Dodaj do ulubionych

Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku

09.12.02, 04:07
forum to jest fakt ze jest dostep do historii tego forum. Popatrzec na
historei notabli a juz widac kilka tysiecy postow. Potem jak sie kogos chce
zrobic a ma sie za duzo czasu, co w dzisiejszych czasach jest wszechobecne z
uwagi na przedluzone zasilki dla bezrobotnych, to sie siega do tej skarbnicy
wiedzy Poolonii, i nie tylko, i przywala sie nielubianemu osobnikowi np. jaki
ty stary ch, bo masz juz 33 lata.

Albo podsumowuje forumowe kobietki ze stare cioty chociaz tak ciota moglaby
niezle dac czadu i z wygladu i z tego tam.

Albo mozna np. przypieprzyc jakiemus skapcowi ze kupil jakies fajne BMW
diesel ktorym jezdza cyganie i zlodzieje albo jedno i drugie razem. Zamiast
np. Ferrari.

Inny jest kretynem bo ogladal stary film. Inna znowuz jest straszna k. bo zna
niemiecki i zwiazala sie rodznnie inaczej niz sobie pan, np., z Kalifornii
zyczy.
Nie daj bozia, aby sie ktos opowiedzial za i przeciw restaracji prowadzonej
przez forumowicza. Wtedy temat bedzie na lata a historia jest pod reka.

Dostep do historii daje niestety za duzo mozliwosci typom chorym, okrutnym, z
rodzin wielodzietnych gdzie wszyscy kradli sobie nawzajem rzeczy i podjadali
resztki jedzenia.

Jedyna rada to zmana nicka na inny. Czy o to redakcji chodzi?
Zwierze obserwowane zmienia swoje zachowanie. Baza danych historycznych to
takie obserwowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Albertine dekadencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 11:13
      Ogolnie rzecz biorac zgrabnie uformowana teza. Lecz kilka w jej zalozeniach
      bledow, otoz po pierwsze tak. Zwierze obserwowane zmienia swoje zachowanie, ale
      co to ma do rzeczy. Czlowiek to nie zwierze, a poza tym obserwowany stale jest
      na forum i poza nim. Wiec obserwacji brak to sytuacja patologiczna, moze
      komfortowa, do rzeczywistosci jednak nieprzystajaca. Takze kwestia
      odpowiedzialonsci za slowo, jesli ktos nie chce niech nie mowi. Ale jesli juz
      powiedzial, to nalezy liczyc sie z konsekwencjami.

Raczej, upadek, to dekadencja, zmeczenie materialu, tematy powoli stoczyly sie
      w kierunku uciech zmyslowych, obzarstwo, erotyka, konsumpcja wszystkich przez
      wszystkich, wiec przyszli barbarzyncy i opanowali.
    • xurek Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 12:50
      Hujuare, hu are ju?

Xurek
    • xurek Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 12:54
      Nie, i bez archiwum mozna napisac "Ty glupi ch...u" tudziez zenski odpowiednik.
      Mysle, je powodem jest raczej anonimowosc dajaca coponiektorym kreaturom
      calkowita gwarancje calkowitego braku konsekwencji.
      Oni juz zawsze tacy byli, tutaj sie po prostu nie boja.
      Co mnie dziwi, tudziez fascynuje, to postawa adminow gazetowych. To, co tutaj
      przechodzi jest w "forumowych swiatach" tego swiata naprawde jednorazowe.

Xurek
      • lalka_01 Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 13:18
        xurek napisała:

> Co mnie dziwi, tudziez fascynuje, to postawa adminow gazetowych. To, co tutaj
        > przechodzi jest w "forumowych swiatach" tego swiata naprawde jednorazowe.
        >
        Jest kilka mozliwosci:
        1. admin ma poczucie humoru a´la Sympatico
        2. za malo mu placa, wiec ma gdzies,
        3. studiuje socjologie albo psychologie i pisze magisterke na stosowny temat,
        4. "Wolnosc tu rzadzi", wiec nie ma go w ogole.

• ciaston Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 13:43
          czlowiek nie zwierze, dobre sobie. chyba jestes bardzo mlodym osobnikiem.
          Szacuje jakies 90% ludzi w kazdym kraju jest zdziczalym tlumem zwierzat na
          ktorych dziala tylko kij i policja. Dlaczego sady sa pelne i pelno morderstw i
          pobic, jak nie to jest dowodem zezwierzecenia. Jezeli jestes z rodziny
          wielodzietnej to o co masz zal do rodzenstwa?

Xurek: gdybys byla ti dluzej to bys zauwazyla wzrost poziomu 'inteligencji'
          tlumu forumowego, ze teraz kazdy szczyl moze wszystko zacytowac np. twoj
          Lebenslauf. Widzisz, gdyby tej 'kopalni' nie bylo to musialby
          albo 'magazynowac' na goraco albo miec bardzo dobra pamiec ale musialoby mu sie
          chciec.

Lalunia: nie pochlebiaj sobie. Wolnosci tu nie ma. Jest brak odpowiedzialnosci
          i brak hamulcow moralnych napedzanych wlasnie teza tego h., autora watku.
          • Gość: Albertine zwierzeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 14:37
            Porownania chwytliwe, lecz niepoprawne one sa drogi ciastohuju, czy jak tam
            preferujesz aby sie zwracac do/na ciebie. Zwierzeta morduja sie nawzajem po to
            aby sie zjesc, albo zostac przywodca. Stada. A ludzie, ludzie inaczej, dla
            zysku, z podlosci, namietnosci, nienawisci, tchorzostwa, z powodu wojny,
            ideologii powodow sto. Co to wiec znaczy zezwierzecony, a z tymi procentami to
            juz zupelnie nie do stwierdzenia. Jedyne co pewne, to to ze smiertelnych stu na
            stu.

Albertine disparue
            • Gość: kicius Re: zwierzeta IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 14:47
              alez to forum nie upada,szykuje sie do rozkwitu.Dzieki inicjatywie Roberta
              zniknela wiekszosc nudziarzy i wirtualnych onanistow,juz tylko dzieki archiwum
              mozna poznac przemyslenia Ozpola,Maza tudziez Karelii.Tylko najbardziej
              zdeterminowane w poszukiwaniu audytorium jednostki ciagle zasmiecaja Forum
              swoimi okolowaginalnymi,pretensjonalnymi wynurzeniami,ale miejmy nadzieje,ze
              juz niedlugo...
              • lalka_01 Re: zwierzeta 09.12.02, 15:02
                ...a wtedy kicius, watkami o "czarnej spermie w glowce dziecka" zaglaszczecie
                sie na smierc. Oj, jakie to bedzie bezpretensjonalne!
                Kazdy sie bawi tak jak lubi!
                • Gość: kicius Re: zwierzeta IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 15:18
                  Lalka,

nie chodzi mi o zaglaskiwanie,czarna sperma w glowce ani mnie ziebi ani
                  parzy,zreszta wydaje mi sie,ze to szczyt twojej
                  tworczosci,calkiem,calkiem.Jestem przeciwniczka zaglaskiwania,wlasnie dlatego
                  uwazam,ze to dobrze,ze osoby,ktore sa na kiziu-miziu lase wyemigrowaly na bis-
                  co mialas na mysli pisZac ,ze jestem idiotka?no cos,to nie do ciebie bylo,tylko
                  do sympatico,ty jestes ozdoba tego forum,buziaki!!!!-no,to w porzadku,buziaki i
                  pozdro dla calej femili!!!!smile)))),no to pozdrowki,papapawink))))

Naprawde,po co zawyzasz poziom Polonii,skoro mozesz odreagowac na elitarnym
                  bisie?

Jelsi chodzi o moja opienie,to oczywiscie jestem goraca wielbicielka wszystkich
                  twoich postow,ale chyba rzucasz perly pomiedzy wieprze....pa
                  • lalka_01 Re: zwierzeta 09.12.02, 15:33
                    Ani Cie ziebi, ani grzeje...Gdybym byla pretensjonalna, nazwalabym taka postawe
                    konformizmem. Gdybym byla bardzo pretensjonalna, nazwalabym tchorzostwem. Ale
                    poniewaz nie jestem, napisze tylko - "wali mnie to".
                    • Gość: kicius Re: zwierzeta IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 15:44
                      Lalka,

moze cie rozczaruje,ale nie uwazam,ze moj stosunek do przeswietnego forum
                      Polonia moze byc podstawa do wyciagania wnioskow na temat mojego ewentualnego
                      konformizmu,nonkonformizmu tudziez tchorzostwa czy odwagi.

Forum stanowi tak nikly margines mojej egzystencji,ze nie w glowie mi
                      definiowanie moich moralnych wyborow na jego watkach.Moglabym napisac ze
                      ktos ,moim zdaniem jest debilem,a ktos inny geniuszem,ale nie sadze,zeby
                      wyglaszanie tego typu sadow mialo sens.Medrcy tego forum wierza w swoja
                      nieomyslnosc bez mojego poparcia,debile pozostana debilami...

Oczywiscie,jako narcystyczna jednostka ze sklonnoscia do ekshibicjonizmu czuje
                      sie teraz minimalnie sprowokowANa do wyrazenia jakis nonkonformistycznych
                      opinii...jednak nie,pozostawiam ci pole do popisu,pozdr
                      • jot-23 Re: zwierzeta 09.12.02, 16:01
                        Gość portalu: kicius napisał(a):

> Lalka,
                        >
                        > moze cie rozczaruje,ale nie uwazam,ze moj stosunek do przeswietnego forum
                        > Polonia moze byc podstawa do wyciagania wnioskow na temat mojego ewentualnego
                        > konformizmu,nonkonformizmu tudziez tchorzostwa czy odwagi.
                        >
                        > Forum stanowi tak nikly margines mojej egzystencji,ze nie w glowie mi
                        > definiowanie moich moralnych wyborow na jego watkach.Moglabym napisac ze
                        > ktos ,moim zdaniem jest debilem,a ktos inny geniuszem,ale nie sadze,zeby
                        > wyglaszanie tego typu sadow mialo sens.Medrcy tego forum wierza w swoja
                        > nieomyslnosc bez mojego poparcia,debile pozostana debilami...
                        >
                        > Oczywiscie,jako narcystyczna jednostka ze sklonnoscia do ekshibicjonizmu
                        czuje
                        > sie teraz minimalnie sprowokowANa do wyrazenia jakis nonkonformistycznych
                        > opinii...jednak nie,pozostawiam ci pole do popisu,pozdr

czesc kicius
                        • Gość: kicius Re: zwierzeta IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 16:05
                          czescwink)))))

Pozdrowkiwink)))))))))
                          pozdrowionkawink)))))))))

kicius,pelen wiary w ludzi(znow)
                          ------------
                          errare humanum est!
                          • lalka_01 Re: zwierzeta 09.12.02, 16:36
                            ...i jeszcze pa, pa, pa, zapomnieliscie??????????
                            Zycze milego dnia, na forum wolnym od pretensjonalnosci jednostkom pelnym wiary
                            w ludzi nie wtracajacych sie do cudzych watkow, forow itp.
                            • Gość: kicius Re: zwierzeta IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 16:44
                              Droga Lalko,

niepotrzebnie sie obruszasz,jak ci sie nie podoba forum-to se zmien.Wydaje mi
                              sie,ze wszystkie piszace tu osoby sa w pelni swiadome,ze ich posty sa ogolnie
                              dostepne,prawda?Oczywiscie dziwi mnie prezentowana przez niektorych tendencja
                              do dyskutowania spraw alkowy,portfela itp ,ale to ich wybor.Tak i tak,wiekszosc
                              chamstwa z forum Polonia nie zaglada na enklawe BIs,wiec jest to chyba pewien
                              wyraz szacunku do Waszych/wyzszych /uczuc?

Przykro mi,ale czasami nie moge sie powstrzymac od drobnego cytaciku czy tez
                              trawestacji,to chyba naturalne jak sie ma do czynienia z takimi klasykami jak
                              Karelia czy Maz?papatki!!smile)))
                              • lalka_01 Re: zwierzeta 09.12.02, 16:54
                                Moge sie mylic, jesli tak, to prosze, wyprostuj, ale tak jakos mi sie dziwnie
                                wydaje, ze wiekszosc blota i gowna z tego forum ma za pozywke to, co sie dzieje
                                na bisie oraz innych "pretensjonalnych" forach.
                                I abstrahujac zupelnie od tego, co wyzej napisalam - nudziarze sie wyniesli,
                                powinnas sie cieszyc, zamiast dreptac im po pietach.
              • baba__jaga kicius i forum 09.12.02, 15:07
                Nie bylo kiciusia i bylo fajne forum
                Jest kicius i jest gowno a nie forum
                • Gość: jas i malgosia Re: kicius i forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 15:20
                  c h u j ci w dupe
              • xurek rozkwit forum 09.12.02, 16:41
                „alez to forum nie upada,szykuje sie do rozkwitu.Dzieki inicjatywie Roberta
                zniknela wiekszosc nudziarzy i wirtualnych onanistow,juz tylko dzieki archiwum
                mozna poznac przemyslenia Ozpola,Maza tudziez Karelii“

Czes Kicius,

jako ze bylas mi zupelnie nieznana a tu taki dowcip blyszczacy i tnacy jak
                najlepsze noze z Sollingen, wrzucilam Kiciusia na wyszukiwarke no i cos mi sie
                nie zgadza:

Marginalne nic to forum dla Ciebie, jak mowisz... A tu 50 postow w ciagu
                jednego miesiaca, co robi prawie dwa na dzien… no coz, definicje to sprawa
                uczuciowa definiujacego…
                I dalej, nudziarze piszesz na szczescie sie prawie juz wyniesli, a tutaj
                conajmniej 10 postow wymiany Twojej z przywodca nudziarzy Robertem… hm….
                No a ten kwiat, ta smietanke intelektu i dowcipu, ktory to Twoim zdaniem
                wkrotce pelnia swego blasku rozblysnie ignorujesz dotad zupelnie…
                Kiszczak caly weekend plodzil watki, ktore mialy nawet coraz to inne tytuly a
                Ty nic.
                Sympatyczny niedawno temu splodzil 5 stron “Szwedki”. Pracowal nad tym apogeum
                humoru i inteligencji przez prawie trzy godziny, a Ty co? Nic!
                Za to nawet z nudziarzem Luiza sie w slowne potyczki wdajesz……

Nie wiem, czy zrozumiesz o co mi chodzi, bo wyczytalam ze ze “stylem Bisa” maz
                powazne problemy interpretacyjne, ale wydaje mi sie, ze chyba Ci Twoje wlasne
                poglady nie pasuja do Twojego wlasnego imagu, ktory tutaj sobie tworzysz.
                Propozycja psychologa – hobbysty: jezeli jescze nie masz, to stworz sobie drugi
                nick i odpisuj pod nim nudziazom.

“Tylko najbardziej zdeterminowane w poszukiwaniu audytorium jednostki ciagle
                zasmiecaja Forum swoimi okolowaginalnymi,pretensjonalnymi wynurzeniami,ale
                miejmy nadzieje,ze
                juz niedlugo... „

Stosujac Twoja rade dla Lalki mysle, ze dzialalnosc owych „okolowaginalnych
                jednostek“ na owym forum nie daje Ci zadnej rekojmi tudziez glebszej wiedzy na
                temat ich motywow.
                A gdyby nadzieje okazac sie mialy prozne (o czym zapewniam w moim przypadku),
                proponuje metode rownie prosta co skuteczna: nie czytaj (obok tytulu z prawej
                strony widac nick piszacego watek, na podroby Sympatycznego niestety nie ma
                rady, ale te czytasz przeciez chetnie).

Xurek

• ro-bert Re: rozkwit forum 09.12.02, 16:48
                  xurek napisała:

>
                  > Propozycja psychologa – hobbysty: jezeli jescze nie masz, to stworz sobie
                  > drugi nick i odpisuj pod nim nudziazom

Ty Xurek rzeczywiscie jako psycholog to niestety ale tylko hobbysta!
                  Propozycja przychodzi duzo za pozno! Pacjent juz dawno stosuje ta genialna
                  terapie smile

robert
                  • xurek Robercie, nie ujmuj mi! 09.12.02, 16:50
                    przeciez wyraznie napisalam "jezeli jeszcze nie masz" biorac WOHL pod uwage, ze
                    pacjent moze juz stosowac. Czyli ze nie jestem psycholog zly, tylko po-wol-ny.

Ale sie ucze, a jako ze zarzucilam misje moge poswiecic zawodowi wiecej czasu,
                    wiec kto wie....

Xurek
                    • ro-bert Re: Robercie, nie ujmuj mi! 09.12.02, 17:00
                      Fakt! Przeoczylem! Przepraszam!

robert

PS
                      Nie masz chyba nic przeciwko takiemu stylowi pisania? Wiesz robie to dla moich
                      licznych tutaj wielbicielismile
                • Gość: kicius Re: rozkwit forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 16:59
                  Xurku,
                  dziekuje za rady.Bede czytac ,bo uwielbiam.Dlaczego implikujesz,ze uwazam Luize
                  za nudziarza?Smiem twierdzic,ze przynudza czasami,bywa pretensjonalna i
                  niedoinformowana,ale ogolnie jest jedna z nielicznych osob na tym forum
                  prezentujacych klase sama w sobie.Wydaje mi sie ,ze minimalne animozje jakie
                  wynikaly miedzy nami byly spowodowane bardziej roznicami pokolnieowymi niz
                  istotnym rozdzwiekiem pomiedzy naszymi pogladami.

Nie mam zamiaru przestac sie podpisywac i nie uwazam,ze wymiana postow z
                  Robertem przynosi mi ujme,zreszta mam nadzieje,ze on takze nie traktuje tego w
                  ten sposob.Niestety nie znam wszystkich wymienionych przez ciebie autorow,wiec
                  nie moge sie ustosunkowac,jesli chodzi o wskazowke 'nie czytaj',to staram sie
                  stosowac,jedyne wyjatki od reguly stanowia przypadki,kiedy normalnie
                  omijani "pisarze" adresuja swoje wynurzenia do mnie osobiscie...
                  • xurek zgadza sie, 09.12.02, 17:06
                    ty rzeczywiscie nie rozumiesz. Ale co tam, mam czas, wiec wyjasnie jeszcze raz:

Moje wielkie zdziwienie wywolala dyskrepancja miedzy Twoim postem w tym watku
                    mowiacym o tym, jak to forum bez "nudziazy z Bisa" rozkwitnie i jakie bedzie
                    piekne a tym, co znalazlam Twojego piora w wyszkukiwarce po zaiwestowaniu
                    minimum czasu w "pierwsze 50 watkow". Cala moja wypowiedz bazuje na niniejszym
                    doswiadczeniu.
                    Mnie zwisa i powiewa, kto kogo czyta a kto nie, na temat Twoich stosunkow
                    forumowych z kimkolwiek nie wiem nic, tym niemniej dyskrepancje nadal zauwazam,
                    po przeczytaniu Twojej ostatniej odpowiedzi nawet sie zwiekszyla.

Xurek, ktory lepiej wytlumaczyc juz nie potrafi (ale niedlugo przyjdzie geniusz
                    z sympatico i teks ten z pewnoscia na odpowiedniejsczy dla Ciebie Ci przerobi)
                    • Gość: kicius Re: zgadza sie, IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:22
                      alez rozumiem.Tylko nie widze rozdzwieku.Gdybys zadala sobie trud zaglebienia
                      sie w moja z Robertem ,czy Luiza kortespondencje,zauwazylabys,ze jej tresc nie
                      wniosla niczego istotnego do ksztaltu Forum.
                      • ro-bert Re: zgadza sie, 09.12.02, 17:26
                        ...podobnie zreszta jak i Twoje pozostale tutaj prezentowane wypowiedzi wink
                        • Gość: kicius Re: zgadza sie, IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:32
                          Robert,niestety masz racje.Dzieki Bogu twoje wypowiedzi ratuja ogolny poziom
                          tego Forum,jestes jego prawdziwa podpora,niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi!
                  • ro-bert Re: rozkwit forum 09.12.02, 17:07

> Wydaje mi sie ,ze minimalne animozje jakie
                    > wynikaly miedzy nami byly spowodowane bardziej roznicami pokolnieowymi niz
                    > istotnym rozdzwiekiem pomiedzy naszymi pogladami.

Ot, co! Tutaj chyba pies pogrzebany. A moze bys tak zalozyla nowe forum
                    np. "Polonia Junior"? Znalazlabys tam chyba duzo wieksze zrozumienie dla
                    Twoich awangardowych pogladow, no i nie musialabys sie z tymi wszystkimi
                    nudziarzami tutaj meczyc smile

robert

• Gość: kicius Re: rozkwit forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:16
                      Robert,
                      skad ta agresja?,zwal jak zwal,zalozone przez ciebie forum Bis jest adresowane
                      do(raczej) seniorow.Ja dlatego trwam na Polonii,ze piszace tu osoby i ich
                      poglady sa blizsze mojemu swiatopogladowi
                      • ro-bert Re: rozkwit forum 09.12.02, 17:25
                        Agresja? Dobre rady starego nudziarze odbierasz jako agresje? A ja myslalem,
                        dziecko, ze Ty sie na nude tutaj uskarzasz.
                        Jesli po takim poscie jak moj, czujesz sie juz zaatakowana to nie chce
                        wiedziec co bedzie, jak ktorys z "nienudziarzy" sie Twoja, niezwykle
                        oryginalna osoba "zajmie". Wtedy chyba bedziesz musiala szukac porady
                        prawdziwego psychologa smile

robert

PS
                        Prosze nie odbieraj tego jako aktu agresji ale moglabys zdradzic czego Ty
                        wlasciwie na tym forum szukasz?
                        • Gość: kicius Re: rozkwit forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:33
                          przyjaciol!!!!!!!!prawdziwych!!!!
                          • ro-bert Re: rozkwit forum 09.12.02, 17:34
                            Zly adres!!! Pomylka!!!
                        • Gość: kicius Re: rozkwit forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:36
                          ZRozumiales mnie opatrznie,drogi Robercie.Nie uskarzam sie na nude,pod
                          warunkiem,ze ty i twoja zaloga zostajecie na swoim podworku.Nienudziarzy
                          obawiam sie znacznie mniej niz nudziarzy.Pozdr.
                          • ro-bert Re: rozkwit forum 09.12.02, 17:46

> ZRozumiales mnie opatrznie,drogi Robercie.

A ja mysle, ze az za dobrze smile

> Nie uskarzam sie na nude,pod
                            > warunkiem,ze ty i twoja zaloga zostajecie na swoim podworku.

"Ty i twoja zaloga", "swoje podworko" ??? Ja mysle, ze Ty masz jakis powazny
                            problem, z ktorego na razie chyba jeszcze nie zdajesz sobie sprawy.
                            No i nie zapominaj, skarbie, ze tak samo jak ja tak i Ty nie masz tutaj ani
                            wlasnej "zalogi" ani "swojego podworka".
                            Przemysl to jeszcze raz, moze ta rada z zalozeniem Polonii Junior nie byla
                            taka calkiem bez sensu? Tam bys niewatpliwie z takimi pogladami wzbudzila
                            furore tutaj niestety z tego powodu nawet nie zostaniesz zaliczona do
                            grona "nudziarzy" smile

> Nienudziarzy obawiam sie znacznie mniej niz nudziarzy.Pozdr.

Zycze Ci serdecznie abys tego pogladu nigdy nie musiala zrewidowac!

robert

PS
                            Mysle, ze wystarczy juz podnoszenia sredniej ilosci Twoich postow na dzien na
                            tym forum wink Ta jalowa dyskusja zaczyna nawet takiego starego nudziarza jak ja
                            nuzyc.
                            Zegnaj wiec do nastenego spotkania przy okazji rozpatrywania rownie
                            frapujacego tematu jak ten!
                            • Gość: kicius Re: rozkwit forum IP: *.speed.planet.nl 09.12.02, 17:54
                              farwell,robertino,lamiesz mi serce...(licentia poetica,nie odpowiadaj,nie
                              wierz,jak wiesz,mam powazny problem,pa)
                  • luiza-w-ogrodzie Re: rozkwit forum 11.12.02, 02:42

> Xurku,
                    > dziekuje za rady.Bede czytac ,bo uwielbiam.Dlaczego implikujesz,ze uwazam
                    Luize
                    >
                    > za nudziarza?Smiem twierdzic,ze przynudza czasami,bywa pretensjonalna i
                    > niedoinformowana,ale ogolnie jest jedna z nielicznych osob na tym forum
                    > prezentujacych klase sama w sobie.

Wlasnie potwierdzilas, ze uwazasz mnie za nudziarza ;-D

Wydaje mi sie ,ze minimalne animozje jakie
                    > wynikaly miedzy nami byly spowodowane bardziej roznicami pokolnieowymi niz
                    > istotnym rozdzwiekiem pomiedzy naszymi pogladami.

Mysle, ze nie masz racji. Animozji nie zywie, ale widze duzy rozdzwiek miedzy
                    naszymi pogladami. Szcegolnie po przeczytaniu tego watku.

Pozdrawiam
          • lalka_01 Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 15:07
            Czy Ty mnie aby zrozumiales? Napisalam, ze jedna z mozliwosci jest taka, ze GW
            w imie wolnosci slowa zrezygnowala z zagladania na strony forum. Co z tego
            wyniklo, kazdy widzi. Np. oszczednosc kasy.
            "Wolnosc tu rzadzi" - powiedzial osiol do Shreka.
          • xurek Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 09.12.02, 15:57
            Ciastoniu,

masz racje, ze gdyby nie to archiwum, to by mi Sympatyczny zyciorysu nie
            wymyslil i to jest wlasnie to, co opisalam w zdaniu ze tu sie rzeczy dzieja,
            ktore na wszystkich innych znanych mi forach bylyby nie do pomyslenia.
            Kopiowanie, znieksztalcanie i w ogole cytowanie cudzych watkow bez dopisku, nie
            mowiac juz o sprawach rownie blahych jak tutaj codziennych typu „k.. i ch..
            zamiast przecinka i z zaimkiem Ty, moga sie tylko tutaj zdazyc.

Tylko co zmienia to w istocie samej rzeczy? Moim zdaniem niewiele, bo czy
            Sympatyczny znieksztalci moj “Lebenslauf” i dopisze “folsdojcz oh Gott” czy tez
            tylko napisze “Xurek to zeszmacona k…” niczym sie moim zdaniem nie rozni. Ani
            to mu inteligencji nie dodalo ani nie ujelo, a poziom sozialno/kulturowy i
            zamiary pozostaja takie same, wiec sie forum tak i tak stacza. Tylko wypowiedzi
            Gadul robia sie przez to dluzsze, ale o to chyba nie chodzi…

Xurek
            • Gość: Ren'ka Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku IP: *.home.cgocable.net 11.12.02, 01:19
              Mimo mozliwosci bycia zignorowana lub zanegowana przez nieznanego mi blizej
              kiciusia, ktory niczym szczegolnym tu sie nie wyroznil(a) w przeciwienstwie do
              mnie, uwazam, ze glownym powodem rzeczywistego upadku tego forum jest brak
              tolerancji i stronniczosc.
              Odzew na zjadliwe, totalnie prowokacyjne posty swietnie to
              pokazuje.Nietolerancja dla naszego "wygladu", wieku, wagi, stanu posiadania,
              przynaleznosci, finansow, rasy itp,itd.
              Teraz przychodzi smakowac to, co sie naprodukowalo, czyli g... Stad problemy
              trawienne.
              I niewiele pomoze ciagle stosowanie srodka przeczyszczajacego, trzeba zmienic
              pokarm.
              I tyle.
              pozdrawiam,
              zawsze ta sama Ren'ka
              • lolo27 Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku 11.12.02, 01:46
                Gość portalu: Ren'ka napisał(a):

> Mimo mozliwosci bycia zignorowana lub zanegowana przez nieznanego mi blizej
                > kiciusia, ktory niczym szczegolnym tu sie nie wyroznil(a) w przeciwienstwie
                do
                > mnie, uwazam, ze glownym powodem rzeczywistego upadku tego forum jest brak
                > tolerancji i stronniczosc.
                > Odzew na zjadliwe, totalnie prowokacyjne posty swietnie to
                > pokazuje.Nietolerancja dla naszego "wygladu", wieku, wagi, stanu posiadania,
                > przynaleznosci, finansow, rasy itp,itd.
                > Teraz przychodzi smakowac to, co sie naprodukowalo, czyli g... Stad problemy
                > trawienne.
                > I niewiele pomoze ciagle stosowanie srodka przeczyszczajacego, trzeba
                zmienic
                > pokarm.
                > I tyle.
                > pozdrawiam,
                > zawsze ta sama Ren'ka
    • luiza-w-ogrodzie Domalowac wasy Monie Lizie 11.12.02, 02:50
      NIe zgadzam sie z teza, ze powodem upadku jest dostep do archiwum.

To co sie dzieje na forum jest wynikiem naturalnej ludzkiej tendencji do
      pogadania i pozostawienia po sobie pamiatek. A ze ze statystyki wynika, iz
      mniejszosc jest w stanie napisac cos na poziomie i ze latwiej jest bluzgnac
      albo dopisac cos obrazliwego na cudzym watku niz zalozyc sensowny wlasny watek,
      skutki tego widzimy na forum.

Zawsze znajda sie tacy, co jak im dac dostep do publicznego miejsca, to wezma
      olowek albo i gowno z braku olowka i domaluja wasy Monie Lizie i genitalia na
      Jezusie. To jest ludzkosc wlasnie.

Ide po olowek...
      • Gość: gadula Re: Domalowac wasy Monie Lizie IP: *.sympatico.ca 11.12.02, 03:15
        Nie zapomnij dorysowac komin na dachu przyczepki Ozpola, hehe!
        • luiza-w-ogrodzie Re: Domalowac wasy Monie Lizie 11.12.02, 03:23
          Przyczepke to ty sam narysowales, gadulo.
          • Gość: gadula Re: Domalowac wasy Monie Lizie IP: *.sympatico.ca 11.12.02, 03:28
            Tylko ten komin mi nie wyszedl ... taki maly, zreszta po co mu komin?
        • lolo271 Re: Domalowac wasy Monie Lizie 11.12.02, 03:24
          Gość portalu: gadula napisał(a):

> Nie zapomnij dorysowac komin na dachu przyczepki Ozpola, hehe!
        • _balwanek_ Re: Domalowac wasy Monie Lizie 11.12.02, 03:25
          Gość portalu: gadula napisał(a):

> Nie zapomnij dorysowac komin na dachu przyczepki Ozpola, hehe!

heheheh
          dobre Panie gadula.
          Pozdrawiam

p.s.
          Luizka uwazaj z tym olowkiem...
    • gadula ???? 11.12.02, 04:59
      Dla mnie to wszystko jest żenujące a szczególnie wasza naiwność.
      Zastanawia mnie jak mogliście dać się wciągnąć w ten temat, którego autorem
      jest ten sam facet z sympatio, który wam dokucza?
      Do tego załogował się jako huj u are.
      Jak można w ogóle odpisywać komuś z takim nickiem?
      Jedyne wytłumaczenie, jakie mi się nasuwa w tej chwili to wasz ból, poza którym
      nie wiele widzicie.
      Wygląda na to, ze przyszła pora na gorzkie żale.
      Ale to nie mój problem...
      • Gość: gadula Swiatlo?!!!? IP: *.sympatico.ca 11.12.02, 05:21
        A skad wiesz, ze to ten facet im dokucza? Jesli wiesz jeszcze cos wiecej to
        siem z nami podziel tymi informacjami, a takze zrodlem. Czy to Swiatlo?
        • gadula Re: Swiatlo?!!!? 11.12.02, 05:38
          > Jesli wiesz jeszcze cos wiecej to siem z nami podziel tymi informacjami...

Z nami? Z kim jeszcze?
          Podyskutowałby z tobą facet, lecz jak do tej pory nie widziałem żadnej
          sensownej wypowiedzi z twojej strony, jedynie bełkot.
          Poza tym nie mam czasu dla hieny takiej jak ty.
    • Gość: Jaro Re: Czy nie uwazacie ze glownym powodem upadku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 16:55
      Odpierdolcie sie wszyscy od kotka.

na ra
      Jaro
      • Gość: Ren'ka Re: czy to kotek, czy roztropek, co to za roznica IP: *.home.cgocable.net 12.12.02, 01:09
        A co to za roznica, KTORY to nick produkuje POST. Wazne, CO pisze i czy na
        TEMAT oraz czy INTERESUJACO.Przeklinanie, ublizanie itp swiadcza tylko o
        potrzebie odstresowania sie, a to nie jest wystarczajacy warunek do
        zamieszczenia INTELIGENTNEGO postu.
        Jest wiele innych metod na stres.Ci, ktorzy tu pisza, zostawiaja po sobie
        jakis slad w naszej psycho i ja osobiscie wolalabym, aby nie przeklinali, bo
        od zawsze wiem, ze to brzydko.
        • luiza-w-ogrodzie Re: czy to kotek, czy roztropek, co to za roznica 12.12.02, 01:42
          Gość portalu: Ren'ka napisał(a):

> A co to za roznica, KTORY to nick produkuje POST. Wazne, CO pisze i czy na
          > TEMAT oraz czy INTERESUJACO.

Zgadzam sie.
          A Ty jestes jaki nick? Bo chyba nie Renka?
          • Gość: Renka Re: czy to kotek, czy roztropek, co to za roznica IP: *.home.cgocable.net 12.12.02, 06:19
            Ja jestem Ren'ka, ale nie mam polskiej trzcionki. Zapraszam, jak zwykle na
            pierogi z zoltym serem, ktore robie z prawdziwa przyjemnoscia w mojej malej
            pustelni zwanej polska restauracja, hyhyhy.
            Nie moja wina , ze Polacy chodza do Chinczykow. Fakt,tam mozna sie nazrec na
            dwa dni za 5 dolarow smile
            • Gość: kicius Re: czy to kotek, czy roztropek, co to za roznica IP: *.speed.planet.nl 12.12.02, 09:44
              i interesujaco, i na temat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka