Gość: CrazyGirl IP: *.73-24.tampabay.rr.com 23.11.02, 04:51 Bo mi tak smutno... tylko UK,i UK , no moze jeszcze NY. A gdzie FL ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27 Re: Florydo! 23.11.02, 04:53 Gość portalu: CrazyGirl napisał: > Bo mi tak smutno... tylko UK,i UK , no moze jeszcze NY. A gdzie FL ? _________________________________________ <>Nie prawda................ Wszyscy sa z FL!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Wakacje na Florydzie 23.11.02, 04:57 bylem, widzialem Disney A teraz ogladam zdjecia z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Wakacje na Florydzie 23.11.02, 05:07 leosia napisał: > bylem, widzialem Disney > A teraz ogladam zdjecia z wakacji _______________________________________ <>...No kurwa,jak na zawolanie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Wakacje na Florydzie IP: *.ipt.aol.com 23.11.02, 05:13 Lolo, ktora ty shift masz - druga ?? Gdzie to.. czy to cos z azbestem.. czy to pierwsze objawy pylicy plucnej ?? Co do cholery.. ja wolne wieczory mam, chcialbym poczytac w spokoju, a Ty zawsze macisz w tym spkoju jak patykiem w gownie.. Wez sobie na wstrzymanie.. wypij taniego Millera.. usiadz przed TV.. dowiedz sie co sie dzieje w USA, bo i tak rzadko kiedy pokazuja wydarzenia na swiecie.. przeczytaj gazete.. zobacz jaka pogoda na jutro.. odpocznij.. wyspij sie i napisz cos mundrego.. z gory dziekuje Ci za zrozumienie.. pozdrawiam i zycze spokoju i zmywania garnkow.. przynajmniej pluca bedziesz mial zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Wakacje na Florydzie 23.11.02, 05:19 Gość portalu: student napisał: > Lolo, ktora ty shift masz - druga ?? Gdzie to.. czy to cos z azbestem.. czy to > pierwsze objawy pylicy plucnej ?? Co do cholery.. ja wolne wieczory mam, > chcialbym poczytac w spokoju, a Ty zawsze macisz w tym spkoju jak patykiem w > gownie.. > > Wez sobie na wstrzymanie.. wypij taniego Millera.. usiadz przed TV.. dowiedz > sie co sie dzieje w USA, bo i tak rzadko kiedy pokazuja wydarzenia na swiecie.. > > przeczytaj gazete.. zobacz jaka pogoda na jutro.. odpocznij.. wyspij sie i > napisz cos mundrego.. > > z gory dziekuje Ci za zrozumienie.. > > pozdrawiam i zycze spokoju i zmywania garnkow.. przynajmniej pluca bedziesz > mial zdrowe. ___________________________________________ <>...Co ty pierdolisz Gall Anonim............ Jaki shift,jaki azbest.............. Co do jednego zgoda............patykiem w gownie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Florydo! IP: *.asm.bellsouth.net 23.11.02, 21:31 Conajmniej 2x w roku spedzam urlop na Florydzie. Uwielbiam spacerowac plaza, szum fal Atlantyku...i kiedys (w niedalekiej przyszlosci ) przeprowadzam sie gdzies miedzy West Palm Beach i Fort Lauderdale ..na stale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Byc tam - a mieszkac tam IP: 130.68.2.* 23.11.02, 22:55 Gość portalu: GGG napisał: > Conajmniej 2x w roku spedzam urlop na Florydzie. Uwielbiam spacerowac plaza, > szum fal Atlantyku...i kiedys (w niedalekiej przyszlosci ) przeprowadzam sie > gdzies miedzy West Palm Beach i Fort Lauderdale ..na stale!!! Fajnie ze szybujesz po bezdrozach swoich mysli. Szkoda ze w realnym swiecie nigdy tam nie byles/as. West Palm Beach jest najtanszym i najbardziej zabiedzonym miatem na Florydzie. Tych biedakow nie stac na samochod , pozadny . Nie widzialem tam samochodow: Ford Chewrolet Toyota Nissan czy jaki polciezarowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Byc tam - a mieszkac tam IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.11.02, 23:05 a w Sarasota warto? czy warto kupic maly domek w tym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Byc tam - a mieszkac tam 23.11.02, 23:11 Gość portalu: leosia napisał: > Gość portalu: GGG napisał: > > > Conajmniej 2x w roku spedzam urlop na Florydzie. Uwielbiam spacerowac pla > za, > > szum fal Atlantyku...i kiedys (w niedalekiej przyszlosci ) przeprowadzam s > ie > > gdzies miedzy West Palm Beach i Fort Lauderdale ..na stale!!! > > Fajnie ze szybujesz po bezdrozach swoich mysli. > Szkoda ze w realnym swiecie nigdy tam nie byles/as. > > West Palm Beach jest najtanszym i najbardziej zabiedzonym miatem na Florydzie. > Tych biedakow nie stac na samochod , pozadny . > > Nie widzialem tam samochodow: > Ford > Chewrolet > Toyota > Nissan > czy jaki polciezarowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: Byc tam - a mieszkac tam IP: 130.68.2.* 23.11.02, 23:33 lolo27 napisała: > <>Taaaaaa,a kurczaki pieczone same wpadaja do mordy........... > Leosia,pierdolisz glupoty............. > Nawet najbogatsze miasto,wioska,miasteczko,musi miec serwis. > Co za tym idzie:chujowe samochody,ubrania......... Wszystko sie zgadza - masz taki serwis - bo sam jestes taki serwisowy. Nie masz w glowie za duzo, to twoje zycie jest takie jak sam powiedziales ch..e Nie porownoj swojego zycia i stanu posiadania - a raczej posiadania dziurawych kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Byc tam - a mieszkac tam 23.11.02, 23:41 Gość portalu: leosia napisał: > lolo27 napisała: > > > <>Taaaaaa,a kurczaki pieczone same wpadaja do mordy........... > > Leosia,pierdolisz glupoty............. > > Nawet najbogatsze miasto,wioska,miasteczko,musi miec serwis. > > Co za tym idzie:chujowe samochody,ubrania......... > > Wszystko sie zgadza - masz taki serwis - bo sam jestes taki serwisowy. > Nie masz w glowie za duzo, to twoje zycie jest takie jak sam powiedziales ch..e > > Nie porownoj swojego zycia i stanu posiadania - a raczej posiadania dziurawych > kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Byc tam - a mieszkac tam IP: *.asm.bellsouth.net 23.11.02, 23:53 Gość portalu: leosia napisał: > Gość portalu: GGG napisał: > > > Conajmniej 2x w roku spedzam urlop na Florydzie. Uwielbiam spacerowac pla > za, > > szum fal Atlantyku...i kiedys (w niedalekiej przyszlosci ) przeprowadzam s > ie > > gdzies miedzy West Palm Beach i Fort Lauderdale ..na stale!!! > > Fajnie ze szybujesz po bezdrozach swoich mysli. > Szkoda ze w realnym swiecie nigdy tam nie byles/as. W realnym swiecie?? Co to znaczy..ze nie mieszkalam tam?? Napisalam ,ze przeprowadze sie miedzy WPB a FL...bedzie to najprawdopodobniej North FLauderdale albo Pompano Beach. Osobiscie bylam zauroczona "palacykami" przy A1A w Boca Raton..ale tam stac mnie tylko najwyzej na driveway Pozdrawiam!!!!! > > West Palm Beach jest najtanszym i najbardziej zabiedzonym miatem na Florydzie. > Tych biedakow nie stac na samochod , pozadny . > > Nie widzialem tam samochodow: > Ford > Chewrolet > Toyota > Nissan > czy jaki polciezarowy Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: mieszkam tu a pracuje 24.11.02, 00:58 gdzies zupelnie indziej - czasem. Zeszlej zimy bylam na 13-tygodniowym kontrakcie w Sarasocie. Fajna okolica, fajny szpital chorob sercowych, cardiothoracic chirurdzy tacy sobie... lepszych widzialam. Mieszkanie w kondominium mialam zaplacone, widok na zatoke, na plaze ...prze ulice niestety musialam leciec. Zyc nie umierac. Pojezdzilam, pozwiedzalam i wiem gdzie chcialabym zamieszkac - Naples, Marco Island, Sarasota.... wszystko nad zatoka. Leos(ia aka Zybi) nie przesadza mowiac, ze West Palm Beach jest drogie. Tam nawet psia buda jest k-rewsko droga. Fajne spelunki zaliczylam. Ryb i krewetek sie obzarlam. Fajnych ludzi poznalam. Hej studen, jak masz troche szmalu na wydanie to wybierz sie do Miami, West Palm Beach albo gdzis w okolicy - tam jest dopiero zycie. Na polnocy stanow, ani nigdzie indziej nic takiego nie doswiadczysz. Jako kobieta Ci mowie - tam dopiero zobaczysz laski, w tych roznych "pickaboo" stroikach, ktore nic dla wyobrazni nie pozostawiaja. Gwarantuje, ze galy Ci beda wylazily i 'Depends' bedziesz szukal (co by mokrej plamy we wiadomym miejscu nie pokazywac). Ja tam nie bylam ale wot co na internecie znalazlam - jakis polski motel.. www.polishmotel.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: mieszkam tu a pracuje 24.11.02, 05:47 i.p.freely napisał: > gdzies zupelnie indziej - czasem. > Zeszlej zimy bylam na 13-tygodniowym kontrakcie w Sarasocie. Fajna okolica, > fajny szpital chorob sercowych, cardiothoracic chirurdzy tacy sobie... > lepszych widzialam. > Mieszkanie w kondominium mialam zaplacone, widok na zatoke, na plaze ...prze > ulice niestety musialam leciec. Zyc nie umierac. Pojezdzilam, pozwiedzalam i > wiem gdzie chcialabym zamieszkac - Naples, Marco Island, Sarasota.... wszystko > nad zatoka. > Leos(ia aka Zybi) nie przesadza mowiac, ze West Palm Beach jest drogie. Tam > nawet psia buda jest k-rewsko droga. Fajne spelunki zaliczylam. Ryb i krewetek > sie obzarlam. Fajnych ludzi poznalam. > > Hej studen, jak masz troche szmalu na wydanie to wybierz sie do Miami, West > Palm Beach albo gdzis w okolicy - tam jest dopiero zycie. Na polnocy stanow, > ani nigdzie indziej nic takiego nie doswiadczysz. Jako kobieta Ci mowie - tam > dopiero zobaczysz laski, w tych roznych "pickaboo" stroikach, ktore nic dla > wyobrazni nie pozostawiaja. Gwarantuje, ze galy Ci beda wylazily i 'Depends' > bedziesz szukal (co by mokrej plamy we wiadomym miejscu nie pokazywac). > > Ja tam nie bylam ale wot co na internecie znalazlam - jakis polski motel.. > <a href="http://www.polishmotel.com/"target="_blank">www.polishmotel.com/</a> _____________________________________________________ <>...Dwie kurwy brzydkie i jeden przemytnik.......... Ja pierdole jaka reklama........... A trawnik mam lepszy przed domem............ Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: mieszkam tu a pracuje cdn. 24.11.02, 05:50 <>...co do baraku to dobrze ze tyle flag,zakryc rudere!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: mieszkam tu a pracuje IP: 130.68.2.* 24.11.02, 15:29 i.p.freely napisał: > gdzies zupelnie indziej - czasem. > Zeszlej zimy bylam na 13-tygodniowym kontrakcie w Sarasocie. Fajna okolica, > fajny szpital chorob sercowych, cardiothoracic chirurdzy tacy sobie... > lepszych widzialam. > Mieszkanie w kondominium mialam zaplacone, widok na zatoke, na plaze ...prze > ulice niestety musialam leciec. Zyc nie umierac. Pojezdzilam, pozwiedzalam i > wiem gdzie chcialabym zamieszkac - Naples, Marco Island, Sarasota.... wszystko > nad zatoka. > Leos(ia aka Zybi) nie przesadza mowiac, ze West Palm Beach jest drogie. Tam > nawet psia buda jest k-rewsko droga. Fajne spelunki zaliczylam. Ryb i krewetek > sie obzarlam. Fajnych ludzi poznalam. > > Hej studen, jak masz troche szmalu na wydanie to wybierz sie do Miami, West > Palm Beach albo gdzis w okolicy - tam jest dopiero zycie. Na polnocy stanow, > ani nigdzie indziej nic takiego nie doswiadczysz. Jako kobieta Ci mowie - tam > dopiero zobaczysz laski, w tych roznych "pickaboo" stroikach, ktore nic dla > wyobrazni nie pozostawiaja. Gwarantuje, ze galy Ci beda wylazily i 'Depends' > bedziesz szukal (co by mokrej plamy we wiadomym miejscu nie pokazywac). > > Ja tam nie bylam ale wot co na internecie znalazlam - jakis polski motel.. > <a href="http://www.polishmotel.com/"target="_blank">www.polishmotel.com/</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhu Re: mieszkam tu a pracuje IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.02, 22:44 lolo masz niezle teksty... Ludzie malo co widzieli to sie zachwycaja, a TY im macisz w glowach. Odpowiedz Link Zgłoś