tato1 19.11.06, 01:56 wiadomosci.onet.pl/1436283,11,item.html ..........i czy jeszcze ktos chce zalozyc sekte pod plaszczykiem rzymsko katolickim?................ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato1 Re: ............czysciec........panie ........... 19.11.06, 01:57 ...Benek to cierpliwy gosc............... Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: ............czysciec........panie .......... 19.11.06, 02:08 Jestem rozczarowana - chcialabym sie dowiedzic co ONE zrobily, czyli czego nie sluchaly; tu mi wlacza bujna wyobraznia. Mialy 'biby' do samego rana? a moze sluchaly "Pink" i "Metalica"? skrocily habity pokazujac kostki? zaczely uzywac perfum w bezboznej ilosci? No Tato.....inne pomysly.....? Kan Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ......... 19.11.06, 02:17 ..........i mowie ze demokracja jest nudna............ Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ........ 19.11.06, 02:17 ..mowia.....kutwa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ....... 19.11.06, 02:19 .......nawiedzil ich duch swiety........... Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski betanki wybraly emigracje 19.11.06, 02:50 chodzily w stringach, z iPodami przy uszach, no i graly nie na tych organach co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: ............czysciec........panie ......... 19.11.06, 02:55 Poprostu: Poprzednia szefowa nawywijala zbyt duzo ( nie bardzo pamietam juz co) no i odwolali ja ze stanowiska. Kilka jej mlodszych kumpelek poparlo ja , zalozyly Zwiazki Zawodowe i powiedzialy ze teraz "takiego wala". Stara szefowa jest teraz przewodniczaca ZZ, zwiazki sa niezalezne i cala ta klerykalna klika moze im skoczyc na kant habitu. Uszatek chyba sie plul ale w koncu poprosil o pomoc Herr Pape i Papa wywalil nieposluszne towarzycho na zbity pysk. To tak w skrocie Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ........ 19.11.06, 02:59 .............niesamowite........jak bys tam byl.................oko...panie........wielkie oko.............. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ....... 19.11.06, 03:00 tato1 napisał: > .............niesamowite........jak bys tam > byl.................oko...panie........wielkie oko.............. ...........duch swiety wstapil tez na harliste............... Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ............czysciec........panie ...... 19.11.06, 03:22 > ...........duch swiety wstapil tez na harliste............... teraz tylko patrzec jak pocznie w sposob niepokalany Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ..... 19.11.06, 03:26 ..........on to sie posuwa.....w tradycyjny sposob............ Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ............czysciec........panie .... 19.11.06, 03:35 ...tradycyjny, czyli do obrazka? Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ... 19.11.06, 03:38 ......odpowiedzal bym ci.........ale nieletni napewno nas czytaj....... Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ............czysta sie skonczyla?.....panie 19.11.06, 03:46 dobranoc tato Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ............czysciec........panie ........... 19.11.06, 02:32 oj cus ci krzyzacy nie lubio tych kobitek Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie .......... 19.11.06, 02:37 ..........jestem wierzacy............panie............ Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ......... 19.11.06, 02:47 ......co nie znaczy ze ci wysadze stodole w powietrze......... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ............czysciec........panie ........... 19.11.06, 03:17 ..........tak dla niewierzacych.....to duch swiety w religi rzymsko-katolickiej................jest nietykalny....................to tak cos jak mahomed............i allah.............. Odpowiedz Link Zgłoś