bruno5 21.03.06, 18:42 Maj jest przepiekny w Polsce i bardzo sie ciesze ze go spedze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lissi33 Re: Spedzic maj w Polsce 05.04.06, 13:54 Zapraszam do Krakowa Mogę służyć radą:) Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura [...] 05.04.06, 16:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 16:53 Krakow znam bardzo dobrze i powiem szczerze nie lubie tego miasta wole przytulny torun z bulwarami nd Wisla ktorych Krakow niw posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 17:06 Lece 29 kwietnia z Toronto moze ktos z Was leci to mozna sie poznac ? Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 23:56 zazdroszcze ci. Ale podejrzewam ze ta lissi to jest sam balmiak bo tak szybko skasowal moj post. Napisz koniecznie po ile teraz kotlery i swietne piwo ze szkla. Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka tak tak do Krakowa! 07.04.06, 10:21 na dworcu smierdzi i brud po kolana, lumpy i pijaczki nie dadza przejsc,policja oczywiscie gdzies pochowana daje mandat za palenie w miejscu niedozwolonym a tymczasem cwaniaczki szturmuja biednej bufetowej lokal, za niewlasciwa odpowiedz na pytanie "za kim" mozna zycie stracic ale nic to ZAPRASZAMY DO KRAKOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
ereshkigal Re: Spedzic maj w Polsce 05.04.06, 18:50 super brawo za wspaniały pomysł ...też uwielbiam maj w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Spedzic maj w Polsce 06.04.06, 13:40 No a gdzie maj jest brzydki?W Niemczech,Holandi a moze we Wloszech???Co za glupia gadka.. Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 06.04.06, 15:18 maj jest brzydki jak masz isc do wiezienia w maju Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 01:58 Bruner ty spedzisz maj siedzac w betonowym poskomunistycznym bloku,gdzie osikane klatki schodowe i kupa psich gowien nie sprzatanych przed wejsciem do kolchozu. Potem pojdziesz na pieszo do najblizszego baru mlecznego zeby sie tanio a duzo nazrec,az w koncu wieczorem wypijesz piwo,pierwszy raz od dlugiego czasu nie z plastikowej butelki jak chlejesz w Kanadzie tylko ze szklanej ,moze wreszcie stac cie bedzie na Zywca,ktory co prawda jest tez w Kanadzie ale trzeba dac za niego az 1,85 $$ Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 02:08 zywiec jest dobry i do tego jest dostepny w opakowaniu szklanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 02:34 rowniez wychlipie zupke zwana - czernina - z padnietej kaczki po ptasiej grypie ktorej ognisko wykryto wlasnie w Toruniu,a potem pojde [znowu na pieszo bo to tanio !!] do sklepu monopolowego kupic cwiartke taniej polskiej wodki,ktora wspolnie w blokowym M3 razem ze siostra wypijemy,ogladajac telewizyjny serial - "Na Wspolnej" i tak przeleci pierwsze kilka dni niezapomnaianych ,fascynujacych wakacji w Polsce . BRuno. Odpowiedz Link Zgłoś
b467 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 21:52 caesar_pl napisał: > No a gdzie maj jest brzydki?W Niemczech,Holandi a moze we Wloszech???Co za glup > ia gadka.. do d..py jest w Kanadzie bo zima dalej szaleje. Ostatni snieg w Kalagary spada 20 maja co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
stan110 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 07:12 A ty Lulu 13 możesz tylko o tym pomarzyc !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 12:11 lulu zabil w sobie piekne wspomnienia mlodosci przezytej w PRL-owskiej Polsce. Ja te wspomnienia przezyje za kilka tygodni bo 29-go kwietnia lece dokraju na urlop. Bede jadl tradycyjne polskie potrawy, pil dobre polskie piwo i pie..l mlode polskie dziwczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce ??/a nie ma innych miejsc 07.04.06, 23:54 heeheheh ! ja ?? i maj w Polsce?,heheheheeh ! to widac ze jestes prymityw ,bo nigdzie nie byles,Spedze sobie majowy weekend w Waschington DC ,gdzie pieknie kwitna o tej porze magnolie i jest bardzo cieplo a przy okazji zwiedze sobie Musea Narodowe na Capitolu z bardzo bogatymi zbiorami sztuki. No ale zeby fundowac sobie tego typu przyjemnosci to trzeba miec w glowie troche wiecej rozumu niz Bruno ktory mysli tylko o zarciu i to zeby bylo duzo i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
klotzek_lemura jeszcze tylko kilka tygodni i bede u siebie 07.04.06, 18:07 lulu bedzie mogl o mnie pisac jak ja bede pil za jego zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Lulu 13 07.04.06, 20:50 Moja siostra mieszka w pieknym mieszkaniu trzypokojowym w budynku wybudowanym 1994 roku z cegly.Jest emerytka ktora pracowala jako nauczycielka w szkole sredniej.Od 20 do 26 maja bede razem z siostra i jej mezem przebywal w Rowach nad Baltykiem .Soistrze sie dobrze powodzi ma wysoka z mezem emeryture o sporo oszczednosci.Nie licz kogos swoja miara bo wiadomo ze pochodzisz z dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Bruner,?? hehehehehe 08.04.06, 00:28 twoja siostra ma wysoka emeryture jako byla nauczycielka??,hehehe,kon by sie usmial. Nauczyciele to najslabiej zarabiajaca grupa spoleczna w Polsce do dzis ,to pensyjki w wysokosci 1200 - 1800 zl, a emerytura ?? polowa z tego,wiec takie pierdoly sobie mozesz pisac Bruner do swej babci co myslisz ze ja do Polski nie jezdrze i nie wiem jak ludzie zyja??,hehehe !! Chyba ze miala dodatkowy etat przy Komitecie PZPRu w Toruniu to naliczyli jej dodatki do emerytury. Bruner z dziadowstwa to ty pochodzisz i nawet nie wiesz jak sie osmieszasz z twoimi glupimi ,prymitywnymi wypowiedziami tu na forum. Ty nawet boisz sie latac jakokolwiek inna linia lotnicza jak LOT bo ni w zab nie kumasz po angielsku po 20 latach siedzenia w Kanadzie i nie znasz sie ani krztyny na geografii. Jak cie siostra zabierze nad Baltyk [ teraz ?/ kiedy zimno tam jak diabli , ale za to tanio ,hehehehehehe] to pochodzisz sobie po plazy w kufajce o tej porze roku,ale sam bys nie trafil pojechac tam bo bys sie zgubil po drodze !!!,ehehehehheehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Lulu 13 10.04.06, 19:55 Moja siostra byla dyplomowana nauczycielka i ma dzisiaj 1700 zl emerytury szwagier ma podobnie.Maja oszczednosci bo ona swojego czasu pracowala 3 lata w Norwegi.Razem maja 3500 zl i za to dobrze zyja szwagier nia pije ani nie pali a zycie jest w Polsce tanie jak barszcz.Moj angielski jest dobry nie mowie ze jest doskobnaly ale jest dobry.Latalem juz innymi liniami ale najlepszy dla Polaka jest LOT i jego teraz tylko wybieram jak lece do Polski.Pod koniec maja nad Baltykiem juz bedzie dobra temperatura w sam raz do spacerow.Moj drogi ja europe mam w jednym palcu bo jezdzilem po niej juz od 76 roku kiedy ty gnoj w PGRerze wyrzucales.Jak myslisz ilu mam klijentow dziennie na wodke i papierosy i jak myslisz i le mam od butelki i ile od kartonu ? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Lulu 13 10.04.06, 20:33 bruno5 napisał: > Moja siostra byla dyplomowana nauczycielka i ma dzisiaj 1700 zl emerytury > szwagier ma podobnie.Maja oszczednosci bo ona swojego czasu pracowala 3 lata w > Norwegi. Trzy lata powiadasz. To po byku odlozyla. Nie smieje sie ona z ciebie? Ze dziadem jestes. Gdyby tak od ciebie zalezal rozwoj cywilizacji to do teraz niewiadomo by bylo do czego kolo sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Lulu 13 10.04.06, 21:30 flipflap napisał: > > Trzy lata powiadasz. To po byku odlozyla. > Nie smieje sie ona z ciebie? Ze dziadem jestes. > Gdyby tak od ciebie zalezal rozwoj cywilizacji to do teraz niewiadomo by bylo do czego kolo sluzy. > ► do przewozu piwa i kielbasy nad Wisle Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Bruner nad Wisla ?? 11.04.06, 00:22 nacpany zdrowo po tanich piwach ,udaje milionera z Canady bo kupi za 50 zl skrzynke taniego piwka Odpowiedz Link Zgłoś