Gość: STYRO IP: *.Red-80-38-99.pooles.rima-tde.net 21.02.03, 23:22 Zapraszam na stronke: www.hiszpania-online.com/ Pozdrawiam z Madrytu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertem STYRO 22.02.03, 00:12 ty gnoju wsadz sobie w dupe swoje linki mendo wszedobylska. jebal cie pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy007 Re: STYRO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.03, 00:56 mocno sie naraziles na tym forum.nikt cie tutaj nie lubi co?. moze napisz pare anegdot o COMUCHU KWACHU.byc moze zyskasz na reputacji PS. Wyksztalceniem Kwachu siega Georgowi mniej wiecej do piety. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: STYRO 22.02.03, 01:04 Po pierwsze nie bylo o George ale o Jeb... A ze ten jest osiol to widac golym okiem... Przykro mi... Kwach mnie nie interesuje... I nie zabiegam o to, zeby mnie tutaj ktos lubil... A to, ze mnie jakis gnojek zbluzga - stary - jak ja bym sie mial takimi rzeczami martwic i przejmowac to juz dawno bym sie pochlastal))... Po prostu nie podejmuje dyskusji z dziecmi ponizej jakiegos poziomu... A teraz mozecie mnie wszyscy bluzgac) Pozdrawiam trzezwo myslacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: STYRO IP: *.sympatico.ca 22.02.03, 01:11 Pozdrow Dona i tak jak ON unikaj kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: STYRO 22.02.03, 06:27 gnojku nie mow zle o Jeb bo dobrze wiesz ze on najmadrzejszy w RODZINIE. Ty palancie idz sie wypaluj na walke bykow. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 hiszpania to kibel !!!!!!! 22.02.03, 06:32 siedzi tam kupa maroccanczykow i innych islamow !!! ,reszta poczawszy od kraju Baskow to bida ,zwyczajna bida, i w ogole sie dziwie co tam szukaja Polacy ??? przecie z to po Portugalii najbiedniejszy kraj w Europie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo217 Re: hiszpania to kibel !!!!!!! 22.02.03, 06:35 <> .....znasz sie widze.... wlochy.....mowie...........to naj ale...co tam....kto sie zna... chyba nie baloo.......albo azbest ertes...... pojeby................ Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical myslalem ze Polska 22.02.03, 06:46 jest najbiedniejszym krajem w Europie,a nie Hiszpania. Czy Polska jest w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
ertem nie smiej sie po angielsku 22.02.03, 15:12 rzysz falszywie... napij sie curvo meska... z kibla ktory czyscisz... Odpowiedz Link Zgłoś
maria42 Eviva Espagna!!!! 22.02.03, 15:48 Styro, szkoda Twojego wysilku! Twoi adwersarze i tak lepiej wiedza! Zapytaj ich kto to byl Kolumb- a od raz Ci powiedza, ze byl to pierwszy Amerykanin, bo jakis tam durny Europejczyk nie bylby w stanie tak daleko zazeglowac. Odpowiedz Link Zgłoś
znikad Styro - konkretne pytanie 22.02.03, 19:44 Styro, moja kobieta przygotowuje sie do zdania egazaminu DELE. Jak Ja poinformowano, na otrzymanie samej licencji podpisanej przez Waszego krola czeka sie po egzaminie i do 3 lat . Czy moglbys podrzucic jakas stronke na temat. Przejrzelismy juz co sie da z Uniwersytety w Salamance i materialy z Jej tutejszego uniwersytetu ale moze jest jeszcze cos, czego sami nie znalezlismy - jakies sugestie? Bede zobowiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Eviva Espagna!!!! 22.02.03, 19:57 maria42 napisała: > Styro, szkoda Twojego wysilku! Twoi adwersarze i tak lepiej wiedza! Zapytaj ich > > kto to byl Kolumb- a od raz Ci powiedza, ze byl to pierwszy Amerykanin, bo > jakis tam durny Europejczyk nie bylby w stanie tak daleko zazeglowac. > _________________________________ <>...Styro ma swoj rozum i wie ze forum Polonia jest popierdolone(np.lolo217.......nie mylic z lolem271...) ...styro..........na bis tez nie chodz,bo jebnieta maria42 jeszcze ci wcisnie ze Kolumb(Colombo)byl Hiszpanem...... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś