Gość: gadula IP: *.sympatico.ca 19.11.02, 21:27 Nabor do Bundeswehry wzrosl przez ostatnie dwa lata o 16%. Sa to glownie bezrobotni ze wschodnich landow, a oni byli najgorsi w czasie ostatniej wojny. To potomkowie Prusakow! Do czego to doprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popelina Re: Niemcy sie znowu zbrojom! 19.11.02, 22:38 Ostatnio wprowadzili powazne ciecia w socjalu i innych swiadczeniach (szczegolnie dla obcokrajowcow!). Wprowadzili nowe podatki i podwyzszyli istniejace. Na co rzad potrzebuje ta kase? Wojsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Niemcy sie znowu zbrojom! IP: 203.129.132.* 19.11.02, 22:46 Gość portalu: gadula napisał(a): > Nabor do Bundeswehry wzrosl przez ostatnie dwa lata o 16%. Sa to > glownie bezrobotni ze wschodnich landow, a oni byli najgorsi w czasie > ostatniej wojny. To potomkowie Prusakow! Do czego to doprowadzi? a moze oni chca odbic arabskich uchodzcow z woomera!!! jezu nie !!! wystarczy nam prusakow pelzajacych po ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he gadula? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.11.02, 22:52 ...ty? to moze nie bierz tego kredytu na chate, tylko wez kredyt na bunkier przeciwatomowy...no bo wiesz, roznie moze byc, aty czlowiek myslacy perspektywicznie, jak pierdolnie to bedziesz zawsze miec dach nad glowa. przyjade wtedy jakos uciekinier niezydowski i bedziemy se rypali w pokiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: he he gadula? IP: 203.129.132.* 19.11.02, 23:14 Gość portalu: Artur napisał(a): > > ...ty? to moze nie bierz tego kredytu na chate, tylko wez kredyt na bunkier > przeciwatomowy...no bo wiesz, roznie moze byc, aty czlowiek myslacy > perspektywicznie, jak pierdolnie to bedziesz zawsze miec dach nad glowa. > przyjade wtedy jakos uciekinier niezydowski i bedziemy se rypali w pokiera. upewni sie gadula ze w tym bunkrze bedzie miejsce dla tych biednych uchodzcow z woomera co ich kaci w obozach koncenteacyjnych w au katuja!!! moze tez znajdziesz miejsce na pare kanadyjskich losi!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: he he gadula? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.11.02, 23:20 tylko daj mi swoje poroże, bo moje juz zrzucilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: he he gadula? IP: 203.129.132.* 19.11.02, 23:45 Gość portalu: Artur napisał(a): > > tylko daj mi swoje poroże, bo moje juz zrzucilem. hehe, hej gadula czy masz losia w ogrodku??? moze podaruj jednego woomera camp to beda mieli co jesc, tak ich te australijskie gestapo tam glodzi!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Niemcy sie znowu zbrojom! IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 00:22 A my znowu nie oddamy ani guzika od mundura!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur .......za rooooodinu !!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.11.02, 00:32 ........huraaaaaa! ale na mnie nie liczcie, ze siem obwiniem granatami i rzuce na czolgi. freedom !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: .......za rooooodinu !!!!!! IP: 203.129.132.* 20.11.02, 00:45 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > ........huraaaaaa! > > ale na mnie nie liczcie, ze siem obwiniem granatami i rzuce na czolgi. > freedom !! GRANATY??? czas wyswiechtac szabelke i wyprowadzic kunika!!!heheeh ach ci ulani! chlopcy jak malowani! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: .......za rooooodinu !!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.11.02, 00:52 mamy XX wiek! atomowi kosynierzy nadejdą...idą juz, tylko nieslychac, bo ida na boso... czaja sie cwanianiaczki...ale ja ich juz czuje...bo im nogi smierdzą. P.S> OK, koniec tego bicia piany. ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: .......za rooooodinu !!!!!! IP: 203.129.132.* 20.11.02, 00:54 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > mamy XX wiek! atomowi kosynierzy nadejdą...idą juz, tylko nieslychac, bo ida na > > boso... czaja sie cwanianiaczki...ale ja ich juz czuje...bo im nogi smierdzą. > P.S> > OK, koniec tego bicia piany. ide spac. tylko uwazaj by te kosyniery nie podpieprzyly ci butow!!! hehehe dobrej nocy! dla mnie prawie czas na lunch Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: Niemcy sie znowu zbrojom! 20.11.02, 00:59 Kogo chcesz tym przestraszyć i w czyje „ramiona” chcesz pchnąć przestraszonych? Pewnie w ręce USA skoro Bush wybrał się do Pragi na posiedzenie NATO. Kim ty jesteś pseudo gaduło? p.s. Co tak szybko zacząłeś wciskać swoje nowe tematy po mojej ostatniej wypowiedzi w wątku „Cos naprawde, naprawde cudownego” ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Niemcy sie znowu zbrojom! IP: *.dyn.optonline.net 20.11.02, 01:04 gadula napisał: > Kogo chcesz tym przestraszyć i w czyje „ramiona” chcesz pchnąć prze > straszonych? > Pewnie w ręce USA skoro Bush wybrał się do Pragi na posiedzenie NATO. > Kim ty jesteś pseudo gaduło? > > p.s. Co tak szybko zacząłeś wciskać swoje nowe tematy po mojej ostatniej > wypowiedzi w wątku „Cos naprawde, naprawde cudownego” ? wlasnie!!! pseudo-gadula? co je? tutaj prawdziwy gadula rozszyfrowywuje nastepny zydowski spisek, a ty chcesz zakopac te wiekopomne dzielo kupom swoich tematow? pewnie tez jestes zydem? Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: Niemcy sie znowu zbrojom! czy RFN ??? 20.11.02, 01:48 przepraszam !!! to nie Niemcy sie zbroja !! ale RFN !!![hahahah] to brzmi bogaciej !! i nikt nie chce sie przyznawac do biednych wschodnich landow bylej DDR no bo jakze ??? to wstyd !!! istnieje w dalszym ciagu RFN tylko !!! "a tamci ?? to nie naleza do nas " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur bulldog IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.11.02, 02:49 ...chyba sobie mozesz sam wybrazic, ze kilkadziesiat lat komuny, prania mozgow itp. nie da wyplenic przez to tylko, ze sie wybudowalo nowe autostrady, i wyremontowalo domy. To siedzi w ludziach gleboko, bardzo gleboko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tak, ale sztuczne....n txt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.11.02, 11:42 Odpowiedz Link Zgłoś