falszywy 31.01.03, 07:52 Jezu, ludzie, jak ja lubie Big Mac'a. Powaznie. Nie ma tak pysznego hamburgera ja w McDonald'sie. Pycha! I niech durnie sobie mowia co chca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larson Re: McDonald's 31.01.03, 07:56 Podle zarcie. members.aol.com/AnneDroidz/mcdsux.html Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: McDonald's 31.01.03, 07:59 Nieprawda!!! Pyszne! UWIELBIAM!!!!!!!! I nikt mnie nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: McDonald's 31.01.03, 11:11 falszywy napisał: > Nieprawda!!! > > Pyszne! UWIELBIAM!!!!!!!! > > I nikt mnie nie przekona. Podle zarcie dla plebsu. Zmielony ogon, oko i kopyto w goracej bule bez smaku z listkiem tekturowej salaty. Nie mam zamiaru nikogo przekonywac. Zasuwaj do McDonaldsa, wchlaniaj te gowno i wracaj do smieciarki, bo kumple czekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
larsonzwariowalnapewno Re: McDonald's 31.01.03, 11:23 zawsze mi podpadales Larson, ale teraz widze na 100% ze brak ci wszystkich klepek, rozumu, dachu nad glowa i POCZUCIA HUMORU POLGLOWKU! Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: McDonald's 31.01.03, 14:24 larsonzwariowalnapewno napisał(a): > zawsze mi podpadales Larson, ale teraz widze na 100% ze brak ci wszystkich > klepek, rozumu, dachu nad glowa i POCZUCIA HUMORU POLGLOWKU! O moja glowe sie nie martw. to ze ci podpadalem obchodzi mnie tyle co pryszcz na dupie kangura. keep on. Larson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kolejne nieuzasadnione i bezpodstawne IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 16:01 Kolejne nieuzasadnione i bezpodstawne oszczerstwa i pomowienia! Zazdrosc was panowie Larson zrzera! Big M jest pyszny! To szczytowe osiagniecie kulinarne rodzaju ludzkiego! Jak bardzo zaluje ze mi lekarz nie pozwala juz wpierdalac burgerow! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek W smaku rzeczywiscie nie yest taki zly 31.01.03, 15:57 W smaku rzeczywiscie nie yest taki zly. Raz na miesiac mozna sobie pozwolic na taka ekstrawagancje. Problem tylko w tym, ze ja od tych makow sraczki okrutnej dostaje. Ogolnie: konsekwencje gorsze niz po flaszce wodki. falszywy napisał: > Jezu, ludzie, jak ja lubie Big Mac'a. > Powaznie. > Nie ma tak pysznego hamburgera ja w McDonald'sie. > > Pycha! I niech durnie sobie mowia co chca! Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: McDonald's 31.01.03, 16:38 Raz na jakis czas Big Mac jest smaczny. Ale w macdonaldsie najlepsze sa frytki. Nikt nie ma takich dobrych. Dawno nie bylem, moze dzisiaj jest czas na luncz! Larson, spokojnie, w Polsce to sie nazywalo parowki albo pasztet i wszyscy jedli i zyli Odpowiedz Link Zgłoś
s1udent_inzynier Re: McDonald's 31.01.03, 17:14 a ja tylko zupki zalewana woda bo nikt niechce pomoc. POlonia sie na mnie, inzyniera, wypiela. Odpowiedz Link Zgłoś