicznym" wygladzie, to jak myk, brazowe kontakty, akcent
        juz mam i tak nikt nie wie jaki i juz uchodze za Meksykanina.

Co do sportu! To narazie sie gapie. Kolege wyprosili bo zaczal lizac szybe.
        Najwyraznie rozplaszczac nos jest ok, ale lizac juz nie. Musze to zapamietac,
        bo dobrze wiedzice gdzie jest granica. Co do grypy meskiej to nie moge uwierzyc
        ze jestem jedynym chetnym.

Film to chyba "The Full Monty"? Nie wiem czy sie nada. Cos to za niepowazne, a
        ja to traktuje bardzo powaznie jak sie nasluchalem ze we mni nie ma za grosz
        erotyzmu itd. Zamias wyc i sie obrazac postanowilem zabrac sie do nauki.

Pomimo tego ze mi lamiesz serce, film oczywiscie zporzadze. Jak wiesz jestem
        tworca, niezwyklego dziela instruktazowego "O budowie deku w bikinii".
        • xurek Strategiczny blad kardynalny 18.11.02, 18:38
          No jak ty tak te laski podrywasz, ze „albo zrobisz to i to albo znaczy ze nie
          kochasz“ to nic dziwnego, ze ci marnie idzie.

To zakrawa na szantaz a kto lubi byc szantazowany? A jezeli kategorie szantaz
          odrzucic, to pozostaje juz tylko nadasana primadonna no i pytanie w glowie
          podrywanej „czy on tak bedzie na codzien?“? Primadonna jest ewentualnie do
          zniesienia, jezeli ma nie tylko humory ale rowniez walory primadonny, wiec
          cwicz Michal ten striptis rzetelnie i w pocie czola, zwracajac duza uwage na
          detale (takie odpowiednie kocio-sexy ruchy bioder, odpowiednie gesty dla
          odsuniecia z oczu spadajacego sexy-loczka itd).
          Przykro mi bardzo, ze nie mozesz zmobilizowac grupy tanecznej a jedyny chetny z
          powodu lizania szyby zostal zdyskwalifikowany (moze jak przyzeknie, ze juz
          wiecej nie bedzie i ze zaplaci wiecej za „ryzyko przyjecia“ to go wpuszcza
          warunkowo?), moge ewentualnie zapytac meza, czy zechce wziac udzial.

Przykro mi, ze rozczarowal Cie moj brak rudosci, ale nie naprawde, bo bycie
          rudym w moim przypadku to bylby straszny los. Nie lubie bardzo jasnej skory a
          jeszcze bardziej nie lubie piegow (mam, ale tylko w okolicy nosa) a to
          zazwyczaj idzie w parze, wiec czekalby mnie przed lustrem podobny los do
          Twojego. Moglabym sie ewentualnie przefarbowac, ale stracilabym przez to bardzo
          wazny atut w pracy (mam taka strategie pozytywnego wykorzystywania kawalow o
          blondynkach)

Strategia z „lamaniem serca“ tez nie jest najlepsza – jakos traci zbytnia
          miekkoscia i wrazliwoscia psychiczna, a chop to mo byc chop a niy baba. Proboj
          dalej, chetnie przejme role objektu eksperymentow, jako heisses Tipp polecam
          branie na intelekt, w tym mozesz sie calkiem niezle sprawdzic (ocena wstepna na
          podstawie Twej tworczosci na forum).

Jak juz nakrecisz to video do podeslij, ale prosze na adres firmowy, bo
          przechowywanie takich materialow w domu mogloby zostac zle zrozumiane (das
          Glauben meines Mannes an theoretisches Interesse hält sich stark in Grenzen).
          Skomentuje i udziele rad jak styl poprawic.

A tak w ogole to znacznie latwiej jest dac sie podrywac, man kann relativ wenig
          falsch machen.

Xurek, ktory jeszcze nigdy nikogo aktywnie nie poderwal
    • Gość: dorota co Wy tu w ogóle wyprawiacie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:24
      Artur z Michałem rażą się prądem i gardła sobie podrzyanją, całość zakończona
      dziwnym tańcem (chyba jest to taniec godowy) xurka, mateusza i Michała. I
      jeszcze grupa motocyklistów ze skurczonymi penisami. Tak to się rzeczy mają, i
      co nimi kieruje. Byle gówno jak zwykle.
      • darby-lockhorn Re: na tance i przejazdzki 18.11.02, 18:34
        w moj kat swiata zapraszam. Zawsze cieplo, zwis u panow w calej okazalosci
        murowany a nie jakies tam marne ogryzki pani doroto. Troche hedonizmu nikomu
        nie zaszkodzi...Jako VIP widz na te meskie wygibasy sie pisze.
        • Gość: dorota fakof skuter (no txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:35
          • darby-lockhorn Re: fakof skuter (no txt) 18.11.02, 18:37
            ?????
            ja z sercem a Ty ... kubel zimnej wody mi na cyce wylala.sad
            • Gość: Artur faktor cycki IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 18:40
              darby-lockhorn napisała:

> ?????
              > ja z sercem a Ty ... kubel zimnej wody mi na cyce wylala.sad

co ty? super, lepiej bedzie widac
    • Gość: --Michal Z ostatniej chwili! IP: *.tiaa-cref.org 20.11.02, 18:16
      Jest nas 3. Pani powiedziala ze Ok, ale musimy sie wywaxynowac. Najpierw
      myslalem ze to jakies szczepienie przeciwko ugryzienia ewentualnej klienteli
      ale okazalo sie ze chodzi o wosk. Popedzilem po paszport i powiedzialem Pani ze
      my sie staramy o przyjecie do UE i jak mnie tam takiego wydepilowanego zobacza
      z Buladskim paszportem to moze cala sprawa wziasc w leb a co gorsza bedzie
      ostry konflikt dyplomatyczny. Chyba sie udalo. Tamci dwaj darli sie glosno, ale
      mowia ze warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka