Dodaj do ulubionych

WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.03.03, 07:37
Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na
niezalezny kraj.
Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym).
Co za hanba!
Obserwuj wątek
    • Gość: MNC Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sloneczne.fly.pl 27.03.03, 11:15
      ale zes dojebal... to ja sie wstydze ze ty jestes Polakiem...
      • h_usa_r Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 06:20
        Gość portalu: MNC napisał(a):

> ale zes dojebal... to ja sie wstydze ze ty jestes Polakiem...

A ja sie wstydze ze jest zbyt wielu fjutow w Polsce co mowia po polsku ale
        Polakami nie sa i nawet rzadza Polska.
        Jestes koniem trojanskim sprzedawczyku.
    • Gość: ## Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 142.94.86.* 27.03.03, 15:02
      h_usa_r napisał:

> Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na
      > niezalezny kraj.
      > Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym).
      > Co za hanba!

Moim zdaniem, gdyby na pana z wasikiem uderzyla Francja i Wielka Brytania w
      19139 roku nie bylo by ciagu dalszego hitlerowskiej ekspansji.
      A tego irackiego klona Hitlera powinni powiesic na suchym drzewie tak jak
      Mussoliniego i to ja najpredzej.
      W dalszej kolejnosci to samo mam nadzieje spotka przywodce Korei Polnocnej,
      pozniej Castro i innych ciemiezycieli.
      • Gość: hej Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 05.04.03, 23:35
        No, wlasnie. Pilsudski powiedzial, ze nawet gdybysmy zaatakowali Hitlera,
        nadal bylaby to wojna obronna. Nikt nie sluchal.
    • cantroll To wpeeerdol sie w beczke po sledziach, hehehe 27.03.03, 15:55
    • Gość: grafiti Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.1-185-64.nts-online.net 27.03.03, 20:44
      ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle
      szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale rowniez
      z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly
      robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejszej
      zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie obywatelstwo!!!

A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w USA i
      dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram.
      • h_usa_r Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.03, 06:24
        Gość portalu: grafiti napisał(a):

> ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle
        > szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale
        rowniez
        >
        > z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly
        > robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejszej
        > zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie
        obywatelstwo!!!
        >
        > A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w USA
        i
        >
        > dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram.

Pewny jestes ze Prezydent Bush rzadzi TOBA?
        Mnie sie cos zdaje ze ktos inny. To sa tylko twoje zludzenia ktore
        pragniesz by byly rzeczywistosca.
        • Gość: grafiti Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lu.dl.cox.net 28.03.03, 07:17
          h_usa_r napisał:

> Gość portalu: grafiti napisał(a):
          >
          > > ja sie wstydze ze jestem polakiem ale z innego powodu: polski rzad ciagle
          > > szykanuje Polonie i robi im takie trudnosci nie tylko z paszportami ale
          > rowniez
          > >
          > > z pozbywaniem sie polskiego obywatelstwa. Takie trudnosci nigdy nie byly
          > > robione przez zaden zcywilizowany rzad! (tylko przez komunistow w dzisiejs
          > zej
          > > zacofanej polsce) Niech se do dupy wsadza swoje zasrane polskie
          > obywatelstwo!!!
          > >
          > > A jesli chodzi o wojne, to ja jestem bardzo dumny z mojego obywatelstwa w
          > USA
          > i
          > >
          > > dumny z MOJEGO prezydenta Busha, ktorego bardzo popieram.
          >
          > Pewny jestes ze Prezydent Bush rzadzi TOBA?
          > Mnie sie cos zdaje ze ktos inny. To sa tylko twoje zludzenia ktore
          > pragniesz by byly rzeczywistosca.

Ty chyba z ksiezyca spadles i glowa cie troche boli. smile
    • Gość: up Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lu.dl.cox.net 28.03.03, 05:08
      up
      • Gość: POLAK Dumny jestem z tego ze jestem POLAKIEM IP: *.proxy.aol.com 28.03.03, 07:39
        WY SKOORWYSYNSKI GNOJE
    • Gość: Grem Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prodigy.net.mx 28.03.03, 08:39
      Sek w tym, ze Irak nie jest niezaleznym krajem. Jak naj bardziej jest zalezny
      od Sadaam'a z wasikiem.
    • Gość: gukl, Re: WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.04.03, 04:35
      fcd jnmcfr,c
    • Gość: :) WSTYD MI ZE JESTEŚ POLAKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 13:52
      h_usa_r napisał:

> Niepolski polski rzad wyslal zolniezy do Iraku na poparcie ataku na
      > niezalezny kraj.
      > Jedno z wiekszych uderzen od czasow pana z wasikiem (malym).
      > Co za hanba!
      Pogrzeb sobie w drzewku genealogicznym to moze znajdziesz jakiegos przodka w
      urodzonego w Tikrit w Iraku. Wtedy moze cos dostaniesz w spadku po swoim idolu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka