emigrantka 28.11.02, 21:53 Bo dawno nikogo "zielonego" nie widzialam.... artur sie klonami zainteresowal, karelia na watek o ntl wpadla - gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:01 Moze wykasowalas liste przyjaciol, ze sie Tobie watki nie zielenia? U mnie tyle nowego, ze strach sie bac, a do tego Swieta za pasem, a tu jeszcze nowy kostium kapielowy nie kupiony! Pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:06 Luiza.. nawet mnie nie fquszaj z kostiumem.. wyjrzalam za okno - pada, znowu, zimno, szaro.. a TY mi tu jeszcze szpile wbijasz.. a fe, nieladnie zadnej listy zielonych nie wykasowalam - ludziki siem ino jakos pogubily..hmmmmmmmmmm "gdzie oni sa?...... przyjaciele.... choc zawsze bylo ich niewiele...." qurcze - kto to spiewal? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Republika 28.11.02, 22:15 biala& napisała: > chyba Republika Chyba NA PEWNO Republika... zaraz sobie wlacze nieodzalowanego Ciechowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka szukalam kiedys.... 28.11.02, 22:18 nalezytego.. najlepsza woda z kaluzy.. trefnis... macie? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:16 no tak, chyba Republika... bo nie Lany Punk, nie? lol wlasnie przypomnialami sie malgosia ostrowska "ginoooooooooo, ginoooooooooo" ach.. nie te lata Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:19 Nie mialam intencji Ciebie wkuszac, ale pytalas, co slychac to podalam Tobie najbardziej palacy problem z jakim sie borykam... Wczoraj mielismy pierwszy solidny deszcz od marca, cale pranie mi zmoklo. Znaczne sie ochlodzilo - na dzis zapowiadaja 26 stopni. Pozdrawiam podspiewujac "O Tannenbaum, o Tannenbaum,...." Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:18 luiza-w-ogrodzie napisała: > Moze wykasowalas liste przyjaciol, ze sie Tobie watki nie zielenia? > U mnie tyle nowego, ze strach sie bac, a do tego Swieta za pasem, a tu jeszcze > nowy kostium kapielowy nie kupiony! > > Pozdroofki Luiza, nie ciesz sie tak z tego slonca bo Sheryl Garbutt, minister srodowiska Australii, namawia juz ludzi do wspolnego korzystania z prysznica. - Towarzyszem w toalecie moze byc partner ale tez sympatyczny znajomy - mowi Garbutt. Skape opady deszczu przez szesc ostatnich lat doprowadzily do letnich suszy. Np. Melbourne zasoby wodne pokrywaja dzis jedynie 54,2% potrzeb mieszkancow miasta. Dlatego ministerstwo srodowiska wprowadzilo na co najmniej 6 miesiecy rozporzadzenie o ograniczeniu zuzycia wody. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka bardzo chetnie podziele sie... 28.11.02, 22:22 miejscem w wannie z Antonio Banderas... no ale u mnie na brak wody narzekac nie mozna, pada srednio 2 razy w tygodniu (raz przez 3 dni i raz przez 4 dni) wiec male szanse..hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: bardzo chetnie podziele sie... 28.11.02, 22:26 Kobiety! Co z Wami? Jedna za Grantem szaleje druga by sie z Banderasem plawila... ciekawe co nasza skandynawia po dzisiejszym spotkaniu wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka ro-bert 28.11.02, 22:29 nie stresuj sie nami az tak bardzo.. jak tam kocisko zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: ro-bert 28.11.02, 22:33 no to przyznaj sie- kto w domu rzadzi? hehehehe u mnie 2 teraz mrucha, chrapia, drapia i tupia... bosze... czy ktos slychal 2 koty goniace sie po laminate podlodze o 2 rano? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:24 biala& napisała: > Luiza, nie ciesz sie tak z tego slonca bo Sheryl Garbutt, minister srodowiska > Australii, namawia juz ludzi do wspolnego korzystania z prysznica. > - Towarzyszem w toalecie moze byc partner ale tez sympatyczny znajomy - mowi > Garbutt. > Skape opady deszczu przez szesc ostatnich lat doprowadzily do letnich suszy. > Np. Melbourne zasoby wodne pokrywaja dzis jedynie 54,2% potrzeb mieszkancow > miasta. Dlatego ministerstwo srodowiska wprowadzilo na co najmniej 6 miesiecy > rozporzadzenie o ograniczeniu zuzycia wody. Biala, wcale sie nie ciesze ze slonca - nie zauwazylas, jak od kilku miesiecy przeklinam susze? I te zwaly kremu przeciwslonecznego, jaki musze na siebie nakladac, brr. Zas koncepcja wspolnego prysznica to nic nowego. Zapewniam, ze stosuje nawet w czasach obfitosci wody, LOL. Rozporzadzenia z Melbourne mnie nie dotycza - Sydney ma na razie dosyc wody i zaczeli nas lagodnie nawolywac do ograniczenia zuzycia (tzn podlewac ogrodki po 20 -tej) wskutek czego w ostanim tygodniu zuzycie wody spadlo o 12%. Najwiekszym problemem jest susza na terenach rolniczych i pastwiskach, wielkie miasta leza nad oceanem i zawsze mozna isc sie umyc na plaze ;oD. Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: Co nowego u znajomych? 28.11.02, 22:30 Nie zauwazylam poniewaz rzadko tu zagladam. Nie lubie juz tego forum. Poza tym tyle sie pojawilo Luiz, ze nie wiem ktory nick jest Twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka biala...ty sie nie wyglupiaj.. 28.11.02, 22:34 ze "swoich" nie poznasz? a ze sie nickow narobilo i forum zeszlo na psy? no coz... takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Prawdziwa Luiza 28.11.02, 22:34 ..to Luiza-w-Ogrodzie Rozpoznawanie nickow znacznie ulatwia dodanie ich do listy przyjaciol albo wrogow - zmieniaja kolor i to je odroznia od podrobek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Co nowego u znajomych? 29.11.02, 00:11 Donosze ze u mnie jesli chodzi o zycie zawodowo to dzieje sie nawet za duzo a tzw prywatne w zwiazku z tym nie istnieje)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co nowego u znajomych? 29.11.02, 00:55 Dundee!!! Wszelki duch Pana Boga chwali! Czy po deszczach nie zelzalo troche w pracy? A moze to tylko w Sydney pada a troche dalej od wybrzeza susza nadal hula? Pozdrawiam serdecznie i zycze wiecej zycia prywatnego ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Luiza 29.11.02, 02:27 W tym sek ze jest pochmurno ale nie ma ani kropli! malo tego blyska sie i to powoduje jeszce wiecej pozarow. Tak zle tak niedobrze. Ponoc na luty przewiduja powodzie w NSW! Pozdrawiam PS Zycie prywatne powinno mi sie polepszyc w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Dundee 29.11.02, 02:41 To niewesolo - ale niech zyci nie traca nadziei! Faktycznie z deszczem cienko - patrze na: www.mirror.bom.gov.au/weather/radar ...i nie widac deszczu. Czemu akurat w kwietniu ma sie Tobie poprawic? To taki spokojny miesiac? Pozdrawiam z pochmurnego Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Luiza 29.11.02, 02:51 Koniec marca to koniec sezonu pozarowego, no i oczywiscie ma sie rozumiec lecimy do Polski A mielismy tu takiego specjaliste z BOM, znany jako Weather Man i przysiegam to co on przewidywal nie spelnilo sie ani razu, wiec szybko go odsunieto od doradzania Strazakom. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Luiza 29.11.02, 08:17 jesuuuu same znajome pyski )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaza do Karelii 29.11.02, 10:52 i co za obyczaje... u mnie wiele zmian... karelia?czy to ty mialas wiosna dziecko? jak sie chowa? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: i?????? 01.12.02, 21:59 Emi, jak samopoczucie po "ciezkiej chorobie" w zeszlym tygodniu? Natchnelas mnie zeby urwac sobie jeden dzien... moze gdzies w srodku tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesc Re: Co nowego u znajomych? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.12.02, 23:37 emigrantka napisała: > Bo dawno nikogo "zielonego" nie widzialam.... > artur sie klonami zainteresowal, karelia na watek o ntl wpadla - gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrantka-w-pracy Re: Co nowego u znajomych? IP: proxy / *.nhs.uk 02.12.02, 15:39 ale sie narobilo - nawet gadule zatkalo i puste posty puszcza heheh luiza - ja caly tydzien symulowalam to mysle ze jak ty jeden dzien w tygodniu urwiesz to sie swiat nie zawali, nie? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś