Dodaj do ulubionych

bugaboo- czy ktos ma??

26.02.06, 18:43
czy ktoras ma/ prztestowala jakis bugaboo wozek (www.bugaboo.com)??
juz sie prawie zdecydowalam na zakup Pramette z Mamas & Papas a tu diwe moje
kumpele tego samego dnia mi doradzily iz M&P juz sa 'old fashio' (??) i
powinnam nabyc bugaboo jako iz sa duzo bardziej funkcjonalne i lzejsze
(mieszkam w londynie). (ale tez drozsze!!))
czy ktoras bugaboo przetestowala?? rodze w czerwcu wiec mam jeszcze troche
czasu na podjecie decyzji.. Ewa
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 19:45
      Mialam okazje skozystac z wozka z tej linii i bardzo sie rozczarowalam, wg.
      mnie zupelnie nie wart tej ceny, nie prowadzil sie lekko, moj trojkolowiec byl
      duzo zwrotniejszt . No i co 3 wozek teraz na ulicy to wlasnie bugaboo... juz
      sie chyba mi przejadl ich widok sad

Pozdr
      Kinga
      • eballieu Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 19:52
        E no co ty, az z ciekawosci zajrzalam aby zobaczyc co to jest to cale bugaboo.
        Bo ja powoze M&P z przecenywink.
        Ale jak to zobaczylam, to wcale az takie fajowe to nie jest. Widac, ze starali
        sie zrobic cos nowoczesnego, ale tak do konca to nie wyszlo.
        Jak dla mnie to najbardziej nowoczesny obecnie wozek ma Stokke.
        Zajrzyj na www.stokke.com
        To dopiero jest odjazdsmile
        Nic tylko mieszkac w centrum Mediolanu i wozic w czyms takim dzieckosmile
        • bobby5 Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 20:45
          Nie uzywalam, ale probowalam w sklepie, jest leciutki, swietnie sie prowadzi i
          jak nam powiedzial sprzedawca ma tylko jedna wade, w nowych modelach material
          nie nadaje sie na deszczowa pogode, faktycznie jest to taki troche plusz,
          kompletnie sie na tym nie znam, wiec nawet trudno mi do czegos porownac, ale
          sprawia wrazenie szybko wchlaniajacego wode. Poza tym wozek jest faktycznie
          modny i na topie, tutaj gdzie mieszkam, trudno zobaczyc wozki m&p, o innych nie
          wspominajac. Cena faktycznie jest b.wysoka, szczegolnie jak sie doda akcesoria.
          Zdecydowalam sie jednak na zakupu m&p pliko p3 pramette(cena), mam nadzieje, ze
          bede zadowolona (na dniach bedzie juz wykorzystanysmile, jak maly bedzie siadal,
          mam zamiar zmienic na leciutkiego maclarena. Dodam jeszcze, ze sasiadka
          zamienila ostatnio m&p na bugaboo.
        • hanula Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 21:10
          > Nic tylko mieszkac w centrum Mediolanu i wozic w czyms takim dzieckosmile

Mhm, a zakupy to mi szofer przywiezie, bo koszyka w tym wózku nie ma...
          • eballieu Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 21:47
            Hanula, jak juz ma sie na taki wozek, to sie zakupow nie nosiwink.
            Chyba ze 300 gram smakolykow z delikatesow. Tam jest kuferek na takie cos.
            Mi sie ten wozek niesamowicie podoba. Pasuje do wielkomiejskiego zycia,
            beztroskiego zycia.
            Czytam ten watek i wychodzi na to, ze zupelnie ominelo mnie szalenstwo wyboru
            wozka. No ale, naleze do tych dla ktorych wozek strasznie wazny nie jest. Ma
            spelniac podstawowe wymogi. Byc dostosowany do stylu zycia rodzica, ktory
            najczesciej wozka uzywa.
            Ja wozki mam dwa - jeden trzykolowiec - tym bugaboo to ja bym u siebie na wsi
            daleko nie zajechala. Drugi to spacerowka - M&P. Potrzebuje czegos na lotnisko,
            zakupy, wypady do miasta.
    • dag78 trendy!czy to wazne? 26.02.06, 21:10
      wiecie tak sobie czytam o tym jak trudne sa wasze decyzje i ciesze sie ze mam
      to juz za sobasmile
      Jesli moge cos doradzic...moda powinna byc na ostatnim miejscu moje kochane, na
      1.wygoda maluszka
      2. jesli nie macie samochdu pomyslcie czy nie bedziecie mialy problemu z
      komunikacja miejska, a nawet jesli macie auto to czy wozek nie bedzie za duzy
      zeby zmiescic sie w bagazniku...wiem ze sa foteliki ale czasem trzeba zabrac
      wozek
      3. mozna wydac 500 f na wozek ale odpowiedzcie mi po co??? dziecko skonczy 1,5
      i bedziecie kupowaly laske
      Poza tym dzieciatka przyjda wiosenna-letnia pora wiec czy naprawde potrzebna
      wam forteca nie przepuszczajaca powietrza...a jesienia i zima dzieci beda na
      tyle duze ze gondolka juz dawno przestanie byc potrzebna a przede wszystkim
      bezpieczna
      Ja mam Inglesine i jestem b. zadowolona - maly, zwrotny i niesamowicie
      wytrzymaly
      • jagienkaa Re: trendy!czy to wazne? 26.02.06, 21:31
        zgadzam się z Tobą w 100% - myślę że wydawanie tyle kasy na wózek jest bez
        sensu, to już lepiej kupić dwa różne (np jakiś wygodny+spacerówkę). Dzieci w
        takich wózkach typu Bugaboo będą rok - półtora góra a to tyle pieniędzy.
        Ja mam M&P Pliko i jestem zadowolona, mam też małą tanią 'parasolkę'.
    • eballieu Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 21:54
      A tak juz poza tym wszystkim Ewa - jesli podoba ci sie bardzo ten wozek, to
      mysle ze nie ma sensu sie glowic.
      Kupic. I tyle. Wyobraz sobie siebie w sytuacjach w jakich bedziesz uzywac tego
      wozka.
      Bo jesli cos na serio jest super fajne, czujesz, ze bedzie ci poprawiac ten
      wozek nastroj na spacerach, bedzie ci sie lepiej przy czyms takim maszerowac -
      to kup.
      Przeciez wozka uzywa sie kazdego dnia. Wiec chyba moze sie podobac i byc tym
      wymarzonym?
      Jesli kasa nie stoi na przeszkodzie i innych przeszkod TY sama nie widzisz -
      kup sobie.
      Wozkow wiecznych nie znam.
    • edytkus Re: bugaboo- czy ktos ma?? 26.02.06, 23:09
      te wozki pokazaly sie w USA gdzies w 2002, przez nastepne 3 lata bylo ich na ulicach pelno a teraz nie
      widuje ich juz tak czesto, ciekawe dlaczego? Wyglad maja ciekawy, ale nie sprawiaja wrazenia
      funkcjonalnych a to przeciez podstawa.
      • bibba Re: bugaboo- czy ktos ma?? 27.02.06, 10:39
        moja kolezanka ktorej dzicko mialo ponad 3 i pol przy porodzie na rzekala na
        mala gondole, jej dziecko rozroslo sie szybko a nie bylo gotowe na fotelik.
    • wysokieobcasy7 Re: bugaboo- czy ktos ma?? 27.02.06, 13:43
      dzieki dziewczyny! dla mnei najwazniejsza jest funkcjonalnosc i uzytecznosc
      wozka (i kazdego innego przyrzadu for that matter wink) i w zwiazku z tym chyba
      jednak si enei skusze na ten bogaboo (choc nazwa (!) jest fajna wink)))

nie pprzemawia za tym fakt iz jak ktoras pisala ten nowy material nie nadaje si
      ena deszczowa pogode (lodnyn!!!) oraz dziecko szybko z niego wyrasta/ moze
      okazac sie za maly juz po roku! poza tym cena jest jednak wysoka i jesli
      faktycznie byloby to cos specjalnego to warto kupic ale poza fajnym wygladem i
      reklama wink to nei wydaje mi sie..

chyba jednak kupie sprawdzona M&P, Pramette to nowa range i nie slyszalam
      jeszcez zaddnych krytycznych uwag na jej punkcie.
      mam takie potrzeby jak przecietna mama mieszkajaca w londynie, mamy wlasny
      samochod ale tez planuje podrozowac lond autobusami czyli chodnik, samochod,
      autobus etc. mysle ze Pramette bedzie ok.
      poz atym zawsze mozna przerzucic sie na leciutkiego McLarenika po poltora
      roku... a Pramette uzywac dl akolejnego dzieciaczka wink dzieki
    • aliciap Re: bugaboo- czy ktos ma?? 28.02.06, 12:04
      polecam bebe confort loola- ja bym go klupila gdybym miala teraz kupowac, sa
      fashionable male kolka maja - dobre na londynskie chodniki i super wygladaja
      • wysokieobcasy7 Re: bugaboo- czy ktos ma?? 28.02.06, 12:57
        dzieki alicja, sprawdzilam i podobaja mi sie. nigdy o takim nei slyszalam i nie
        sa drogie.. musze je obejrzec w rzeczywistosci zatem.. dzieki!
        • asiek1975 Ewa, czekam na maila!Pa! 28.02.06, 16:33
          • wysokieobcasy7 wyslalam na priva! pa 01.03.06, 18:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka