Dodaj do ulubionych

Marcin czyli Bozena L

17.03.03, 17:53
Marcin ktory stworzyyl Bozene L. mial zrezygnowac z tego forum i bawic sie w s woim mlodym gronie , tak
zapowiedzial na forum polonia bis.Marcin jest synem emigrantow urodzony w Polsce , a wyksztalcony w
Kanadzie .Nie posiada prawie kanadyjskich znajomych i lgnie do polskiego gowna .Marcin stanowi przyklad jak
drugie pokolenie moze zmarnowac sobie zycie nie zrywajac z krajem pochodzenia i nie asymilujac sie w kraju
w ktorym mieszka .Moje dzieci nie maja tego problemu sa calkowicie zasymilowane z Kanada i latwo im sie zyje .
Obserwuj wątek
    • bozena_l @ bruno 17.03.03, 18:02
      Masz racje to jest forum frustratow takich jakich widac przed polskim kosciolem
      w misisadze. 40/50 letnie kurwiszony wymalowane jak kradziony samochod z mezami
      w dresikach zapierdalajacymi na czarno myciem podlog w polskich sklepach bo po
      10 latach w Kanadzie sie nie nauczyli ani po ang. ani po fr. !

Inne kurestwo sie zjezdza i po 3 miesiacach juz udaje ze po polsku nie potrafi
      muwic i wymusza akcent a po angielsku sie jeszcze cholota nie nauczyla !
      zalosne !!! Wielki szpan na wsi !!!

Wszysko to dewotki i inne mietki z jackowa i grinponty.

Wstyd sie rpzyznac ze sie ma polskie korzenie tyle tego chamstwa sie krenci po
      Toronto i innych miastach !

surprised(
    • bozena_l Wcoorwilem sie ... 17.03.03, 18:04
      Ide sobie pograc na plejsteszyn
    • bozena_l WEz mi Bruno wytlumacz 17.03.03, 18:07
      bruno5 napisał:
      > .Marcin stanowi przyklad jak
      > drugie pokolenie moze zmarnowac sobie zycie nie zrywajac z krajem pochodzenia
      > nie asymilujac sie w kraju
      > w ktorym mieszka .

WEz mi Bruno wytlumacz jak ja mam sie zasymilowac jak zeby pojechac na wakacje
      do polski mi potrzeba jakis pierdolniety polski paszport ????????

Po cholere ? Nigdy takiego nie mialem wiec po co mi teraz ??????

surprised(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka