falszywy 12.04.03, 10:31 rozszyfrowalem cie swiatlo nie ukrywaj sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falszywy Re: Swiatlo ===== Marvel02 12.04.03, 16:46 siedze sobie wieczorkiem znudzony gappie sie jednym okiem na monitor patrzac co ktory idiota napisal. alew nic sie nie dzieje, wszystkie chuje spia, nudy straszne, nic nie pisza raptem jest! posta na bis, napisal MARVEL02 jak zwykle cos chujowo, zagladam na Polonia i oczom nie wierze, 4 minuty pozniej SWIATLO wysyla zaproszenie na BIS, mysle sobie no to zaraz odpisze marvlowi na te zajebane glupoty a tu nic, znow kurwa cisza, nikogo nie ma, nikt nic nie pisze ZBIEG OKOLICZNOSCI? co sadzisz syrop o tym? bo ja mysle ze mamy nastepnego zlapanego za jaja jak lysa pala, acha pogrzebalem w starszych watkach tez............................... Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Ertes=====falszywy 12.04.03, 17:59 Nie przynudzaj Ertes. Te tematy juz przestaja byc sensacyjne. Musisz cos innego wymyslec aby sie rozerwac. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Robert = Duren 12.04.03, 18:28 esesman jestes glupszy niz moj but z lewej nogi ty jestes taka mala gnidka co z jednej strony sie usmiecha i a z drugiej wsadza noz, dla ciebie ja moge byc kazdym kim chcesz durniu skonczony ale ty jestes jeden i ten sam oszust ale dziekuje ze wpisales sie tu niemczurze poniewaz wiem ze czytasz moje posty a wiec nadal bede podrzucal prawde do gory skad takie glupki jak ty sie biora ale ty jestes chujem bez honoru wiec co sie dziwic heil hitler jebany niemcu Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Robert = Duren 12.04.03, 18:37 Ladnie piszesz. Myslales moze o pisaniu zarobkowo? Czy tez moze ta ekspresja wypowiedzi jest taka efektowna tylko wtedy, gdy Cie ktos dobrze trafi? Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: Robert = Duren 12.04.03, 18:41 dziekuje za czytanie, bardzo mnie to cieszy JESTES KURWA ESESMAN buahahahahahahahaha dziekuje za uwage lysy Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Robert = Duren 12.04.03, 18:48 Ty sie naprawde rozwijasz! Nawet juz duze litery na tastaturze znalazles, brawo! Staraj sie. Jak bedziesz dalej takie postepy robil to spelnie w koncu Twoje wielkie marzenie. Bedziesz mogl bisa odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Re: Robert = Duren 12.04.03, 19:03 annabella chyba cie odwiedzila juz? mam troche wiecej szpiegow na bis buahahahahahahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Robert = Duren 12.04.03, 19:11 Radzilbym od czasu do czasu sprawdzac ilu Ci ich jeszcze zostalo Skoro tylu ich masz to po co prosisz mnie ustawicznie o zaproszenie o zaproszenie pod nickiem "falszywy"? Czyzbys byl akurat do tego wcielenia jakos szczegolnie przywiazany? Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Robert = Duren 12.04.03, 19:13 OK, jestem !Dorwalem sie dopiero teraz do kompa .Co za rozpacz bije z tego forum ?malutkie i slepe czlowieczki ti pisza ! Pozdrowienia z 08! Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Robert = Duren 12.04.03, 20:17 oborovy napisała: > OK, jestem !Dorwalem sie dopiero teraz do kompa . Nareszcie! Wdziecznosc nasza nie zna granic! > Co za rozpacz bije z tego forum ?malutkie i slepe czlowieczki ti pisza ! To sie oczywiscie teraz zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś