Dodaj do ulubionych

Do mam z NIEMIEC!!

IP: *.* 03.07.02, 14:20
Witam :hello:Mam na imię Agnieszka, mieszkam w Warszawie i mam trochę nietypowe pytanie, niekoniecznie związane z macierzyństwem... czy któraś z Was może wie ile w Niemczech kosztuje tel. komórkowy SAMSUNG SGH-T100.Zachorowałam na niego śmiertelnie, do tego stopnia, że mojej 5-miesięcznej córeczce codziennie opowiadam o tym aparacie :lol: ... (Mój mąż śmieje się, że w ciąży nie miałam żadnych zachcianek ale za to teraz sobie odbijam za wszystkie czasy :crazy: .)Niestety w Polsce jeżeli wogóle jest dostępny to ceny są horendalne (a może "ch" :what: ) powyżej 2.000 PLN, więc pomyślałam, że może sprowadzenie będzie tańsze.Znam kogoś kto czasem jeździ do Berlina, ale on nie ma czasu szukać go dla mnie, więc musi dostać konkretny adres sklepu, jeżeli już się zdecyduję na kupno.Nie ukrywam, że byłabym OGROMNIE zobowiązana, gdyby któraś mama zgodziła się być moim pośrednikiem w zakupie, jeżeli cena byłaby przystępna.Serdecznie pozdrawiamAga
Obserwuj wątek
    • Gość: AsiaW-punkt Re: Do mam z NIEMIEC!! IP: *.* 06.07.02, 19:51
      HalloWczoraj bylam w Saturnie i przy okazji spojrzalam na cene interesujacego cie tel. i wynosi ona u nas 499 Euro. Niestety nie mieszkam w Berlinie, a cena jest z Saturna w Koblenz ale prawdopodobnie w Berlinie beda zbizone ceny.Mam nadzieje ze troche pomoglam. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka