Gość: gogo IP: *.27.120.24.lvcm.com 09.03.03, 03:47 Troll ma na wszystkie tematy ciete odpowiedzi, ktore wiecej maja wspolnego z prowokacja niz z dyskusja. Albo prowokator albo zakompleksiony i " nadrabia mina". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cantroll Re: kim jest TROLL ? 09.03.03, 04:35 Gość portalu: gogo napisał(a): > Troll ma na wszystkie tematy ciete odpowiedzi, ktore wiecej maja wspolnego z > prowokacja niz z dyskusja. Albo prowokator albo zakompleksiony i " nadrabia > mina". Ktory troll? Ten co tu pisal do wczorajszego popoludnia jako troll, czy ten co zaczal sie podszywac? Ten pierwszy to ja, ten drugi to jakis prowokator, bo zaden zakompleksiony nie znalazlby tyle zapalu i czasu do robienia tego co ten kutas wczoraj i dzisiaj tu wyprawial pod 100 nickami. Nie wiem tylko, co cietego znajdujesz w jego zlosliwym belkocie idioty. prawdziwy troll - obecnie cantroll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canscroll Re: kim jest TROLL ? IP: *.sympatico.ca 09.03.03, 08:20 Badzmy uczciwi - troll to geniusz internetu! Jego ri-posty (oraz posty) sa klasyka, zanim jeszcze przycisnie klawisz "wyslij" ... kochamy Cie troll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goo-goo Re: kim jest TROLL ? IP: *.sympatico.ca 09.03.03, 16:20 Troll czy Cantroll (jak obecnie sie zwie ten psychol) to klasyczny przyklad dlaczego Kanadole sa tak uprzedzeni do Polakow. Rozumu nie staje, ale do bicia sie rzuca. Do lopaty mam nadzieje choc chetny? Odpowiedz Link Zgłoś