podrozniczka3 18.02.03, 12:47 Jadę do USA na 10 lat, mam do wyboru te dwa miejsca. Podpowiedzcie, gdzie jest lepiej. Klimat, bezpieczeństwo, praca, stopa zyciowa, te sprawy bardzo mnie interesuja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: NEW JERSEY czy SEATTLE IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.02.03, 16:38 musisz byc bardziej konkretna. twoje pytanie teraz moza przetlumaczyc tak: poznan czy woj. warszawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: NEW JERSEY czy SEATTLE IP: *.dl.dl.cox.net 18.02.03, 16:47 W Seatle jest o wiele lepszy klimat. Zimy i lata sa lagodne w porownaniu do NJ. Wiatr wiejacy z pacyfiku powoduje ten klimat Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: NEW JERSEY czy SEATTLE 18.02.03, 18:18 ja wybralabym Seattle jako ciekawsze miejsce do zycia (literatura, muzyka) New Jersey jest nudnym stanem bazujacym glownie na sasiedztwie z NY czy tez odwrotnie NJ jest baza industrialna dla NY. ale wszystko zalezy czego oczekujesz, co lubisz no i najwazniejsze gdzie bedziesz paracowala /w jakim sektorze gosp./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZJP Re: NEW JERSEY czy SEATTLE IP: *.ci.seattle.wa.us 18.02.03, 20:32 Jasne ze Seattle! Zagladnij na www.polishhome.org Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś