Dodaj do ulubionych

Paczki na swieta dla Domu Dziecka.

IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.11.02, 08:25
Sluchajcie, dla nas to niewielki wysilek a ile radosci sprawi. Znalazlem te
ogloszenie na forum "Poznan" i myslalem sobie zeby to tu sprowadzic.
Normalnie uwazam, ze ludzie powinni pomagac sobie sami, ale to dzieci i
osrodek znajduje sie gdzies na uboczu. Odziez dla dzieci wszystkich grup
wiekowych, slodycze, zabawki, polerowane diamenty (zart). Pchnijcie paczke to
jeszcze dojdzie na swieta.

DOM DZIECKA
Gluchowo
87-140 Chelmza

Tam jest jeszcze jakas strona internetowa, ale nie sprawdzalem.
www.chomik.kip.pl
Obserwuj wątek
    • studentinzynier Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 18:06
      Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Sluchajcie, dla nas to niewielki wysilek a ile radosci sprawi. Znalazlem te
      > ogloszenie na forum "Poznan" i myslalem sobie zeby to tu sprowadzic.
      > Normalnie uwazam, ze ludzie powinni pomagac sobie sami, ale to dzieci i
      > osrodek znajduje sie gdzies na uboczu. Odziez dla dzieci wszystkich grup
      > wiekowych, slodycze, zabawki, polerowane diamenty (zart). Pchnijcie paczke to
      > jeszcze dojdzie na swieta.
      >
      > DOM DZIECKA
      > Gluchowo
      > 87-140 Chelmza
      >
      > Tam jest jeszcze jakas strona internetowa, ale nie sprawdzalem.
      > <a href="http://www.chomik.kip.pl"target="_blank">www.chomik.kip.pl</a>

Ja tez poprosze o paczuszke.Jestem samotny , bezdomny i bezradny.Swieta spedze
      pewnie sam sadPrzyda mi sie napewno jakas cieplejsza odziez.Niestety nie
      zarabiam wiele przy myciu garow .Ledwo co na oplacenie czynszu mi wystarczy
      chociaz mieszkam w piwnicy z innym lokatorem.Zawsze to taniej.
      Prosze nie zapomnijcie o mnie.

bastard
      • jot-23 Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 18:10
        studentinzynier napisał:
        > Ja tez poprosze o paczuszke.Jestem samotny , bezdomny i bezradny.Swieta
        spedze
        > pewnie sam sadPrzyda mi sie napewno jakas cieplejsza odziez.Niestety nie
        > zarabiam wiele przy myciu garow .Ledwo co na oplacenie czynszu mi wystarczy
        > chociaz mieszkam w piwnicy z innym lokatorem.Zawsze to taniej.
        > Prosze nie zapomnijcie o mnie.
        >
        >
        > bastard

bardzo chetnie, musisz tylko przedstawic certyfikat ze nie jestes pochodzenia
        zydowskiego! Jezeli jestes samotny i bezdomny, bardzo chetnie ci cos posle. Ale
        jesli ktorys z twoich potomkow byl wyznania mojzeszowegoe, to ZAJEBIE CIE
        SKURWYSYNU!
        • studentinzynier Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 18:17
          jot-23 napisał:

> studentinzynier napisał:
          > > Ja tez poprosze o paczuszke.Jestem samotny , bezdomny i bezradny.Swieta
          > spedze
          > > pewnie sam sadPrzyda mi sie napewno jakas cieplejsza odziez.Niestety nie
          > > zarabiam wiele przy myciu garow .Ledwo co na oplacenie czynszu mi wystarcz
          > y
          > > chociaz mieszkam w piwnicy z innym lokatorem.Zawsze to taniej.
          > > Prosze nie zapomnijcie o mnie.
          > >
          > >
          > > bastard
          >
          > bardzo chetnie, musisz tylko przedstawic certyfikat ze nie jestes pochodzenia
          > zydowskiego! Jezeli jestes samotny i bezdomny, bardzo chetnie ci cos posle.
          Ale
          >
          > jesli ktorys z twoich potomkow byl wyznania mojzeszowegoe, to ZAJEBIE CIE
          > SKURWYSYNU!

Nic mi nie wiadomo na temat mojego zydowskiego pochodzenia.Przysiegam stary.Jak
          sie okaze ze jestem to po zimie odesle na 100% .Prosze nie odmawiaj mi cieplych
          skarpetek , rekawic , szaliczka i czapy.

bastrad
          • luiza-w-polsce student 29.11.02, 18:46
            studentinzynier napisał:

> jot-23 napisał:
            >
            > > studentinzynier napisał:
            > > > Ja tez poprosze o paczuszke.Jestem samotny , bezdomny i bezradny.Swie
            > ta
            > > spedze
            > > > pewnie sam sadPrzyda mi sie napewno jakas cieplejsza odziez.Niestety n
            > ie
            > > > zarabiam wiele przy myciu garow .Ledwo co na oplacenie czynszu mi wys
            > tarcz
            > > y
            > > > chociaz mieszkam w piwnicy z innym lokatorem.Zawsze to taniej.
            > > > Prosze nie zapomnijcie o mnie.
            > > >
            > > >
            > > > bastard
            > >
            > > bardzo chetnie, musisz tylko przedstawic certyfikat ze nie jestes pochodze
            > nia
            > > zydowskiego! Jezeli jestes samotny i bezdomny, bardzo chetnie ci cos posle
            > .
            > Ale
            > >
            > > jesli ktorys z twoich potomkow byl wyznania mojzeszowegoe, to ZAJEBIE CIE
            > > SKURWYSYNU!
            >
            >
            > Nic mi nie wiadomo na temat mojego zydowskiego pochodzenia.Przysiegam
            stary.Jak
            >
            > sie okaze ze jestem to po zimie odesle na 100% .Prosze nie odmawiaj mi
            cieplych
            >
            > skarpetek , rekawic , szaliczka i czapy.
            >
            > bastrad

Chetnie bym Ci pomogla ale jak wiesz mieszkam w Au ( dupie swiata) i nie mam
            zadnych zbednych ocieplaczy .U nas goracooooo!Chyba ze potrzebujesz jakies
            majtki , napewno sie znajda po moim synku.
    • bbaumgart Swietny pomysl !!! 29.11.02, 18:36

> Sluchajcie, dla nas to niewielki wysilek a ile radosci sprawi. Znalazlem te
      > ogloszenie na forum "Poznan" i myslalem sobie zeby to tu sprowadzic.
      > Normalnie uwazam, ze ludzie powinni pomagac sobie sami, ale to dzieci i
      > osrodek znajduje sie gdzies na uboczu. Odziez dla dzieci wszystkich grup
      > wiekowych, slodycze, zabawki, polerowane diamenty (zart). Pchnijcie paczke to
      > jeszcze dojdzie na swieta.
      >
      > DOM DZIECKA
      > Gluchowo
      > 87-140 Chelmza

Szczegolnie w wydaniu takiego skurwiela jak ty. Domyslkam sie ze pod tym
      adresem mieszka twoja matka, ktora zaraz pojdzie towar na bazar opierdolic.

Autor: Gość: polishAM IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net
      Data: 29-11-2002 18:03 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Sluchaj gowno jebane zydowskie. Mam nadzieje, ze zaksztusisz sie wlasnymi
      rzygami i zdechniesz. Zapomnij, ze znasz jezyk Polski i nie przyjezdzaj do
      Rzeczypospolitej Polski. Idz zasrane gowno mordowac tam sasiadow i wiedz jedno.
      Nikt nigdy nie zapomni jakimi kryminalistami jestescie wy, wasz Judaism, Talmud
      i wasze gminy zydowskie z synagogami.

>
      > Tam jest jeszcze jakas strona internetowa, ale nie sprawdzalem.
    • Gość: polishAM Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.11.02, 19:39
      Jeszcze raz stwierdzam, ze ta strone sciagnalem z forum poznanskiego i nie moge
      gwarantowac wiarygodnosci. W tej chwili wydaje mi sie, ze nie byla to rozsadna
      decyzja z mojej strony wiec odbije to sobie na zydowskich scierwach, ktore
      zasmiecaja to forum.
      Lataj izraelskimi liniami EL AL tylko jezeli wykupiles dobre ubepieczenie i nie
      rezerwuj hotelu w miejscu docelowym.
      • Gość: szwester Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 20:52
        Jakie to wszystko jest przerazliwie smutnesad(
        • znikad Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 21:27
          Dear Polis-hAM, a jak sprawdziles, ze wszystkie dzieci w Gluchowie maja
          aryjskie pochodzenie? To tak niebezpiecznie pomagac nic nie wiedzac, czy one
          chrzone czy obrzezane, aj wej!
          • Gość: polishAM Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.11.02, 22:17
            Widzisz niezalogowane scierwo zydowskie. Tam w Polsce partia SLD ma wieksze
            problemy niz pomoc dla sierocincow. Oni teraz zwalczaja antysemityzm i
            instaluja podsluch w pomieszczeniach Radia Maryja. To sie niedlugo skonczy i
            ludzie sie jasno wypowiedzieli w ostatnich wyborach samorzadowych. Wiec nie
            przychodz do mnie z gownami bo juz i tak nie masz na kogo w Polsce glosowac.
            • radca BOZE.....WIELKI.... !!! O .. PANIE... !!! 29.11.02, 22:52
              Nie mam poprostu slow,az oczom nie wierze - czytajac te posty.
              Czyzby istnieli tacy "ludzie " ? Czyz ja mam ciagle jeszcze wielkie NADZIEJE ?
              Czyz mam nadzieje,ze jesli chodzi o dzieci- o osierocone, o te ktore z roznych
              wzgledow nie moga Miec CIEPLA RODZINNEGO - trafiaja na swej DRODZE ZYCIA ;
              takie osoby ??? !!!

Bylem nie tak dawno w ZAKLADZIE KARNYM w FORDONIE (dzielnica Bydgoszczy ),
              aby zapytac sie : czy wiezniowie mogliby wykonac SZOPKE BOZONARODZENIOWA ?
              czyli mowiac pospolicie : "ZLOBEK " . Wykonac w PREZENCIE dla Dzieci z Domu
              Dziecka ? Zanim tam sie udalem,aby porozmawiac i zapytac - wiedzialem juz na
              odleglosc : CZULEM TO W SERCU i SWEJ SWIADOMOSCI,ze WIEZNIOWIE uczynia to
              "Z WIELKA RADOSCIA " . Tak tez sie stalo smile))))))

Ci wiezniowie NIECH SWIECA PRZYKLADEM - dla takich osob tu na tym FORUM GAZETY
              WYBORCZEJ - ktorzy w swej NIENAWISCI I BRAKU TOLERANCJI;BRAKU POSZANOWANIA
              DRUGIEGO CZLOWIEKA - wykorzystuja swe ATAKI i SWA ZNIECZULICE DO DRUGIEGO
              CZLOWIEKA - nawet w temacie dotyczacym SIEROT i SAMOTNYCH DZIECI.

BOZE DROGI.... to Ci WIEZNIOWIE z ZAKLADU KARNEGO w Fordonie sa LUDZMI.
              Kiedys byc moze ZBLADZILI w zyciu.Oni to - jednak wykazali sie SERCEM i
              UCZUCIEM - chcac podarowac DZIECIOM cos co przypomni im o NARODZENIU SIE
              DZIECIATKA JEZUS.Narodzenia sie NOWEJ NADZIEJI i RADOSCI.

Czyz jest wam tak dobrze ??? kiedy tak mocno i brutalnie wykorzystujecie takie
              tematy ??? Jak sie moze czuc ktos - tak POSTEPUJAC ???

radca

ps. mam jeszcze ciagle NADZIEJE NA OPAMIETANIE SIE.

www.chomik.kip.pl
              • syn-luizy-w-ogrodzie Re: BOZE.....WIELKI.... !!! O .. PANIE... !!! 29.11.02, 23:00
                radca napisał:

> Nie mam poprostu slow,az oczom nie wierze - czytajac te posty.
                > Czyzby istnieli tacy "ludzie " ? Czyz ja mam ciagle jeszcze wielkie
                NADZIEJE ?
                > Czyz mam nadzieje,ze jesli chodzi o dzieci- o osierocone, o te ktore z
                roznych
                > wzgledow nie moga Miec CIEPLA RODZINNEGO - trafiaja na swej DRODZE ZYCIA ;
                > takie osoby ??? !!!
                >
                > Bylem nie tak dawno w ZAKLADZIE KARNYM w FORDONIE (dzielnica Bydgoszczy ),
                > aby zapytac sie : czy wiezniowie mogliby wykonac SZOPKE BOZONARODZENIOWA ?
                > czyli mowiac pospolicie : "ZLOBEK " . Wykonac w PREZENCIE dla Dzieci z Domu
                > Dziecka ? Zanim tam sie udalem,aby porozmawiac i zapytac - wiedzialem juz na
                > odleglosc : CZULEM TO W SERCU i SWEJ SWIADOMOSCI,ze WIEZNIOWIE uczynia to
                > "Z WIELKA RADOSCIA " . Tak tez sie stalo smile))))))
                >
                > Ci wiezniowie NIECH SWIECA PRZYKLADEM - dla takich osob tu na tym FORUM
                GAZETY
                > WYBORCZEJ - ktorzy w swej NIENAWISCI I BRAKU TOLERANCJI;BRAKU POSZANOWANIA
                > DRUGIEGO CZLOWIEKA - wykorzystuja swe ATAKI i SWA ZNIECZULICE DO DRUGIEGO
                > CZLOWIEKA - nawet w temacie dotyczacym SIEROT i SAMOTNYCH DZIECI.
                >
                > BOZE DROGI.... to Ci WIEZNIOWIE z ZAKLADU KARNEGO w Fordonie sa LUDZMI.
                > Kiedys byc moze ZBLADZILI w zyciu.Oni to - jednak wykazali sie SERCEM i
                > UCZUCIEM - chcac podarowac DZIECIOM cos co przypomni im o NARODZENIU SIE
                > DZIECIATKA JEZUS.Narodzenia sie NOWEJ NADZIEJI i RADOSCI.
                >
                > Czyz jest wam tak dobrze ??? kiedy tak mocno i brutalnie wykorzystujecie takie
                > tematy ??? Jak sie moze czuc ktos - tak POSTEPUJAC ???
                >
                > radca
                >
                > ps. mam jeszcze ciagle NADZIEJE NA OPAMIETANIE SIE.
                >

co ty zydzie wiesz na temat Bozego Narodzenia?przestan pierdolic , ludzi w
                bialy dzien oszukiwac i okradac kosztem niewinnych osieroconych dzieci?
                • radca Re: BOZE.....WIELKI.... !!! O .. PANIE... !!! 29.11.02, 23:27
                  syn-luizy-w-ogrodzie napisał:

> co ty zydzie wiesz na temat Bozego Narodzenia?przestan pierdolic , ludzi w
                  > bialy dzien oszukiwac i okradac kosztem niewinnych osieroconych dzieci?

BOZE NARODZENIE obchodze i przezywam co roku.Pochodze z bardzo religijnej
                  rodziny.Nie bede juz tutaj wymienial mojej Babci i Dziadka lub dalszych
                  przodkow,ale moge tylko wspomniec,ze w CZASACH STALINOWSKICH brat mojej matki
                  zostal skazany przez UB za dzialalnosc w OBRONIE WOLNOSCI i WIARY.
                  Byli to mlodzi ludzie - po latach zostali REHABILITOWANI i OCZYSZCZENI.
                  Zdrowia i utraconej wolnosci juz im nikt nie oddal.

radca

ps. czyz masz choc troche SERCA i SUMIENIA ? Nie musisz pomagac - jesli nie
                  masz checi i woli - lecz USZANUJ POTRZEBUJACYCH.Mnie nie musisz szanowac.
                  Jesli pragniesz mnie atakowac - to prosze zaloz osobny watek.
    • Gość: polishAM Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.11.02, 23:16
      OK wejdz na strone www.chomik.kip.pl , nastepnie przycisnij APELUJEMY,
      tam sa kopie dokumentu swiadczacego o autentycznosci. Jest tam pieczatka z
      numerem telefonu. Kto ma jakies obiekcje moze zadzwonic na informacje, zdobyc
      telefon POLICJI w Gluchowie i upewnic sie o istnieniu placowki. Od tego momentu
      ktos ma jakies watpliwosci niech przestanie zasrywac to forum. To powinno
      sprawe zalatwic.
      PS Radca to i tak wszystko skupilo sie na mojej glowie.
      • jan51 Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 23:28
        Wiesz co ? ty nie jestes zadnej luizy syn,ty jestes s......syn!!
        • syn-luizy-w-ogrodzie Re: Paczki na swieta dla Domu Dziecka. 29.11.02, 23:44
          jan51 napisał:

> Wiesz co ? ty nie jestes zadnej luizy syn,ty jestes s......syn!!

jestem luizy kurwy synem jak juz tak bardzo chcesz wiedziec i masz
          watpliwosci.Moja matka Luiza sie skurwila( dawno to bylo ale niestety bylo)
          dlatego tez jestem bez ojca.wychowywala mnie sama, nigdy mi nie pozwolia poznac
          prawdziwego ojca, nigdy !!!rozumiesz? kurwy tak postepuja , ktore potrafia
          myslec tylko pizda.
    • Gość: rybak link www IP: *.client.attbi.com 29.11.02, 23:44

www.kip.pl/spostrzezenia/dobro.htm
      • Gość: rybak Re: link www IP: *.client.attbi.com 29.11.02, 23:46
        Gość portalu: rybak napisał(a):

>
        > <a
        href="http://www.kip.pl/spostrzezenia/dobro.htm"target="_blank">www.kip.pl/s
        > postrzezenia/dobro.htm</a>

kliknij na "apelujemy" i wszystko jasne
    • Gość: polishAM Do radcy IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.11.02, 23:50
      Radca ja dzisiaj zrobie paczke i jutro pchne do Polski. Potem wasz adres i
      strone przekaze innym znajomym i jakies organizacji ale wczesniej bede musial
      sie z Toba skomunikowac telefonicznie. Wiec potwierdz mi czy telefon na
      pieczatce jest aktualny i kto podniesie sluchawke. Acha i nie rezygnuj sie tak
      latwo. Niektorzy sa sceptyczni, onni wrogo nastawieni, nastepni obojetni, a
      inni zainteresowani. Taki jest ten swiat.
      • syn-luizy-w-ogrodzie wal w zyda polskihamie wal smialo 29.11.02, 23:53

> Radca ja dzisiaj zrobie paczke i jutro pchne do Polski. Potem wasz adres i
        > strone przekaze innym znajomym i jakies organizacji ale wczesniej bede musial
        > sie z Toba skomunikowac telefonicznie. Wiec potwierdz mi czy telefon na
        > pieczatce jest aktualny i kto podniesie sluchawke. Acha i nie rezygnuj sie
        tak
        > latwo. Niektorzy sa sceptyczni, onni wrogo nastawieni, nastepni obojetni, a
        > inni zainteresowani. Taki jest ten swiat.
      • Gość: Artur Re: Do polishAM IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.11.02, 23:56

......to jest tak, wielu w tym dziala, tylko ignoruja nawet odpisywanie na
        pewne posty. Bo tez i po co? smile
      • Gość: rybak Re: Do radcy IP: *.client.attbi.com 30.11.02, 00:31

> Radca ja dzisiaj zrobie paczke i jutro pchne do Polski. Potem wasz adres i
        > strone przekaze innym znajomym i jakies organizacji ale wczesniej bede musial
        > sie z Toba skomunikowac telefonicznie. Wiec potwierdz mi czy telefon na
        > pieczatce jest aktualny i kto podniesie sluchawke. Acha i nie rezygnuj sie
        tak
        > latwo. Niektorzy sa sceptyczni, onni wrogo nastawieni, nastepni obojetni, a
        > inni zainteresowani. Taki jest ten swiat.

ja wyslalem dzisiaj przez www.polamerinc.com

niech sie dzieci ciesza
        • tadeusz18 Re: Do radcy i innych filantropow 30.11.02, 01:54
          wszystko to sa szlachetne i zbozne cele !!! ale takich domow dziecka na
          terenie Polski jest znacznie wiecej niz ten co podal "polischam" stronniczo z
          poznanskiego bo sam pochodzi z Poznannia z Wildy wiec popiera swoich !!!!!!!!
          jasne ze wszelkie akcje pomocy sa dobrym sposobem pomocy ale dlaczego akurat
          tu na tym Forum liczycie na to ???? przeciez tu nie ma takich milonerow jak w
          Polsce, dlaczego nikt nie kolacze do drzwi polskich bogaczy !!!! ktorych juz
          sa w kraju w sporej ilosci i obracaja wielkimi pieniedzmi,buduja luxusowe
          palace !!! [ widzieliscie te domy ????] jezdrza eleganckimi autami
          BMW,Mercedesy itp , wysylajcie do nich faxy, telefonujcie , dobijajcie sie !!!
          dla nich wystawic czek na sume 2000 $$ to male piwo !!!,nie liczcie na wielkie
          datki od tych co zmywaja gary w Chicago czy NYC lub nosza cegly na budowach
          Hanoveru czy Amsterdamu bo oni sami musza dbac o pozostawiona w Polsce rodzine
          i napelnic im garnki i zaplacic rachunki. W Konstancinie pod Warszawa jest
          piekne osiedle z luxusowymi rezydencjami !!,mieszkaja w nich ludzie o znanych
          nazwiskach i pelnych portfelach kolaczcie do ich drzwi !! tylko GLOSNO !!!!!!,
          • Gość: rybak Re: Do radcy i innych filantropow IP: *.client.attbi.com 30.11.02, 02:28
            tadeusz18 napisał:

> wszystko to sa szlachetne i zbozne cele !!! ale takich domow dziecka na
            > terenie Polski jest znacznie wiecej niz ten co podal "polischam" stronniczo z
            > poznanskiego bo sam pochodzi z Poznannia z Wildy wiec popiera
            swoich !!!!!!!!
            > jasne ze wszelkie akcje pomocy sa dobrym sposobem pomocy ale dlaczego akurat
            > tu na tym Forum liczycie na to ???? przeciez tu nie ma takich milonerow jak w
            > Polsce, dlaczego nikt nie kolacze do drzwi polskich bogaczy !!!! ktorych juz
            > sa w kraju w sporej ilosci i obracaja wielkimi pieniedzmi,buduja luxusowe
            > palace !!! [ widzieliscie te domy ????] jezdrza eleganckimi autami
            > BMW,Mercedesy itp , wysylajcie do nich faxy, telefonujcie , dobijajcie
            sie !!!
            > dla nich wystawic czek na sume 2000 $$ to male piwo !!!,nie liczcie na
            wielkie
            > datki od tych co zmywaja gary w Chicago czy NYC lub nosza cegly na budowach
            > Hanoveru czy Amsterdamu bo oni sami musza dbac o pozostawiona w Polsce
            rodzine
            > i napelnic im garnki i zaplacic rachunki. W Konstancinie pod Warszawa jest
            > piekne osiedle z luxusowymi rezydencjami !!,mieszkaja w nich ludzie o znanych
            > nazwiskach i pelnych portfelach kolaczcie do ich drzwi !! tylko GLOSNO !!!!!!,

masz racje ale te polskie bogate swinie dorobily sie kradnac wiec mala nadzieja
            ze skubna cos dla biednych dzieci. Nie po to kradli zeby teraz dawac.
            z drugiej strony nie pierdol o tych co zmywaja gary lub nosza cegly. ci ludzie
            nie siedzia na internecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka