Dodaj do ulubionych

Spedzic maj w Polsce

21.03.06, 18:42
Maj jest przepiekny w Polsce i bardzo sie ciesze ze go spedze w Polsce.
Obserwuj wątek
    • lissi33 Re: Spedzic maj w Polsce 05.04.06, 13:54
      Zapraszam do Krakowasmile Mogę służyć radą:smile)
      • klotzek_lemura [...] 05.04.06, 16:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • bruno5 Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 16:53
          Krakow znam bardzo dobrze i powiem szczerze nie lubie tego miasta wole
          przytulny torun z bulwarami nd Wisla ktorych Krakow niw posiada.
          • bruno5 Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 17:06
            Lece 29 kwietnia z Toronto moze ktos z Was leci to mozna sie poznac ?
            • klotzek_lemura Re: bruno uwazaj, lissi to znana 05.04.06, 23:56
              zazdroszcze ci. Ale podejrzewam ze ta lissi to jest sam balmiak bo tak szybko
              skasowal moj post. Napisz koniecznie po ile teraz kotlery i swietne piwo ze
              szkla.
      • sapervodicka tak tak do Krakowa! 07.04.06, 10:21
        na dworcu smierdzi i brud po kolana, lumpy i pijaczki nie dadza przejsc,policja
        oczywiscie gdzies pochowana daje mandat za palenie w miejscu niedozwolonym a
        tymczasem cwaniaczki szturmuja biednej bufetowej lokal,
        za niewlasciwa odpowiedz na pytanie "za kim" mozna zycie stracic ale nic to
        ZAPRASZAMY DO KRAKOWA!
    • ereshkigal Re: Spedzic maj w Polsce 05.04.06, 18:50
      supersmile
      brawo za wspaniały pomysł ...też uwielbiam maj w Polscesmile)
    • caesar_pl Re: Spedzic maj w Polsce 06.04.06, 13:40
      No a gdzie maj jest brzydki?W Niemczech,Holandi a moze we Wloszech???Co za glupia gadka..
      • klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 06.04.06, 15:18
        maj jest brzydki jak masz isc do wiezienia w maju sad
        • lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 01:58
          Bruner ty spedzisz maj siedzac w betonowym poskomunistycznym bloku,gdzie
          osikane klatki schodowe i kupa psich gowien nie sprzatanych przed wejsciem
          do kolchozu. Potem pojdziesz na pieszo do najblizszego baru mlecznego zeby
          sie tanio a duzo nazrec,az w koncu wieczorem wypijesz piwo,pierwszy raz od
          dlugiego czasu nie z plastikowej butelki jak chlejesz w Kanadzie tylko ze
          szklanej ,moze wreszcie stac cie bedzie na Zywca,ktory co prawda jest tez w
          Kanadzie ale trzeba dac za niego az 1,85 $$
          • klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 02:08
            zywiec jest dobry i do tego jest dostepny w opakowaniu szklanym.
            • lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 02:34
              rowniez wychlipie zupke zwana - czernina - z padnietej kaczki po ptasiej
              grypie ktorej ognisko wykryto wlasnie w Toruniu,a potem pojde [znowu na
              pieszo bo to tanio !!] do sklepu monopolowego kupic cwiartke taniej
              polskiej wodki,ktora wspolnie w blokowym M3 razem ze siostra
              wypijemy,ogladajac telewizyjny serial - "Na Wspolnej" i tak przeleci
              pierwsze kilka dni niezapomnaianych ,fascynujacych wakacji w Polsce .

BRuno.
      • b467 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 21:52
        caesar_pl napisał:

> No a gdzie maj jest brzydki?W Niemczech,Holandi a moze we Wloszech???Co za glup
        > ia gadka..

do d..py jest w Kanadzie bo zima dalej szaleje. Ostatni snieg w Kalagary spada
        20 maja co roku.
    • stan110 Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 07:12
      A ty Lulu 13 możesz tylko o tym pomarzyc !!!!!!!!!

• klotzek_lemura Re: Spedzic maj w Polsce 07.04.06, 12:11
        lulu zabil w sobie piekne wspomnienia mlodosci przezytej w PRL-owskiej Polsce.
        Ja te wspomnienia przezyje za kilka tygodni bo 29-go kwietnia lece dokraju na
        urlop. Bede jadl tradycyjne polskie potrawy, pil dobre polskie piwo i pie..l
        mlode polskie dziwczyny.
      • lulu13 Re: Spedzic maj w Polsce ??/a nie ma innych miejsc 07.04.06, 23:54
        heeheheh ! ja ?? i maj w Polsce?,heheheheeh ! to widac ze jestes
        prymityw ,bo nigdzie nie byles,Spedze sobie majowy weekend w Waschington
        DC ,gdzie pieknie kwitna o tej porze magnolie i jest bardzo cieplo a przy
        okazji zwiedze sobie Musea Narodowe na Capitolu z bardzo bogatymi zbiorami
        sztuki. No ale zeby fundowac sobie tego typu przyjemnosci to trzeba miec w
        glowie troche wiecej rozumu niz Bruno ktory mysli tylko o zarciu i to zeby
        bylo duzo i tanio.
    • klotzek_lemura jeszcze tylko kilka tygodni i bede u siebie 07.04.06, 18:07
      lulu bedzie mogl o mnie pisac jak ja bede pil za jego zdrowie.
      • bruno5 Lulu 13 07.04.06, 20:50
        Moja siostra mieszka w pieknym mieszkaniu trzypokojowym w budynku wybudowanym
        1994 roku z cegly.Jest emerytka ktora pracowala jako nauczycielka w szkole
        sredniej.Od 20 do 26 maja bede razem z siostra i jej mezem przebywal w Rowach
        nad Baltykiem .Soistrze sie dobrze powodzi ma wysoka z mezem emeryture o sporo
        oszczednosci.Nie licz kogos swoja miara bo wiadomo ze pochodzisz z dziadostwa.
        • lulu13 Bruner,?? hehehehehe 08.04.06, 00:28
          twoja siostra ma wysoka emeryture jako byla nauczycielka??,hehehe,kon by sie
          usmial. Nauczyciele to najslabiej zarabiajaca grupa spoleczna w Polsce do
          dzis ,to pensyjki w wysokosci 1200 - 1800 zl, a emerytura ?? polowa z
          tego,wiec takie pierdoly sobie mozesz pisac Bruner do swej babci co myslisz ze
          ja do Polski nie jezdrze i nie wiem jak ludzie zyja??,hehehe !! Chyba ze
          miala dodatkowy etat przy Komitecie PZPRu w Toruniu to naliczyli jej
          dodatki do emerytury.
          Bruner z dziadowstwa to ty pochodzisz i nawet nie wiesz jak sie osmieszasz z
          twoimi glupimi ,prymitywnymi wypowiedziami tu na forum. Ty nawet boisz sie
          latac jakokolwiek inna linia lotnicza jak LOT bo ni w zab nie kumasz po
          angielsku po 20 latach siedzenia w Kanadzie i nie znasz sie ani krztyny na
          geografii. Jak cie siostra zabierze nad Baltyk [ teraz ?/ kiedy zimno tam jak
          diabli , ale za to tanio ,hehehehehehe] to pochodzisz sobie po plazy w
          kufajce o tej porze roku,ale sam bys nie trafil pojechac tam bo bys sie
          zgubil po drodze !!!,ehehehehheehhehehe
          • lulu13 Re: Bruner,?? hehehehehe 08.04.06, 02:28
            up
            • bruno5 Lulu 13 10.04.06, 19:55
              Moja siostra byla dyplomowana nauczycielka i ma dzisiaj 1700 zl emerytury
              szwagier ma podobnie.Maja oszczednosci bo ona swojego czasu pracowala 3 lata w
              Norwegi.Razem maja 3500 zl i za to dobrze zyja szwagier nia pije ani nie pali a
              zycie jest w Polsce tanie jak barszcz.Moj angielski jest dobry nie mowie ze
              jest doskobnaly ale jest dobry.Latalem juz innymi liniami ale najlepszy dla
              Polaka jest LOT i jego teraz tylko wybieram jak lece do Polski.Pod koniec maja
              nad Baltykiem juz bedzie dobra temperatura w sam raz do spacerow.Moj drogi ja
              europe mam w jednym palcu bo jezdzilem po niej juz od 76 roku kiedy ty gnoj w
              PGRerze wyrzucales.Jak myslisz ilu mam klijentow dziennie na wodke i papierosy
              i jak myslisz i le mam od butelki i ile od kartonu ?
              • flipflap Re: Lulu 13 10.04.06, 20:33
                bruno5 napisał:

> Moja siostra byla dyplomowana nauczycielka i ma dzisiaj 1700 zl emerytury
                > szwagier ma podobnie.Maja oszczednosci bo ona swojego czasu pracowala 3 lata w
                > Norwegi.

Trzy lata powiadasz. To po byku odlozyla.
                Nie smieje sie ona z ciebie? Ze dziadem jestes.
                Gdyby tak od ciebie zalezal rozwoj cywilizacji to do teraz niewiadomo by bylo do
                czego kolo sluzy.
                • waldek.usa Re: Lulu 13 10.04.06, 21:30
                  flipflap napisał:

>
                  > Trzy lata powiadasz. To po byku odlozyla.
                  > Nie smieje sie ona z ciebie? Ze dziadem jestes.
                  > Gdyby tak od ciebie zalezal rozwoj cywilizacji to do teraz niewiadomo by bylo
                  do czego kolo sluzy.
                  >

► do przewozu piwa i kielbasy nad Wisle
                  • lulu13 Bruner nad Wisla ?? 11.04.06, 00:22
                    nacpany zdrowo po tanich piwach ,udaje milionera z Canady bo kupi za 50 zl
                    skrzynke taniego piwka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka