h_usa_r 27.03.03, 07:37 Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na niezalezny kraj. Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym). Co za hanba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MNC Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sloneczne.fly.pl 27.03.03, 11:15 ale zes dojebal... to ja sie wstydze ze ty jestes Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
h_usa_r Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 06:20 Gość portalu: MNC napisał(a): > ale zes dojebal... to ja sie wstydze ze ty jestes Polakiem... A ja sie wstydze ze jest zbyt wielu fjutow w Polsce co mowia po polsku ale Polakami nie sa i nawet rzadza Polska. Jestes koniem trojanskim sprzedawczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 142.94.86.* 27.03.03, 15:02 h_usa_r napisał: > Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na > niezalezny kraj. > Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym). > Co za hanba! Moim zdaniem, gdyby na pana z wasikiem uderzyla Francja i Wielka Brytania w 19139 roku nie bylo by ciagu dalszego hitlerowskiej ekspansji. A tego irackiego klona Hitlera powinni powiesic na suchym drzewie tak jak Mussoliniego i to ja najpredzej. W dalszej kolejnosci to samo mam nadzieje spotka przywodce Korei Polnocnej, pozniej Castro i innych ciemiezycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 05.04.03, 23:35 No, wlasnie. Pilsudski powiedzial, ze nawet gdybysmy zaatakowali Hitlera, nadal bylaby to wojna obronna. Nikt nie sluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.1-185-64.nts-online.net 27.03.03, 20:44 ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale rowniez z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejszej zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie obywatelstwo!!! A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w USA i dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
h_usa_r Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 06:24 Gość portalu: grafiti napisał(a): > ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle > szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale rowniez > > z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly > robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejszej > zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie obywatelstwo!!! > > A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w USA i > > dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram. Pewny jestes ze Prezydent Bush rzadzi TOBA? Mnie sie cos zdaje ze ktos inny. To sa tylko twoje zludzenia ktore pragniesz by byly rzeczywistosca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lu.dl.cox.net 28.03.03, 07:17 h_usa_r napisał: > Gość portalu: grafiti napisał(a): > > > ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle > > szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale > rowniez > > > > z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly > > robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejs > zej > > zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie > obywatelstwo!!! > > > > A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w > USA > i > > > > dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram. > > Pewny jestes ze Prezydent Bush rzadzi TOBA? > Mnie sie cos zdaje ze ktos inny. To sa tylko twoje zludzenia ktore > pragniesz by byly rzeczywistosca. Ty chyba z ksiezyca spadles i glowa cie troche boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lu.dl.cox.net 28.03.03, 05:08 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Dumny jestem z tego ze jestem POLAKIEM IP: *.proxy.aol.com 28.03.03, 07:39 WY SKOORWYSYNSKI GNOJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grem Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prodigy.net.mx 28.03.03, 08:39 Sek w tym, ze Irak nie jest niezaleznym krajem. Jak naj bardziej jest zalezny od Sadaam'a z wasikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gukl, Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.04.03, 04:35 fcd jnmcfr,c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) WSTYD MI ZE JESTEŚ POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 13:52 h_usa_r napisał: > Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na > niezalezny kraj. > Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym). > Co za hanba! Pogrzeb sobie w drzewku genealogicznym to moze znajdziesz jakiegos przodka w urodzonego w Tikrit w Iraku. Wtedy moze cos dostaniesz w spadku po swoim idolu. Odpowiedz Link Zgłoś