magzak1 11.10.06, 22:08 Czy ktoś z Was mógłby mi powiedziec co ma być zawarte w referncjach wystawianych przez pracodawce? A może znacie strony ze wzorami referencji? Z każdą pomoc z góry dziekuje. Pozdrawiam Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
101krotka Re: Referencje - pomóżcie 11.10.06, 23:14 Prosze bardzo: career.boisestate.edu/ReferenceLetterSample.htm jobsearch.about.com/od/referenceletters/a/refertemplate.htm www.boxfreeconcepts.com/reco/ Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Referencje - pomóżcie 12.10.06, 20:28 Na przyszlosc prosilabym zebys napisala w jakim one maja byc jezyku. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
magzak1 Chodzi mi o jezyk polski 15.10.06, 11:10 A może znasz jakieś strony wzorów lub może sama posiadasz wzor referencji wystawionych prze polskiego pracodawce? Moj pracodawca nie wie jak ma mi napisac te referencje. Przetłumaczyłam mu to co było na tej stronie, ale on chyba nie bardzo kuma o co w ogole chodzi. zaproponowalam, ze sama je napisze a on je poprawi, ale stwierdzil,z e to nieuczciwe. Jakbys mogła mi pomoc to bylabym wdzieczna. Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
mysz2006 Re: Chodzi mi o jezyk polski 15.10.06, 11:52 jest roznica miedzy referencjami a recommendation letter referencje: pani Mag Zak byla zatrudniona przez nasza firme xxx od xx.xx.xx do xx.xx.xx. Pracowala na etacie xxx a potem awansowala na etat xxx. Mag Zak jest pracownikiem sumiennym, obowiazkowym, punktualnym, dobrze pracujacym grupowo i indywidualnie. Mag Zak cieszy sie popularnoscia i szacunkiem wsrod wspolpracownikow i zwierzchnikow oraz klientow. Mag Zak jest cenionym pracownikiem w naszej firmie. Dyrekcja jednym slowem- krotko, do rzeczy i na temat. Najwazniejsze zeby nie przedobrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś