kontrkultura 26.11.02, 23:16 Czesc wszystkim! Fajnie tu w Moskwie... troche dziko, ale w sumie fajnie. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: Z Moskwy IP: *.dyn.optonline.net 27.11.02, 00:39 kontrkultura napisał: > Czesc wszystkim! > Fajnie tu w Moskwie... troche dziko, ale w sumie fajnie. > Zapraszam! a masz oddzielna lazienke dla gosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: Z Moskwy IP: *.proxy.aol.com 27.11.02, 07:45 komunalnie, we wspolnym sraczyku, wedlog rozkladu Grunt to zycie towarzyskie i regularnosc panie jot23 Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Z Moskwy 27.11.02, 11:21 Gość portalu: jot-23 napisał: a masz oddzielna lazienke dla gosci? ---------- A ja mowilem, ze mam hotel? Mam jednopokojowe mieszkanko z 1 kuchnia, 1 lazienka, wiec zalecam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Z Moskwy 27.11.02, 15:07 kontrkultura napisał: > Gość portalu: jot-23 napisał: > > a masz oddzielna lazienke dla gosci? > ---------- > A ja mowilem, ze mam hotel? > Mam jednopokojowe mieszkanko z 1 kuchnia, 1 lazienka, wiec zalecam hotel. > ha! no to ja tez zapraszam do nowego jorku w takim razie! bardzo serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Z Moskwy 28.11.02, 00:16 jot-23 napisał: ha! no to ja tez zapraszam do nowego jorku w takim razie! bardzo serdecznie!! ------------- A masz osobna lazienke dla gosci ? )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiemlepiej Wladek 27.11.02, 02:14 Wiemy ze masz awto, ale podejrzewamy ze nie masz kompa i klepiesz z kafejki. Czy to prawda co mowia o tobie zlosliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Wladek 27.11.02, 11:29 wiemlepiej napisała: Wiemy ze masz awto, ale podejrzewamy ze nie masz kompa i klepiesz z kafejki. Czy to prawda co mowia o tobie zlosliwi? --------- proba zgadnac sie nie powiodla Nie mam samochodu, ale pierwszy komputer mialem jeszcze w 1994. Odpowiedz Link Zgłoś
_igor bogacze 27.11.02, 03:59 Znalazlo sie dwoch najbogatszych na forum, he he jot i wszystko wiedzacy,a rozumu tez macie wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: bogacze IP: *.dyn.optonline.net 27.11.02, 04:12 _igor napisał: > Znalazlo sie dwoch najbogatszych na forum, he he jot i wszystko wiedzacy,a > rozumu tez macie wiecej ? wytlumacze ci igor,... jak zapraszajom to siem pytam... grzecznie...to takie zagajenie do dalszej dyskusji, Wladek ladnie zaczal tak "z Kiszczaka" troche...nie ma siem czego chwycic za bardzo... wiec delikatnie, z podtekstem, jak wiadomo, dawno dawno temu, obywatele tego zacnego miasta zalatwiali swoje sprawy, najczesciej, jak to na komune przystalo, komunalnie, we wspolnym sraczyku, wedlog rozkladu ustanawianego prze komisarza z kombloku....anyways... moze Wladek by podchwycil i poopowiadal nam jak to jest teraz, jakie marmury i zloto lubi nowa oligarchia i takie inne....ale nie, musisz sie wpieprzyc i swoje niewyksztalcone dwa grosze wtrynic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: czy ty jot -23 byles kiedys w moskwie? IP: *.home.cgocable.net 27.11.02, 05:21 Bo ja bylam.. i jestem pod wrazeniem jej czystosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: czy ty jot -23 byles kiedys w moskwie? 27.11.02, 11:11 Gość portalu: Renka napisał: Bo ja bylam.. i jestem pod wrazeniem jej czystosci. ------------------ Czesc Renko! Zgodze sie, ze Moskwa jest czysta. Ten ostatni prezydent miasta - Luzkow dba o nia, zas radze nie wybierac sie do okregu Moskiewskiego ᡖ km z Moskwy, gdyz z lasow zrobili tam wysypiska smieci i nikogo to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Jot co Ci się stało? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 15:18 lecisz pajacem-em i końcówką, oraz trochę wielokropków starego ojca w to wszystko. Czy jesteś chory, zawirusowałeś się, czy już nawet na chwilę Cię nie można zostawić samego? Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jot co Ci się stało? 27.11.02, 15:24 Gość portalu: dorota napisał: > lecisz pajacem-em i końcówką, oraz trochę wielokropków starego ojca w to > wszystko. Czy jesteś chory, zawirusowałeś się, czy już nawet na chwilę Cię nie > można zostawić samego? Co to jest? a to na abarot! wszyscy czerpia z mojego geniuszu a ja tu krwawie blekitna posoka. wszystko jest w pozadku...nawet na posty Lusi mam metode. HA!!! ale wam jej nie zdradze. w kazdym badz razie, wiara moja ze zlezlismy juz z drzewa pozostaje nienaruszona. Odpowiedz Link Zgłoś