Gość: gadula Re: do Robertino! IP: *.sympatico.ca 19.11.02, 21:24 Tyle razy Ciem prosilismy, zebys skonczyla z tym debilnym "co za czasy, co za ludzie" ... to naprawde nie przystoji kobiecie w Twoim wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: do Robertino! 19.11.02, 22:01 Karuska, a wyszedylkujesz mi 'serfetke' taka, zebym polozyla na kompa jak mu ekran zamkne, zeby sie nie zakurzyl przez noc? motyw byle jaki, zeby tylko slupki byly maluskie tj. drobniuskie!) chcialabym frendzle po bokach, to tak byloby troche fantazyjniej) zrobisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _gadula_ Re: do Robertino! IP: *.sympatico.ca 19.11.02, 22:05 Zrobi, ale druta ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: do Robertino! 19.11.02, 22:10 gadula, pytam sie culturalnie , czy mozesz zlezc ze mnie???? Uprasza sie o nie udzielanie odpowiedzi, Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: do Robertino! 19.11.02, 22:15 Kara Ty tak z gadula przy ludziach? Gadula zberezniku jeden ! przygnieciesz ja!) Jezu! Karelka! Ty wszystko znasz! slowa merezka nie sluszalam juz wiecznosc! A mamy gdzies w domu posciel z tymi dziurkami, trzaby pokrochmalic i wpuscic w uzytek! Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ __________HELP_______________ 19.11.02, 22:23 Nie moge dostac sie na czat!!! strona sie pokazuje! kubek na gorze jest! a tam gdzie powinnam sie wpisac jest tylko czerwony krzyzyk na szarym tle!!! Why?? Dlaczego?? Pourquoi?? czy siedzi tu z nami jakis informatyk?????? Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: __________HELP_______________ 19.11.02, 22:29 Mowie serio!!! Mam bana na czat???? Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: __________HELP_______________ 19.11.02, 22:45 serio?? to jak sie mnie wykluczy to juz po czacie?? O Kryste! to tam nie ma wolego wstepu?? z trwogi, zrobilam taaaaaka smutna minke, ze az zal mi samej siebie( Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: __________HELP_______________ 19.11.02, 22:47 Kara pisz jakie to osobowosci goszcza dzisiaj na posiedzeniu?? ciekawosc mnie zzera!) Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: __________HELP_______________ 19.11.02, 22:49 ide na inne czaty zeby obadac sytuacje! zaraz wracam! Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: __________HELP_______________ 19.11.02, 22:49 ide na inne czaty zeby obadac sytuacje! zaraz wracam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval _HELP_HELP_HELP_HELP_HELP_HELP IP: *.abo.wanadoo.fr 19.11.02, 22:53 eeech! to nie Szwedka! ja po prosty na zadnego czata nie moge sie dostac! wszedzie ten czerwony krzyzyk! i pusta strona?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _gadula_ Re: do Robertino! IP: *.sympatico.ca 19.11.02, 22:16 A co, odwyklas od ciezaru na sobie? Przerazajace! Odpowiedz Link Zgłoś