Dodaj do ulubionych

Z Dabrowy Gorniczej do USA

20.02.03, 00:53
Wylosowalem zielona karte w USA .Mam 47 lat z zawodu jestem kierowca TIRow .Posiadam eleganckie
mieszkanie i jestem samotny .Aktualnie mam prace i jezdze po calej Europie .Jestem od zawsze czlowiekiem
samotnym - kawaler.Zal mi zostawic DG i wyjeczac do USA .Zal mi tego czystego powietrza i swiezych lasow
wokol Dabrowy Gorniczej .Zal mi wyjezdzac co mam robic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dosiadczona Re: Z Dabrowy Gorniczej do USA IP: *.ny5030.east.verizon.net 20.02.03, 00:57
      Nie wyjezdzac!!!!! Masz prace otoczenie, ktore lubisz, jezyk, ktory rozumiesz.
      Co tu bedziesz robic. Nie wyjezdzaj, na litosc boska!
      • Gość: doswiadczona Re: Z Dabrowy Gorniczej do USA IP: *.ny5030.east.verizon.net 20.02.03, 01:00
        Chyba mnie nabrales , jestes w Ameryce, teraz jest w Polsce noc, a zreszta
        wyniki oststniej loterii beda w maju.
        • broniarek Re: Z Dabrowy Gorniczej do USA 20.02.03, 01:17
          Pisze z Polski.Nie moge spac .Wypilem w ciagu dnia troche piwa i teraz mam kaca i mnie glowa boli .Masz racje
          co swoj kraj to swoj.
          • john_kowalski powies sie KURVVO 20.02.03, 02:31
            przyjedziesz, to ja na ciebie gnido polska do INS doniose!

jasko
            • huncwot bruno przestan pierd0lic 20.02.03, 03:43
            • Gość: INS Re: powies sie KURVVO IP: *.cvx20-bradley.dialup.earthlink.net 20.02.03, 06:09
              john_kowalski napisała:

> przyjedziesz, to ja na ciebie gnido polska do INS doniose!
              >
              > jasko

A gdzie wiesniaku masz INS w Kaczych Dolach skad piszesz
            • Gość: INS Re: powies sie KURVVO IP: *.cvx20-bradley.dialup.earthlink.net 20.02.03, 06:18
              john_kowalski napisała:

> przyjedziesz, to ja na ciebie gnido polska do INS doniose!
              >
              > jasko

A gdzie wiesniaku masz INS w Kaczych Dolach skad piszesz
              • broniarek Promese zielonej karty ma juz dlugo 20.02.03, 18:45
                Urzad emigracyjny zgodzil sie bym przedluzyl swoj pobyt w Polsce .Teraz jestem juz wolny i moge wyjechac .
                Mysle , ze bede jezdzil na TIRach w USA jak zrobie tam prawo jazdy ,Mowia , ze mozna zarobic do 6000 $ na miesiac
                na britto .Nawet jak mi zostanie na czysto 3000 $ do odlozenia na miesiac to jest to kupa forsy .W Polsce mialem
                7000 zl na brutto na miesiac i caly praktycznie czas w trasie .Jednak chyba przyjade do USA co dolary to dolary.
      • pajacyk_w_dupe_rzniety ZROB TO 20.02.03, 19:14
        WEZ SE JEBNIJ Z WIATROWKI W OKO TY DEBILU A POTEM POLKNIJ DWIE ZYLETY
        ALE ZANIM TO ZROBISZ TO ZAJEB MATKE I OJCA , BRACI I SIOSTRY JEZELI MASZ A PRZY
        OKAZJI PODERZNIJ SASIADA I SPAL TEN CALY BLOK W KTORYM MIESZKASZ A POTEM JAK
        GDYBY NIGDY NIC JEDZ NA LOTNISKO I PIERDOL TO WSZYSTKO, A JAK SIE NA LOTNISKU
        ZAPYTAJ CO CI SIE STALO W OCZODOLY TO POWIESZ ZE OBSERWOWALES KRATERY NA SLONCU
        • Gość: troll Ty worze gowna... IP: *.sympatico.ca 20.02.03, 19:24
          ...znow tu mendo przylazles. Spierdalaj, bo ci flegma guza nabije, hehehehe
          • broniarek Sa same problemy 21.02.03, 01:13
            W Polsce mam juz wypracowane dwadziescia piec lat tak , ze emerytura juz jest tutaj pewna .Na starosc tu zjade.
            Mam psa wilczura i co z nim zrobic komu go dac i kto go zechce .Nie bede bral takiego bydlaka do USA .Co zrobic
            z mieszkaniem wynajc ; chyba tak zrobie rodzina ktora mam w tym miescie dopilnuje placenia komornego .
            Mysle ze 20 000 Tysiecy wystarczy na nowa droge zycia w USA .Trzeba zrobic prawo jazdy na TIRy i najpierw
            na osobowe .Czlowiek jest jednak chytry na te dolary mam tu w Polsce spokoj , a chce mi sie tej Ameryki .
            Po co wyslalem zgloszenie na loterie teraz nie mam spokoju .Mysle ze wyrobie sobie troche emerytury w USA
            slyszalem ze wystarczy 10 lat i juz sla jakies pieniadze do Polski.Juz po pierwszej ide spac ; ja juz zostawilem prace.
            Musze jeszcze zarezerwowac bilet do Chicago i w droge.
            • broniarek Kupie araba do USA 22.02.03, 00:08
              Kolega mowil , ze na koniu mozna dobrze zarobic.Kupie araba czystej krwi z Janowa POdlaskiego .Za
              niego wezme w Kaliforni 50 000$ .Co interes to interes ; tu dam za niego 10 000$.Forsa sie liczy.
              • broniarek Arab kupiony 22.02.03, 17:14
                Wlasnie dostalem wiadomosc ze stadniny , jest arab za 9000$ .Kupilem go zaplacilem karta .Bedzie do odbioru w
                Bostonie .Transport z bostonu do San Diego w kaliforni bedzie mnie kosztowal 4000 $ .Na czysto po oplaceniu statku
                z Polski 3000$ bedzie gdzies 30000 $ .Bedzie to intere mojego zycia nigdy od razu tyle nie zarobilem.Moze macie
                jakies uwagi np. jaki kupic samochod w USA ?
                • Gość: jot-23 Re: Arab kupiony IP: *.dyn.optonline.net 22.02.03, 17:44
                  broniarek napisał:

> Wlasnie dostalem wiadomosc ze stadniny , jest arab za 9000$ .Kupilem go
                  zaplaci
                  > lem karta .Bedzie do odbioru w
                  > Bostonie .Transport z bostonu do San Diego w kaliforni bedzie mnie kosztowal
                  40
                  > 00 $ .Na czysto po oplaceniu statku
                  > z Polski 3000$ bedzie gdzies 30000 $ .Bedzie to intere mojego zycia nigdy od
                  ra
                  > zu tyle nie zarobilem.Moze macie
                  > jakies uwagi np. jaki kupic samochod w USA ?

transport konia z polski to drogi interes, najpierw dojazd ze stadniny do
                  hamburga albo amsterdamu, a stamtad kontener lotniczy do nowego jorku. koszt
                  transportu jednego konia, z oplatami itd...okolo 10k (do ny)... zarobic na
                  nim , hehe, to tez nie takie latwe... w polsce kupisz konia "surowego"... i
                  ujezdzaj go sobie sam, znasz sie na koniach? jak nie to moga ci wcisnac
                  lewizne... przekrety sa ze ho ho... zastrzyki przed pokazami i inne
                  takie...kon chodzi jak ta lala. tutaj konie nie sprzedasz tak z samochodu.
                  lepsze konie, mozesz czekac i rok na dobrego kupca... utrzymanie konia
                  kosztuje...pod mowym jorkiem moze to by 1000-2500 miesiecznie , zaleze gdzie
                  chcesz trzymac....ale jesli chcesz zeby byl gotowy do sprzedarzy, czyli w
                  formie, to patrz raczej w okolice $2000 and up.
    • Gość: mister Re: Z Dabrowy Gorniczej do USA IP: *.dialup.zonnet.nl 22.02.03, 18:15
      broniarek napisał:

> Wylosowalem zielona karte w USA .Mam 47 lat z zawodu jestem kierowca
      TIRow .Pos
      > iadam eleganckie
      > mieszkanie i jestem samotny .Aktualnie mam prace i jezdze po calej
      Europie .Jes
      > tem od zawsze czlowiekiem
      > samotnym - kawaler.Zal mi zostawic DG i wyjeczac do USA .Zal mi tego czystego
      p
      > owietrza i swiezych lasow
      > wokol Dabrowy Gorniczej .Zal mi wyjezdzac co mam robic ?

nie mogles roczek poczekac i pracowac jak czlowiek w UE ?
      Wolisz byc kopany w dupe przez amerykanow.
      Powodzenia
      • broniarek W ta srode wylot do Chicago 24.02.03, 20:02
        Wreszcie lece zobacze ta wielka Ameryke.Mam pelne prawa bede z uwaga obserwowal tych co naczarno lubie
        podpatrywac zycie .Na siile w USA nie zamiezam siedziec moze to byc 10 lat moze 3 lata .Jest do czego wracac.
        Teraz najwazniejsze to zrobic prawo jazdy na traki bo roboty w kurwe dla trakerow w Chicago.Najwazniejsze
        , ze dosyc dobrze znam angielski.Do uslyszenia.
    • Gość: BC Re: Z Dabrowy Gorniczej do USA IP: *.proxy.aol.com 26.02.03, 04:37
      up
      • broniarek Wreszcie ta Ameryka 01.03.03, 21:18
        Jestem w koncu w Chicago .Centrum ladne .Jackowo to dziadowstwo .Wynajalem pokoj w piwnicy za 300 $ na
        miesiac .Bede robil prawo jazdy .Przeraza mnie ilosc polskiego buractwa .Z tym dziadostwem nie mialem w Polsce
        do czynienia
        • pani_da_tej_na_36 Re: Wreszcie ta Ameryka 01.03.03, 21:37
          A mogles sobie ladnie na koniku przycwalowac, a ty nie, musiales sie wyglupiac
          lotem. O Czarnieckim ty slyszal?

Koniecznie napisz jak pozwola ci zejsc z traka na jeden dzien i napisz tez
          jakiego rodzaju sensacje masz w prawej nodze.
        • zalamana1 Re: dopiero zrozumiales? 02.03.03, 12:38
          broniarek napisał:
          .Przeraza mnie ilosc polskiego buractwa .Z tym dziadostwem nie mialem w Polsce
          > do czynienia>

Hihihi, toz wlasnie takie "nic" spie..la za ocean. Hihihi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka