IP: *.* 22.10.02, 03:30
Napewno slyszeliscie, a ja sie boje , bo to tylko 4 godziny drogi stad. On dziala tak chaotycznie, jesli przyjedzie w te stony? Wiem, panikuje, przesadzam, ale moze znajda sie nasladowcy, nawet jesli go zlapia...Skad takie zlo sie bierze?Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: bkoniecz Re: snajper IP: *.* 22.10.02, 14:38
      Hej,rozumiem strach, ale nie dawaj sie. Mam nadzieje, ze zaraz go zlapia - przynajmniej jest jakas nadzieja po wczorajszym zatrzymaniu tych 2 facetow. Ja jestem od tego bardzo daleko ale wychowalam dsie w kraju gdzie strzelanina z AK47 w centrum miasta nie byla niczym az tak niezwyklym. Nie boj sie ale badz ostrozna - unikaj jasno oswietlonych miejsc, korzystaj jesli mozesz z parkingow podziemnych (tam snajper nie ma mozliwosci dzialania) i pamietaj o ostroznosci, ale bez paniki.Jesli chcesz pogadac to pisz na priva. Ja albo moj mezczyzna mozemy ci zawsze jakos pomoc (on byl w czasie wojny w Bejrucie to o snajperach wie prawie wszystko).Trzymamy kciuki za FBI (zeby go wreszcie zlapali).Biba
    • Gość: E.T. Re: snajper IP: *.* 23.10.02, 15:35
      Co ty, w New Jersey? Przy naszych korkach, szalonych kierowcach i ciaglych naprawach autostrad? Przy zdjeciach za przejazd na E-Z Pass? Facet nie ma szans. Kasia, ty sie za duzo przejmujesz.
    • Gość: glennkon Re: snajper IP: *.* 24.10.02, 03:02
      Hej! Bez paniki. ja tez sie boje i siedze z dzieckiem w domu. Zla jestem ale mieszkam nie 4 godziny ale pol godziny. a moj maz pracuje w aspen hill czyli tam gdzie zabil ostatnia ofiare. A skad to sie bierze? Rozejrzyj sie w jakim kraju mieszkasz.... To smutne wiem ale nic nie poradzimy. Uwazaj, miej oczy naokolo glowy i wierz ze nic sie nie moze tobie stac.
      • Gość: franciszek Re: snajper IP: *.* 25.10.02, 02:22
        No to ja Cie podziwiam, ostatnio moje nerwy sa w strzepach i chyba bym na Twoim miejscu odchodzila od zmyslow. Jestem duzo dalej, a i tak sie boje, a co Ty dopiero musisz przezywac... Trzymaj sie dzielnie,i naprawde badz ostrozna.A slyszalas ze polecial tam detektyw Rudkowski, polski posel? Chce pomoc, co o tym myslisz?Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka